icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

knedluska
15. okt 2010

Ahojky 🙂
Mě od včerejška bolí hlava jako blázen a ne a ne přestat. ☹

Holky, ještě, že tu jste. Mě by pak půlka věcí chyběla. 😅 Třeba teď ta kojící podprda. Takže když mám teď 80B, tak objednám tak 80C?

monik1
15. okt 2010

@cara.m ten emitex fusák jde taky použít i do autosedačky, no každopádně fusák se bude hodit i na příští zimu, že jo?

@renatka100 ty máš do auta teda kterou zavinovačku? možná je lepší ta přechodní než zimní, ne? http://www.babymax.cz/emitex-zavinovacky-do-aut...

albao
15. okt 2010

@knedluska ja mam podobny pocit 😀 Dokonca zacinam mat dojem, ze ci miniem na vybavicku 300 eur, 500, 1000 alebo 2000, stale budem mat pocti, ze mi urcite nieco chyba! 😀

monik1
15. okt 2010

@hanaraj ten kočárek tady vidím jezdit po vesnici, ale s paní se neznám, holčičce je teď 2,5 roku a jezdí v něm od narození 😉 takže jsou asi spokojení 😉

knedluska
15. okt 2010

@monik1 - my máme taky koupený ten fusak 3v1a prodavačka v krámu říkala, že se dá použít i do autosedačky, jenom se zkrátí. Akorát to pak asi nechce v tom autě topit. 😉

knedluska
15. okt 2010

@albao - no, naštěstí se teď dají ty chybějící věci kdykoliv dokoupit. 🙂

hanaraj
15. okt 2010

@monik1 ,,, taky jsem jich par videla jezdit,, neco jsem nasla i na netu tak uvidime,,, libi se mi tim ze kdyz ho koupius tak ma na vse nanozniky a nemusis je dokupovat zvlast,,,, dekuji

albao
15. okt 2010

@knedluska presne tak, spolieham sa na to, ze vsetko sa da hocikedy dokupit 😉 Len tu podprdu si asi kupim sama, to si neviem predstavit ako mi ju kupuje muz 😀

renatka100
15. okt 2010

@monik1 ja mam tu prechodnu, ale este neprisla tak nazivo som ju nevidela.
@knedluska neviem ci ti bude ten obvod stacit, ak sa zvacsi aj obvod mozno ti bude stacit aj to B. Na strankach maju presne velkostne tabulky, tak ked sa pomeras tak by ti to malo sediet. V kazdom pripade ak je to cez net da sa to vratit.

ellahop
15. okt 2010

@janettan ahoj, mna boli chrbtica skor ked sedim, mozem chodit lezat stat ale sedenie na normalnej stolicke to je peklo. uplne ma to stipe pod lopatkami teda po pravou, a teraz sa zas objavili krce v lytkach, takze opat magnesium no ale uz to nejako dobojujeme ...vraj teraz pride to najhorsie vraveli mi vsetky mamicky ze ten posledny mesiac pred porodom je taky najtarbavejsi... ale to uz budeme doma cakat v teplucku na to kedy to pride... 🙂 ja uz sa neviem dockat nastupu na matersku ale na druhej strane som rada ze mozem pracovat, chodit medzi ludi. v pondelok idem k lekarovi a spytam sa ho ako mi to vychadza. tipujem tak treti 😉 novembrovy tyzden by som uz mohla byt doma...

lavazza
15. okt 2010

@lolelole já sem ranní moč nedávala, sedět tam nemusíš, jen nejíst, nepít, nekouřit a chodit pomalu,žádnej stres

kamusek
15. okt 2010

@kinsli No, kolegyně tam právě objednává víc věcí, takže si to poštovné rozdělíme a nebude to tak hrozné. Ale děkuji 🙂

kamusek
15. okt 2010

@lolelole No já jsem musela podepsat papír, že z areálu nemocnice odejdu jenom na vlastní riziko. Protože prý kdybys tu cukrovku měla, tak můžeš dostat glykemický šok a může se ti něco stát. I tak nás chodila sestřička několikrát kontrolovat, jestli nám není třeba špatně. Takže časopis nebo knížku sebou a sedět a čekat 😀

kamusek
15. okt 2010

@monik1 ahojky, zdravím! Já kupuju jenom fusak, paní mi ukazovala, že to jde dát i do sedačky, takže zatím koupím jenom fusak a uvidím. Kdyby to bylo třeba, tak to dokoupím po porodu. Fusak jinak dostanu z práce od kolegů, chtěli mi koupit nějaký dárek na odchod, tak jsem si vybrala fusak a bude 😀 Lepší než nějaké malé blbosti 🙂

knedluska
15. okt 2010

Tak já s tou podprdou počkám, jak pochodí cufinka, v pondělí nám poví a pak objednám. 😀

Jinak já na tom gluk. testu čekat nemusela. Sestra mi řekla, že klidně můžu odejít a za dvě hodiny se vrátit. A ranní moč po mě chtěli. Takže ono je to všude jinak.

monik1
15. okt 2010

@knedluska ono je to fakt úplně jinak s tím glukozovým testem. Je tu někdo, kdo to ještě nemá za sebou? Já jdu až teď ve středu 20.10. a mám strach, připadá mi, že jím hodně sladkého 🙂 A musím tam zavolat, zda chtějí moč, jste mě zmátly... 😅
@kamusek ahoj Kamčo 😉 to je hezké od kolegů, že ti dají dáreček 😉 Jaký máš fusák vybraný? Já někde četla, že ten od Emitexu je dobrý, ale klidně si nechám poradit i jinde 😉

monik1
15. okt 2010

@knedluska chtěla jsem napsat, že je to "všude" úplně jinak, ne "fakt" 😉 to už je ta moje těhu demence, jak nejsem mezi lidmi 😀

kamusek
15. okt 2010

@monik1 Taky jsem vybrala ten od Emitexu. Viděla jsem ho už i na živo a je fakt super! Je dost velký, takže teď bude stačit ta spodní část odepnout a pak příští tok do sporťáku tam ten spodek přidám. Tady v těch Kravařích ho můžeš jakoukoliv barvu objednat a stojí 1150,- a paní říkala, že to je do 14 dní tady. Tak už čekám jen až vyberu kočárek a podle barvy ho pak objednám.

monik1
15. okt 2010

@kamusek jéé tak to je super, že v Kravařích mají takovou cenu 😉 Mi se nejvíc líbí barva černá-limetka http://www.babymax.cz/emitex-zimni-fusak-combi-...
my asi budeme mít i ten kočárek Canu černo-zelený 😉 takže se to bude k sobě hodit 😉

kinsli
15. okt 2010

@knedluska tak u nás fakt musíš sedět a můžeš jen maximálně na záchod a nic nesmíš pít ani jíst. Moc nechápu jak tu holky praly, že tzo zapijí citronádou, to pak nemá žádný efekt nějaký test dělat. Stejně tak když se jdeš projít během testu po městě, tak ty cukry spaluješ a ten výsledek je stejně zkreslený.

kinsli
15. okt 2010

@monik1
@kamusek Já kupovala pro Kačenku v akci za 600,- 🙂 to bylo super, brala jsem i pro prcka, ale ten jsem pak nakonec prodala, protože nám změnili pohlaví.

kinsli
15. okt 2010

máme ten oranžový, ale z tohoto fota není nic vidět ☹ má ne přední straně medvídka a i uvnitř na fleesu jsou jak by vyražení medvídci 🙂

knedluska
15. okt 2010

@monik1 - tak si tu moč prostě vem sebou a je to. Abys pak nedopadla jako já. Já tam přišla ( bez moči, protože mi o ní nikdo nic neříkal ) a šla jsem rovnou na záchod a až pak se tam nahlásit. A sestra mi dala kelímek, ať si dojdu. A já tam pak ještě hodinu čekala, protože se mi nechtělo. 😀
A fusak taky máme černá s limetkou. Ladí nám s kočárkem. 🙂

knedluska
15. okt 2010

Holky a budete ty fusaky prát? Jsem nad tím tuhle přemýšlela, protože my ho máme na krámu i s kočárkem, tak nevím, jestli tam pro něj dojít a doma vyprat nebo ne.

monik1
15. okt 2010

@kinsli a kdes ho prosím tě kupovala za 600Kč, teď ta akce už asi není??

kinsli
15. okt 2010

@monik1 ta akce byla v létě, kupovala jsem ho myslím někdy v červnu/červenci. Ten Kačenky je z kol. 2010
ale ten druhý který jsem nakonec prodala byl ten co se prodává teď černý s hvězdičkou a uvnitř růžový 🙂

lavazza
15. okt 2010

@misag23 Tak sem psala na zákaznický servis a 18.10. mi zašlou kuponky.

kinsli
15. okt 2010
monik1
15. okt 2010

@kinsli jo tak v létě jsem takové věci ještě neřešila 😎 jsi hold zkušenější matka 😉 Ale je pravda, že v létě se zbavují zimního a naopak 😉
@knedluska kopíruju z webu: Lze prát do 30°C v automatické pračce pracími prostředky šetrnými k barvám... ale zda je nutné prát předem, ježiš, já taky nevím..

lavazza
15. okt 2010

@hanaraj já sem včera koukala v obchodě na espiro enzo, čtyřkolku a je úžasnej, velká korba i sporťák, na netu se mi nelíbil,ale v reálu vypadá úplně jinak