Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@romik123 ahoj.moja malinka je otocena hlavou dole a dole ma aj rucky.obcas ma tam picha a taha.niekedy ma len tak pichne z nicoho nic a je to dost neprijemne.boli dni ked to bolo intenzivnejsie.myslim ze je to preto lebo tkane sa roztahuju a su inervovane a vsetko sa to tam napina.su to najme vazy.povoluju a mozu takto pichat.takze ziadny strach.hlavne na nic zle nemysli.idem taktiez tento tyzden na kontrolu.kontrakcie a otvaranie krcka by sa vraj hlasilo ako tlaky do posvy.nie taketo pichanie🙂drz sa.papa
babky dnes som si bola pre vysledky glukozy...teda riadny bordel v tom maju......Ja som vypila 94 g glukozy.pretoze som tucnucka.....a v labaku mi dali krivku sparavnych hodnot ako keby som vypila 75 g glukozy...takze doktor ma uz nastrasil ,ze mam gestacnu cukrovku,kedze hodnoty boli zvysene....Esteze mam internet a zacala som si to hladat a prisla som na tu chybu...Hned som volala doktorovi,ze mi dali v labaku nespravnu krivku....takze je nakoniec vsetko ok...dokonca podla tej spravnej krivky mam hotnoty uplne ukazkove
tak ja mam tiez 10 -11 kd naviac podla toho ako sa najem. Mna strasne chytaju nejake chute, neviem co by mi mohlo chybat, ale cokolvek zjem, stale mam pocit ze to nie je to na co mam chut. Minule som mala chut na mokru zem - zeminu myslim, nikdy predtym za cele tehotenstvo som nemal nejake specialne chute, tak normalne skor, ale posledny tyzden sa to neda vydrzat. Neviete co by mohlo mojmu 'ubohemu' telicku chybat??? 😀
@luuca1 vies,1,maja mala mamina narodeniny a este sme sa s muzom smiali,ze nemame ceresnu,lebo ako je zvykom,ma sa pod nou parik pekne na 1.maja pobozkat...My sme lasku vtedy specatili inak 😀 =maca-muca a to bolo jediny krat co si manzel po dlhom case nedal pozor...Este sme zartovali,ze sak hadam po tom jedinom razy co si nedal pozor neostanem tehotna.....
ja som pribrala 13 kg, kazdy mesiac 2 kg
@romik123 mna to tiez dost picha v lavo dole. Je to posledne tri dni. Vecer ledva chodim. Citala som, ze je to normalne a je to roztahovaníe a priprava na porod. Takze to musime vytrpiet.
@stanulka551 ja mam otrasnu chut na dzusy a ovocie...a u nas nedostat pastieky,tak sme si boli dnes kupit v bulharskom obchode,nejak nam tu chybaju.......Vcera mi bolo otrasne zle,bola som spuchnuta jak zaba,nohy ma nechceli nosit,boleli,az som plakala,ani otocit som sa nemohla....nakoniec som si dala jeden paracetamol a preslo to...normalne az depku som z toho mala,reku az to takto bude este 2 aj1/2 mesiaca,asi to nevydrzim....Nastastie tabletka zabrala...zajtra mam zas mat ryzovu dietu aby som odpuchla
@vikaki tak to je krásne....mi sme to neplánovali, akurát že som priateľovi hovorila už viac krát že chcem bábo ale nakoľko som brala antidepresíva na tie panické stavy tak som ešte nejaký čas chcela počkať no on to bral že chcem bábo tak si nedal pozor a bolo.... na začiatku mája som si spravila test a bola to tam...dve paličky.... nevedal som či mam plakať alebo sa tešiť..... ale teraz viem že by som ešte nejaký čas určite počkala lebo lieky som ihned vysadila ale teraz sa mi stavy vrátili a neviem si dať rady.... najhoršie že ani na to dieťatko sa popri tomu neviem tešiť.....a tak mi je to veľmi ľúto, že si to neužívam ako ostatné mamičky.... ☹
@luuca1 ja by som to nechala na prirodu. Podla mna si to vie zariadit tak, aby sa narodilo iba zdrave dietatko. tak sa nestrachuj 😉
@renatka100 ja mam zatial 7,5 kg navyse,ale vidim,ze to uz tiez zacina nabiehat na +2 kila mesacne..
@ellahop ja som pri prvom synovi vypila tak 5 káv za deň a pila som ich aj keď som kojila a nebol žiaden problém,pekne Jakub spal ako medvedím,neviem či je to u každého inak,vtedy mi tá káva nesmierne chutila a mala so tlak 90/60 takže mi to aj dr odobrila,teraz mi tak nechutí,bez cigarety nieje zaujímavá 😀 ale jednu za deň ráno zo zvyku pri počítači vypijem,alebo aj mätový čaj s mliekom a medom mi je náhradou za kávu.
@vikaki tie panické stavy mi začali z ničoho nič pre 6 rokmi a odvtedy s tým bojujem ale niekedy si hovorím že som musela niekomu strašne ublížiť že musím takto trpiet...fakt radšej keby ma fyzicky niečo bolelo ako duša, ktorá sa nedá ovládať.... vieš koľko krát si polačem že prečo mne sa toto muselo stať?? dovtedy som mala uplne skvelý život a teraz sa mi všetko zrútilo....
@renatka100 hej zdravé ale asi len bez liekov..... vieš je mi do plaču ked vidím ako si to všetky užívate a mne to nejde....
@tereza79 svagrova cele tehu a aj 2,5 rokov co kojila=fajcila a riadne ako komin na fabrike....Dcera sa jej narodila zdrava,ale len co prestala kojit,zacala byt mala protivna,ze co by rozbila,co by roztrhla a pokazila....A to vraj taketo deticky maju po odstaveni mliecka s kofeinom a nikotinom normalne abstinencne priznaky =zachvaty nervov a ko narkomani.....A okrem toho je jej dcera aj stale chora,,,,,,,takze clovek nikdy nevie,ci to neni aj koli tomu ze matka fajcila ...aj ked sa babo narodilo zdrave,po rokoch moze byt nachylne

@luuca1 ony ty váhy jsou orientační, já v 30 tt byla v jeden den u doktorky, ta řekla že mám malý 1500 g a za dvě hodiny v porodnici malého zvážili na 1390 g 😉 a říkali že odpovídá týdnu