Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@vera1132 nie ja este sedim v robote ☹ Kontrolu ma zaciatkom novembra, takze potom uz pojdem
@renatka100 ahá, ty maš asi niaku lahšiu robotu, čo?
@vera1132 sedim v kancelarii ale to sedenie neni tiez nic moc 😖
ahojte, ja tiež idem od 27.10 cerpat dovolenku a od 17.11 idem na MD, co mi vychadza na 8 tyzdnov pred TP, doktor povedal, ze s tym nema problem. tak nam drzim palce. 🙂
@renatka100 tak to maš dobré v kancelárii.
ja som mala ťažšiu robotu, tak som na PN od Jula. finančne je to hruuuza, ale zdravotne som veľmi rada, neni mne ťažko a babatko je oki 🙂
Ked mne vychádza nástup na Materskú dovolenku na sobotu, to ako sa rieši?? to je normalne??? vychádza este niakej mamine na 20. 11. ? ? ?
skus sa spytat doktora ci by ti to mohol posunut na piatok, mne povedali , ze to mozu posunut o 1-2 dni.
@andykruspe67 to čo si pisla 1-2 dni posunuť to bolo pre mna??
Chcem sa spytat, neviem ako to teraz momentalne chodi, kedy asi zacnete chodit na kontroly do porodnice? pocula som, ze sa to od 1.10 zrusilo, ze do konca chodite k svojmu dr. a az rodit idete do porodnice, neviete co je na tom pravdy?ale nezda sami to, pretoze kedy vam maju robit vysetreniaa tak.
ano, pre teba.mneto tiez posunu o jeden den.pretoze mi to tak viac vyhovuje.
@andykruspe67 no uvidim, v utorok idem na kontrolu, tak to budem s doktorom riešiť 🙂
mne to je asi aj jedno, ved uvidim čo mi povie.
@andykruspe67 ja si myslim že to nezrušili, to by bolo k čomu dobré? ved posledné 4 vyšetrenia pred pôrodom musime absolvovať v nemocnici kde budeme rodiť, ne?
Holky, kontrola super, prcek fakt nádhernej a tlusťoučkej
dr říkala, že mě bude snad honit kolem polikliniky Já s menším dítětem než byla Kačka ani nepočítala,
takže pohoda. Koukali jsme na obličej, je fakt krásnej, nerada to přiznávám, ale o dost hezčí než Kačenka
Uvidíme jak bude vypadat až se vyloupne, snad přestane tak žrát a začne jíst
4 kg mimčo je hezký, ale 5 kg už fakt ne. Snad porod v prosinci stihnu, odhadem je starší tak o 2 týdny.
velikost dělohy odpovídá 30tt a jsem 27+4.
Jinak test na cukr mám taky za sebou, využila jsem hlídání a zašla si dnes. Takže jsem fakt vycucaná 🙂
U dr mě brala 4 zkumavky a v laborce 3. Jinak glukóza hnus, jak jinak, ale zle mi po tom nebylo, tak doufám, že cukrovka nebude. Zítra jdu k dr. pro výsledky.
@kinsli jeeej cauko tak to je super ze je vsetko ok a ze si videla mimco, ja uz len ked sa narodi, ale uz to nejako vydrzime uz to nie je tak dlho 😵
Zajímavé info, jak jsme tady řešily co jsou ty další kg kromě mimča 😉 http://www.porodnice.cz/jaky-ma-byt-celkovy-vah...
@renatka100 Podle mě můžeš kdykoliv nastoupit mezi 8-6 týdny před porodem. Ještě jsem se na to neptala, ale taky bych chtěla jít 8 týdnu před porodem, protože toho máme už v práci dost a nechci tady tvrdnout až do prosince. Jdu k doktorce ve středu, tak uvidím, co mi řekne....
Mi doktorka tak před dvěmi měsíci sama od sebe vplnila do průkajdy termín nástupu na MD, počítala mi 8 týdnů před TP.
začala jsem prát 😀 a jsem asi šílenec jak to vidím mám toho nějak moc 😅
@stanulka551 Jo, bylo to fakt krásný 🙂 trochu jsem ještě doufala v tu holčičku, ale teď už nemusím 🙂
Byly tam kulky přes půl obrazovky 🙂 🙂
našla jsem super stránky,mají tam třeba 2 dudlíky od aventu za 109kč normálně stojí přes 200kč 🙂 http://www.rajmaminek.cz
@kamusek uvidime, tiez nechcem v praci skysnut cely november
@cara.m to su dobre pocty ale kedze ja uz mam plus 12,5 kg tak to ostatne je asi tuk 🙂 😝

@renatka100 hej mam, 2x denne do obeda a potom pobede. pohoda, a da sa to stihnuť ked potrebuješ isť do obchodu nakúpiť alebo niečo vybaviť.
Čo som si všimla tak chodi kontrola iba takým čo často chodievali na PN. neviem ako na to idu zo socialky že si vyberajú PNkarov ktorých pojdu navštíviť. to by som chcela vedieť 🙂
tak ty ešte nie si PN?