Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@neliq dakujem dakujem dakujem velmi velmi pekne super velmi sa tesim, si zlata
@stanulka551 nemáš zač, aspoň sa nebudeš nudiť 🙂
@cufinka je to celkem drsný to placení, švagrová byla s malou na pohotovosti v nemocnici, poslali ji na dětské a platila tam 90kč, pak ji poslali ještě na ORL a tam po ní taky chtěli 90kč, přitom když se jde na pohotovost tak se zaplatí poplatek jeden a ne že se platí na každém oddělení, a to jí doktorka ještě namíchala prášky nebo kapky, který můžou děti až od 8 let a ne v 9 měsících, takže kdyby si toho nevšimla magistra v lékárně,tak by jí to ublížilo
Pred chvíľou ma začalo pichať v ľavom boku. Stáva sa vám to niekedy? Z čoho to môže byť?
@kinsli sranda ze IP on neliq mi prisla normalne ale od teba nie
@neliq hej idem stahovat, tesiiiim
@ellahop tak to s tou svokrou mam aj ja,,,vsade sa musi strcit,este aj na nakupy do mesta ju vlacim,ona zle vidi a tak furt na mna vykrikuje,ze co kolko stoji,co to je,co sa tam pise......ide to riadne na nervy,nemozem si v klude nakupovat...A ked nieco kupujem,musi to okomentovat,az je to pred ludmi trapne....Pri prvom porode bola v nemocnici so mnou,ale tento rok nastastie docestuje moja mamicka,a tak dufam ze to nebude az take stresove a ko pred 6.rokmi so svokrou
@stanulka551 ja som mala len tie velke poporodne lebo tie male by mi ani 5 minut nevydrzali,nech aj saju ako chcu......musia byt sirsie na bokoch,inak pretecu.....Ale vsak to zalezi aj od porodu a nadstrihnutia.....Ja som krvacala este skoro 2 tyzdne po porode,mala som 20 stichov zvnutra a zvonku doktor ani neratal...Nadstrihli ma az po zadok,aby sa zmestila prisavka....
@vikaki no ja neviem co sa dnes stalo, ale moja svokra bola ukazkova..... dokonca nam to zaplatila, lebo vraj to bude prve vnuca a kedze sme si kupili sami kocik, tak kupila postielku matrac a veci okolo spinkania.. bola strasne super, vraj mam si ja vybrat co sa mne paci.... normalne mam vycitky svedomia.....lebo pri tom ako sme zariadovali byt bola uplne ina takze som sa bala.... dnes klobuk dolu a ja sa jej v duchu ospravedlnujem...
skor b je spravne...
ahojte, už je niektorá z vás na materskej dovolenke ? ? ? 🙂
Dobré ránko,raňajky som už zvládla,kávu akurát pijem 😅 variť dnes nemusím,tak pôjdem do mesta povybavovať čo treba a vy čo máte nové? 😀
vy ste si už boli zistovať detskú pediatričku? ? ?
A ve středu budu mít 1. den MD, to to letí 🙂

@neliq my jsme taky o víc než dva týdny větší 🙂