icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lenka47
14. máj 2010

andriss ☹ zelam do buducnosti veela stasticka, nech uz ta taketo sklamania obchadzaju...co sa vlastne stalo?

andriss23
14. máj 2010

už sa mi to stalo tretí krát,a stále to má ten istý scenár. Týždeň po potvrdení tehu z krvi začnem krvácať,a aj napriek liečbe do týždňa je po všetkom.už ma to prestáva baviť ☹ .
Ale nedajte si pokaziť náladu,nejako bolo,nejak bude 🙂 🙂 🙂

bubush
14. máj 2010

ach andriss ☹ ☹ ☹ no a nevedia zisti pricinu? ved ked sa to nestalo 1.krat tak by uz mohli podniknut nejake kroky aby zabranili takemuto sklamaniu...ved do kelu veda je pokrocila a dokazu pomoct uz s kadecim 😒
no a teraz co? krvacas? a ked dokrvacas tak je akoze po vsetkom akoby sa nic nestalo? alebo budes musiet na cistenie?
drzkaj sa 🙂

adrous
14. máj 2010

andriss:to mě teda moooooc mrzí 😢 😢 myslím,že by vhodné udělat genetické testy jako manžové sestřenici ta už 2x potratila 😔 😔 v období 1 trimestru ☹ a v kolikátém týdnu jsi byla?jestli se můžu zeptat 🙄

andriss23
14. máj 2010

ja som bola v 6 tt. A príčina???? Keď som sa na to pýtala v centre,bolo mi povedané treba len skúšať.Ja prirodzene neotehotniem,už nemám vajcovody,po mimomat.tehu.Takže mám skúšať a platiť....
A dúfam,že na čistenie nebudem musieť ísť,zatiaľ som sa vždy vyčistila odkrvácaním.
Už som si tú genetiku pozerala, v pondelok sa objednám.

adrous
14. máj 2010

andriss:budu na tebe myslet jak něco zjistíte na genetice tak písni já budu zvědava a budu držet pěsti. 😵 😵

lenka47
14. máj 2010

andriss, tak to je teda pristup, za tie peniaze co tam clovek zaplati by som cakala ze naozaj spravia prve posledne a budu sa snazit zistit pricinu... ale asi im ide viac o prachy ako o vysledok ☹ drz sa vela stastia, uz to musi vyjst! 😉

miyya
autor
14. máj 2010

no mne asi práve začínaju ozajské tehu príznaky. 😝 😝 😝 asi som fakt mala tu ovulku poriande posunutú a ten tehu test mi teda ukázal velmi velmi skoro. 😕 😕

miyya
autor
14. máj 2010

andriss drž sa a napíš ako si dopadla. budem na teba myslieť. 😉 😉

luculele
14. máj 2010

Dievcata, nieco nechapem. Nerataju sa tie tyzdne nejak rychlesie ako naozaj? Na internetovych portaloch mi to stale vyskakuje, ze podla dna oplodnenia (22/4) by som mala byt v piatom tyzdni tehotenstva, ale ako ratam, tak ratam, mne to vychadza iba na 3 realne tyzdne a dva dni. Tak comu mam teda verit?

luculele
14. máj 2010

Ale ako citam tak citam, asi sa s tym budem musiet zmierit: Ideálne tehotenstvo trvá 40 týždnov (280 dní) alebo 10 lunárnych mesiacov, respektíve 9 kalendárnych mesiacov. Z lekárskeho hľadiska je prvý den poslednej menštruácie, východzím bodom pre výpočet gestačného veku, teda v ktorom týždni je tvoje tehotenstvo. Preto ak chceš, môžeš si skutočný vek tvojho bábätka v brušku, vyrátať odpočítaním 2 týždnov reálneho tehotenstva. Toto číslo sa však v praxi nepoužíva.

Preto, ak si mala poslednu periódu len pred povedzme 3 týždnami a otehotnela si pred 7 dnami, naša kalkulačka ti vypočíta, že si tehotná už 3 týždne. Samotne bábätko je však len 7 dni staré a ty vôbec netušíš, že si tehotná lebo do normálnej menštruácie zostáva ešte týžden. Tehotenský test však už môže byť pozitívny 6 až 8 dní od oplodnenia. Nerob si z toho ťažkú hlavu, tvoje tehotenstvo ma trvať 40 týždnov a teda už maš 3 týždne za sebou 🙂

mariadaniela
14. máj 2010

andris je mi velmi luto a nemas nejaky problem so zrazanlivostou ci imunitou??
Luecla, ono sa pocita od prveho dna poslednej menstruacie,takze ked ti vynecha si uz v 4 tyzdni 😀
ja som taka unavena, idem hajkat dobru 😝

luccille
14. máj 2010

Ahoj holky,
tak se ozyvam po vice nez tydnu. Jsem par dni po vynechane MS, testy vysly pozitivni a ted v pondeli jdu k doktorce na krev. Tak jsem se nemylila s tema priznaky, ale pockam jeste az to dr potvrdi ofiko. Jinak je pekny jak se tady rozrustame, budeme mit plno lednacku 😀

miyya
autor
15. máj 2010

luci tak super...gratulujem

janka0
15. máj 2010

prajem dobre ránko luci aj ja sa pridávam k gratulácii 😅 ja idem na krv až v stredu 😒 už nech je streda

bubush
15. máj 2010

peknu sobotu prajem 😉 co budete dnes robit? ake mate pocasie ...tu zacalo svietit slnko ale zas vyzera ze sa zatiahne - uz mi ide na nervy ako stale prsi, uz chcem teploooo 🙄

danata3
15. máj 2010

ahojte koccky, pridavam sa k vam do klubu. teda citam vas uz od zaciatku zalozenia tejto temy, no zatial som ozaj len citala. mam dva dni po vynechani menstruacie. test som si robila dnes a vysiel pozitivny. ale to, ze som tehotna, tusim uz dlhsie... 🙂 tak snad vsetko pojde dobre.

mariadaniela
15. máj 2010

tak mne dnes nic nie je, aj som v pohode ranajkovala a odmerala som si rano bazalnu a mam ju nejaku nizku, len 37, uz som fakt ako nejaky psychopat s tym pozorovanim.
No decka su zle ako certi, lebo prsi, taksme chvilu kreslili a najma som varila aj na zajtra slepaciu polievku, , zemiakove pyre, vysmazeny syr a pecene kura, ale to aj na zajtra, to dcera odchadza do tabora a my pojdeme asi niekam na vylet ak nebude takto liat 😎
danata vitaj 😵

miyya
autor
15. máj 2010

jeej maria ty si aká šikovná. ja upratujem a idem silikonovat kupelku. ten silikon nič nevydrží,musím to stále opravovať. 🙄 🙄 🙄
ja dneska robím cestovinový šalát a večer pôjdeme na návštevu až do nedele.tak upracem ako sa dá,lebo muž opravuje tú rozburánú obyvku až teraz. 🙄 🙄 🙄 tak až za dva dni položí naspäť podlahu a vybrúsi stenu,čo vybúral.ale hlavné je,že to bude. lebo som plakala ako to tu vyzerá,no fakt.snažím sa ako ťapa aby tu bolo vždy čisto a mám dieru v obyvačke. no ale už diera neni,tak sa teším 😵 😵 😵

janka0
15. máj 2010

danata gratulujem 😵 🙂 🙂
tu mame celkom fajn pocasie ale sem tam sa zamraci ako keby malo prsat dufam ze to vydrzi chystame sa grilovat zas sa budem napchavat 😀

adrous
15. máj 2010

danata gratuluji k těhulkování já se dnes nemola utrhnout malej řadil jak čert do toho jsem dělala oběd jsem ráda,že jsem ho položila do postýlky a spí 😵 😵 😵 ani jsem ho nemusela přemlouvat 😀 😀 😀 tak se jdu natahnout mám dost 🙄

luccille
15. máj 2010

Danatana, take se pridavam ke gratulaci, koukam ze mame stejny TP 😉 Holky jak se citite? Me je ted jako bych vubec nebyla tehotna, citim se dobre, ani zadna unava, tak cekam kdy dorazi nevolnosti 😝 Pro me byl horsi ten prvni mesic, druhy den po ovulaci, nez se tam mimco usadilo. To sem se bala, ze to takhle bude celych prvni trimestr, ale nastesti to odeslo 😅

lenka47
15. máj 2010

ahojte zienky, pekny vikend prajemj
ja mam za sebou dost tazku noc, vobec sa mi nedalo spat, nevedela som si najst polohu bolo mi nejak zle, boleli ma prsia a chodila som na wc-ko, tak som uz aj bola rada ked svitalo a bolo rano 🙂
vitam nove tehulky,gratulujem k pozit. testikom 🙂

danata3
15. máj 2010

dakujem za mile privitania...
este som vam zabudla napisat, ze povodne mam tu na modrom konikovi iny login. no mam tu kopu znamych a nerada by som, aby sa to uz teraz dozvedeli...
snad si o mne nebudete mysliet nieco divne a pochopite ma... 😒
neskor uz budem pisat vo svojom povodnom logine a predtym vam dam vediet, ze som to ja...

luccille - 🙂 kedy sa chystas prvykrat k lekarovi? ja rozmyslam, ze by som sla az koncom mesiaca.

co sa tyka priznakov - zle mi zatial nebyva, teda obcas sa mi stane, ze ma naplne pri umyvani zubov, ale to je zatial vsetko. niekedy sa citim unavena, no neviem, ci je to tehotenstvom alebo nasou aktivnou prvorodenou... 😉 chodim castejsie na wcko a aj v noci musim ist min. raz.
no veeeeeeeeeeeeeeeeeeeelky problem vidim v tom, ze mi velmi chuti sladke. nemam problem zjest bonbonieru za par minut a kludne by som ju mohla jest stale. mam pocit, ze som pribrala uz aspon 5 kil. 😅

majamat
15. máj 2010

ahoj danata3, aj ja ti gratulujem. ja som bola u lekara na zaciatku 6tt (vlastne pred necelym tyzdnom) a uz tam nieco videl. uz bola dutinka. najhorsie je, ze mi dal kontrolu az 16.6. a ja som zvedava na mimi a hlavne na srdiecko. asi za dovtedy zblaznim.
a to, ze mas iny nick sa ani nedivym. ja som na zaciatku svoje tusenie prezradila, len svojim najlepsim kamoskam. je logicke, ze ak to nemas potvrdene, tak to nebudes oznamovat kazdemu.

majamat
15. máj 2010

ozaj,vypytala som si papier aby som nemusela robit nocne a tak som to v robote oznamila. v priebehu dna sa to dozvedeli aj kolegyne z pracoviska, ktore je vzdialene asi 5km. bola som v soku. dokonca hned po vysetreni som stretla kolegynu a zaroven dobru kamaratku a tak som jej to povedala. ked som prisla na druhy den do prace, tie co robili nocnu to uz vedeli. takou bleskovou rychlostou sa u nas siria spravy.

danata3
15. máj 2010

ahoj majamat, dakujem za privitanie... 🙂
ja som tiez zvedava na srdiecko a tak preto chcem ist, az koncom maja, ale ved uvidim.
tak to mas pravdu, taketo spravy sa vedia sirit veeeelmi rychlo.

kinsli
15. máj 2010

Ahojky holky, tak se zase po delší době ukazuji 😉 Všem nově příchozím moc gratuluji k //

lenka47
15. máj 2010

majamat, tak to je teda rychlost 🙂 to je to nase klebetne Slovensko 🙂
ja mam kontrolu 1.6. a tiez mam pocit ze dovtedy sa zblaznim, bola som v 5 tt a tiez bola dutinka a ja som zvedava na srdiecko 🙂

kinsli
15. máj 2010

holky to máte super, že jste byly tak brzy na ko, já jdu poprvé až na 9tt