icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

tereza79
6. nov 2010

my sme mali dnes na dvore brigádu,chystalo sa drevo na zimu do krbu, tak som varila od rána v kotli guláš,podaril sa bol aj riadne štipľavý 😀 to ja môžem 😅 a smrdím ako udenáč od ohňa,akurát ma ešte čaká upratovanie dnes,možno ho nechám na zajtra 😝

kinsli
6. nov 2010

@stanulka551 tak to fakt nevím proč Ti to nechodí ☹ Já to mám jako odeslané.

zuzkaro
6. nov 2010

@tereza79 zavidim tolko energie, ja ked varim, tak uz sa mi upratovat velmi nechce 🙂 ale tak fajny gulas by sm si dala :D

vikaki
6. nov 2010

@kinsli ja mam vsetky testy ok,okrem zvyseneho tlaku nemam ziadne vykyvy v hodnotach...Vcera som podala manzelovi flasu s prostriedkom proti plesni,trosku po nej stekalo.Ono to obsahuje aj chlor,tak mozno aj to mi sposobilo alergicku reakciu=svrbenie a nasledovny opuch dlani....ja som totiz hrozna alergicka,a hlavne teraz v tehotenstve mam velku tendenciu opuchov=som aj riadne tazka=taky maly tucko 😢 Uz sa mi to raz stalo v 3.mesiaci,ked som bludila po jarmoku a drzala dceru cely cas za ruku...neviem ci ona predtym nieco nechytila do ruky,ze mi to potom uskodilo,alebo mi tie ruky opuchli a sflakateli koli dlhemu behaniu...neviem,mozno aj nejaka kombinacia alergie a tehotenskeho opuchu......len dufam ze pecen to nie je,vzhladom na tie dobre testy

vikaki
6. nov 2010

@zuzkaro veru taky dobry gulas by nebol na zahodenie...Moj ,manzel miluje slovensku kuchynu...ked ideme na slovensko,hned pyta gulas,kofolu a hot-dog

vikaki
6. nov 2010

@tereza79 clovece ty este vladzes??/

monik1
6. nov 2010

Holky, tak jsme se s manžou vrátili od jeho mamky, poskládala jsem si tam kočárek a byla jsem v sedmém nebi 😀 😀
tady foto: https://www.modrykonik.cz/fotoblog/monik1/album...

monik1
6. nov 2010

@vikaki To máš super kamarádku a rodinku, že ti půjčili tolik věcí, to člověku udělá radost 😉 😉

vikaki
6. nov 2010

@monik1 je pekny ten kociarik.....ja som dnes odmontovala vsetky latkove casti z kociariku=lebo sme ho mali 5 rokov uskladneny v spajzy a vsetko som to riadne vyprala.....bol uz riadne zapraseny

tereza79
7. nov 2010

ja som ako na baterky,to som bola aj pri prvom synovi 🙂a hlavne sa potrebujem hýbať lebo by som mala 2 tony,dnes idem kosačkou pozbierať listy po dvore,lebo mám pocit že začne pršať a potom to už nepôjde,chvála bohu aspoň za to že tráva už toľko nerastie,to by sa mi už fakt nechcelo 😀 😎

neliq
7. nov 2010

Peknú nedeľu holky. Ja som sa dnes z rána konečne dala do prania vecičiek pre nášho malého, nech mám všetko pekne nachystané. Včera som si konečne kúpila župan a papuče do pôrodnice a tento týždeň sa chystám zabaliť si veci, jeden nikdy nevie, kedy to príde 🙂 Inak konečne som sa v noci celkom dobre vyspala, dnes som spala do pol 6, čo je po tých nevyspatých nociach celkom výkon. Dokonca aj magnézium mi prestalo robiť zle a môžem ho brať bez toho, aby som strávila pol dňa na záchode, asi to chcelo zvyknúť si naň. Včera sme boli v Asku zobrať druhú komodu pre drobca, takže budeme dnes skladať.
A čo vy, ako prežívate víkend?

neliq
7. nov 2010

@stanulka551 neskúšala si si nájsť nejaké elektronické knihy na nete? Je ich veľký výber, ja tiež rada čítam, ale teraz nie je moc koruniek na kupovanie kníh, tak čítam na PC knihy stiahnuté z internetu.

ellahop
7. nov 2010

ahoj aj vam peknu nedelu, my dnes absolvujeme ikeu, vcera som vystrajala lebo ide s nami aj svokra,,, ta musi byt vsade 🙂 ale, co narobim,,,, nic. a tak idem teraz ako o tyzden ci dva... lebo ja uz zacinam byt riadne nemotorna..dufam len ze nebudem moc nervozna...ako sa mi to v poslednej dobe stava....no tak dnes nasadim tazky zen budhizmus.. a keby daco... jednym uchom dnu, druhym von... 😉

albao
7. nov 2010

@neliq presne to si hovorim aj ja! Ze uz pomaly vela veciciek mam, ze si zabalim tasku do porodnice (este nemam vsetko, ale aspon nieco) a operiem dupacky 😀

neliq
7. nov 2010

@albao Ani ja ešte nemám všetko, ešte ma čaká návšteva lekárne, potrebujem ešte poporodné vložky a lieh. No a mám ešte objednané nočné košele a kojeneckú podprsenku, ale inak mám už asi všetko, takže je asi najvyšší čas 🙂

albao
7. nov 2010

@neliq vidis, lieh! To si musim dopisat na zoznam. Este mi chyba rektalny vankus, ten neviem zohnat, a teplucke papuce. Mam jedny do sprchy, ale chcem aj teple, hunate, lebo ja som citliva na nohy. A od vcera mam jednu kojenecku podprdu, len by sa mi asi este jedna zisla, hm 😝 Ale inak nocne kosele este nemam, tie su teraz niekde v baliku v poste 😀

ellahop
7. nov 2010

@albao jajaj baby, ste dobre, toto vsetko ja absolvujem az o tyzden lebo az vtedy zacinam byt doma.. a vy mate uz poprate, ulozene a veci do porodnice pokupene , podaktore mate uz aj tasky pobalene,,, ja nic, ako keby som v decembri ani nerodila... termin mam 31.12. ale clovek nikdy nevie a hlavne ten posledny mesiac bude uz asi tazky... na taketo pracicky.... 😉

janettan
7. nov 2010

Tak ja som sa dnes po dlhej dobe poriadne vyspala. Spala som až do pôl ôsmej, a v noci som bola len raz na WC o 2.45 a bála som sa, že už do rána nezaspím, ale podarilo sa 😀 Dnes ma čaká príjemné stretnutie so spolužiakmi zo ZŠ, tak dúfam, že dobre dopadne. Stretávame sa takmer každý rok stále tí istí, niektorí už asi nemajú záujem....
Na pár hodín pokecáme, posedíme a zasa o rok ....

stanulka551
7. nov 2010

@neliq vidis dobry napad, skusim nieco najst ak mas overene stranky, budem rada ak mi posles link diky

albao
7. nov 2010

@ellahop to sa len tak zda 😀 Netrap sa. Ja som z toho nervozna uz dlho, ale dnes budem mat idealny den na to. Jedine co treba je odmrazit mrazak, navarene je, takze mi konecne ostane cas aj na pranie pre mimi 😉 Ja mam termin kusocek za tebou 2.1., takze vobec nie si v sklze. 😉

cara.m
7. nov 2010

@ellahop neboj, já budu taky prát a žehlit až v prosinci, a když se nestihne vše, tak se to holt bude dělat průběžně 😉

janettan
7. nov 2010

@ellahop ja mám tiež zatiaľ len niekoľko nachystaných vecí a všetko ma ešte len čaká .... V práci som sa oficiálne v piatok rozlúčila, niektorí kolegovia sa mi zložili na darček - dostala som detské vysielačky Philips Avent, čo ma veľmi potešilo, lebo som si ich chcela kúpiť. A teraz mi od pondelka začína dvojtýždňová dovolenka ...

stanulka551
7. nov 2010

tehulky co uz balite tasku do porodnice, kupujete specialne vlozky ktore su urcene po porode alebo len obycajne klasicke s dobrou savostou

stanulka551
7. nov 2010

@janettan super darcek od kolegov

albao
7. nov 2010

@stanulka551 mam 40 vloziek poporodnych a baliky obycajnych s roznym stupnom savosti. Vcera som robila vlozkovy nakup 😀

kinsli
7. nov 2010

@janettan Jrásný dárek 🙂

taky jsem přemýšlela, že bych nějaké pořídila, ale asi je to zbytečné, máme je u monitoru dechu 🙂 takže pro prcka mám a Kačenku snad uslyším. Teď si nechávám otevřené dveře do obýváku takže ji slyším krásně, pak je třeba jen trošku přivřu, předpokládám, že prcek nezačne z vteřiny na vteřinu křičet na plné kolo, tak jakmile kvikne tak zavřu dveře než se rozbrečí. My máme takové obyč chůvičky jen dvoukanálové tak jsem je zkoušela, jako, že bych měla oboje dveře zavřené a nechala si Kačenku přes noc na chůvičce, ale ono to je tak citlivé, že třeba jen kvikne když se protahuje a já jsem hned vzhůru ☹ Takže to jsem zavrhla 🙂

@stanulka551 : U nás máme vložky v porodnici a to jsou mega vložky 🙂
do porodnice potřebujeme jen pár plínek, dávají jich na 3 dny pouze 10 ks.
jinak vše je erár 🙂 na mytí mají weledu takže ani není třeba brát drogerii 🙂

neliq
7. nov 2010

@albao ja si kupim asi normálne plávacie koleso, ja som si včera kupila také teplučké huňaté papuče v Tescu a k tomu hunatý župan v Kiku, všetko v cukríkovo ružovej, takže budem popôrodnici chodiť ako veľký kopec punčovej zmrzliny 😀

albao
7. nov 2010

@neliq 😀 😀 😀 Tak ked ty puncova, tak ja budem asi vanilkovo zlta 😀 A moj zupan je tiez z Kiky 😉

neliq
7. nov 2010

@stanulka551 napísala som ti do internej pošty 😉

neliq
7. nov 2010

@ellahop ja mám síce termín deň pred tebou, ale podla posledného sona by to mohlo byť aj o dva týždne skôr, tak asi preto už pomaly začínam hysterčiť, či to všetko stihnem 😀
@stanulka551 ja som ešte vložky nekupovala, chystám sa popýtať v pôrodnici, ktoré su dobré, hádam mi poradia 🙂