icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

beryk
5. okt 2010

aojda holky,

@kookaij paráda, že výsledky jsou v pořádku,já jsem byla dnes na kontrole a poprvé mi nezvýšila dávku prášků, tak pohoda

@kinsli at ti je dobře

cufinka
6. okt 2010

Tak mám radost můžu baštit jedna radost výsledky mám v pořádku 🙂

@kinsli Doufám ,že už ti je lépe .Je to hrozný ,takhle sme těhotný se zátěží a když se k tomu pak přidá něco jinýho chjo 😒

cara.m
6. okt 2010

@cufinka super gratuluju 😉

vikaki
6. okt 2010

dobre ranko dievcence.....dakujem za podporu...co sa grecka tyka,mate pravdu,skoda si robit iluzie=stratena krajina,keby tu nemali more,zapadli by prachom...Kinsli,aj moja svokra rodila prirodzene=mojho muza=mal 4,6 kg...no klobuk dolu...Ja vsak mam uzke panvove kosti,doktor mi povedal ze by som piu pri jej 4-och kilach nemohla normalne porodit,no ved sme to aj skusali,nezmestila sa....Teraz cakam chlapceka,musime pockat kolko bude vazit ten,zatial len vieme ze je tiez pomerne velky=manzel ma 187 cm a 105 kg=ale ma hrubu kostru,takze ak bude maly ponom,rovno na cisarsky.Dceru vytiahli prisavkou a natiahli mi pritom krcek maternice=teraz sa mi otvara,no a koli tomu som teraz na rizikovom,maly bol este pred dvoma tyzdnami hlavickou v lone,musela som lezat,nastastie sa otocil a tak dufam ze si to zas nerozmysli a nebude chciet von

vikaki
6. okt 2010

@stanulka,bratrancova zena porodila minuly tyzden v anglicku a bola velmi spokojna,tak ti drzim palce aby to aj u teba bolo tak>Oni byvaju niekde pri scherwoode

kookaij
6. okt 2010

@beryk to je super,tiež,že ti nezvýšili dávku,možno po tehotnosti sa ti to ešte aj zlepší.Aj si dáš zistiť či to bude chlapec alebo dievčatko?Kedy ideš do poradne?Ja idem až 19.10. a mal by mi robiť aj biometriu.

stanulka551
6. okt 2010

@kinsli tak to bola riadna baba, ta tvoja 😀 Mne doktor povedal ze mimco je velke a ze bude lepsie urobit cisarsky, ale robili to hlavne aj kvoli mojmu tlaku, ktory som mala vysoky. Zatial to vyzera na normalny porod, ale tlak mam hranicny 85 tak sa jej to minule nejako nepacilo, vsak uvidime

stanulka551
6. okt 2010

@tetamon dufam ze vsetko bude ok, vsade sa najdu blbci co neodhadnu situaciu a urobia nejaku blbost. Minule som citala na nete ze aj tu v anglicku neodhadli dietatko a bolo velike a nedokazalo sa pretlacit cez porodne cesty, porod trval hrozne dlho a nakoniec ho vytiahli pomocou kliestou a pumpy ci coho a dietatko osleplo na jedno oko lebo mu poskodili nejake centrum v hlavicke. Ale taketo veci si mi pripustat nemozeme a urcite vsetko bude fajn

stanulka551
6. okt 2010

dneska to bude sranda kamoska ide na pohovor do prace a donesie mi jej maleho rocneho chlapceka na strazenie. Tak budem trenovat 😀

monik1
6. okt 2010

@cufinka super, že je cukr v pořádku. Já jdu 20.10. 😉
Jinak se hlásím po poradně, vše OK 🙂 a na další kontrolu jdu až 3.11. - to zas bude měsíční čekání než malého uvidím 😠
@stanulka551 závidím hlídání drobečka 😀 u mě v okolí nemá nikdo mimi, tak nemůžu nikde trénovat 🙄

monik1
6. okt 2010

Abychom se vůbec do té porodnice v zimě dostaly http://www.novinky.cz/veda-skoly/213330-evropu-... 😀

lavazza
6. okt 2010

@tetamon my nemame kameru, takze natacet se nebude, nastesti
to bych ho asi zabila, kdyby porod ukazoval na potkani

lavazza
6. okt 2010

@kinsli kolegovi se narodila dcera a mela 4.8kg, kolik merila to nevim, ale manzelka rodila taky normalne, to je sila, nedokazu si to predstavit

kamusek
6. okt 2010

@monik1 Taky jsem to četla 🙂 No síla, snad nee...To bysme se pak s těma našima bobeškama ani ven nedostali, v takových mrazech 🙂

sjussi
6. okt 2010

@lavazza ja bych manzelovi ani kameru nedovolila,fotak jeste jo ale nesmi fotit mne jen prcka az se narodi ale mne ne 😀

louisiana
6. okt 2010

ahojte, znova sa pripajam 😉 manzela pri porode mat jednoznacne budem, pre mna je to dolezite. on so mnou aj chodi na krv a ked je tam tak to zvladam, ked nemoze ist, tak im tam vzdy skolabujem. takze ja takuto psychicku podporu potrebujem a on to vie 😉
dufam ze taka zima nebude, nechcela by som porodit na dialnici 😒

lavazza
6. okt 2010

@sjussi ja sem mu taky rekla ze jen fotak, kameru ma tchan, at si me klidne vyfoti, ale ne tam dole

lavazza
6. okt 2010

@louisiana ja ho tam ze zacatku nechtela, ale ted sem docela i rada, ze tam chce jit sam, na cviceni nam asistentka rikala ze chlap u porodu je dulezitej, ze tam pomuze, ale nekde sem cetla, ze to muze zpomalit porod kdyz tam je

chodi se mnou i na UZ, treba kamaradky ted uz byvaly pritel, s kterym ma holcicku, nechtel ani na UZ, musela ho sakra premlouvat

louisiana
6. okt 2010

@lavazza ano ja som citala ze je to dolezite mat tam chlapa. pre nas oboch je to tiez zazitok vidiet miminko na UZ. aj do poradne, ked moze, ide so mnou a stoji mi za hlavou-tam moze kukat ked mi dr robi sono. ja si to kazdopadne cenim. na zaciatku mesiaca sa ma vzdy spyta ze kedy mam terminy u dr aby si naplanoval pracu a mohol chodit so mnou 🙂

lavazza
6. okt 2010

@louisiana ja si toho taky vazim, takovych chlapu je malo

monalis
6. okt 2010

Já jsem včera byla v Hradecké porodnici na předporodní přednášce a jsem ráda, že také budu mít u porodu manžela. Jen doufám, že se ke mě nebude chovat tak jako ten na videu, které jsme včera shlédli. Na videu byl mužský, který se určitě choval k manželce velmi pěkně, ale na můj vkus až příliš lítostivě. Tak jsem upozornila manžela, že mě tak litovat nebude moc, protože bych na tom byla daleko hůř a stále bych brečela. Chci ho tam hlavně jako podporu a především jako rozptýlení. Samozřejmě, že nějaké to politování přijde také vhod. 😉 No, může se stát, že podporovat budu já jeho 😀 To ještě uvidíme.
Zároveň jsem manžela upozornila, že na kameru může zapomenout a fotit bude jen mimi. Nepotřebuji se pak vidět upachtěná na fotkách. A hlavně bych ty fotky nikomu ani neukazovala. Takže já je rozhodně nepotřebuji. 😵

haniula
6. okt 2010

Ahojte!! My jsme též po poradně, jdem na kontrolu až 3.11. Malá váží už 1,3 kg 😲 , tak to snad ještě vypadá, že budu asi rodit dříve... Na mateřskou jdeme 15.11. Já mám 1kg nahoře, takže se docela dobře držíme...

sjussi
6. okt 2010

@louisiana ten muj by taky se mnou nejradsi chodil na kazdou prohlidku ale v praci mu to neumozni ☹ ale zase na druhou stranu kdyz jdu jen k dr kde mne jen vysetri tak tam ani neni potreba ale na ty hlavni-utz nebo genetiku byl a pristi tyden na ozvy se mnou take pujde 🙂
@lavazza no my ji taky nastesti nemame ale ma ji stryc i nas kamarad 🙂 ale zatim ho to nenapadlo nastesti 🙂 a k porodu chce jit,ja sem ze zacatku moc nechtela,rikala sem si kdovi co tam budu vyvadet,ze bych se treba stydela ale na druhou stranu je to muj manzel,nase ditko a i kdybych se mela stydet tak pred nim snad nemusim

louisiana
6. okt 2010

@haniula to je fajn ze mate kontrolu za sebou a vsetko je v pohode. a podla coho ti dr vypocitala termin? podla PM alebo prveho UZ?

louisiana
6. okt 2010

@sjussi jasne, len v ramci moznosti. mne na kazdej poradni robi sono, tak preto tam on rad chodi aby videl miminko 🙂 tiez si myslimi ze pred manzelom sa hanbit nemusim

neposedna
6. okt 2010

moj drahy milovany manzel sa ani nejak nehrnie ist so mnou na UZ, bol zatial len raz a povedal mi, ze mu to nic nehovori... do poradne so mnou nechodi, ze by sa tam blbo citil, ale vzdy mi hned vola, ze ako som dopadla 🙂 ale urcite pojde so mnou na kontrolu na kramare 15.12., takze snad pojde aj dnu a pozrie si UZ, bo tam ja nic nevidim a cakam, co mi doktor povie...
nejak sa ani nechysta ist so mnou ku porodu, aj ked ja by som ho tam velmi chcela mat ☹ , ale aspon mi povedal, ze kym sa budwm otvarat a predychavat, tak bude pri mne (dufam, ze nebude v praci a ja nebudem nahanat suseda, otca alebo sanitku 🙂 🙂 ) a ze sa potom rozhodne, ci vobec pojde aj na porod 😀 tak to zatial nechavam na nom 🙂 🙂 🙂

sjussi
6. okt 2010

@louisiana moje dr nema v ordinaci utz tak mi vzdy rekne co mne ceka priste a podle toho se s manzelem domluvime vzdycky 🙂
@neposedna tak treba ma strach ze by pri porodu omdlel nebo tak,nebo si to nakonec rozmysli uvidis 🙂

neposedna
6. okt 2010

@sjussi mozno ma strach, neviem 🙂 zatial nemal problem, ked videl vela krvi.... vsak ja ho nebudem nutit 🙂 sam sa rozhodne 🙂

louisiana
6. okt 2010

@neposedna kamoskam sa vela razy stalo, ze manzel chcel byt len pri dobe "otvarania sa" a potom sa to pretiahlo az do porodu. proste ich manzelia neopustili 😉 uvidis, mozno to u teba bude tiez tak 😉

louisiana
6. okt 2010

@sjussi na utz chodis do nemocnice?