icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

darjena
12. máj 2010

inak tanicka som rada ze je vseto ok. stres musel byt poriadny. ale hlavne ze srdiecko bije 🙂

lenka47
12. máj 2010

tanicka, musi to byt krasny pocit vidiet srdiecko 🙂 ja uz ked som videla ten vacok sa mi to zdalo take krasne ze nieco malinke v brusku rastie

tija28
12. máj 2010

tanicka - gratulujem k srdiecku...................tak ja mam uz za sebou IUI, 2 x IVF, kde nam lekari povedali, ze v zivote sa nam nepodari otehotniet prirodzene, kvoli muzovi.................a pred 2mesiacmi som absolvovala HSG vysetrenie, kde mi prefukli oba vajcovody a hned som otehotnela a prirodzene - takze sme este stale s muzom v soku...............lebo predsa len sme spolu 15rokov a za cely ten cas to neslo a neslo, ani tak a ani tak..............a teraz bummmm 😉

baby...............vam sa to podarilo prirodzene ??? 😉

tija28
12. máj 2010

skuste pozriet tento link...................su tam zaujimave veci o priebehu tehotenstva 😉

http://tehotenstvo.rodinka.sk/index.php?id=73017

tanicka1976
12. máj 2010

dievcata dakujem vam,
a verim ze aj vase babatka budu krasne rast 🙂
tija, ja som otehotnela prirodzene ale asi rok sme sa snazili, s prvou Rebeccou na prvy sup.

Tija asi si mala nepriechodne vajcovody a po prefuknuti to slo hned....

jooooooj verim ze vsetko bude ok...
pozri mala si problem otehotniet ale vynosit vynosis v poho neboj 😎

babenka24
12. máj 2010

tija, držím palce, máš toho za sebou už kopec, ale je to super, že sa Vám to nakoniec podarilo a prirodzene...

než sme sa začali snažiť bola som u lekárky, všetko bolo ok, tak sa podarilo prirodzene na piaty mesiac... a dúfam, že bude všetko ok aj naďalej a v novom roku bude na svete bábo 🙂

lenka47
12. máj 2010

ja som tiez prirodzene ale az po roku a pol... tak tiez dost dlha doba, uz som myslela ze budeme musiet riesit centrum alebo co... brala som clostilbegyt a hned mesiac po vysadeni sa zadarilo... tiez dufam ze budeme vsetky v poriadku, ze tu spolu potiahneme az do toho januara 🙂

darjena
12. máj 2010

tija teda dost si toho zazila. neboj teraz to proste prislo. inac kamoska bola na prefuku a vravela ze to nepraje najvacsej nepriatelke. mne roky vraveli ze bude problem otehotniet a tak som s tym nejak pocitala. v trojrocnom vztahu nic. vraj budem musiet ist najskor na laparoskopiu. a zrazu po 5 mesiacoch chodenia s novym manom som bola tehotna. rychlo bola svadba a do polroka a do dna mala tanicka a teraz sme si prestali davat pozor koncom roka, takze zase celkom rychlo. len dufam ze to budem mat tiez happyend...

tanicka1976
12. máj 2010

darjena, tvoja dcerka ma krasne meno 😎 😎 😎 😎

miyya
autor
12. máj 2010

ahojte babule mne vôbec nebýva zle. ja žeriem ako švihnutá čo mi príde pod ruku, potom mi je chvílku zle a ked to prejde,tak znova.jaajha strašné 🤐 🤐

lenka47
12. máj 2010

aj mne sa paci meno Tanicka 🙂

darjena
12. máj 2010

tanicka fakt sa ti paci? 😀 v podstate to vybral manzo ale dala som na vyber tusim 5 mien dievcat. ale teraz mam pocit ze sa jej velmi hodi. aj ked nasa 8 rocna suseda sa minule pytala preco sme jej dali take cudne meno ze tanicka 🙂

miyya toto som mala pri malej. to boli ine vecerne zmrzlinovo-cokoladove orgie. tak si to uzivaj 😉

tanicka1976
12. máj 2010

darjena jasneeeeee ajja som tanicka, tatiana 😎

baby ja trpim strasnym nechutenstvom...do mna nist nejde...jeden banan rano a som ako slon plna..
ja nevladzem jest normalne jedlo len kompoty a paradajky...keby som si dala k paradajke chlieb tak prasknem 😝

bubush
12. máj 2010

ahojte
vitam nove tehulky, naozaj bol april plodny mesiac 😀
tija - tak teda zazila si toho ozaj dost a taka dlha doba,klobuk dole lebo mna by to asi psych.polozilo 😉 my sme sa trafili na 9.mesiac 🙂
dakujem este raz za gratulacie ku srdiecku...ked dr.objavil tu machulku tak som uz mala usmev na tvari-ze toto ja dobre poznam z inych pribehov tu na koniku takze hned som vedela ze je to tam 🙂 a ked povedal "akcia srdiecka tu je" tak som sa ho spytala este raz ci naozaj a on ze hej, potom mi ho aj ukazal a ja som videla ako bije 🙂 potom som mu znova -ako keby som to potrebovala pocut 20x - opytala takze srdiecko bije? a on ze ano , ved ste videli 😀 😀 😀 a ja ze hej ale chcem to este raz pocut od vas 😝 no a s tymi dvojickami to som si robila len srandu ze ci tam nevidi este jedno 😀 😀 ale ak by zabil ze hej tak by som asi par min.predychavala 😝
este ste sa pytali na velkost, aj mi vravel ale nepamatam-vypadok ale na fotke je daky udaj len neviem ci to patri tomu lebo udajov je tam viac ale pisu daco 8mm 🙂

mariadaniela
12. máj 2010

ja som dnes na veceru upiekla chlieb a cely sme ho zjedli taky teply s maslom a syrom a cervenymi redkovkami zo zahrady 😀
Inac mena Tatiana som mala vybrane pre tretie dieta, velmis a mi paci, je to take ,povabne meno. Mozno ak teraz bude dievcatko tak dostane meno Tanicka.. 😉 , ale je vela mien ktore sa mi pacia...

Vitam nove tehulky, ja uz nestiham uz trpim tehotenskou demenciou 😝

bubush
12. máj 2010

maria mnam - ved vcera sem dal niekto o vitaminoch v ovoci, zelenine..a retkovka tam bola tiez ze obsahuje niekolko dolezitych ale uz neviem co 😝 tehotenska demencia (pouzijem tvoj vyraz 😝 )

mariadaniela
12. máj 2010

no bubush asi mimi ma uz 8 mm, ked moj plodovy vacok ma 1,5 cm, tak 8 mm ma urcite mimi 😵 ..
ja som pozerala mOdre z neba a poplakala si, inac som taka precitlivena.. 😕

bubush
12. máj 2010

maria ja nemozem taketo sledovat...ja nemozem ani spravy lebo same nasilie,vrazdy,nehody...to som vzdy citlivo vnimala a teraz sa bojim este viac 😒

darjena
12. máj 2010

maria mnam domaci chlieb. a ako ho pecies? mas tu malu pekarnicku, alebo klasika? ja som tiez chvilu pozerala modre z neba, ale len chvilu, ja som pozeracka panelaku. a teraz ma tiez vsetko rozplace. vlastne od kedy som mama, tak strasne citlivo vnimam veci ked su chore deticky, alebo ked im niekto ublizuje. to hned slzim ako besna. preto sa aj bojim vratit do roboty. robila som socialnu kuratorku a niektore pripady boli fakt narocne a smutne.

bubush
12. máj 2010

darjena pridavam sa k tebe do klubu panelakovych 🙂

kinsli
12. máj 2010

jsem tu, tak co se rozebírá?? 😀 😀 😀

kinsli
12. máj 2010

my jsme byli v pondělí na pamas - papas a taky jsem si pobrečela 😔
Ale bylo to hezký a fakt zajímavé 😉 Naštěstí jsme se v ničem nepoznala 😉

darjena
12. máj 2010

kinsli, hlavne sa tu vytesujeme z bubush. ma 8mm mimi, srdiecko bije ako zvon. potom este precitlivenost a trosku som podrastla ze sa babam paci meno tatiana 😝 a este tusim chutenstvo a nechutenstvo...

bubush
12. máj 2010

pekne si to zrhnula 😀

darjena
12. máj 2010

idem ja do hajan dievcata. zajtra mame velky den, idem na stretnutie rodicov buducich skolkarov. malu som zapisala do MS na buduci skolsky rok a prisla pozvanka na prve stretnutie. asi tam pojdeme obidvaja. je to take vzrusujuce. neviem si tu moju bambulu predstavit ako skolkarku. ved nedavno bola este babetko... boze tak to leti...

bubush
12. máj 2010

takze malu ides zapojit do kolektivu 😉 tak to je ozaj velky den 🙂

mariadaniela
13. máj 2010

dobre ranko 😀
darjena , mam pekarnicku, ja ju velmi vyuizivam, namiesi mi cesta na kolace, buchty, chlebik mi velmi lubime, zvycajne kupujem uz hotove zmesy z lidlu.
aj nas ide od oktobra do skolky, nevem ako to zvladne, musim ho naucit trosku samostatnosti, on je velmi hyckany, spinka s nami v posteli, taky maminkyn maznacik. my sme mu nepovdali, ze cakame babtko, ale tento mesiac sa stale pyta na ruky, kazdu chvilu s a mazane, my si uz myslime, ze on to citi a vie ze som tehotna 😕

tija28
13. máj 2010

dobre ranko bambulky a krasny dnicek zelam vsetkym 😉 ............idem do prace, a som zvedava ako dlho tam vydrzim dneska, lebo vcera som dostala krce a sup ho domov 🙂 🙂 🙂

kacerka
13. máj 2010

Dobré ránko,

můžu se přidat do klubu??? Zatím to vypadá, že čekáme na leden mimi - už druhého prcka 😵 V úterý jsem byla u dr., srdíčko už ťuká, termín 3. ledna - přesně na den mých narozenin a testík jsem objevila přesně v den manželových narozenin 😅 Takže taková souhra náhod 😝

. . . jo a těhotenství je neplánované - nebránili jsme se mu, ale chtěli jsme ještě tak půl roku počkat - o prvního prcka jsme se snažili 8 měsíců a toto bylo na jediný "šťouch" 😅

majamat
13. máj 2010

ahojte, ja uz som tiez hore a nemozem spat. vyhnal ma z postele pocit na vracanie. teraz , ked som sa najedla a to nie moc zdravo ( salama ) hned mi je lepsie.
mariadaniela, ja mam tiez pekaren a kupujem zmes na chleba z Lidlu. slnecnicovy je fantasticky. uz som ho robila aj na takom ovalnom pekaci v rure z celeho kg muky. do pekarne mozem len 0,5kg a to sa rychlo zje. mal presne tvar chlebu z obchodu. najskor som sa pokusala upiect ho na plechu, lebo som zabudla, ze mam ten pekac a dost sa to cesto rozlialo a chlieb bol vysoky asi 5 cm. mali sme s neho take tenke a dlhe krajce.