Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
koukám, že tu řešíte postýlky...Mám postýlku i kočárek z Aukra a jsem velmi spokojená! Je to levnější než v kamenném obchodě a nové!
my budeme kupovat len fusak-este rozmyslam ze aky, paci sa mi od Kaiser-u. Do autosedacky sme dostali fusak od mojej segry, takze super 😉
@sjussi tak leda bys fakt nevedela, co si nechat koupit od rodiny a bylo to v jejich financnich moznostech. JInak bych to asi taky mastil, pokud mas fusaky. Ja si ji koupila spis proto ze budu mit pujceny jeden fusak od segry, druhy podedeny po nas, takze to spis bylo takovy "udelam si radost", nez akutni potreba 😀
@teofilie ja jsem naucena, ja pracuju s netem (chjo, no, pracuju, ted neschopna 🙂), a v oboru to uz hezkych par let bez netu nejde, takze jsem fakt neucena uz par let pres net nakupovat 😉 JJ, je to fajn, obzvlast kdyz si clovek rovnou odchyti postaka s balickem, aby se nemusel vlacet z posty 🙂

Ked hovorite o tych snoch, tak mne sa uz skoro kazdu noc sniva o mojej dcerke, akoze sa uz narodila. Predvcerom bola malilinke babatko a dnes v noci to bola asi trojrocna slecna. Fakt to asi moc prezivam, neviem sa dockat... 😎