Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Holky mě čeká vážení nejdéle pozítří ráno, bojim, bojim. Pokud nemusím na váhu nestoupám. Na 27tt jsem měla + 8 kg. Doufám, že teď nebudu mít víc než 10 kg ☹
no ja mam zatim 6kg nahore ale uvidim 18.11.jdem znovu tak sem zvedava 😀 a taky dem konecne na uz,mereni a vazeni prcka tak se tesiiiiim 🙂
Holky, moc vás zdravím 🙂 buďte vklidu a podívejte se na mě-já už jsem přibrala 14 kg 🙂
@elzu no vidis a mne uz jedna babicka(ne moje ale je starsi tak ji nazyvam babickou)rekla ze uz bych mela pomalu moc nejist at nepribiram ze uz mne je dost a za ty dva mesice jeste hodne priberu tak pry at si davam pozor 😨 coz sem jako kroutila hlavou,protoze mne neprijde ze bych nejak moc jedla a prcek to potrebuje nebudu riskovat ze kvuli vaze by mu neco chybelo...staci ze mne spatne vysel krevni obraz a budu muset jist zelezo ☹
@sjussi Vůbec se tím netrap, takové rozumbrady jsou nejhorší! Mně kamarádka ze školy taky říká, jak mi to jde do stehen a do zadku, a když mě viděla dneska ráno s koblihou, tak prý jestli nejím až moc cůkrů 🙂 Ale co je komu sakra do toho? Nemá se člověk tak náhodou cítit dobře? Tělo není blbé, umí si říct, co potřebuje! Moje máma se mnou přibrala 23kg a to přitom do posledního dne byla aktivní a chodila do práce, s bráchou si řekla, že se bude hlídat a přibrala 21kg 🙂 každý to má jinak, ať dělá, co dělá...nejhorší je, když se tím člověk znervózňuje a stresuje! Zase to opadne! A čím méně se na to člověk upne, tím rychleji! Tomu věřím... 🙂
Ahoj holky já začínám být neštastná ☹ nato že beru to magneB6 tak břicho stejně tvrdne i když jsem v klidu a k tomu mám křeče ve stehnách a lýtkách jak blázen (hlavně v noci) ☹ 2 týdny mě berou i křížový bolesti a to kolikrát když se zvednu tak mě tam rejpne tak že se mi podlomí kolikrát bolestí kolena ☹ a o kyčlích nemluvím .Holky já si připadám jak simulant už 😠 . Už at je leden a máme ty naše koblížky u sebe 🙂 Zítra jdu na velký utz tak sem zvědavá co mi dr řekne . Přeju pěkný den vám i do bříška 🙂
Zdravím holky, tak jsem si dnes ráno hodila po měsíci bobříka odvahy a stoupla na váhu 🙂
mám + 700g tak jsem spokojená 🙂
@cufinka Já už tak 14 dní - 3 týdny křeče nemám a magnézko jsem skoro vysadila. Dávam tak 1 dnně, někdy ani to ne, jak si vzpomenu 🙂
Já jdu zítra taky na UZ tak jsem zvědavá na váhu 🙂 prcka.
@albao no ja sem si volala k dr a ta mi rekla ze mam hranicni hodnoty ale nerekla jake,a ze to zelezo si staci nechat napsat az pristi ctvrtek pujdu na kontrolu tak zatim nevim ale protoze se k ni driv nedostanu tak sem si pro to zelezo vyslala mamku a ta mi ho doveze at ho muzu zacit brat co nejdriv
ahojte budúce mamičky... 😀 my čakáme chlapčeka , termín mám 31.1. chystá sa niektorá z vás do PN? aj keď si myslím, že to bude skôr. 5.11 sme boli s manželom na 3D/4D a dr. nám oznámil, že maličký má pupočnú šnúru omotanú okolo krku 2 krát ☹ tak sa modlím, aby všetko dobre dopadlo
@vikaki no ja len dúfam, že pokiaľ bude drobec skutočne moc veľký, tak ma nenechajú sa trápiť a rovno ma šupnú cisárskym. Uvidím, čo mi povedia na najbližšom sone, ale nechcela by som prežiť to, čo si musela prežiť ty. To ti skutočne nezávidím. 😒 ja neviem, ten Persil vyjde 5,99 a je to na 20 praní, čo mi prijde taká normálna cena. To tam máte teda riadne predražené
@renatka100 tak to nepoznám, škoda je, že najbližšia DM drogeria je v 20 km vzdialenom meste a len kvôli prášku sa mi tam moc nechce chodiť, ale skúsim to pokukať v týchto našich drogériach, možno aj motyka vystrelí a ja na to niekde natrafím 🙂
Ahojte som v 31 tt. a budem rodiť v Ružinove, chystáte sa tam niekto v tom termine ako ja ? 🙂
@sjussi tak z priberania, by som si hlavu vôbec nerobila, to mne zase svokra stále hovorí, že jem strašne málo, tá by si ma najradšej poriadne vykŕmila. Kamoška pribrala počas tehu 30 kg a teraz je hádam ešte chudľia ako pred tehu. A čo sa týka železa, to tiež nie je nič hrozné. Pokiaľ nemáš iné koplikácie, tak to železo je najmenej. Ja ho beriem už od 20teho týždna a budem až do konca
@renatka100 super! Ja dokial som zila v nemecku som okrem Froschu snat ani inu znacku cistiacich prostriedkov nepouzivala....Pamatam si ze sme s tym octovym froschom dezinfikovali kupelnu=trosku to smrdelo,ale len chvilu,aj ked mne to zavanalo skor cistotou....Skoda ze u nas to nedostat
@cufinka u mna to pred dvoma dnami tiez bolo tak,asi ze som opuchla a nemohla som sa hybat...dala som jeden paracetamol a som zas v pohode......az na to,ze dnes mam zas naordinovanu bezbielkovinovu dietu=ryza a jablka na odvodnenie...Rano som vytiahla odstavovac=po rokoch co stal v spajzy...Moc ho nepouzivam,lebo sa zle cisti.Povodne sme ho kupili koli malej,ze jej budem robit ovo-kasicky,ale potom sme radsej presli na mixerovu metodu...No dnes som si spomenula a reku si spravim ovo-ranajky,odstavila som jablka a kiwi a vypila asi 3 pohare cerstveho dzusiku 🙂 Tera sa strachujem kedy ma chyti na zachod 😀 No a kedze ma trapi to cistenie odstavovaca,reku to vyuzijem ze je uz spinavy a tak som odstavila bednicku kiwi,lebo uz makkli a spravila som dzem a pripravila na liker.....no a potom som hodinu ten odstavovac umyvala lebo stekalo asi zo svetkych otvorov

ahojte,
no pekne, že som vas nasla takmer na konci tehu 😀