icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

stanulka551
5. okt 2010

@cufinka ja pozeram vzdy z archivu, akurat idem pozriet ten diel zo vcera 🙂

Dnes sa necitim najlepsie, mam nejake tazke brucho a trochu ma v nom aj taha ci co, cela si pripadam hrozne tazka a velka a mam pocit ze to tehotenstvo uz trva vecnost. A to mame este trosku pred sebou, tak neviem co budem robit o mesiac alebo o dva 😒

tetamon
5. okt 2010

@sirenita to jsem rada, ze to pomohlo 🙂
Uvidis. Jo, pomoct...dr. mi rikala, ze pro klid duse muzu vic pit, ale ze to stejne moc ovlivnit nejde. ja jdu v patek s mladou kvuli ledvinam (ma zvetseny panvicky, tak me hlidaji, co a jak, zatim to je "jen" zvetseny, zadny problem, tak hlidaji, aby to do problemu nepreslo, ev. by museli resit, a pri te prilezitosti prisli i na plodovku, tak doufam, doufam... 😕 )
Navic me dneska mlada vycvakava, skoro se nehybe ☹ A v noci spatny sny, jsem sla spat nacpana 😕 Achjoooo...

cufinka
5. okt 2010

@stanulka551 tak kukni jako mazec ta Radka 😀 Jinak dneska mi taky neni nejlíp ..a ke všemu mě hlava bolí už asi 4 den 😒

sirenita
5. okt 2010

@tetamon já děkuji 🙂
Juj, taky to nemáš moc veselé...já si říkám, pokud nejsem na nemocnici, tak by to mělo být ještě ok, to by si snad dr. nelajzla...budu doufat i za tebe. S těmi sny, nedávno se mi taky něco zdálo, probudila jsem se v šoku, srdce mi kmitalo jak blázen...no hrůza. Ale nevím, co se mi zdálo.
Tak pak v pátek napiš, jak jsi dopadla. Určitě to bude v pořádku!! ...mě čeká ve středu ten test na těhu cukrovku a chci se objednat na 3D fotky, tak aspoň na mě mrkne i jiný dr.
Ach jo...to jsou starosti, co? Člověka by to ani nenapadlo, pokud to neprožívá....

stanulka551
5. okt 2010

@tetamon tvoje male ma zvacsene oblickove panvciky? Moj Samko to mal tiez, zistili to este v brusku ako u tvojho.

louisiana
5. okt 2010

ahojte baby! tiez si myslim ze pokym nie sme v nemocnici, vsetko sa drzi v hraniciach 😉 ja mavam podobne ako @stanulka551 bolesti v bruchu, normalne ma tam tlaci, picha, reze ale hore pod plucami. moja dr ma vsak odbila s tym, ze co sa netyka maternice, to nie je jej problem. dobre nie? kolegyna mi vravela ze aj ona to mala a ze to je koli tomu, ze babenko tlaci na organy. tak neviem, radsej nebudem stresovat, no nie? 🙂
a tiez som este citala ze v tehotenstve su zle sny "normalne"...

monalis
5. okt 2010

@cufinka Myslíš, že budeš také ta s tím správným nadhledem jak říkala Norisová? 😀
Mě nejvíc teda pobavil Blažek s tím jak na něj koukaly ty ženský. Úplně jsem si představila svého drahého manžela.
No uvidíme jaké budeme 😉

cufinka
5. okt 2010

@monalis jj přesně 😀 a přítel viděl ten začátek a říká že s prckem bude chodit sám ven ,že si chce koupit ten vak taky 😀

monalis
5. okt 2010

@cufinka vidím to tak, že po narození našich prcků budeme mít doma stejně dvě děti. Z toho jedno trošku přerostlé 😀

cufinka
5. okt 2010

@monalis vidím to stejně 😀 a ted mi příjde že se starám přítele víc a víc asi jdou na mě ty mateřský pudy 😀

macina_k
5. okt 2010

@monalis to s tebou souhlasím, jen mám pocit, že to přerostlé dítě mám doma už nějak dýl 😀 , přinejmenším od počátku těhotenství
A zhoršuje se to 😵 a asi bude hůř 😉

monalis
5. okt 2010

@cufinka Ne, oni cítí, že na nás jdou mateřské pudy a tak toho i trochu využívají. Můj manžel se teď chodí často tulit a chce hladit ve vláskách. 😀 Ptá se mě i na to, co si má vzít na sebe a co k svačině. Nikdy před tím to nedělal 😀

monalis
5. okt 2010

@macina_k Máš pravdu, zhoršuje se to 😀

tetamon
5. okt 2010

@stanulka551 jj, potvurka, ma. Uz jsem byla na jedne kontrole a nemeni se to (tj. zvetsilo se, ale umerne tomu, jak mala poporostla). Tak doufam, ze to tak vydrzi az do konce a bude to OK, a po narozeni se to samo srovna 😕
Do toho to min plodovky, tedka jeste lezet s nohama hore. Jooo, pohodovy a nestresovy tehu 😀

tetamon
5. okt 2010

@louisiana to zacinam mit taky, mimco uz mi asi vytlacilo vsechno nahoru, takze obcas nemuzu vydrzet, jak me "tlaci" dolni zebra, auuuu 😕 Ale zase si rikam, ze to znamena, ze mala roste, jak ma 🙂

louisiana
5. okt 2010

@monalis hihi, ten moj tiez dako viac mazlickuje, uz do roboty mi vola ze sa tesi na vecer ako budeme "tutlikovat" 😉 a vylso z neho ze sa boji, ze nebude vediet miminko chytit. tak rozmyslam ze mu zorganizujem nejaku babiku, nech si to "nasucho" natrenuje 🙂

louisiana
5. okt 2010

@tetamon ano, to bude tym, tiez sa to snazim vnimat pozitivne, aj ked ma to niekdedy tak boli, ze si neviem najst polohu 😒 ale co uz, hlavne ze mimco prospieva

macina_k
5. okt 2010

@tetamon To tě lituji ale povzbuzuji 😉 holky doufám, že mne nic takového nečeká.
Já od minulé kontroly před měsícem nepřibrala ani deko, ale malá žije, kope (až moc), ale co na to v pátek v poradně to tedy nevím ☹

sjussi
5. okt 2010

no mne se dneska taky zdaly skarede sny,chvilemi by se clovek divil co se nam muze zdat 🙂 ale prcek dneska kope taak ze myslim ze jestli mi neprokopne bricho tak nevim 😀 ale aspon ze o nem vim,lepsi nez kdyby se neozval 🙂

macina_k
5. okt 2010

Před chvílí jsem se vrátila ze cvičení,je mi potom vždycky tak dobře, že bych mohla klidně chodit každý den.
Jsem po něm uklidněná, uvolněná a celá jakoby nová, asi je to tím, že tam pořádně dýcháme a prokrví a prokysličí se celé tělo a hlavně miminko 🙂
Holky všem doporučuji 🙂

tetamon
5. okt 2010

@sirenita no uz konecne zakopkala, potvurka 🙂

teofilie
5. okt 2010

Ahojky! Hlásím se do klubu těhulek, mám termín 19.1.2011 Všem těhulkám a maminkám přeji krásný den! 😵

macina_k
5. okt 2010

@teofilie Ahoj, vítej v klubu. Víš co budete mít?

lolelole
5. okt 2010

@cufinka tak jste mně dneska holky taky nalákali na Přešlapy 😉 No těším se na nás jak budeme vyšilovat 😝 😀

romik123
5. okt 2010

Ahoj jak se všem vede 🙂 Tak na pátek jsem se obj.na to OGTT no jsem zvědavá může někdo říct co mě tam čeká ?? Taky tě vítám teofilie 🙂

tetamon
5. okt 2010

@romik123 Nic strasnyho, ale prijemny to taky neni 🙂
Vypijes preslazeny piti (ja jsem to mela nejak okyseleny, takze chutove az takova hruza to nebyla, ale kdovijak dobry taky ne), pred ti vezmou krev, nekde po hodce, nekde ne, a pak zase po dvou hodkach. Nekde berou z prstu, nekde z zily. A nesmis ty dve hodky jist a pit (to piti mi teda vadilo hodne, po tom sladkym telo volalo po necem 🙂)
Bud si vem nejakou knizku, nebo nekoho s sebou, pac to je na tom to nejhorsi, ty dve zabity hodiny casu 🙂

cufinka
5. okt 2010

@tetamon ty jsi nemohla pít? já jo obyč vodu 🙂

tetamon
5. okt 2010

@cufinka rikala, ze to pak naredi a vysledky nejsou tak presny... 😉 I kdyz vim, ze nekde dovolili vypit do pul litru neslazenyho piti 🙂

cufinka
5. okt 2010

@tetamon no já teda si lokla asi dvakrát tý vody,no jsem zvedavá jak dopadnu dneska tam nejsou tak budu volat zítra .A říkala jsem že bych asi umřela kdyby mi zakázali sladký a musela bych dietu ☹

cufinka
5. okt 2010

Holky nemáte některá typ kde mají za super ceny postýlky? a ty houpací lehátka pro prcky?