icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

vikaki
29. okt 2010

@cara.m odomna si vecicky pre babo pytali hned,lebo u nas to detickam hned po narodeni oblecu a aj dalsie dni kym nas prepustili som ju potrebovala prezliekat

vikaki
29. okt 2010

@cara.m tak to ziiram....no,vsade je to inak...ale ako inspiracia dobre......aspon nic nezabudnem

stanulka551
29. okt 2010

@vikaki tak ty toho musis brat fakt dako vela. Viem ze aj na Slovensku ked som rodila tak vecicky pre babo my davali a len na cestu domov som mala svoje. Tu toho tak vela nepotrebujem lebo ak rodis normalne a nemas ziadne problemi ides domov na druhy den. Po cisarskom asi tri dni musis ostat.

stanulka551
29. okt 2010

@stanulka551 u nas som pozerala zoznam co do porodnice tak okrem takych normalnych veci klasickych ako vsade, je napisane ze si nemame zabudnut zobrat nieco na pitie, nieco male na jedenie, casopisy a fotak na prve fotky 😀

sjussi
29. okt 2010

@cara.m tak sem trochu zapatrala a snad by mely od kazdeho 2 baleni stacit 🙂

sjussi
29. okt 2010

tak uz mi mlezivo tece taky 😀 kdyz sem se dneska okoupala a chtela sem se oblict do nocni kosulky tak sem si vsimla ze tam mam zaschly flek 😀

vera1132
30. okt 2010

ako mamini, pomali ale iste sa to blíži, už poniektoré v 30 tt. 🙂 tešíte?
este vládzete? alebo už je to ťažšie? dá sa to zatial zvládnuť ?

cara.m
30. okt 2010

@sjussi super díky.

albao
30. okt 2010

@vera1132 no ja akurat chytam paniku, ze nemam nic pripravene 😀 Takze periem, zehlim, a pisem zoznam co dokupit. A ked si uz vydychnem, ze vacsinu mam, tak zistim, ze predsa len mi nieco chyba ... 😀 A ty si na tom ako? Este nepanikaris? 😀

vera1132
30. okt 2010

@albao ja som zatial v pohode, pre seba vpodstate mam asi všetko pripravené, len este potrebujem kúpiť popôrodné vložky a popôrodné nohavičky a ja som asi vybavená.
a pre malého drogeria by bola, už aj niake to body, ale este mi niečo chyba, ale chystáme sa na veeeľky nákup 🙂
strach zatial nemam, uvidím kedy to na mna pride stou panikou, ale zatial zvládam 😉

albao
30. okt 2010

@vera1132 tak to si stastna zena, ze ta stres nechyta 😀 Ja som vecer vystavena z prace a potom vzdy rozmyslam, ze zase nic nesithnem prirpavit. Este stale mame Hanickine veci v skatuliach, lebo nemame ani miesto v skrini ☹ Musim na muzika zatlacit, nech mozem chystat.

sjussi
30. okt 2010

@cara.m ty vlozky nevim ale jestli budou stacit,vetsinou co sem tak zjistila si 2 balicky vzaly do porodky a pak manzela vysilali at dokoupi 🙂

vera1132
30. okt 2010

@albao štastna? hm, dakujem, možno teraz som kludná a ked príde deň D tak to čo som nestresovala tak všetko príde naraz 🙂 to bude iná sranda.

stanulka551
30. okt 2010

Dobre ranko, tak ja som mala taku noc, ze som asi 10 krat vstavala na zachod.... no to som si tam mohla rovno ustlat 😀 . Babo ma kope o stosest, niekedy su to take kopance ze je to pekne neprijemne. Zajtra ma prist priatelova starka a starky tak idem dnes priact kolac - jogurtovy kremes drzte palce nech sa podari lebo ja na to pecenie nejako nie som, ale tento nie je az taky tazky, tak utekam do polskeho sklepu nakupit co potrebujem papa

stanulka551
30. okt 2010

@vera1132 jasne este mame cas stresovat, horsie to bude tak tyzden pred terminom -ak vydrzime

vera1132
30. okt 2010

@stanulka551 aj to týžden pred termínom, alebo po termíne, čo bude horšie pred alebo po termíne?? ?

lavazza
30. okt 2010

@sjussi taky nic jinýho nemám

lavazza
30. okt 2010

tak sem koukala na orlicky denik, kde jsou vyfocený miminka každý týden co se narodili a zrovna tam je fotka jedný maminky, co se mnou byla cvičit a pak přešla do pokročilejších, teda to se fofrem blíží, se nenadějem a budeme mít mimča doma taky

vikaki
30. okt 2010

@sjussi mne tiez vlozky nestacili,manzel musel utekat dokupovat.Ja som bola v nemocnici 5 dni

vikaki
30. okt 2010

@stanulka551 no tak to vam teda zavidim,nam tu v nemocnici nic nedaju,vsetko si musime doniest,dokonca niektore zienky si brali aj sterilizator na flasky so sebov...Normalne sa tu musia v nemocnici po porode stravit 3 dni,ak je vsetko ok...Hned po porode davaju infuzie=tie mame cely den=tusim na stiahnutie maternice alebo tak....No a na dalsi den aby sa zena zotavila a zvykla si na babo a na 3.den naobed priepustka.....Inak sestricky su tu len na okrasu,vymalovane jak ruska barisna,s opatkami topanky,,,a vobec sa nestartaju..V pripade ze pacient nemoze sam na wc,alebo potrebuje opateru,musi si zaplatit druhu postel pre clena rodiny alebo najat specialnu sestricku=privatnu co sa o neho pocas pobytu v nemocnici postara....Sestricky su cisto na administrativnu pracu atd

sjussi
30. okt 2010

@vikaki no mate to tam zajimave

lavazza
30. okt 2010

@vikaki u nás je potřeba si vzít plínky, oblečení půjčují taky, takže si stačí vzít jen na cestu domů, půjčují tu i noční košile,ale tu si vezmu pak svoji kvůli návštěvám, akorát přemýšlím nad tím kolik balíků vložek si vzít, když to pak nebude stačit tak dokoupí manžel

budu si muset začít dělat seznam, co všechno do porodnice s sebou

sjussi
30. okt 2010

od kdy posila dr na kontroly do porodky??

cara.m
30. okt 2010

Já už to tak s balením do porodky nepřeháním seženu ty kalhotky, vložky do podprdy a vložky, malému plínky. Zbytek je klasický, já se teď do nemocnice zabalila za deset minut a nic jsem nezapoměla 😀 Takže už mám cvik 🙂

zuzkaro
30. okt 2010

baby ja som asi ina, ale som este ani nahodou nic do porodky nezacala zhanat, stale si myslim, ze casu dost 🙂 tak ako vas tu citam asi by som mala zacat stresovat a hladat? alebo je tu este iekto taky "pohodak" ako ja? 🙂

albao
30. okt 2010

@zuzkaro jejda, tvoj pokoj by som chcela 😀 Asi to prehanam, v hlave sa mi prehana, co mam stihnut namiesto toho, aby som sa tesila, ze uz vacsinu mam nakupenu doma 😅 Som trafena, ale upokojuje ma kazda drobnost. Dnes prirpavujem miesto v skrini na Hanickine veci a som pri tom stastna 😵

@vikaki ked ta pocuvam, zlate slovensko 😀

vikaki
30. okt 2010

@zuzkaro ja by som sa tiez tak nejak nestresovala,ja sa ponahlam s balenim len koli tomu,ze sa bojim predcasneho porodu....ja napriklad aj darceky k vianociam na poslednu chvilu zohanam a nevadi mi to

vikaki
30. okt 2010

@albao veru veru,zlate slovensko,vazte si to

kinsli
30. okt 2010

Ahojky holky, tak jak se tady všechny máte??? Chtěla jsem se zeptat máte tu některá problém se spaním?? Já už cca 14 dní spím hrozně. Zalehnu a tak za 3-4h jsem vzhůru a pak mě trvá další cca 3h než zase usnu. Nejsem ale nevyspala, vzbudím se úplně v pohodě a spát se mi nechce ☹

misha8
30. okt 2010

@luuca1 ahoj ja mávam trpnutie rúk celú noc a ráno s tým vstávam do práce je to asi od chrbtice a poviem ti že je to strašne nepríjemné ... tebe asi tiež babo na niečo tlačilo