icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

stanulka551
5. nov 2010

@kinsli viem co myslis ale to je od inej autorky nie to iste 😉

ellahop
5. nov 2010

@kinsli to nieje ten film a ani ta kniha. na slovesnku je jedna novinarka, k tora sa vydala za nejakeho prachaca do afriky alebo kde. a tam jej zacalo peklo... ale princip rovnaky

kinsli
5. nov 2010

@ellahop tohle bylo myslím někde z Afgánistánu, přesně už nevím, ale asi to bude něco podobného 🙂

kinsli
5. nov 2010

@stanulka551 dej mi vědět jestli Ti IP teď došla. poslíla jsem dva vzkazy z dneška a ten ze včerejška co Ti nedošel.

luuca1
5. nov 2010

čaute baby no dnes som spala 3 hodiny a ráno nastúpili zase tie uzkostné stavy.... ja proste nemôžem byť asi doma alebo čo...... potom sa len pozorujem a ešte malá kopala celú noc.... teraz mi uplne búcha srdce ako splašené.....
mávate to ??? som v 30 tt.

vilca
5. nov 2010

Ahoj holky, tak jsem zase po delší době tady... Minulý týden jsem byla v nemocnici s naší Evičkou - měla silnou angínu, na kterou nezabíraly normální antibiotika, tak jí je museli píchat do nožičky. Navíc měli podezření na mononukleózu. Ta se naštěstí nepotvrdila, takže už jsme od pondělí doma, jen jsme ještě do včerejška každý den jezdily na ten píchaný penicilín. Ale už máme vše za sebou a je to ok 😵 Musím říct, že v té nemocnici jsem to zvládala daleko hůř než malá... Byla jsem totálně na nervy, v noci jsem spala tak tři hoďky, jinak jsem byla pořád vzhůru, pořád jsem měla ledový spocený ruce, dokonce jsem kilo zhubla... Ale při mé váze to není až taková katastrofa 😝 Evička byla v té době už vlastně bez teplot, celý dny jsme trávily v takové hrací místnosti pro maminky s dětmi, kde si hrála a byla úplně skvělá 🙂
Jinak dneska jsem byla na glykemické křivce, dalo se to vydržet, akorát mi jako vždy nemohly sestřičky napíchnout žílu... No ale nakonec to zvládly a příští týden si tam pošlu manžela pro výsledky...tak jsem zvědavá 😕

cufinka
5. nov 2010

@vilca ahojky tak super že už je malá v pořádku , No se ti nedivím taky bych byla s nervama v háji hlavně že to malá zvládala dobře -měla tam maminku tak jí to tak nepřišlo vid 🙂 a neboj cukr bude v pořádku 🙂 pěkný den 🙂

albao
5. nov 2010

@luuca1 to je dobre, ze malicka kope 😉 Uz coskoro bude kopkat menej, lebo bude mat malo miesta. To mna strasi najviac, ked je pol dna ticho 😕 😀
Inak ja som raz 3 mesiace pracovala z domu - bola som cele dni sama, a nakoniec som skoncila s depresiou. Takze jedine, co mi zaberalo bola spolocnost ludi, kopec manualnej prace (upratovanie, rucne prace a pod.). Ale neviem, ci to zabera aj pri uzkosti.

albao
5. nov 2010

@vilca tak uz si bola na navsteve v nemocnici? Rezervovala si si najlepsiu postel? 😀 Som rada, ze to najhorsie preslo a zelam uz len rychle uzdravenie 😵

stanulka551
5. nov 2010

@albao
@luuca1 urcite ano hlavne sa zamestnat doma, robit nieco, cokolvek hlavne ze clovek len tak nesedi ale zamestnava hlavu niecim

luuca1
5. nov 2010

@albao no mne tiež pomáha ked niečo robím alebo aspoň ked je doma priateľ .....lebo viem že je niekto pri mne keby sa niečo stalo...aj ked sa nestane....je to len taký hnusný pocit....a ešte ten rýchly tep a búchanie srdca....no ja mám tep aj nad 100 myslíš že je to normálne??

luuca1
5. nov 2010

@stanulka551 ked ja neviem ale čo mám celý deň robiť to je na tom najhoršie byť čistý opraté prádlo, požehlené navarené...a zase každý deň upratovať to asi nie......

albao
5. nov 2010

@luuca1 v tehu je vyssi tep bezny, ja som mala 60, teraz 80. Ale ci aj nad 100 je este stale dobre, to neviem. Nie je to katastrofa, ale radsej sa o tom zmien na kontrole 😉

luuca1
5. nov 2010

@albao nooo ja už som jej to hovorila a vraj to sú tie moje stavy uzkosti.....

luuca1
5. nov 2010

závidím vám všetkým že ste v pohode..... :(

stanulka551
5. nov 2010

@luuca1 tiez neviem co mam cely den robit chapem ta, ja tu nemam ani nejako kamosky ani rodinu nablizku - moju myslim, mam sice syna ale on je v skole cely den a tak tiez len operiem, uvarim tiez nieco malo upracem a inac cumakujem do compu alebo tv, ale ta telka to ma velmi uz tiez nebavi. Knizky by som aj citala ale po anglicky to musim sa priznat je dost tazke pre mna a ja mam rada take lahke 'zenske' zanre a to mam vyslovene na relax a keby som citala v anglictine tak by to bolo viacej trapenia ako relaxu. A na rucne prace je som debil takze to ani neskusam. Uz to nebude dlho a budeme mat babatka tak potom sa nudit nebudeme. Drzim palce nech ti to rychlo ubieha - mozes lustit krizovky napr. 😉

maruska39
5. nov 2010

Omlouvám se,že vám sem lezu chci jen nabídnout oblečky po mých dětech za pár kaček 🙂
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?album=594905
a už jdu zase pryč ...

luuca1
5. nov 2010

@stanulka551 noooo vidíš pôjdem si nakúpiť ale poprosím aj maminu aby mi dala vlnu a ukázala mi ako sa štrikuje lebo si to už nepamätám....rozmýšlam čo také sa dá ešte robiť....lebo celý deň do kompu a TV to ma iba rozrušuje....to je tak na hodinku a pol a stačí oddych....bože ja chcem ísť do práce........ :"(

albao
5. nov 2010

@luuca1 😀 aj ja som mala pri svojom strikovacom pokuse mamu ako poradcu! Vsak som si ani ocka nevedela nahodit 😀 Ale nakoniec to bola zabava 😉

cara.m
5. nov 2010

No holky aspoň můžete něco upéct a uklidit. Já už jsem doma dva měsíce a musím jen ležet, takže těch aktivit co můžu dělat moc nemám, jen TV a notes. Ale stojí to za to, když to pomůže těm našim prďolkám.

cufinka
5. nov 2010

ahoj holky mám otázku nevíte jestli se platí poplatky v nemocnici když tam těhulka leží na vyvolání nebo prostě když těhulka je v nemocnici?

cara.m
5. nov 2010

@cufinka platí

petulke
5. nov 2010

@cufinka a potom platí i za pobyt na miminko ☹

cufinka
5. nov 2010

blbci blbí 😠 takže kámoška ted pojede do nemocnice si lehnout tam prej bude bůhví jak dlouho než se uráčí jí to vyvolat a + až porodí tak s miminkem a všechno bude platit-no jako síla ☹

cara.m
5. nov 2010

@cufinka jo jo bude, já taky platila a holky co tam třeba dojely a pak je pouštěli domů že měli posly taky taky, prostě klasicky jako všichni pacienti.

cara.m
5. nov 2010

@cufinka a platíš i za ten den ve kterém jdeš domů

cufinka
5. nov 2010

@cara.m a já měla zato,že těhulky neplatí ☹ jsem najivka

luuca1
5. nov 2010

@cara.m počuj ale to ti musí strašne pomaly ubiehať ten deň, či???

misag23
5. nov 2010

@cara.m Ahojky, jak dopadla dnešní kontrola? Doufám, že vše v pořádku.

misag23
5. nov 2010

Holky, jaký máte fusaky do kočárku? A budete je před používáním prát?