Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@sirenita to jsem rada, ze to pomohlo 🙂
Uvidis. Jo, pomoct...dr. mi rikala, ze pro klid duse muzu vic pit, ale ze to stejne moc ovlivnit nejde. ja jdu v patek s mladou kvuli ledvinam (ma zvetseny panvicky, tak me hlidaji, co a jak, zatim to je "jen" zvetseny, zadny problem, tak hlidaji, aby to do problemu nepreslo, ev. by museli resit, a pri te prilezitosti prisli i na plodovku, tak doufam, doufam... 😕 )
Navic me dneska mlada vycvakava, skoro se nehybe ☹ A v noci spatny sny, jsem sla spat nacpana 😕 Achjoooo...
@stanulka551 tak kukni jako mazec ta Radka 😀 Jinak dneska mi taky neni nejlíp ..a ke všemu mě hlava bolí už asi 4 den 😒
@tetamon já děkuji 🙂
Juj, taky to nemáš moc veselé...já si říkám, pokud nejsem na nemocnici, tak by to mělo být ještě ok, to by si snad dr. nelajzla...budu doufat i za tebe. S těmi sny, nedávno se mi taky něco zdálo, probudila jsem se v šoku, srdce mi kmitalo jak blázen...no hrůza. Ale nevím, co se mi zdálo.
Tak pak v pátek napiš, jak jsi dopadla. Určitě to bude v pořádku!! ...mě čeká ve středu ten test na těhu cukrovku a chci se objednat na 3D fotky, tak aspoň na mě mrkne i jiný dr.
Ach jo...to jsou starosti, co? Člověka by to ani nenapadlo, pokud to neprožívá....
@tetamon tvoje male ma zvacsene oblickove panvciky? Moj Samko to mal tiez, zistili to este v brusku ako u tvojho.
ahojte baby! tiez si myslim ze pokym nie sme v nemocnici, vsetko sa drzi v hraniciach 😉 ja mavam podobne ako @stanulka551 bolesti v bruchu, normalne ma tam tlaci, picha, reze ale hore pod plucami. moja dr ma vsak odbila s tym, ze co sa netyka maternice, to nie je jej problem. dobre nie? kolegyna mi vravela ze aj ona to mala a ze to je koli tomu, ze babenko tlaci na organy. tak neviem, radsej nebudem stresovat, no nie? 🙂
a tiez som este citala ze v tehotenstve su zle sny "normalne"...
@stanulka551 jj, potvurka, ma. Uz jsem byla na jedne kontrole a nemeni se to (tj. zvetsilo se, ale umerne tomu, jak mala poporostla). Tak doufam, ze to tak vydrzi az do konce a bude to OK, a po narozeni se to samo srovna 😕
Do toho to min plodovky, tedka jeste lezet s nohama hore. Jooo, pohodovy a nestresovy tehu 😀
no mne se dneska taky zdaly skarede sny,chvilemi by se clovek divil co se nam muze zdat 🙂 ale prcek dneska kope taak ze myslim ze jestli mi neprokopne bricho tak nevim 😀 ale aspon ze o nem vim,lepsi nez kdyby se neozval 🙂
Před chvílí jsem se vrátila ze cvičení,je mi potom vždycky tak dobře, že bych mohla klidně chodit každý den.
Jsem po něm uklidněná, uvolněná a celá jakoby nová, asi je to tím, že tam pořádně dýcháme a prokrví a prokysličí se celé tělo a hlavně miminko 🙂
Holky všem doporučuji 🙂
Ahojky! Hlásím se do klubu těhulek, mám termín 19.1.2011 Všem těhulkám a maminkám přeji krásný den! 😵
Ahoj jak se všem vede 🙂 Tak na pátek jsem se obj.na to OGTT no jsem zvědavá může někdo říct co mě tam čeká ?? Taky tě vítám teofilie 🙂
@romik123 Nic strasnyho, ale prijemny to taky neni 🙂
Vypijes preslazeny piti (ja jsem to mela nejak okyseleny, takze chutove az takova hruza to nebyla, ale kdovijak dobry taky ne), pred ti vezmou krev, nekde po hodce, nekde ne, a pak zase po dvou hodkach. Nekde berou z prstu, nekde z zily. A nesmis ty dve hodky jist a pit (to piti mi teda vadilo hodne, po tom sladkym telo volalo po necem 🙂)
Bud si vem nejakou knizku, nebo nekoho s sebou, pac to je na tom to nejhorsi, ty dve zabity hodiny casu 🙂
Holky nemáte některá typ kde mají za super ceny postýlky? a ty houpací lehátka pro prcky?

@cufinka ja pozeram vzdy z archivu, akurat idem pozriet ten diel zo vcera 🙂
Dnes sa necitim najlepsie, mam nejake tazke brucho a trochu ma v nom aj taha ci co, cela si pripadam hrozne tazka a velka a mam pocit ze to tehotenstvo uz trva vecnost. A to mame este trosku pred sebou, tak neviem co budem robit o mesiac alebo o dva 😒