icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sova33
26. okt 2010

@monik1 Ještě k tomu vedení ve škole, já jsem je na to upozornila už před prázdninami, že je možné, že nenastoupím, protože mi ten stres nedělal dobře. A musím říct, že mi to vůůůůbec nechybí, byla jsem tam za ty dva měsíce jenom dvakrát, když jsem nesla papír kvůli neschopence a podruhé předat mateiály k opravným maturitám.

vikaki
26. okt 2010

ja stahujem malej z internetu rozpravky,aby sa cvicila v slovencine,ale nachadzam tam vacsinou len s ceskym dabingom...chuda male,uz to ma riadne popletene,chodi do greckej skoly,telku kuka v nemcine,lebo mne sa grecka tv nepaci=su tam vulgarne vyrazy na kazdodennom programe ,ja jej rozpravam slovensky a dvd-cka ma vacsinou v cestine...ale nejak jej to nevadi,hlavne nech kuka nejaku rozpravku

@cufinka
@cufinka

vikaki
26. okt 2010

@sirenita peknaaaa

monik1
26. okt 2010

@sova33 tak přeju ať jde rekonstrukce pěkně od ruky, úplně vím o čem mluvíš 😉
@sirenita Moni, moc hezké povlečení. Jinak povlečení taky koupím neutrální - asi jedno žluté a jedno zelenkavé 😉

vikaki
26. okt 2010

@neliq zas sa mi neotvaraju linky...skusim kuknut neskor....

vikaki
26. okt 2010

@kamusek teraz ma napadlo ,ked som citala ze to pouzivas aj do velkej vane,ze my mame doma taku gumenu protismykovu podlozku do vane...mam to pre Piu aby sa nesmykla,je to na prisavky zo spodu,tak to mozem pouzit aj do vanicky pre babo...a da sa to pekne vykartacovat

monik1
26. okt 2010

@sova33 takže tys řekla, že jsi těhotná už v červnu, jo? Já ne, já to řekla až poslední týden v srpnu 😀 a nějak to berou ode mně jako podraz 😝
Holky, tak nejvíce vás říká látkové lehátko do vaničky, tak asi koupím látkové 😉

vikaki
26. okt 2010

http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=2484785 taketo cosi mame ale je to s dierkami a s delfinikmi

vikaki
26. okt 2010

ozaj uprednostnujete silikonove alebo kaucukove dudliky ?

kamusek
26. okt 2010

Holky, můžete si počíst a zvednout sebevědomí 😀 http://ona.idnes.cz/zenam-po-porodu-naroste-moz...

cufinka
26. okt 2010

@vikaki tak bude umět mnoho jazyků 🙂 já prostě nějakým slovenským slovům nerozumím,tak jsem se hloupě zeptala 😅 😀

monalis
26. okt 2010

@monik1 No, domeček má už střechu, takže se může začít dělat vnitřek. Doufáme, že nejdéle v červnu se budeme stěhovat. Uvidíme jak to půjde, ale on to manžel zvládne. Škoda jen, že je na to sám a pomoc od nikoho čekat nemůže. Pomůžeme leda tak druhý manžel jeho mamky a můj táta ☹ Je ale šikovný tak to určitě zvládne na jedničku 😵
Hold, my ty vztahy v rodině nemáme úplně ideální.

stanulka551
26. okt 2010

@cufinka to je v poho paplonik je take nase slovo skor take hovorove 😀 , hej myslela som prykrivku.

stanulka551
26. okt 2010

@vikaki ja skor silikonove

sova33
26. okt 2010

@monik1 Já jsem jim to řekla, protože by se to stejně dozvěděli. Jsme malá škola, nechtěla jsem, aby se jim to doneslo od někoho jiného. A co si budeme povídat, trochu jsem na to i hřešila 😀

monalis
26. okt 2010

@sova33 Také jsem to v práci řekla už v červnu nebo dokonce už v květnu. Ředitelku jsem ale ujistila, že nastoupím i na další školní rok. Musím ale říci, že mi to hooooodně vrtalo hlavou jak a kdy to v práci ředitelce říci. Kolegové se to dověděli až v září.

sova33
26. okt 2010

@monalis Jo, já jsem pořád čekala, až to bude stopro, pak jsem to ale řekla na začátku června a před odchodem na prázdniny jsem upozornila na to, že se nejspíš nevrátím.

monalis
26. okt 2010

@sova33 Já jsem byla přesvědčená, že opravdu nastoupím. Chtěla jsem učit do konce listopadu, ale bohužel se to hned druhého září pokazilo a já musela zůstat doma. V práci jsou ale v pohodě a to jak ředitelka tak kolegové. Takže se tam na ně teď chodím občas podívat a popovídat si s nimi, co jaké dítko provedlo a tak se i dobře pobavím. 😀

sirenita
26. okt 2010

@vikaki děkují 🙂

sirenita
26. okt 2010

@monik1 Moc děkuji Moni 🙂 Ale těším se, až to poprvé vše do té postýlky dám a pak, až tam ten prcek bude 😎 to bude kráááááása 🙂 ...myslím to s tím mimi 🙂

cufinka
26. okt 2010

@sirenita mocinky pěkné a ta žabka ju 😀 😀

ellahop
26. okt 2010

@vikaki ja ziadne popravde... sestrin maly ho nechcel a priam ho napinalo ak mu ho dala. a nemyslim ze by mu to nejak chybalo. potom si na to zvykne a bude ho mat este aj v skolke, lebo na co sluzi taky dudlik? babatko sa nim ukludnuje....ale to by som len chcela. ako to bude.... uvidim.

ellahop
26. okt 2010

dievcata u vas doma je vseko ok. my co by sme sa mali tesit a radovat tak stale nieco riesime a hadame sa ... o peniaze, o kocik, celkovo ako keby sme sa stali na seba alergicki. priznavam mam na tom podiel viny nie som az taka kludna ale od soboty si nevieme prist na pekne meno. ☹ a trapi ma to. aj sa rozumne porozpravame. ze vsak co robime? a vzapeti sa chytime na tom, ze dajme tomu ze muz chce ist do obchodu sam, aby mi pomohol a ja nie, lebo chcem ist tiez.... otras...ach.... 😒 ato som zvedava ako sa zladime ked pride maly. lebo ja by som najradsej isla k mamine ale on to tam nema rad, a ak to aj pre mna spravi tak bude stale frflat, a ist tam bez neho nechcem a tak asi pristupim na to ze budem doma sama rozmyslat co a ako mam spravit a maminka bude musiet chodit za mnou. cele ma to mrzi a dufam, ze to prehrmi rychlo

ellahop
26. okt 2010

@stanulka551 no presne toto mi hovoril jeden pan predavac kocikov, ze radsej nech si kupime kocik len s vanickou. a sportovy si mame kupit zvlast kvalitnejsi a taky co najlahsi dobre skladny. ale nakoniec sa ideme pozreit v nedelu na jeden x lander za 200 eur, pouzivany rok a pol s celym prislusenstvom a pani nam vraj preda aj autosedacku za 10 eur..

vikaki
26. okt 2010

@ellahop dobre robis,ze nechces dudku....radsej nech sa neuci..mne malu naucili sestricky v nemocnici,ked plakala hned jej hu dali aby nebudila ostatne babatka a mamicky...susedkyna dcera dudku nechcela ale namiesto dudky si pchala prst do ust az do 4-och rokov a teraz ma zuby nielen vysunute dopredu,ale aj nabok...je to fakt skarede....Nastastie moja dcera nasledky po dudke na zubkoch nema...dudkala malicku =anatomicku dudku...Ja som vsak skor myslela na dudky na flaskach,ci uprednostnujete silikon alebo gumu...Ja som tie gumove musela po kratkom case hned zahodit,lebo sa rychlo nicili a ked jej zacali rast zubky zacala ich zubkami trhat,takze tentokrat uprednostnim zasadne silikon

vikaki
26. okt 2010

@ellahop autosedacka za 10 eur? bombasticka cena

vikaki
26. okt 2010

@neliq jeeej uz sa mi otvoril ten link s tou vanickou,teeeda poviem ti ta JE SUPER,moderna a asi aj prakticka... 😅

knedluska
26. okt 2010

Holky, v Lidlu teď mají akci na mimi věci:
http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-F7A1C767-F2...

Já se tam asi zítra vypravím pro tu podprdu. 😉

neposedna
26. okt 2010

@luuca1 zvladam celkom v pohode zatial 🙂 🙂
prcujem v polhohospodarstve ako akgronom, takze cez to najhorsie, zatvu a sejby som bola este ok, a ani mi brucho nezavadzalo 🙂 🙂 🙂 teraz som viac-menej v kancelarii za pc a papiermi, ale som vdacna za kazdy pohyb 🙂 🙂 🙂
zdravotne sa citim ok, tak snad este ten mesiac vydrzim, bo pn nie je bohvieco ☹ ☹ ☹ a nerada by som prisla o peniazky ☹ ☹ ☹

janettan
26. okt 2010

@luuca1 som na tom ako Ty, ja sa chystám na nákupy v novembri ... a už sa veľmi teším 😀