icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

albao
4. nov 2010

@luuca1 V tom clanku co som nasla by si mala dieta prihlasit k nejakemu detskemu lekarovi a samozrejme vybavit tuto matersku pri nastupe na MD. 😉

@aha1 aj 5 kopii si spravim, aj vo farbe radsej 😀

@neliq skusim cez zamestnavatela. Pre mna su urady nocna mora 😅

albao
4. nov 2010

@ellahop tak mne sa o babatku este nesnivalo. Raz o porode, inak nemam vobec sny o materstve 😕 Som divna, ale v realite sa samozrejme aj ja velmi bojim ako malicku budem kupat, nosit, prebalovat, ... 😅 Nastastie mi pride hned mama na pomoc 😀

kamusek
4. nov 2010

@albao Taky se docela bojím.....a moje mamča si taky bere hned jak se maličké narodí týden dovolenou a bude s náma doma! Sice i manžel říkal, že klidně zůstane ze začátku doma, ale ten by mi pomohl spíš s věcma okolo, jako je uklízení, vaření a tak, ale s maličkým taky zatím žádné zkušenosti nemá 🙂 Tak jsem fakt zvědavá 🙂 Ale nebojte, všechny to zvládnem, matřeský pud nás v tom nenechá 😀

albao
4. nov 2010

@kamusek Aj ja sa viac spolieham na mamu a necham nech sa muzik za ten tyzden nieco priuci, potom budem rada, ak mi pomoze 🙂 A tiez sa spolieham na svoje instinkty 😀

ellahop
4. nov 2010

@albao prijemne ze nie som sama a ze tento stav je viac nez normalny... 🙂 my u maminy budeme asi dva tyzdne byvat,. manzel sa vraj obetuje, no som zvedava ako to cele dopadne. .... nech uz som doma a operiem vecicky a zacnem pripravovat byt lebo ak ma to nahodou chyti skor, tak to bude pruser....lebo nemam nic nachystane

luuca1
4. nov 2010

baby som PN a fakt neviem čo mám celý deň robiť potom začnem myslieť na sprostosti a je mi zle....

albao
4. nov 2010

@ellahop juj 2 tyzdne je super! Keby sa dalo, tiez by som brala mamu aj na mesiac 😀 Zatial sme dohodnute len na tyzden, ale mozno ju uprosim na par dni naviac 🙂 A z meskania v pripravach som aj ja nervozna 😉 Kazdy den musim nieco dobre urobit, inak som nepokojna.

@luuca1 a uz mas vybrateho lekara pre babatko? Mozes hladat odporucania na internete, potom ist babo prihlasit ... a vybavicku uz mas? Ja si viem predstavit celkom dost prace 😅 Ale v lete, ked som bola doma, som aj ja pocitovala taky pocit z prazdneho programu, tak som ustrikovala svetriky pre malicku a usila bundicku pre nu 😉 Pospominala som si na stare casy, ked som to este robila 😉

ellahop
4. nov 2010

@luuca1 nezavidim ti dievca, hm, nemozes chodit ani na prechadzky? alebo si citaj, pozeraj hluposti v telke, alebo skus nieco vyrabat co ta bavi? tazko sa mi radi lebo viem ze ked ta napadaju depresivne myslienky tak neprestanu a pokracuju hocikedy a hocikde....drz sa.... 🙂

albao
4. nov 2010

@luuca1 inak neviem ako na teba posobi TV, ale telku ani nezapinam cez den, az po osmej vecer, lebo ma to uplne depta. Neviem preco, ale niekde som aj citala, ze to na mnohych moze posobit depresivne. Tak mozno radsej knizky 😉 Ja sa chystam si precitat nieco o vychove deticiek, len nemam kedy 😀

luuca1
4. nov 2010

@albao lekárku už máme vybratú no zatial som ešte za ňou nebola..... kočiar a postielku máme a pár vecičiek tiež....

luuca1
4. nov 2010

@albao no musím si kúpiť nejakú knižku máš nejaký tip??? mňa telka tiež rozptyluje....neviem čo si mám vymyslieť.... skúsim tiež štrikovanie ale viem iba rovno..... tak budem štrikovať nezmyselný km pás 🙂

albao
4. nov 2010

@luuca1 ja som sa dobre pobavila na knizkach "Merde", myslim uz su 4. Je to o anglicanovi, ktory sa snazi zit vo Francuzsku a je to vtipne 😉 Ale o vychove deti nemam este ziadnu vybratu, hm.
Inak ja som nasla viacero svetrikov, kde sa strikuje len "hladko". Ked je vlna strakata, farebna, a cele to ma vyzerat tak trosku zimnejsie, takze aj s tym "hladkom" to vyzera dobre 😉

luuca1
4. nov 2010

@ellahop ved to že ani vycháídzky mi nedali tak neviem a až 5 decembra idem na MD..... takže mesiac musím vydržať ....

luuca1
4. nov 2010

@albao je niekde návod ako štrikovať ??? 🙂

albao
4. nov 2010

@luuca1 ja som isla podla tohto
http://www.garnstudio.com/lang/en/visoppskrift....
SIce som nie vsetkym anglickym skratkam rozumela, ale dole som nasla rozmery v centimetroch a isla som podla toho. Robila som tu najmensiu velkost, co je akurat na zimu 1-3 mesiace 😉 A tento sa robi same hladko. Inak maju kopec nadhernych navodov, staci to tam obkukat 😉

luuca1
4. nov 2010

@albao no tak z toho som debo, nerozumiem ani prd.... heheh 🙂

albao
4. nov 2010

@luuca1 su aj ceske a slovenske stranky, ale nenasla som tieto "mini" velkosti 😉

luuca1
4. nov 2010

@albao ☹ nooo neviem ako sa štrikuje tak že rukáviky na svetríku a ponožky....

vikaki
4. nov 2010

@kamusek
babky nic sa nebojte,len co budete mat babo v naruci,vsetko zle zabudnete,aj na strach...Aj ja som sa predtym trosku bala,ale kedze som pracovala ako sestricka s detickami a babatkami,vedela som ze to nejak zvladnem.A je to tak,raz dva a budete skvele mamicky....Ku mne prisla na pomoc mamina ked sa mi narodila Pia a bala sa ju kupat,vraj uz vysla z cviku a boji sa aby sa jej nevysmykla z ruky....Tak som sa zasmiala,ze skusena babka 🙂

albao
4. nov 2010

@luuca1 no prave na tej stranke dole je strih, ked sa urobia rukaviky naraz s prednym/zadnym dielom. Ja som sice tiez netusila ako na to, ale nakoniec sa mi to podarilo 😀

vikaki
4. nov 2010

@ellahop mne sa casto snovaju take hluposti,ze som porodila v siedmom mesiaci,ze krvacam atd......otrasne sny 😖 Ale myslim si ze tomu netreba davat velky vyznam,to by sme sa hadam aj zblaznili....Aspon sa tak ukludnujem,lebo uz sa mi parkrat aj stalo,ze zly sen,ci predtucha vysla 😖

vikaki
4. nov 2010

@luuca1 skus zacat hackovanim,je to jednoduchsie a rychlejsie=capicky ,ponozticky.....aj ja mam v plane,ale nemam este kupenu vlnu...Pamatam si ze sme sa to na DOS-ke ucili kedysi strikovat detske svetriky,ale uz si to nepamatam...ja ked cosi strikujem,tak len tak,z hlavy ako sa mi zachce...nie je to potom sice nejak krasne,,,,ale da sa 🙂 ...a ake knizky sa ti pacia,aky styl? romanticke,krimi,historicke,komedie?

luuca1
4. nov 2010

@vikaki ja som si kúpila o evy urbaníkovej všetko alebo nič a jej knihy sú skvelé doporučujem takže asi budem pokračovať v tomto žánri... je to vtipné a zo života vzťahov....

luuca1
4. nov 2010

@vikaki ako sa háčkuje???? preboha!!!!! ja som také nemehlo 🙂

ellahop
4. nov 2010

@luuca1 tak sa drz, citaj, pozeraj filmy a krm sa dobrotami a relaxuj, naozaj s tebou citim... 😉

ellahop
4. nov 2010

@vikaki ja rozumiem preco sa mi to sniva je to strach z noveho a o to ci sa budem vediet postrat, ci budem dobra mamicka a ze sa zmeni nas zivot maximalne ako sa len da.... nebojim sa takychto snov lebo aspon niekde sa odzrkadli to co je v mojom podvedomi...

luuca1
4. nov 2010

@ellahop no budem sa snažiť..... s tými dobrotami to nechcem moc preháňať lebo som v 30 tt a už som pribrala 10 kg... aby som potom nemusela meniť po pôrode šatník 🙂

sjussi
4. nov 2010

ahojik,tak dneska sme byli na kontrole.Vzali nam krev na krevni obraz a v pondeli si mame zavolat zda je vse ok .Maly je pry skoro uplne natoceny hlavickou dolu ale pry se to jeste muze zmenit tak snad se neotoci opacne ale dotoci se poradne tak jak ma a 18 se mame hlasit v nemocnici na biometrii tak uz se i s tatinkem tesime a taky si rikame ze nam snad nereknou ze misto Matyho to Bude Claudinka 🙂 ale at je to jak chce hlavne kdyz to male bude zdrave 🙂

stanulka551
4. nov 2010

@luuca1 ahoj ak mas rada evu urbanikovu precitaj si od TImei Keresztenyiovej -Bez dcery som neodisla velmi dobra kniha a je z vydavatelstva Evita press - nieco na ten isty styl. Prijemne citanie prajem 😉

kinsli
5. nov 2010

@stanulka551 Já jsem viděla film, už je to dolouho ale byl fakt hezký,
jmenuje se bez cerky neodejdu.

Jinak jukni do IP