icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sjussi
6. okt 2010

@neposedna ono je neco jineho videt cizi krev nez trpet osobu kterou milujes a vedet ze ji nijak nemuzes pomoct 🙂 ale ja si myslim ze to bude jak rika louisiana 🙂

monalis
6. okt 2010

@louisiana Musím souhlasit. Myslím si, že je pak pro mužského těžký odejít v polovině 😉

neposedna
6. okt 2010

moj Dr. tiez nema UZ v ordinacii, tak chodim na sukromny UZ, bola som aj v statnom zariadeni, ale tam ma po minute vysetrenia poslali prec, ze vsetko OK a prvy krat mi ani slovo nepovedali, az potom na poradni mi moj doktor povedal, ze ok.
v sukromnom sa mi venuje pol hodinu, teda plnu pol hodinu vysetruje 🙂 je velmi mily.... minule sa mu nepozdavala aorta a jedna komora srdiecka, promptne mi zariadil UZ na kramaroch u detskeho kardiologa 🙂 ale nakoniec a zatial vsetko OK 🙂
a najblizsie sme dohodnuti na 30.tyzden tehotenstva na kontrolu na UZ, tak uvidime... v piatok ma caka sladka voda a odber krvi ☹

sjussi
6. okt 2010

@louisiana nene naproti budovy kde sidli moje dr ma ordinaci jiny dr. a k nemu mne posle,on mi udela utz a fotku posle moji dr a zpravu jak co je,ale zatim sem tam byla jen v 7tt.pak sem na utz byla jen na tech 2 genetickych takze sem prdolku videla zatim jen v 7tt,13tt a ve 20tt

neposedna
6. okt 2010

@louisiana
@sjussi vsak jasne, uvidime 🙂 🙂 🙂

louisiana
6. okt 2010

@monalis hihi, no uvidime, ako to bude s tymi nasimi chalpmi 😉

louisiana
6. okt 2010

@sjussi to uplne staci, ved mne robi na poradniach len sono, to je take cierno biele. na utz ma objednava a ten mi robila asi tiez len 3x a to v 3D/4D

sjussi
6. okt 2010

@louisiana a neni to sono utz 2D?? 🙂 mne 3 ani 4 D nedelali mne vzdy jen 2D,takovy cernobily

louisiana
6. okt 2010

@sjussi tak 2D bude to sono, to mi robi vzdy, a do tehu knizky mi zaznaci ze pohyby plodu+ a srdiecko+. este ho zmeria, alebo minule merala len obvod hlavicky. je to cierno-biele. a ten 3D/4D mi robil asi len ako tebe: mne v 6tt, 12tt a 20tt. neviem ci mi este bude robit, musim sa spytat 🙂

sjussi
6. okt 2010

@louisiana no ja jak sem psala ze sem byla 3x tak jen na tom 2D(sonu) 🙂

louisiana
6. okt 2010

@sjussi aha. no neva, hlavne ze je vsetko v pohode. moja maminka sa tiez cudovala ako casto vidim mimino 🙂 a ze za jej cias to tak nebolo, vraj lekar jej len popocuval brucho a hmatom jej to brucho aj vysetril. hmmm, v pohode, az na to ze nezistil ze mama cakala dvojicky 🙂

haniula
6. okt 2010

@louisiana Tak on mi neřekl jiný termín, ale váha odpovídá spíše 30.tt než 28.tt... tak jsem usoudila, že to bude asi o chvilku dříve... 🙂

sjussi
6. okt 2010

@louisiana tak pojistovna plati jen 3 utz u dr tak se utesuju tim ze on mi hold navic zadny neudela 🙂kdyby bylo na mne tak si ho koupim domu at muzu maleho kontrolovat kazdy den 😀 tak to pro mamku musel byt dobry sok pri porode 😀 😀

louisiana
6. okt 2010

@haniula jaaaj, tak to je mozne 😉 mne vychadza 1 tyzdnovy rozdiel podla PM a prveho utz 😅 tak uvidime 🙂

louisiana
6. okt 2010

@sjussi myslim ze sa budu este robit utz kratko pred porodom, ked budeme chodit na kontroly do nemocky, no neviem presne. pre maminku to bol sok, ale prezila to 🙂 holt tatka musel ist celu vybavu kupit este 1x 😀

haniula
6. okt 2010

@louisiana já mám rozdíl asi 2 týdny... Asi to ještě stihnem v tomto roce 😀 ...

louisiana
6. okt 2010

@haniula hihi, tak budem drzat palce 😉

sjussi
6. okt 2010

@haniula a treba nee 😀
@louisiana tak jeste ze mame ty utz 😀

macina_k
6. okt 2010

@monik1 snad nebude tak zle, doufám, češi to vyvracejí 😒

macina_k
6. okt 2010

@haniula ty se máš, já mám podle utz 22.1. a podle pm 18.1. Takže rozdíl není velký, ale myslím že to bude spíše k tomu 18.1., protože jsem po umělém oplodnění a tam se počítá velmi dobře, protože přesně vím, kdy k tomu došlo 😀

monik1
6. okt 2010

@haniula Hani,ty jo, ty asi fakt porodíš ještě letos 😉 Já mám dnes taky po kontrole a příští mám úplně stejný den jak ty- 3.11. 😉 Můj Dr. mi ale neříká kolik malý váží 😖 Ale prý je vše OK 😉
Jinak jak jsem si minule stěžovala na váhu, že jsem nic nepřibrala, tak už mám 3 kg nahoře, takže vážím 59 kg, tak jsem ráda 😉
A k tomu UZ - pojišťovna fakt proplácí jen 3 UZ, pak je na rozhodnutí Dr., zda udělá navíc - já se teď dívám do těhu průkazky a už mi dělal 7x ultrazvuk v ordinaci 😉 Plus ještě v nemocnici mi dělali tak 5 ultrazvuků, když jsem tam ležela s tím hematomem.
A můj manža byl se mnou u Dr. jen 2x - nejprve ve 12.tt na ten screening a pak na 3D ultr., kde nám řekli pohlaví 😉 Ale víc dovči si brát asi nebude 😉

haniula
6. okt 2010

@monik1 no právě podle PM to mám 27.12. a podle utz 3.1., ale jestli už je takhle velká, tak to může být i v půlce prosince... kontrolu máme stejnou... mě dělá utz pokaždé... příště by jsme měli dělat ozvy a vypisovat mateřskou.....

monik1
6. okt 2010

@haniula no třeba bude na Vánoce 😵
Za chvíli budeme všechny vyřizovat mateřské, to fakt hrozně letí. Já chci na mateřskou od 1.12. 😉

haniula
6. okt 2010

@monik1 nestraš!! já chci být na vánoce doma s malou v bříšku nebo už zpět z porodnice... 😀

monik1
6. okt 2010

@haniula jo tak to princezně v bříšku vysvětli ať vyleze dřív nebo později a ne na Vánoce 😀
Kdyby se náš prcek narodil 7.1. (což by bylo u nás asi brzo), tak by se narodil přesně 5 měsíců po svatbě a když vyleze 28.1. - tak budeme mít narozky ve stejný den 😀

haniula
6. okt 2010

@monik1 tak mu to opakuj každý den před spaním 😀 ... já ji to už taky vysvětluji a prosím ji, at si to pečlivě zváží 😀 😀 😀

kinsli
6. okt 2010

@haniula Malá je tedy pěkný macík 🙂 my měli na 24tt 730g takže asi taky dost. Dnes jsem na UZ byla, ale kvůli žlučníku, tak na prcka jsem se ani neptala.

louisiana
6. okt 2010

@haniula bolo by fakt krasne mat miminko na vianoce uz doma 😀

haniula
6. okt 2010

@louisiana svátky by pak proběhli klidněji... neptal by se mě každý, jestli už... 😀

knedluska
6. okt 2010

Ahojky 🙂
Tak můj manžel chce být u porodu, ale mám takový pocit, že se bojí víc než já. A pořád se mě ptá, co tam bude dělat, že neví. Fakt nevím, co mu na to odpovědět, protože když mu řeknu, že bude stát u hlavy, tak to mu nestačí. 🙂

@kinsli - a co ti zjistili kvůli tomu žlučníku?