Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
tanicky viem si zivo predstavit ten stres, ale neboj sa urcite je to ok
no unavena som aj ja a este sa aj v noci budim lebo idem cikat a potom nie a nie zaspat
lenka - tak s tou nocou to mam uplne rovnake 😀
lenka, snad hej..dr. vravela ze to vyzera ok.. 😉
ahojte, ja mám presne také isté príznaky ako ty lenka47
inac som strasne rada ze sa takto mozem vykecat v tejto diskusii so zienkami co su na tom tak ako ja 🙂 lebo teda som si myslela ze ked konecne najdem // tak uz budem spokojna, a asi opak je pravdou, teraz som sa strachovala ci mi vyjde dobre krv, ci uvidim uz dutinku, a teraz zas ci na dalsej kontrole uvidim srdiecko...
ja som bola včera u lekárky, no ale nič ešte nejako nevidela... a mám čakať do 25.5. som zvedavá ako to vydržím, bo mám strach, aby tie dve čiaročky nezmizli...
lenka - a este pockaj, kolko otazok budeme spolu riesit neskor...............pretoze tu nam kazdy tyzden prinesie nieco nove 😉 a vzdy zaujimavejsie 😉
babenka - este je skoro, si len v 5tt, musis este nejaky ten tyzden vydrzat a potom bude ta radost o to vacsia 😉
a baby - vy aj normalne pracujete, ci ste sa dali vypisat ? lebo ja pracujem o 106 zatial 🙂 🙂 🙂
babenka, ono sa to meni veelmi rychlo mne v piatok este neviela nic a uz v utorok tam bol pekny vacok-rozdiel len 3 dni... takze neboooj. ale ja som tiez testovala az do toho utorka, ked som mala uz vysledky z krvy, spravila som si 10 testov, tiez som sa bala ze tie // zmiznu alebo ze sa mi to len zda... vlastne este aj teraz mam take nutkanie si obcas urobit test 🙂
tija, ja som sa dala vypisat lebo som maserka a uz som citila ze nevladzem a bala som sa, tak aspon zatial, uvidim ako budem sa citit dalej
leni ty si maserka?
ozaj a tehotne smu na masaz? 😉
inak este babenka............ja som si urobila v jeden vecer test, nasla som si //, hned rano som si urobila test znovu a boli tam tiez //, tak som volala doktorovi a on ze hned na druhy den mam dojst - a ked mi potom urobil sono - vyjadril sa, ze nemozem byt vobec tehotna, ze tam nic nevidi, ale zobral mi krv - no a poobede mi oznamil, ze tehotna som, a ze aby som dosla zase na druhy den znova - no a vtedy uz videl na sone aj bublinku - takze fakt aj jeden den robi divy 😀 😀 😀
ahojte babule.
teda bubush gratulujem ku krasnym fotkam. a k srdiecku halvne 😵 😵 😵
vitam nove tehulky uz v tom mam uplny chaos. ale takmer vsetky vase priznaky zdielam s vami hlavne to pobolievanie v podbrusku 😉
adrous, lukaskovi vsetko naj k dvom rockom. budete mat aj party s kamaratmi?
baby mne je dnes zase spatne jedine co mi chuti je tepla polievka. prave som zbodla misku. nemohla som sa dockat kedy sa vychladi na jeditelnu teplotu... a prestali mi chutit syry a to som ich milovala. ale zato ficim na ananasovom acidku.
baby ja sa neviem dockat kontroly. este 8 dni. ma porazi.
tija ja nepracujem, ale som doma s malou amazonkou. a nestiham s nou teraz vobec a ked ju musim zdvihat tak ma priserne boli brucho. az sa toho desim. ale neda sa ju uplne nebrat na ruky...
lenka - no aj ja sa obcas bojim, ked viac pracujem - ze to uz asi prehanam, tak sa snazim aspon teraz trocha zvolnit tempo a uvidim, ako bude dalej - lebo zatial nemam za seba v praci nahradu, takze urcite veci sa bezo mna robit nedaju 😉
inak vitam vsetky nove tehotne a blahozelam k novym srdieckam 😉
bubush a tak si sa rano bala a vidis oki doki.... 😉
darjena - a v ktorom si tyzdni, ze nemas v statuse nic zatial................ako ja 😉 .............................ale ber to pozitivne, aspon budes mat krasne bicepsy, a tricepsy z malej amazonky 😉 .....budes inak machrovat v lete 😀 😀 😀
tanicka, ano tehotne sa mozu masirovat len to ma urcite zasady, jemne, nie v oblasti krizov a clenkov a v polohe na boku alebo po sediacky, ja som dost casto masirovala tehulky a tak som si vzdy hovorila, ze keby sa aj na mna nalepilo-a veru sa konecne nalepilo 🙂) ja som povodne ucitelka, ale to ma nebavilo, v tomto som sa nasla 🙂
tanicka - dik za privitanie 🙂
tija ja som bola minuly stvrtok na sone a dost ma vystrasil, lebo povedal ze je to nejake malinke a ze mam prist 20.5. a upresnime tt aj termin porodu. tak tam zatial nic nemam. lebo sama neviem. len verim ze 20. bude vsetko ok.
lenka skoda ze sa teraz nemozes sama vymasirovat 😉 moj bracho je maser, ale on masiruje futbalistov, takze jemu by som sa isto nezverila 😉
Baby, já jsem na pracáku, tudíž sedím doma... Snažím se jíst zdravě, ale moc mi nechutná... Ráno jsem si dala rybičky v tomatě a málem šli plavat do záchodu...
Já jdu na kontrolu až 9.6. Už škrtám dny v kalendáři!
darjena - tak to ja budem vediet o vysledku o tri dni skor ako Ty...........no ale verim, ze obe si tam cochvila pridame krasne tt 😉
a s tym strasenim doktorov, tak z toho si nic neber, oni radsej na zaciatok trocha postrasia, aby ta radost potom stala zato 🙂
mne krv nebrala, ale doteraz som si urobila už šesť testov a na všetkých boli pekné tmavé // ale dnes končím, lebo do 25. mám dva týždne a to by som na tých testoch aj skrachovala 🙂 a snažím sa od toho myslenia na tie // nejako odreagovať, lebo potom vidím, že aj manžel začína byť trocha napätý... a nechcem aby sme obaja stresovali... keď to má byť tak to bude
haniula - no ja sa uz tiez neviem dockat sona, aj ked na druhej strane mam samozrejme aj obavy z vysledku, ale stale sa vnutorne presviedcam, ze to bude super.......a prave mi aj muz povedal, ze uz nech je pondelok, aj jeho to uz chytilo 🙂 🙂 🙂
babenka - ked su tie // tmave, tak je to tutovka, takze ...................uz sa mozes tisko tesit, ze to vyslo na 100% 😉 .............a potom uz budes mozno vidiet aj pekne srdiecko 😉
však sa tíško v kútiku srdiečka teším, ale pokiaľ mi to lekárka nepotvrdí, tak stále tomu nebudem na 100% veriť 😒
tija ty siv ktorom tt? 😉
babenka - neboj, isto sa to potvrdi 😉
tanicka - no ja som teraz v 5tt, ale kym nebudem pocut srdiecko, nedam si este do statusu nic...................predsa len uz mam tych sklamani za sebou dost, takze teraz uz som trocha opatrnejsia v radostiach 😉 😉 😉 aspon sa budem o to viac tesit, ked mi to doktor v pondelok potvrdi 🙂 .......................a Ty uz si videla srdiecko ? 😉
tija veru dufam ze budeme spokojne 🙂
darjena - tak, tak veru..........................a budeme 🙂 a hotovo 🙂
tija ano videla aj vcera aj dnes...dnes som bola koli tomu slabsiemu hn. vytoku...babo ma 5mm a bilo mu o 106..
tija ake sklamania?mala si predtym nieco zle? ☹

lenka - tak ja uz teraz pocitam minuty do pondelka 😀 😀 😀 😀 😀