Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@monik1 su fakt drahe tie postelne supravy, no co uz narobime.
Někdo tady psal o tvrdnutí břicha, včera jsem byla na kontrole a Dr. mi hrozila, že si mě taky můžou nechat ležet v nemocnici, tvrdne mi totiž docela dost, včera právě i u ní v ordinaci. A to jsem předtím seděla 40 minut v čekárně (podotýkám, že dobrovolně, prostě se mi nechtělo nikde chodit, takže ani žádné nervy nebo tak).
@monik1 hej budem, ja som dako ani pri prvom nemala problem s tym ze som sa bala, ja neviem v porodnici ked nas ucili ze ako kupat babo tak sa ma sestricka pytala ze ci uz jedno mam, fakt som sa nejako vobec nebala. A zvyknes si, po par dnoch uz budes mat babo tak 'v rukach' ze uz ti to bude prirodzene. Ale vravim, ak si nie si ista tak to latkove je super podla mna, tak si ho kup preco nie
@sova33 No já jsem je taky neměla za třídní, ale měla jsem s nima maturovat ze ZSV a měli jsme se rádi, tak mě pozvali, i když teda nejsem třídní,tak asi půjdu.. ale s vedením jsem se nerozešla dobře, ze dne na den jsem jim řekla, že nenastoupím... tak nevím, zda to setkání s vedením proběhne dobře 😅
@cufinka ja neviem ako to je s tymi paponikmi pre babo, lebo tu vsade pisu a hovoria ze babo nema mat paplonik a v tych supravach, to su skor len take lahke decky? alebo ako by som to nazvala, take ako je na tom obrazku ci som poslala odraz
@luuca1 no ja som chodila von, aj ked som sa bála kontrol, tak všetky holky ma presviedčali, že u nás kontroly nechodia. Viem zas, že napr. v Bratislave chodia aj niekolkokrát za mesiac babám, takže iný kraj iný mrav, ale ved my tehotné predsa potrebujeme aj prechádzky a nie vysedávať len doma, no nie? 🙂
@vikaki fúú tak to máš ozaj zlé, ja som zase mala nakázané práve prechádzky a doma by som sa asi zbláznila, ale tak čo neurobíme pre našich drobcov 🙂
no ja som alergická tiež aj na broskyne, teda na veľa vecí, dúfam aspoň, že to nezdedí drobec
@stanulka551 ja som o tom tiez pocula ze na zaciatku su vhodne deky...ale ja som neskor vyuzila aj ten paplonik...je dost velky a Pia ho pouzivala este dost dlho,skoro do 2-3.rokov
@stanulka551 ďakujem, celý ten 8-dielny komplet stál 80€, za postielku aj s madracom sme dali 60€, ale mám šťastie, že to nemusíme platiť všetko my a pomáhaju nám rodičia, pretože platiť to všetko sami, to by sme sa asi zbláznili z toho
@stanulka551 já vůbec nepřečtu co píšeš 😀 slovensky nerozumím 😀 takže nevím co to je paplonik 😀 (jestli je to polštář tak ten nedoporučujou to ano ,ale nekoupíš soupravu bez polštáře 🙂 )
@vikaki no jka som nakoniec objednala túto http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa... tak som aj sama zvedavá, že čo to bude zač, pretože mi ešte neprišla

my pojdeme cez vikend do Jumbo=taky velkoobchod pre deticky...je to taky velky obchod ze mi treba 2 hodiny to cele obist...Maju tam vsetko od miminiek az po velke deti a aj dospelacky tovar a je to dost lacne,tak kuknem tam vsetko co mi este treba pre babo.....mozno nakoniec kupim tiez nejaku tu podlozku do vanicky