Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@cara.m ten emitex fusák jde taky použít i do autosedačky, no každopádně fusák se bude hodit i na příští zimu, že jo?
@renatka100 ty máš do auta teda kterou zavinovačku? možná je lepší ta přechodní než zimní, ne? http://www.babymax.cz/emitex-zavinovacky-do-aut...
@monik1 ja mam tu prechodnu, ale este neprisla tak nazivo som ju nevidela.
@knedluska neviem ci ti bude ten obvod stacit, ak sa zvacsi aj obvod mozno ti bude stacit aj to B. Na strankach maju presne velkostne tabulky, tak ked sa pomeras tak by ti to malo sediet. V kazdom pripade ak je to cez net da sa to vratit.
@janettan ahoj, mna boli chrbtica skor ked sedim, mozem chodit lezat stat ale sedenie na normalnej stolicke to je peklo. uplne ma to stipe pod lopatkami teda po pravou, a teraz sa zas objavili krce v lytkach, takze opat magnesium no ale uz to nejako dobojujeme ...vraj teraz pride to najhorsie vraveli mi vsetky mamicky ze ten posledny mesiac pred porodom je taky najtarbavejsi... ale to uz budeme doma cakat v teplucku na to kedy to pride... 🙂 ja uz sa neviem dockat nastupu na matersku ale na druhej strane som rada ze mozem pracovat, chodit medzi ludi. v pondelok idem k lekarovi a spytam sa ho ako mi to vychadza. tipujem tak treti 😉 novembrovy tyzden by som uz mohla byt doma...
@lolelole No já jsem musela podepsat papír, že z areálu nemocnice odejdu jenom na vlastní riziko. Protože prý kdybys tu cukrovku měla, tak můžeš dostat glykemický šok a může se ti něco stát. I tak nás chodila sestřička několikrát kontrolovat, jestli nám není třeba špatně. Takže časopis nebo knížku sebou a sedět a čekat 😀
@monik1 ahojky, zdravím! Já kupuju jenom fusak, paní mi ukazovala, že to jde dát i do sedačky, takže zatím koupím jenom fusak a uvidím. Kdyby to bylo třeba, tak to dokoupím po porodu. Fusak jinak dostanu z práce od kolegů, chtěli mi koupit nějaký dárek na odchod, tak jsem si vybrala fusak a bude 😀 Lepší než nějaké malé blbosti 🙂
Tak já s tou podprdou počkám, jak pochodí cufinka, v pondělí nám poví a pak objednám. 😀
Jinak já na tom gluk. testu čekat nemusela. Sestra mi řekla, že klidně můžu odejít a za dvě hodiny se vrátit. A ranní moč po mě chtěli. Takže ono je to všude jinak.
@knedluska ono je to fakt úplně jinak s tím glukozovým testem. Je tu někdo, kdo to ještě nemá za sebou? Já jdu až teď ve středu 20.10. a mám strach, připadá mi, že jím hodně sladkého 🙂 A musím tam zavolat, zda chtějí moč, jste mě zmátly... 😅
@kamusek ahoj Kamčo 😉 to je hezké od kolegů, že ti dají dáreček 😉 Jaký máš fusák vybraný? Já někde četla, že ten od Emitexu je dobrý, ale klidně si nechám poradit i jinde 😉
@monik1 Taky jsem vybrala ten od Emitexu. Viděla jsem ho už i na živo a je fakt super! Je dost velký, takže teď bude stačit ta spodní část odepnout a pak příští tok do sporťáku tam ten spodek přidám. Tady v těch Kravařích ho můžeš jakoukoliv barvu objednat a stojí 1150,- a paní říkala, že to je do 14 dní tady. Tak už čekám jen až vyberu kočárek a podle barvy ho pak objednám.
@kamusek jéé tak to je super, že v Kravařích mají takovou cenu 😉 Mi se nejvíc líbí barva černá-limetka http://www.babymax.cz/emitex-zimni-fusak-combi-...
my asi budeme mít i ten kočárek Canu černo-zelený 😉 takže se to bude k sobě hodit 😉
@knedluska tak u nás fakt musíš sedět a můžeš jen maximálně na záchod a nic nesmíš pít ani jíst. Moc nechápu jak tu holky praly, že tzo zapijí citronádou, to pak nemá žádný efekt nějaký test dělat. Stejně tak když se jdeš projít během testu po městě, tak ty cukry spaluješ a ten výsledek je stejně zkreslený.
máme ten oranžový, ale z tohoto fota není nic vidět ☹ má ne přední straně medvídka a i uvnitř na fleesu jsou jak by vyražení medvídci 🙂
@monik1 - tak si tu moč prostě vem sebou a je to. Abys pak nedopadla jako já. Já tam přišla ( bez moči, protože mi o ní nikdo nic neříkal ) a šla jsem rovnou na záchod a až pak se tam nahlásit. A sestra mi dala kelímek, ať si dojdu. A já tam pak ještě hodinu čekala, protože se mi nechtělo. 😀
A fusak taky máme černá s limetkou. Ladí nám s kočárkem. 🙂
Holky a budete ty fusaky prát? Jsem nad tím tuhle přemýšlela, protože my ho máme na krámu i s kočárkem, tak nevím, jestli tam pro něj dojít a doma vyprat nebo ne.
tady máte jeden levný http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=29471177&tab=0
jinak ty 3v1 jsem našla nejlevněji http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=27255668&tab=2

Ahojky 🙂
Mě od včerejška bolí hlava jako blázen a ne a ne přestat. ☹
Holky, ještě, že tu jste. Mě by pak půlka věcí chyběla. 😅 Třeba teď ta kojící podprda. Takže když mám teď 80B, tak objednám tak 80C?