icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
7. okt 2010

@cufinka jo to je nejjednodušší, ale já hrubý plat ani neznám, ale pamatuji čistý 🙂 tak to zkusím dopočítat 🙂

kinsli
7. okt 2010

@cufinka nic moc vychází mi 8000,- pokud se to bude brát jen za ten půlrok z částečného prac. poměru.

cufinka
7. okt 2010

@kinsli uvidíš 🙂 mě sice vychází 13500 ale jsem zvědavá co si zkrouhnou

kinsli
7. okt 2010

@cufinka 13500,- je krásných 🙂 já tedy počítala alespoň z 10.000,- no uvidíme z čeho se to nakonec bude počítat. Vím, že někde se psalo, že když přecházíš z rodičáku na mateřskou tak by to mělo být z nejvyššího výdělku za poslední 4 roky za 30 dní 🙂

kamusek
7. okt 2010

@kinsli Tady: http://www.penize.cz/kalkulacky/materska-presny... si to můžeš přímo vypočítat 🙂

macina_k
7. okt 2010

@monalis kupovali jsme v Kroměříži

monik1
7. okt 2010

@kamusek Já si myslím, že u tebe se to bude brát jinak, přece jen bys byla v nevýhodě, protože za 6 hodin denně máš míň peněz než 8 hodin denně, poptej se radši na ČSSZ 😉
@kamusek Kamčo - teď jsem si počítala penízky na PPM a jsou tam 2 částky - před změnou a po změně.. nevíte o co jde? Teď je 70% a předtím bylo 60% ???

monik1
7. okt 2010

@cufinka Tak Nelinku už máš potvrzenou na 100%, ju? Gratulujiii 😉
@macina_k Maci, tak hlavně, že ti teď chutnají kofilky atd. nic si neupírej 😉 Já si dneska koupila JOJO bonbonky jahůdky a snědla jsem je během 5 minut 😀

monik1
7. okt 2010

Kamčo, dala jsem tam tvůj nick, ale ta první odpověď byla pro Kinsli @kinsli (v 16,38) 😅

misag23
7. okt 2010

Tak test na cukrovku dopadl dobře, tak čokoládku můžeme jíst dál 😀

vikaki
7. okt 2010

@stanulka551 ja som pri dcere pribrala nehorazne=asi 20 kg,po porode zislo 12 a potom som uz len priberala,nemala som pohyb ,ani som tu nikoho nepoznala,byvala u svokry...no skratka som nemala na nic chut,len doma som trcala bez pohybu...az nejak po 2-och rokoch som si zvykla a zacala so sebov ako tak nieco robit....Nakoniec som pred rokom natrafila na jedno forum o chudnuti na internete a tak som zacala hromadovo drzat dietu naraz z babkami co tam boli prihlasene a tak sa mi podarilo schudnut 7 kg,no tiez som hned ostala tehotna,akurat ked mi to tak dobre islo s chudnutim=no,asi aj zato ze som schudla sa mi podarilo otehotniet...dlhsie sme predtym skusali a nedalo sa.A tak rozmyslam ,hned po porode zas zacat s cvicenim a dietou=asi nabehnem hned na delenu stravu=ta ani pri kojeni neuskodi...uz som sa s kockami dohodla,zacneme nejak zaciatkom februara...uz sa tesim 🙂 ...kto sa chce po porode pripojit?

macina_k
7. okt 2010

@misag23 Skvělé 😀

misag23
7. okt 2010

@macina_k Děkuji. Já bych bez sladkostí asi nevydržela.

macina_k
7. okt 2010

Holky neblázněte s tím hubnutím, věřte, že vím kam to může dojít - anorexie, 34 kg na 162 cm, hrůza. ☹
A nejhorší je, že vám osobně je dobře, myslíte si, že jste v pohodě a OK a ono to tak není. A návrat zpátky je hrooooozně těžký, dlouhý a bolestivý ☹. A někdy se to ani nepodaří, znám i takové.
A taky ztratíte přátele, mnohdy i ty velmi dobré ☹

ellahop
7. okt 2010

baby kolky hriech je obzerstvo??? 😀 ja tento tyzdne doslova zeriem, nechapem to. a to som v 29tyzni, to by mi vraj nemalo chutit tolko vraj. mozno tomasko rastie a pribera nech je pekne veliky ked sa narodi....len sa bojim ze ma to bude drzat aj po porode a to uz bude huste... inak ja mam zatial na viac 6kg.

cara.m
7. okt 2010

@ellahop 😀 😀 😀 😀 😀 já dneska taky pořád jen přemýšlím, co bych sežrala 😀 😀 😀

cufinka
7. okt 2010

@monik1 no 100% to bude asi až bude venku 😀 ale řekla nám že je tam pipinka 😀 a máme to i natočené a dost dlouho se pipce věnovala 😀 tak můžu být klidná a růžovou můžu nakupovat dál 🙂

sjussi
7. okt 2010

@ellahop co mas z toho ja se taky da se rict preziram 😀 na minule kontrole sem mela jen 1kg nahore oproti puvodni vaze ale pristi tyden jdu ve ctvrtek na kontrolu tak sem zvedava kolik sem behem tech 3 tydnu pribrala 😀 (pro jistotu vahu doma nemam 😀 )

monik1
7. okt 2010

@misag23 no super, gratulujii 😉
@macina_k s tou anorexií ti věřím, že to muselo být hrozné ☹ ještě, že to máš úspěšně za sebou 😉
a teď povinně všechny hezky papkat a neřešit kilča 😀 😵

cufinka
7. okt 2010

@misag23 gratuluju ,taky jsem měla radost že mi výsledky dopadly dobře páč sladký miluju 😀

cara.m
7. okt 2010

@macina_k je super, že to máš úspěšně za sebou! Gratuluji a teď papkat a živit mimíska 😉

vikaki
7. okt 2010

😖@macina_k mne to urcite nehrozi....nikdy by sa mi nepodarilo schudnut tak vela,okrem toho u mna je chudnutie nutne,som obezna a skodi mi to,Samozrejme myslim na chudnutie z rozumom,nechcem prehanat,chcem dat dole len to co je navyse,aby som sa ako-tak citila dobre.V mojom zivote som najmenej vazila 55 kg pri vyske 160 cm.To bolo za slobodna a citila som sa neuveritelne dobre.Teraz sa citim orasne,vsetko je namahavejsie,kazde zohnutie ...Chcem sa dostat na vahu,kedy budem pocitovat ze som ok a ze sa citim fajn,nepotrebujem prehanat...Odmala som bola baculka...a mala som koli tomu v skole tazky zivot,deti sa mi posmievali ,nohavice sa mi drali na vnutornych stranach stehien... 😖 ..nie,som si povedala dost

teofilie
7. okt 2010

Ahojky, koukám že tu řešíte krásné téma, obžerství 😀 Včera jsem si dala oběd, na to mě holky na chatu navnadily na krupicovou kaši, tak jsem jí sežrala plný talíř a chvíli na to jsem do hlavy natlačila tlačenku s cibulí a octem Mňam! 😀 Takhle už jsem si dlouho nešmákla! Tělo to žádá, tělo to potřebuje... 😉 😉

kamusek
7. okt 2010

@monik1 těch 60% bylo jenom letos nějak 3 měsíce, ale už to je zase 70%! Takže platí ta částka po změně 🙂

macina_k
7. okt 2010

@monik1 jo,jo papkám, teď jsem si po večeři dala ještě lentilky 🙂

vikaki
7. okt 2010

dievcata chcem sa spytat ci aj vas obcas chytaju tehotenske nalady=nahly plac,nervy...atd. alebo ste precitlivene? Mne sa casto stava ze zacnem bezdovodu plakat pri filme,alebo sa viem rozculit,zeby som najradsej nieco rozbila 🙄

romik123
7. okt 2010

@vikaki jojo až moc ☹ kolikrát si říkám zda jsem ještě normální hlavně mě dost věci rychle vytočí bez důvodně o náladách radši nemluvit

vikaki
7. okt 2010

@romik123 a manzel? snazi sa to tolerovat?

macina_k
7. okt 2010

@vikaki jsem na tom podobně jako romik123, hned mne vytočí každá maličkost a pak je to hukot ☹
ale za chvíli je zase dobře, asi potřebuju uvolniti ventily