Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Plánujete některá pít maliník ? Od kterého týdne se to doporučuje nevíte někdo ?
@monik1 som rada ze to jedine co je u nas lacne su lieky pre tehotne=vsetky lieky ktore mam predpisane gynekologom pocas tehotenstva mam uplne zadarmo...mam zasoby zeleza a magnezka aj pre dve tehotne 🙂 Manzel vravi,zed sak sa nam to zide ako doplnoik vyzivy aj po porode,vraj aj on si da 😅
@vikaki no já radši vlažnou vodou 😉 i teplé se bojím 😉
Jo holky a četla jsem o tom epidurálu a nevím, nevím, zda ho budu chtít, asi jen v nejhorším případě. Když tak přečtěte tady: http://www.emimino.cz/denicky/epidural-1402/
@euffra mne sa tie linky otvaraju ale neukazuje sa mi fotka,takze nemozem kuknut...ja mam fusak taky lahky predychany s otvorom medzi nozickami a s odklapujucimi sa rukavickami aby dietatko mohlo nabrat vzduchu a nepotilo sa.ma to aj kapucnu.Kedysi sa pamatam boli fusaky z vrchu z nepremokaveho materialu a tie sa mi nepacia=nie su vzdusne...
@albao babulky ja som nasla jednu stranku kde je kalkulacka pribranych kil v tehu=teda da sa tam vypocitat kam idu v tehotenstve pribrane kila a kolko kil nam zostane po porde...kuknite je to zaujimave debug%5FvideoId=cTpYZi89kN8&screenw=1366&el=detailpage&cfps=0&nsipbps=10494%2E687782506118&debug%5FplaybackQuality=small&playerw=640&smoothing=1&playerh=389&vw=320&fexp=909300&scoville=1&pd=0%2E4099999999999966&vh=240&hl=sk%5FSK&debug%5FsourceData=BADC21181MH1287414007181718&screenh=768&w=479&fs=0&debug%5FflashVersion=WIN%2010%2C0%2C22%2C87&plid=AASS5W5FD2tTKBa9&debug%5Fdate=Mon%20Oct%2018%2018%3A02%3A04%20GMT%2B0300%202010&fmt=34&vid=vW%2Dhx6mY%2DNIO6TBDorASmiZmIN4EMyT4U&h=359&uga=f33&sd=BADC21181MH1287414007181718&vq=auto&md=1&csipt=watch&nsidf=17&cr=US
hmmm tak sme zas dnes dopadli u drr.6 krabiciek vseličoho.tiez koli tvrdnutiu brucha.to je strasneee ja uz aj ked lezim je tvrdeeeee.tak mam pekne PN a budem doma uveznenaaa.hmmm snaad to prejde o tyzden idem na kontrolu drzte palceee
sorry nejak sa ten link neda preniest...tak si zadajte do googlu=VYPOCET VAHY V TEHOTENSTVE a tam sa vam zobrazia stranky,hned na prvej sa to da vypocitat
@vikaki Jej, to je zaujimave. Menej fascinujuce je |prirastok tuku" +4kg 😀 😀 😀 Nevadiiiii 😅
@lolelole noo, to stoji za vyskusanie 😉 Inak moja dula mi hovorila, ze nastrih vela lekarov robi len preto, ze nevie odhadnut, kedy sa zena "roztrhne", tak radsej striha. Ale v praxi ide o to, predychat zopar kontrakcii namiesto tlacenia v ten dany moment. Ale vraj vela zien je uz tak ubolena, ze zvoli strihat. Tak uvidime kolko toho vydrzim 😅 😀 Ale malinik pridam, mne bylinky nevadia, rada vyskusam nieco nove. Uz si zistila od kedy sa ma pit?
ahojte!! Dlouho jsem tu nebyla, protože řešíme problémy. Bohužel!! Nemám moc ani náladu a mám spíše depky, i když kvůli malé se snažím být veselá, ale nějak to nejde ☹ . U nás nového nic. Pokud je tu někdo nový, tak ho vítám!! Jinak malá hází dcela pořádné vlny, až mi někdy skáče celé bříško. Se ségrou jsem se viděla naposled před měsícem, tak se ted o víkendu divila, jak mi porostlo břicho.
@lolelole @albao tady je neco o tom maliniku http://www.emimino.cz/encyklopedie/malinikovy-caj/
@ellahop My to máme na Slovensku skutočne horšie a ešte nám aj zoberú, keď máme možnosť dostávať o niečo viac ... A keď budeme na materskej, budeme potrebovať každé eurko .... aby sme zavezpečili naše detičky. Keď som čítala príspevky od žien z ČR, tak majú, čo sa týka pomoci od štátu skutočne lepšie podmienky 😒
@monik1 Ahoj Moni 🙂 Taky jsem ráda! Já mám v plánu dodělat celý listopad. Ale dr. mi kvůli plodovce hrozí, že půjdu už na začátku listopadu na neschopenku...takže sama nevím. Pokud bude vše dobré, tak bych to ještě chtěla v práci nějak doklepat, penízky potřebuji. Kdyby to nešlo, tak prostě půjdu dřív.... A jak to máš ty?
@monik1 ja som sa dnes sestricky pytala na moznosti pri porode. vraj pri cisarskom reze odporuca spinalnu anestezu ma minimum vedlajsich ucinkov a vlastne si pri porode pocujes babatko zaplakat a tak....
a pri normalnom porode neoporucala epidural koli tomu ze mamicky nespolupracuju s lekarom tak ako by mali, necitia tie tlaky a tak. vraj radsej to pretrpiet....
@janettan urcite to je na slovensku tazsie ako v cechach,no nic proti grecku,tu neexistuje ani rodicovsky pridavok,pridavky na deti =az od troch deti...podpora v nezmestnanosti tiez neexistuje,,,skratka nemame tu vobec ziadnu podporu od statu...tak si predstav ake tazke je tu vychovat 2 deti,nedostavam vobec nic

@albao fuha a to tam moze byt aj manzel resp. priatel a aj dula? ci manzela pri tom nechces?