Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
luculele, no teraz nam to pojde horsie do hlavy 😠 , ale nejako to musim zvladnut. Ty kam chodis?? Ja na VSEMVS
mariadaniela - my máme stejně staré prcky, koukám 😉
luculele - Tvoje dr. má recht - se staršíma sourozencema mamina dělá vše, čemu se v prvním těhu vyhýbala - říkám si, že to bude dost odolné mimi - potom dostane ještě školu svého staršího bráchy, který je pěkný rebelant - půjde do světa pěkně otrkané 😀 Jinak zvedání těžkých věcí by snad ani potrat zapříčinit nemělo, vadí spíš kvůli uvolňování pánevního svalstva 😉 Já zvedám našeho synátora několikrát denně - je na svůj věk nadprůměrně těžký - 18 kg 😝 😔
ahojte nestíham nič, upratujem, ešte robím pre muža,tak na prd,ale večer si vás prídem dočítať. 😵 😵 😵
a udaje do tabulky. šup šup, pridám mariudanielu a nemám čo robiť. 😅 😅
mariadaniela , na UK manazment dialkovo. Snad to nebude take tazke, este mesiac skuskove a potom leto.
Myya, pridam sa aj ja do tabulky, ale az po 8.6. , ked budem mat nejaky sono picture 😒
kacerka:jsi mi udělala radost já zvedám našeho ďáblíka taky a má okolo 15-16 kg což myslím na svůj věk taky vypada spíše na 4 leté dítě no co prostě po tátovi má přes 2 metry není se čemu divit 😀 😀 😀 😀
Ahojte, těhotenství potvrzeno, když půjde vše jak má tak v půlce ledna budeme mít prvního mimíska 🙂
karmenta:gratuluji tak snad dobře dopadne 😵 😵
karmenta pripajam sa ku gratulaciam.. prve miminko to bude aj u nas a sme z toho celi rozcarovani..
karrmenta aj ja gratulujem, u nas to bude tiez prve 🙂
Zdravím všechny, vypadá to, že nás bude v lednu taky o jednoho víc 🙂
Ahoj Sova, vítam ťa v temičke a gratulujem. 😵
Ahojte tehuľky,pozrite si toto: http://baby-web-sk.sprinx.cz/Vyvoj-babatka.aspx
gratulujem
moj ultrazvukovy snimok vyzeral ako treti v poradi z tej stranky co sem hodila andriss, len sme nemali este srdiecko
sova zdravim 😀
môj bol ako ten druhý utz a to som bola v 5t + 6.
stále sa seknem a píšem ako januarovka 😝 😝 😝
inak ja som uz dneska KO. celý den klikám na počítači a aj ked mám volno,tak píšem tu. som ja normálna?? asi nie 😀 😀
Děkuju za přivítání, už pár dní se tu chodím koukat, ale nechtěla jsem se přihlásit, abych to nezakřikla. Ale u doktora už jsem byla a prý se podařilo 🙂 Zatím nebylo skoro nic vidět, objednaná jsem zase na 31.5., to už mi snad řekne víc 🙂
ahojte babule.
Gratulujem vsetkym novym januarovkam, a vitam ich tu v klube 😵
Baby, mozno sprosta otazka, ale ja som uz totalne z toho osprostena, a sa mi to akosi poplietko vsetko. Tie tyzdne sa maju ako vlastne ratat??? Ked zena nema 28 DC ??? Vsade su kalkulacky tak nadstavene, ja som mala ms 3.4. to by som uz bola v 6tt, 😀 lenze ovulku som mala nie 14 DC ale o tyzden neskor, cize 21 DC , tak od ovulky ubehlo 21 dni, co je 3 tyzdne, takze som v 5tt ??? Ci ako??? Kto ma uvedie do obrazu 😀 😀 😀 😀 ???
damiana - asi si budeš muset počkat na ultrazvuk v cca 9., 10. týdnu - podle délky embrya by Ti měli vypočítat nový termín porodu. Jinak jak píšeš, tak jsi přibližně v tom 5tt 😉 Já taky mívám nepravidelnej cyklus, ale kupodivu to vychází - my jsme zase tak často nesexovali, takže vím přibližné datum početí 😉 A u prvního jsem měla dva rozdílný TP - jeden 13.10. a druhý 19.10., no a nakonec jsem rodila vyvolávačkama 22.10. - ovulku jsem měla 23DC, takže to bylo přesně na termín 😀
damiana toto je pre teba tp 01/14/2011 a si 4 týždeň/týždňov a 5 deň/dni
kacer, ja viem presne kedy som mala ovulku, totiz som merala BT, aj ovulacne testy som pouzivala, tak presne viem, ze som dnes 20 DPO 😀
jerry, dakujeeeeeeem !!! To si kde vypocitala??? Si zlata, mas to u mna, aj ked podla mna by to malo byt 4tt+6dni,.ale jeden den hore dole, len nech je vsetko, tak ako ma, a babulko sa pekne vyvija do krasy 😵
cafte babule. mne je dnes stale na vracanie, ale aspon ma prestalo boliet brucho. uz som sa citila fakt nemozne. a mala tanca si dnes vybrala ze bude iba zlobu robit. vysypala mi kos s cistym pradolom, zhodila tabulu na kriedy. ludia to bola rana. a to som len sla nieco vziat do chodby. skoro ma porazilo aspon ze to nezhodila na seba ale na opacnu stranu. vonku chytila hysak musela som ju dotrepat domov pod pazuchov 14 kilovu buchtosku
, pod druhou kabelku a este aj detsky kocik s dvomi plysakmi. tiez si myslim ze toto mimco bude inak odolne. teda ak to vydrzi. zajtra ju chcem nechat na noc u nasich. bola by to prva noc. ale asi to uz potrebujem trochu vypnut a niekam ist. co ja viem do kina alebo na veceru alebo len tak byt doma sami. len neviem ci tam vydrzi. a v skolke boli zlati, asi ju tam dam od polky novembra alebo zaciatkom decembre. normalne si ma inspirovala maria.
a vitam nove prirastky. pani aka bohata uroda na novorocne babetka. hlavne to tu spolocne ustojme do zdarneho konca 😉
ahoj ženy tak manža udělal nákup a já se cpu tuňákovou pomazankou no snad mi nebude zle doufam 😅 😅 prášky mi nestihl koupit tak zítra aspoň 😅 🙂
ahojte..len som vas prisla pozdravit a privitat nove tehulky 😵 ale nas tu je a cim dalej tym mam vacsi gulas vo vas 😀
dami tak uz mas vyratane 😉 lebo dr.na utz by ti povedal ze to nie je tak stare ako by si mala ovu na 14 dc.no a uz vies kedy ides k dokymu?
dobry vecer bambulky...............tak ja uz som konecne doma z prace.............ani vas nestiham citat, tolko ste toho popisali 😉
......................tak a zase sa lucim, idem relaxovat, lebo zajtra ma caka este narocnejsi den - snad to zvladnem v pohode 🙂
pekny vecer vsetkym januarovkam, hihihih 😀 😀 😀 😀 😀 ...........to bude v januari vela novych malych deticiek, super 😉

mariadaniela - ze tehotenska demencia - to si pekne nazvala, to mam asi aj ja, lebo so skoloou, odkedy som tehotna, ani pohnut... 😀