icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

luculele
5. okt 2010

Ked hovorite o tych snoch, tak mne sa uz skoro kazdu noc sniva o mojej dcerke, akoze sa uz narodila. Predvcerom bola malilinke babatko a dnes v noci to bola asi trojrocna slecna. Fakt to asi moc prezivam, neviem sa dockat... 😎

tetamon
5. okt 2010

@cufinka v Ikee se da sehnat levna postylka. A houpaci kresilka netusim, ale zkusila bych mimibazar nebo neco takovyho, tam takovych veci je spousta...

tetamon
5. okt 2010

@cufinka tak drzim palce, aby dopadlo dobre. A uvidis, ze jo 🙂

cufinka
5. okt 2010

@tetamon děkuju snad jo věřím že jo 🙂 jinak přešlapy moooc luxus seriál 😀

macina_k
5. okt 2010

@cufinka Zkus i aukci na mimibazaru, tam se dají sehnat dobré věci za velmi slušný peníz 🙂

tetamon
5. okt 2010

@cufinka ja zcela dobrovolne nemam TV, takze netusim, co to je 😀

louisiana
5. okt 2010

@cufinka my mame postielku z bazaru. tie lehatka neviem, mavaju rozne. niektore aj vibruju a hraju melodie, tie su potom o dost drahsie.

teofilie
5. okt 2010

@macina_k ahojík a díky za přivítání! Říkali nám že holčičku, cítím, že to bude holčička a příští týden jdeme na 3 D, tak nám to tam snad potvrdí! 😉

cufinka
5. okt 2010

@tetamon ty nemáš tv,jak to přežíváš😀 ? no kouknout mužeš i na netu 😀

cufinka
5. okt 2010

@louisiana no já postýlku budu kupovat novou ale k našim chci koupit z bazaru taky 🙂

teofilie
5. okt 2010

koukám, že tu řešíte postýlky...Mám postýlku i kočárek z Aukra a jsem velmi spokojená! Je to levnější než v kamenném obchodě a nové!

sjussi
5. okt 2010

@teofilie na aukru je plno novych a levnych hezkych vecicek 🙂
no ja mam postylku jeste po nas tak tohle resit nemusim a u nasich je jeste po bratrancich tak tam je to taky vyresene 😀 akorat premyslim ted jestli poridit zavinovacku do autosedacky nebo nee

cufinka
5. okt 2010

@sjussi jj na aukru je toho moc a levných přemýšlím že tam objednám to lehátko nějaké 🙂 Jinak já mám tu zavinku teplou od emitexu do autosedačky a tudíš nebudu kupovat fusak do kočáru 🙂

tetamon
5. okt 2010

@cufinka no ted tezko, ale ja za celou dobu, co pracuju, nebyla nemocna v kuse dyl jak mesic, takze nebyo potreba, a jindy nemam cas (a ani chut, cucet na ty blbosti tam 🙂)
A ted uz mam DVD sbaleny, tak holt smolicek 🙂

@teofilie jj, mmb a aukro, ono toho teda bude asi i vic, ale tyhle dve.. 🙂

sjussi
5. okt 2010

@cufinka no ja mam fusak opet zdedeny 😀 ale rikam si ze v kocarku nikdo neuvidi jak vypada protoze ho prekryju dekou 😀 ale premyslim jestli nebude zbytecne kupovat tu zavinku do autosedacky 😒

teofilie
5. okt 2010

@sjussi tak zavinovačku do autosedačky řešit nemusím, nemáme auto. I když autosedačku máme...byla k tomu kočárku 😀 No, v nejhorším do ní narvu fusak...

cufinka
5. okt 2010

@sjussi podle mího když je auto vyhřátý tak nebude potřeba 🙂 my máme feldu a ta než se zahřeje... 😀 Stejně i myslím že pak z ní budu prcka po pul hodce vyndavat že bude přehřátá a nechám jí ve svetříku nebo mikče 🙂

teofilie
5. okt 2010

@tetamon nejdřív jsem se bála kupovat přes net, ale je to dobrý!

sjussi
5. okt 2010

@teofilie tak ja si rikam ze kdyz nekam pojedu autem tak bude vytopene a kdyz bude maly v kombineze a jeste ho prikriju dekou ze to bude stacit,stejne s nim budeme jezdit jen k nasim a tam cesta trva hodinu tak by mu v te zavince asi bylo horko a k doktorce pekne peso 😀

sjussi
5. okt 2010

@cufinka tak my mame celkem noveho golfa tak s nim problem neni 🙂 ale prave si rikam jak sem psala tee ze k nasim cesta trva hodku tak aby malemu v te zavince nebylo horko moc a ja ho pak nemusela zase vydelavat z te zavinky

teofilie
5. okt 2010

@sjussi přesně to si myslím i já! Trošku víc ho oblékneš a bude to. Aspoň se nepřehřeje!

sjussi
5. okt 2010

@teofilie asi jo 😀 tak aspon o jednu starost min 😀

cufinka
5. okt 2010

@sjussi já jí kupovala kvuli tomu našemu křápu 😀 a místo fusaku ,být tebou tak jí neberu 🙂

sjussi
5. okt 2010

@cufinka no ja bych ji klidne brala mne se libi,jsou strasne rozkosne ale prijde mi to zbytecne kdyz se nam auto rychle vytopi a fusak mam taky 🙂

louisiana
5. okt 2010

my budeme kupovat len fusak-este rozmyslam ze aky, paci sa mi od Kaiser-u. Do autosedacky sme dostali fusak od mojej segry, takze super 😉

sjussi
5. okt 2010

@louisiana tak ja sem mela fusak jasny od zacatku takze abych pravdu rekla tak ani nevim jake znacky fusaku existuji a ktere jsou dobre 🙂 ja se divala jen do te sedacky a od emitexu se mi libili nejvic 🙂

tetamon
5. okt 2010

@sjussi tak leda bys fakt nevedela, co si nechat koupit od rodiny a bylo to v jejich financnich moznostech. JInak bych to asi taky mastil, pokud mas fusaky. Ja si ji koupila spis proto ze budu mit pujceny jeden fusak od segry, druhy podedeny po nas, takze to spis bylo takovy "udelam si radost", nez akutni potreba 😀

tetamon
5. okt 2010

@teofilie ja jsem naucena, ja pracuju s netem (chjo, no, pracuju, ted neschopna 🙂), a v oboru to uz hezkych par let bez netu nejde, takze jsem fakt neucena uz par let pres net nakupovat 😉 JJ, je to fajn, obzvlast kdyz si clovek rovnou odchyti postaka s balickem, aby se nemusel vlacet z posty 🙂

teofilie
5. okt 2010

@luculele taky mám sny...zrovna dneska se mi zdálo o nějakém miminku, myslím, že bylo moje, ale nevím zda chlapec, nebo holčička...to se mi nějak neukázalo. Myslím, že je to tím, že se opravdu moc těšíme! 😵

teofilie
5. okt 2010

@tetamon já se spíš bála toho, že se musí většinou dřív zaplatit, než dostaneš zboží...Ale zatím mi vše přišlo tak jak mělo, takže jsem spokojená!