icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
7. nov 2010

@neliq my jsme taky o víc než dva týdny větší 🙂

neliq
7. nov 2010

@kinsli aj si bola teraz niekedy na sone? Koľko vážite?

stanulka551
7. nov 2010

@neliq dakujem dakujem dakujem velmi velmi pekne super velmi sa tesim, si zlata

neliq
7. nov 2010

@stanulka551 nemáš zač, aspoň sa nebudeš nudiť 🙂

lavazza
7. nov 2010

@cufinka je to celkem drsný to placení, švagrová byla s malou na pohotovosti v nemocnici, poslali ji na dětské a platila tam 90kč, pak ji poslali ještě na ORL a tam po ní taky chtěli 90kč, přitom když se jde na pohotovost tak se zaplatí poplatek jeden a ne že se platí na každém oddělení, a to jí doktorka ještě namíchala prášky nebo kapky, který můžou děti až od 8 let a ne v 9 měsících, takže kdyby si toho nevšimla magistra v lékárně,tak by jí to ublížilo

janettan
7. nov 2010

Pred chvíľou ma začalo pichať v ľavom boku. Stáva sa vám to niekedy? Z čoho to môže byť?

luuca1
7. nov 2010

@vikaki noooo novú ani nie.....

stanulka551
7. nov 2010

@kinsli sranda ze IP on neliq mi prisla normalne ale od teba nie

stanulka551
7. nov 2010

@neliq hej idem stahovat, tesiiiim

vikaki
7. nov 2010

@ellahop tak to s tou svokrou mam aj ja,,,vsade sa musi strcit,este aj na nakupy do mesta ju vlacim,ona zle vidi a tak furt na mna vykrikuje,ze co kolko stoji,co to je,co sa tam pise......ide to riadne na nervy,nemozem si v klude nakupovat...A ked nieco kupujem,musi to okomentovat,az je to pred ludmi trapne....Pri prvom porode bola v nemocnici so mnou,ale tento rok nastastie docestuje moja mamicka,a tak dufam ze to nebude az take stresove a ko pred 6.rokmi so svokrou

vikaki
7. nov 2010

@stanulka551 ja som mala len tie velke poporodne lebo tie male by mi ani 5 minut nevydrzali,nech aj saju ako chcu......musia byt sirsie na bokoch,inak pretecu.....Ale vsak to zalezi aj od porodu a nadstrihnutia.....Ja som krvacala este skoro 2 tyzdne po porode,mala som 20 stichov zvnutra a zvonku doktor ani neratal...Nadstrihli ma az po zadok,aby sa zmestila prisavka....

vikaki
7. nov 2010

@janettan mna furt picha v lavom boku=ako krce,hlavne ked dlhsie stojim a kracam=asi od unavy a vahy

misag23
7. nov 2010

@janettan @vikaki Taky mě často píchá v boku, až takové křeče, ale v pravém. Netuším, od čeho to může být a ani doktorka mi neřekla, od čeho to je.

ellahop
7. nov 2010

@vikaki no ja neviem co sa dnes stalo, ale moja svokra bola ukazkova..... dokonca nam to zaplatila, lebo vraj to bude prve vnuca a kedze sme si kupili sami kocik, tak kupila postielku matrac a veci okolo spinkania.. bola strasne super, vraj mam si ja vybrat co sa mne paci.... normalne mam vycitky svedomia.....lebo pri tom ako sme zariadovali byt bola uplne ina takze som sa bala.... dnes klobuk dolu a ja sa jej v duchu ospravedlnujem...

janettan
7. nov 2010

@ellahop alebo si vystihla jej veľmi dobrú náladu 🙂 a možno ju vnúčatko poriadne odmäkčilo 😀

ellahop
7. nov 2010

skor b je spravne...

kinsli
7. nov 2010

@neliq jdu ve středu, počítám že máme okolo 1750g určitě ve středu písnu 🙂

vera1132
8. nov 2010

ahojte, už je niektorá z vás na materskej dovolenke ? ? ? 🙂

neliq
8. nov 2010

@kinsli no my sme mali na sone v 30tom týždni 1840g, ale teraz idem asi až v 36 na poriadne sono, tak som aj sama zvedavá, či to bude skutočne skôr. Určite napíš 🙂

neliq
8. nov 2010

@vera1132 ahoj, ja som na MD už od štvrtku 🙂

vera1132
8. nov 2010

@neliq ty si išla o čosi skôr na MD ? zo zdravotných dôvodou?

tereza79
8. nov 2010

Dobré ránko,raňajky som už zvládla,kávu akurát pijem 😅 variť dnes nemusím,tak pôjdem do mesta povybavovať čo treba a vy čo máte nové? 😀

vera1132
8. nov 2010

vy ste si už boli zistovať detskú pediatričku? ? ?

neliq
8. nov 2010

@vera1132 ano, išla som skôr, kvôli tomu, že som od 7 týždňa na PN.
Ja som si ešte pediatričku zisťovať nebola, ale asi si vyberiem moju bývalú detskú doktorku. Len za ňou musím ešte behnúť. 🙂

cara.m
8. nov 2010

@vera1132 já si tam volala dnes 🙂

cara.m
8. nov 2010

A ve středu budu mít 1. den MD, to to letí 🙂

vera1132
8. nov 2010

@cara.m tak to gratulujem, ja mam ešte 13 dni 😉 ale to uuuubehne 🙂

cara.m
8. nov 2010

@vera1132 jo jo jasně že uběhne 😉

vera1132
8. nov 2010

@cara.m však este cca mesiac a pol a caka nas den D 🙂 pozeram že aj ty budeš mať chlapčeka, a čo som počula tak že chlapci lúbia byť dlhšie v brušku, dúfam že to nebude naš prípad

cara.m
8. nov 2010

@vera1132 no já taky doufám že ne, ale kdyby to s tou délkou pobytu až moc nepřeháněl, tak jestli je to pravda, bylo by to fajn, protože mi zatím hrozí předčasný porod ☹ Tak snad se můžu spolehnout na to, že je to chlap a že nebude tak spěchat 🙂