icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lavazza
27. okt 2010

@vikaki náš táta si přál holku, už má dva vnuky, ale je jedinej kdo mi volá a ptá se jak se mám a co nového, moje máma mi řekne, že vozit kočár nebude, pro ni je bohužel priorita hospoda, já sem ze 4 dětí a nikdy se nám zas až tak nevěnovala, většinu času sem měla na starost sourozence já a když mám jinej názor než ona, tak sem naivní, no naštěstí mám manželovu rodinu, to je o něčem jiném, tchýně mi vynahrazuje mámu, musím se s tím smířit

lavazza
27. okt 2010

@monalis já snad od mámy už ani nic nečekám, ale trochu zájmu by bodlo, když něco potřebuje, tak je jí člověk dobrej, většina tchýní je k nesnesení jen u nás je to naopak, manželova mamka nám řekla, že když máme první dítě, že nám koupí kočárek, tak sme to mile rádi uvítali, jen mi je trapný, že naši se nezeptaj, teda máma jestli něco nepotřebujeme, že by třeba přispěli, tak je to trochu trapný vůči druhý straně od manžela

vikaki
27. okt 2010

@luuca1 som na rizikovom a nesmiem cestovat,mala som to v plane,zial neda sa

vikaki
27. okt 2010

@lavazza no je mi to luto,viem si predstavit,ze to boli ked vlastna mama neprejavuje zaujem...asi pocas zivota bola viac sustredena na pracu a nie na deti a tak ostala k nim chladna,,,,,je to velka skoda,ale mozno zmakne ked porodis a uvidi to krasne malicke stvorenie

kinsli
27. okt 2010

@lavazza To s maminkou, je mi líto ☹ hold rodiče si nevybíráme.

jinak to druhé jsme řešili taky, nebo řešili, my to neřešili 🙂 nakoupili jsme si všechno sami.
přítele maminka chtěla koupit kočárek, ale to jsem odmítla a na druhé straně když nám dávala
mamča peníze tak jsem je taky odmítla.
Takže od jedné babičky dostala Kačenka naušničky a od druhé řetízek na kočárek a drogerii
a byli jsme spokojený 🙂 Teď vůbec všechno máme tak asi řekneme ať nám každý koupí nějaké plinky
ty se hodí vždycky 🙂

elzu
27. okt 2010

@lavazza Chápu, že nic nečekáš...ale člověk stejně tak nějak v hloubi doufá...moje rodina se kvůli mému těhotenství úplně rozpoltila...mámina strana mě podporuje a těší se, zatímco tátova strana se zlobí a nemluví se mnou....můj otec mi řekl, že se už nebude účastnit mého života, pokud si Johanku nechám a že mám jít na potrat...od té doby spolu nemluvíme... Naštěstí mám supr mamku, která nám moc pomáhá... Ale i tak mě to mrzí...přecejen...je to můj táta a býval mým největším vzorem...

kinsli
27. okt 2010

@elzu tak to je smutný, kdyby Ti bylo 16 let, snad bych tatínka pochopila, ale v 24 letech si nemyslím, že je na mateřství nějak brzy.

elzu
27. okt 2010

@kinsli Njn...když táta se stydí za to, že JEHO dcera je na vysoké škole těhotná...je přehnaně hrdý na to, kým je, a kam to dopracoval...no...je asi úplně zbytečné to nějak rozebírat, lepší je se s tím smířit a věřit, že se to třeba jednou zlepší a vyřeší 🙂

kinsli
27. okt 2010

@elzu Určitě, počkej ještě z něj bude poprděný dědeček 🙂

elzu
27. okt 2010

@kinsli Bylo by to hezké...jen ono je to ještě o něco složitější díky tomu, že nesnáší mého přítele jen proto, že je napůl cigán, i když ho viděl a mluvil s ním jen jednou v životě, tak uvidíme, jak to nakonec dopadne... Když to tady tak po sobě čtu, tak mi to připadá jako z nějaké telenovely 🙂

cufinka
27. okt 2010

Ahoj těhulky , prosím ty co tvrdne bříško - kdy vám tvrdne nejčastěji 1-když něco děláte ?
2-když ležíte na zádech?
a ty co berete už magnézko tvrdne vám bříško nebo se to zlepšilo? já jen že beru to magne B6(2 denně ) a nepříjde mi žádné zlepšení ,dokonce jsem začala mít křeče ve stehnech a i kyčle mě bolí ☹

sova33
27. okt 2010

@cufinka Tak to jsme na tom stejně, magnezko beru, piju i Magnesiu a stejně mi tvrdne, doktorka mi hrozila i nemocnicí. Tvrdne mi ráno, v poledne i večer, v posteli i na ulici, prostě bez ohledu na činnost a polohu ☹

cufinka
27. okt 2010

@sova33 no právě to samí mám i já ☹

sova33
27. okt 2010

@lavazza Ahoj, četla jsem, co jsi psala o mámě. Je to smutné, ale na druhou stranu jsi získala dobrou tchýni a myslím si, že ti to vůbec nemusí být trapné. Kočárek není jen pro tebe, ale i pro manžela a hlavně pro prcka. A věř tomu, že všechno se jednou člověku vrátí. To dobré i to zlé. A co si budeme povídat, tvoje máma je ta, která se připravuje o radost z vnoučete.

@elzu U tebe si myslím to samé, je smutné, že tvůj táta se takto zachoval, ale on se připravuje o spoustu radosti. A časem se to třeba zlepší. Já už tátu nemám strašně dlouho, ty máš aspoň naději, že se umoudří. Ale hlavně se tím nenech stresovat, protože důležité je to, co chcete vy s partnerem a že budete mít zdravé dítě 🙂

sova33
27. okt 2010

@cufinka Řekla mi hlavně klid, polehávat, nic nedělat, tak se snažím, ale je to hrozné, předěláváme zrovna byt, tak tu na to ani nejsou moc podmínky ☹

elzu
27. okt 2010

@sova33 Máš pravdu, taky si říkám...ale občas když si na to vzpomenu, tak jako tak mě to zamrzí...spíš mi přijde, že se chová jakou malý kluk...i můj devatenáctiletý brácha má více citu a rozumu než on...

sova33
27. okt 2010

@elzu Rodiče často do svých dětí vkládají spoustu nadějí a plánů, o to hůř pak snášejí to, co v jejich očích vypadá jako neúspěch nebo chyba. Takže tvého tátu tak trochu chápu, i když s ním nesouhlasím. Ale myslím si, že až mimčo uvidí, třeba změní názor.

elzu
27. okt 2010

@sova33 Taky ho svým způsobem chápu...přecejen taky budu za chvíli máma a budu si přát pro Johanku jen to nejlepší...ale jen doufám, že nikdy nezačnu být uzavřená, slepá a hluchá vůči tomu, co si mé dítě skutečně přeje a jakou cestou chce jít...a nebo že se s ním aspoň o tom budu bavit a nehodím ho kvůli tomu přes palubu...

misag23
27. okt 2010

@cufinka @sova33 Holky, tak já to mám úplně stejně. Taky mi tvrdne břicho dost často a je úplně jedno co zrovna dělám. Magnesium beru už 2 měsíce a nějaký zlepšení moc nepozoruju. Včera jsem byla na kontrole a doktorka říkala, že mimi i já jsme v pořádku, tak s tím nic víc neudělá. Mám prostě víc odpočívat, pak už je možný jen pobyt v nemocnici, tak jsem jí hned říkala, že tak hrozný to zase není...

sova33
27. okt 2010

@misag23 Já jsem byla na kontrole v pondělí, říkala, že nález je v pořádku, to jsem byla ráda, ale je fakt, že mi břicho ztvrdlo i při vyšetření. Prostě mi tvrdne furt. Takže se cpu tím magneziem a snažím se nic nedělat. Uvidíme.

sova33
27. okt 2010

@elzu To bych chtěla taky, tak snad nám to vydrží těch pár let, než si ty naše děti nechají něco vytetovat nebo nám řeknou, že se nechaly zapsat na misi do Íránu 😀

elzu
27. okt 2010

@sova33 🙂 chi, chi 🙂 mně nezbyde nic jiného než si vzpomenout na sebe- např. dredy jsem měla dva roky, kérku mám dodnes a kvůli misi do Afriky jsem se rozhodla, že půjdu na medicínu, takže docela trefa :D

monalis
27. okt 2010

@lavazza Mě už přijde zase hloupé, že na nás myslí jen moji rodiče (třeba s kočárkem a vůbec se zájmem nejen o mě a mimi, ale i o manžela a jak to prožívá on). Je mi to hloupé vůči manželovi, protože se bojím aby mu to nepřišlo líto. Já osobně nikdy ten nezájem nepochopím, protože jsem vyrostla v rodině, kde jsme vždy mysleli na sebe navzájem. A to že jsme si pomáhali jsme nebrali jako samozřejmost, ale jako projev toho jak se máme rádi a že jsme rodina.
Nebudeme ale smutnit. Teď si budeme budovat svou novou rodinu a tu si uděláme k obrazu svému 😉

monalis
27. okt 2010

@cufinka K magnézku si dokup vápník. Když je vyšší přísun magnézka tělo více vylučuje vápník a pak chytají křeče do noh a bolí velké klouby. Měla by jsi s tím pak mít pokoj 😉 Naopak to platí také.

sova33
27. okt 2010

@elzu 😀 tak z tebe by mě jako matku asi trefil šlak, ale sama vidíš, jak je to ošemetné. Každý prostě má svoje představy o tom, co je dobré pro jeho děti, a ne každý se dokáže nad to povznést.

elzu
27. okt 2010

@sova33 🙂 však jo...a právě proto naše chápu fakt téměř ve všem...

kinsli
27. okt 2010

@elzu koukala jsem se už odpoledne k tobě do fotek, a jak jsem viděla fotku " budoucí rodiče" Tak hned mě docvaklo, v čem má taťka problém. No jo s tím asi nic nenaděláš ☹
brát si tvého přítele nebude a určitě si časem zvykne. Může být rád, že jsi mu nešla představit nějakou " kamarádku"
to už by asi vůbec neprodejchal. Takhle dopadla známá, má dvě děti a obě homosexuální, takže ta by se nad barvou pleti přítele svých dětí určitě nepozastavovala.

neliq
28. okt 2010

@lavazza aj my sme chceli s väčšou korbou,pôvodne som mala vybratý Baby smile V-max,ale nakoniec som náhodou našla ponuku na tú používanú Cam cortinu a bolo

neliq
28. okt 2010

@vikaki ďakujem, už som dala sťahovať 🙂

neposedna
28. okt 2010

@ellahop spravit si skolu nikdy nie je zle, ja som studovala hned po strednej, takze som si to uzila naplno, s intrakom, zurkami, spoluziakmi a skuskami.....a relativne bezplatne 🙂 tym padom by som kazdu jednu dalsiu teraz mala spoplatnenu ☹
moj MM sa tento rok pustil na dlhe presviedcanie do skoly, som zvedava..... moc sa mu nechce ucit a zabija ho matika 🙂 🙂 🙂 tak uvidim, dokedy ho to bude drzat.....
pokial mas podporu v rodine, tak to urcite zvladnes!!!!! budem ti drzat palce, nech sa ti dari aj v skole aj v zivote!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂