icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lolittka
24. okt 2010

ahojte, aké nočné košele-pyžamká si chystáte do pôrodnice?

cufinka
24. okt 2010

@lolittka ahojky já už jsem si koupila jednu celo propínací ,ale četla jsem že hodně porodnic dává košile svoje ,kvůli hygieně atd ,že se převlíkáš no čistého každý den 🙂 ale jinak s knoflíčkama -kvůli kojení 🙂

sjussi
24. okt 2010

@lolittka jeste nemam,musim si nejake koupit a ani kojici podprsenky nemam 🙂

lolittka
24. okt 2010

hurá, máme fotky z 3D 😉 😉

vikaki
24. okt 2010

@lolittka super...vloz do blogu

stanulka551
24. okt 2010

@radullinka ☹ uprimnu sustrast, bude to boliet dlho ja viem, mne tatik umrel pred styrmi rokmi prave v tomto obdobi a stale mi je tazko.

lolittka
24. okt 2010

@vikaki neviem či sa viem v tomto až tak orientovať 😨 ale mám ich vo fotoalbume 😉

vikaki
24. okt 2010

@lolittka kukla som,su super,najviac sa mi lubila ta prva,kde ma vpredu rucicku....bude sa volat Lucia? Nasa sa bude volat Lukia=to je v grectine=Lucia.. 😀 ...sranda.....a kukam ze asi aj porodime naraz,ja mam podla terminu pocatia termin 23.1 a podla posled.menstruacie 30.1,takze ratam ze ak pojde vsetko dobre porodim tak niekde medzitym=posled.januarovy tyzden

lolittka
24. okt 2010

@vikaki meno ešte len vyberáme, Lucia je jej mamina 😀
ale meno ste pekné vybrali 😉 ..aj to moje sa mi páči.. 😉
my by sme boli najradšej, aby narodky a meniny mala nie naraz..my obaja to tak máme, aj s Vianocami..a jej chceme dopriať aspoň nejakú letnú meninovú grilovačku, keď už sme ju namiešali tak, že narodeniny bude mať v zime 😀 😀

vikaki
24. okt 2010

@lolittka aha tak ty si lucka.....My sme rozmyslai medzi Lukia alebo Lukiana...moja mamina sa vola Ludmila,chceli sme dat aspon nieco podobne,lebo v grecku meno Ludmila neexistuje a okrem toho to nie je ani moc v trende...takze sme aspon zaciatocne pismena vybrali rovnake 🙂

misag23
24. okt 2010

@lolittka Já jsem objevila tuhle stránku a tam mají super výběr za docela dobrý ceny, vůbec ale nevím, jaký vybrat, mají jich tolik 😀 http://www.tehotne.cz/kojici-nocni-kosile/
Ale asi je taky nebudu brát do porodnice, u nás snad nějaký jejich dávají a když tak si vezmu jednu starší s knoflíčkama, co mám doma, abych si je hned nezničila.

cara.m
24. okt 2010

@misag23 já si od nich budu brát košilku domů. Do porodnice počítám s jejich. Si tu novou přece nezničím 😀

misag23
24. okt 2010

@cara.m Jo, jo. Přesně tak, taky to tak mám naplánovaný 😀 Včera jsem ty stránky objevila, ale pořád si nemůžu vybrat ...

stanulka551
24. okt 2010

@misag23 tie kosielky su kraaasne, a velmi dobra cena 🙂

lolittka
24. okt 2010

@misag23 ďakujeme za link 😉

kamusek
24. okt 2010

@lolittka Já jsem od mamči dostala taky jednu takovou, která má takové "díry" kvůli kojení. Ale taky mi říkala sestřenka, že nosila jejich. Protože ti dají pokaždé co řekneš čistou (když se spotíš nebo ušpiníš) a tu svoji si prý brala jenom na odpoledne když přišli návštěvy 🙂 Ale stejně si budu brát i župan, takže co je pod ním je vlastně jedno 🙂

vikaki
24. okt 2010

@misag23 to je teda zvodne pradielko...fakt normalne su tie kosielky viac sexi ako pre zeny,ktore nie su tehotne

haniula
24. okt 2010

@lolittka krásné fotečky!! pěkně se Vám na tom utz ukázala... 😀

misag23
24. okt 2010

@vikaki Taky se mi moc líbí, chci si dvě objednat, jen se právě pořád nemůžu rozhodnou které 😉

vikaki
24. okt 2010

ja kukam na strankach ze u nas take kosielky na objednanie stoja okolo 48 eur/kus.....ja asi len pojdem na trh,tam maju take po 5 euro/kus a nakupim si za dvacku 4 .........a dostat tam aj tehotenske nohavicky a podprsenky.....ozaj,budete nosit po porode elasticky pas na brucho,aby sa rychlejsie stiahla maternica?...ja som to po porode skusala,ale zacala som sa podtym otrasne potit,az sa mi vysypali pupaciky....

lilix
25. okt 2010

@vikaki kedysi som mala super postavu.. no ale 73kg je 73kg ☹
@radullinka uprimnu sustrast 😔

lilix
25. okt 2010

ake sexi nocne kosele 😕 😨 🙂

vera1132
25. okt 2010

baby, vy si kupujete aj podprsenku na kojenie? alebo nie?

vikaki
25. okt 2010

@vera1132 ja o tom este uvazujem,dobre by bolo,ale co ja viem....mozno aj zbytocne..este si rozmyslim

vera1132
25. okt 2010

@vikaki ved to aj ja rozmyšlam, ked si pomyslim na tie "zbytočné" eura, to radšej si kúpim asi niaku volnejšiu podprdu, a čo ked nááááhodou stratím mlieko, alebo nebudem mať a bude mi zbitočná.

neposedna
25. okt 2010

ahojte babule 🙂
teda uplne uzasna noc za mno, do 4tej rano som nespala, bo neviem co ☹ a od 5tej som uz zas nespala, bo neviem co ☹
takze dnes som teda vykonna v praci..... 🙂 🙂 🙂 🙂

vikaki
25. okt 2010

@vera1132 aj ja to tak nejak vidim.... 🙂

vikaki
25. okt 2010

@neposedna clovece....tak to asi zato si neposedna,lebo si neposedna........a asi aj babo je neposedene a nenecha ta spat 😉

neposedna
25. okt 2010

@vikaki 🙂 🙂 🙂 babo bolo relativne kludne, nejak ma netrapilo.... ja neviem, preco som nemohla spat.... ☹ ☹ ☹ som sa prehadzovala jak pradlo v pracke 🙂 🙂 🙂

vikaki
25. okt 2010

@neposedna ja zas v poslednych dnoch sledujem,ze ma nad ranom otrasne bolia nohy a vyrusuje ma to v spanku,vylozim si ich vzdy na vankus a potom ako-tak zaspim...neviem ci su to krce,alebo od unavy,asi nejaka kombinacia.....