Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@stanulka551 dej mi vědět jestli Ti IP teď došla. poslíla jsem dva vzkazy z dneška a ten ze včerejška co Ti nedošel.
čaute baby no dnes som spala 3 hodiny a ráno nastúpili zase tie uzkostné stavy.... ja proste nemôžem byť asi doma alebo čo...... potom sa len pozorujem a ešte malá kopala celú noc.... teraz mi uplne búcha srdce ako splašené.....
mávate to ??? som v 30 tt.
Ahoj holky, tak jsem zase po delší době tady... Minulý týden jsem byla v nemocnici s naší Evičkou - měla silnou angínu, na kterou nezabíraly normální antibiotika, tak jí je museli píchat do nožičky. Navíc měli podezření na mononukleózu. Ta se naštěstí nepotvrdila, takže už jsme od pondělí doma, jen jsme ještě do včerejška každý den jezdily na ten píchaný penicilín. Ale už máme vše za sebou a je to ok 😵 Musím říct, že v té nemocnici jsem to zvládala daleko hůř než malá... Byla jsem totálně na nervy, v noci jsem spala tak tři hoďky, jinak jsem byla pořád vzhůru, pořád jsem měla ledový spocený ruce, dokonce jsem kilo zhubla... Ale při mé váze to není až taková katastrofa 😝 Evička byla v té době už vlastně bez teplot, celý dny jsme trávily v takové hrací místnosti pro maminky s dětmi, kde si hrála a byla úplně skvělá 🙂
Jinak dneska jsem byla na glykemické křivce, dalo se to vydržet, akorát mi jako vždy nemohly sestřičky napíchnout žílu... No ale nakonec to zvládly a příští týden si tam pošlu manžela pro výsledky...tak jsem zvědavá 😕
@luuca1 to je dobre, ze malicka kope 😉 Uz coskoro bude kopkat menej, lebo bude mat malo miesta. To mna strasi najviac, ked je pol dna ticho 😕 😀
Inak ja som raz 3 mesiace pracovala z domu - bola som cele dni sama, a nakoniec som skoncila s depresiou. Takze jedine, co mi zaberalo bola spolocnost ludi, kopec manualnej prace (upratovanie, rucne prace a pod.). Ale neviem, ci to zabera aj pri uzkosti.
@stanulka551 ked ja neviem ale čo mám celý deň robiť to je na tom najhoršie byť čistý opraté prádlo, požehlené navarené...a zase každý deň upratovať to asi nie......
závidím vám všetkým že ste v pohode..... :(
@luuca1 tiez neviem co mam cely den robit chapem ta, ja tu nemam ani nejako kamosky ani rodinu nablizku - moju myslim, mam sice syna ale on je v skole cely den a tak tiez len operiem, uvarim tiez nieco malo upracem a inac cumakujem do compu alebo tv, ale ta telka to ma velmi uz tiez nebavi. Knizky by som aj citala ale po anglicky to musim sa priznat je dost tazke pre mna a ja mam rada take lahke 'zenske' zanre a to mam vyslovene na relax a keby som citala v anglictine tak by to bolo viacej trapenia ako relaxu. A na rucne prace je som debil takze to ani neskusam. Uz to nebude dlho a budeme mat babatka tak potom sa nudit nebudeme. Drzim palce nech ti to rychlo ubieha - mozes lustit krizovky napr. 😉
Omlouvám se,že vám sem lezu chci jen nabídnout oblečky po mých dětech za pár kaček 🙂
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?album=594905
a už jdu zase pryč ...
@stanulka551 noooo vidíš pôjdem si nakúpiť ale poprosím aj maminu aby mi dala vlnu a ukázala mi ako sa štrikuje lebo si to už nepamätám....rozmýšlam čo také sa dá ešte robiť....lebo celý deň do kompu a TV to ma iba rozrušuje....to je tak na hodinku a pol a stačí oddych....bože ja chcem ísť do práce........ :"(
No holky aspoň můžete něco upéct a uklidit. Já už jsem doma dva měsíce a musím jen ležet, takže těch aktivit co můžu dělat moc nemám, jen TV a notes. Ale stojí to za to, když to pomůže těm našim prďolkám.
ahoj holky mám otázku nevíte jestli se platí poplatky v nemocnici když tam těhulka leží na vyvolání nebo prostě když těhulka je v nemocnici?
blbci blbí 😠 takže kámoška ted pojede do nemocnice si lehnout tam prej bude bůhví jak dlouho než se uráčí jí to vyvolat a + až porodí tak s miminkem a všechno bude platit-no jako síla ☹
Holky, jaký máte fusaky do kočárku? A budete je před používáním prát?

@kinsli viem co myslis ale to je od inej autorky nie to iste 😉