Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
moj Dr. tiez nema UZ v ordinacii, tak chodim na sukromny UZ, bola som aj v statnom zariadeni, ale tam ma po minute vysetrenia poslali prec, ze vsetko OK a prvy krat mi ani slovo nepovedali, az potom na poradni mi moj doktor povedal, ze ok.
v sukromnom sa mi venuje pol hodinu, teda plnu pol hodinu vysetruje 🙂 je velmi mily.... minule sa mu nepozdavala aorta a jedna komora srdiecka, promptne mi zariadil UZ na kramaroch u detskeho kardiologa 🙂 ale nakoniec a zatial vsetko OK 🙂
a najblizsie sme dohodnuti na 30.tyzden tehotenstva na kontrolu na UZ, tak uvidime... v piatok ma caka sladka voda a odber krvi ☹
@sjussi tak 2D bude to sono, to mi robi vzdy, a do tehu knizky mi zaznaci ze pohyby plodu+ a srdiecko+. este ho zmeria, alebo minule merala len obvod hlavicky. je to cierno-biele. a ten 3D/4D mi robil asi len ako tebe: mne v 6tt, 12tt a 20tt. neviem ci mi este bude robit, musim sa spytat 🙂
@haniula Hani,ty jo, ty asi fakt porodíš ještě letos 😉 Já mám dnes taky po kontrole a příští mám úplně stejný den jak ty- 3.11. 😉 Můj Dr. mi ale neříká kolik malý váží 😖 Ale prý je vše OK 😉
Jinak jak jsem si minule stěžovala na váhu, že jsem nic nepřibrala, tak už mám 3 kg nahoře, takže vážím 59 kg, tak jsem ráda 😉
A k tomu UZ - pojišťovna fakt proplácí jen 3 UZ, pak je na rozhodnutí Dr., zda udělá navíc - já se teď dívám do těhu průkazky a už mi dělal 7x ultrazvuk v ordinaci 😉 Plus ještě v nemocnici mi dělali tak 5 ultrazvuků, když jsem tam ležela s tím hematomem.
A můj manža byl se mnou u Dr. jen 2x - nejprve ve 12.tt na ten screening a pak na 3D ultr., kde nám řekli pohlaví 😉 Ale víc dovči si brát asi nebude 😉
Ahojky 🙂
Tak můj manžel chce být u porodu, ale mám takový pocit, že se bojí víc než já. A pořád se mě ptá, co tam bude dělat, že neví. Fakt nevím, co mu na to odpovědět, protože když mu řeknu, že bude stát u hlavy, tak to mu nestačí. 🙂
@kinsli - a co ti zjistili kvůli tomu žlučníku?

@neposedna ono je neco jineho videt cizi krev nez trpet osobu kterou milujes a vedet ze ji nijak nemuzes pomoct 🙂 ale ja si myslim ze to bude jak rika louisiana 🙂