Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Holky, kdo všechno plánujete Epi-no? Já si říkám, že se na něj zeptám doktorky jak budu na kontrole, jestli ho můžu používat. Jestli jo, tak ho asi koupím, ale těsně před začátkem používání. Kdybych náhodou porodila dříve, tak ať ho nemám zbytečně doma. Nevíte za jak dlouho po objednání přijde?
Tak mi podle ségry začíná pomalu klesat bříško. A když sem jí řekla, že sem včera myla 2 okna a v týdnu mě čekají ještě 2, tak šla do kolen. Mě to teda nepříjde. Tak to snad bude dobrý. Dostala sem kázání, že se mám krotit. Kdyby chudák věděla co mám v plánu stihnout do vánoc 😅
myslis epiduráálku??
@misag23 hippem jen ty nejhorší.
holky mimčo není parfumérie 🙂 čím víc jsou navoňené ty mýdla tím hodší. Kačka se osypala snad po všem krom weledy a do teď mejeme veledou. Na nohy může mít cokoliv, ale bříško ji jen tak ničím umýt nemůže, osype se. Z prášků nám vyhovuje ariel, ale to na mimčo asi ne, to zkusím ten persil sensitive, mám tedy doma velkou lovelu, tak až ji dodělám, ale fakt mě smrdí ☹
dobre,dobre uz som v obrazee 🙂
@macina_k S křečema v lýtku mám hodně zkušeností. Prostě to po křeči bude pár dnů bolet. 😒 Nohy teď musí zvládat větší váhu a jiné rozpoložení této váhy v těle tak občas svaly zlobí. Já na to trpím opravdu často, ale magnesko mi nepomáhá.
Trpěla jsem na to občas i před těhu, třeba když jsem změnila boty nebo déle chodila na podpadcích.
@cara.m tak hlavně abys byla v pořádku, když já nemám klid v duši když to není podle plánu,ale včera sem dostala i srdunk od manžela, protože sem si tak šeredně obrazila malíček u nohy, že nemůžu pořádně chodit, že prej místo toho uklízení kdybych seděla na zadku, stačilo mi to po laparoskopii když sem jen seděla a nic sem nemohla a manžel dodělával dětský pokoj a já jen koukala jak uklízí, navíc sem přišla dřív domů z nemocnice a byt byl jak po výbuchu atomovkou
tak to já mám křeče jen v noci a to když z prudka natáhnu nohy. ( ve spaní se protahuji, nebo co já vím co dělám 🙂
já jsem na epi-no fakt zvědavá, úplně mě láká to zkusit, jen na kolik jsem schopná se dostat bez cvičení, ale nemám tu kondom, takže to nechám na jindy 🙂
@lavazza: To je krásná cena. Já peru běžně v arielu a fakt vypere téměř vše 🙂 hlavně bahno a trávu Kačka když přijede ze zahrádky tak je fakt jako prase, a nemám problém to doprat 🙂
@cara.m jo tak já pochopila, že ti nevoní tak hledáš nějakou parfemovanou kosmetiku. U nás s weledou fakt spokojenost 🙂 Kupuji mydlo, mléko na tělo a šampon.
holky nějak se nám ten porod mega rychlostí blíží 🙂 jakmile přeskočíme 30tt tak si ještě tak měsíc a půl pokecáme a už to tu pojede jako po másle 🙂
@drobcok no ve 24 tt jsem byla v poradně a měla jsem úplně tuhou dělohu, tak jsem šla okamžitě na krev, to bylo v pohodě, čípek taky, ale dostala jsem mega dávku magneska, PN a musela jsem ležet. Naštěstí se to zlepšilo. Nevím čím to bylo asi vším, prací, den před tím jsme byli celý den na svatbě, uklízení apod. Takže ze dne na den jsem měla nařízený klid na lůžku a teď už můžu sem tam chodit i na prochajdu, mám konečně i vycházky.
Porod se blíží šíleně rychle, se ani nenadějeme a budeme rodit 🙂
@cara.m jj, dojeli v sedm, v devet uz jsem byla na novym, ale je tu takovy BINEC, ze jsem z toho cela vycukana, prave jsem par veci delala (lehcich, ale aji tak, jak chodis furt tam s dvema hrnickama, tam s rucnikama, navic jak veci nemaji svoje misto, tak bloumas jak bembela od skrine k skrini a rikas si, kde by co mohlo met svoje misto..uaaa)
Tak prave brisko se zlobi, nastesti jen decentne, ale uz budu hodna.. Male nechcu ublizit...
@tetamon buď hodná a pomalu, dej pozor na sebe a na mimíska
Chápu tě taky teď máme byt jak po výbuchu, přes víkend tady přítelův táta opravoval popraskané zdi a na konci října nám přijdou přesekávat elektriku v celém bytě, takže už jsme to chystali a já tady teď přeskakuji a překračuji různé věci, které byly úplně někde jinde a celé dny něco hledám, protože nevím kam se to dalo.
A ještě k tomu nám zateplují panelák a budou dělat nové balkony, takže jsme to museli vyklidit, tak tady máme ještě bedny s jablkama a rajčatama a tak. 😠

@monik1 Vyhrál x-lander XA v modré barvě. V pátek si pro něj jedeme, necháme ho zatím u táty, všichni mě straší s tou pověrou, že kočárek nemá být před narozením miminka doma, já na to teda moc nevěřím, ale když mě s tím všichni straší ...
@ver_broderie Taky mi tvrdne břicho a to docela často, hlavně když potřebuji na záchod. Doktorka mi na to napsala magnesium, beru 3x denně, ale jinak mě nijak nestrašila.
@macina_k Já používám GS Mamastrie od té doby, co mám potvrzené těhotenství od doktorky. Snažím se mazat každý večer, protože na to docela trpím i mimo těhotenství, ale teď jsem zatím žádný nový neobjevila 🙂 Jinak držím palce, ať testy dopadnou dobře.