icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

snoopy
8. nov 2010

ahojte,
no pekne, že som vas nasla takmer na konci tehu 😀

sjussi
8. nov 2010

@snoopy aspon ze nasla ikdyz pozdeji 🙂

kinsli
8. nov 2010

@neliq no nechci tě strašit, ale s tím tak nějak já počítám 🙂 Budu doufat, že půjde dobrovolně ven na cca 37tt
jinak ho snad neporodím.

kinsli
8. nov 2010

Holky mě čeká vážení nejdéle pozítří ráno, bojim, bojim. Pokud nemusím na váhu nestoupám. Na 27tt jsem měla + 8 kg. Doufám, že teď nebudu mít víc než 10 kg ☹

sjussi
8. nov 2010

no ja mam zatim 6kg nahore ale uvidim 18.11.jdem znovu tak sem zvedava 😀 a taky dem konecne na uz,mereni a vazeni prcka tak se tesiiiiim 🙂

elzu
8. nov 2010

Holky, moc vás zdravím 🙂 buďte vklidu a podívejte se na mě-já už jsem přibrala 14 kg 🙂

sjussi
8. nov 2010

@elzu no vidis a mne uz jedna babicka(ne moje ale je starsi tak ji nazyvam babickou)rekla ze uz bych mela pomalu moc nejist at nepribiram ze uz mne je dost a za ty dva mesice jeste hodne priberu tak pry at si davam pozor 😨 coz sem jako kroutila hlavou,protoze mne neprijde ze bych nejak moc jedla a prcek to potrebuje nebudu riskovat ze kvuli vaze by mu neco chybelo...staci ze mne spatne vysel krevni obraz a budu muset jist zelezo ☹

elzu
8. nov 2010

@sjussi Vůbec se tím netrap, takové rozumbrady jsou nejhorší! Mně kamarádka ze školy taky říká, jak mi to jde do stehen a do zadku, a když mě viděla dneska ráno s koblihou, tak prý jestli nejím až moc cůkrů 🙂 Ale co je komu sakra do toho? Nemá se člověk tak náhodou cítit dobře? Tělo není blbé, umí si říct, co potřebuje! Moje máma se mnou přibrala 23kg a to přitom do posledního dne byla aktivní a chodila do práce, s bráchou si řekla, že se bude hlídat a přibrala 21kg 🙂 každý to má jinak, ať dělá, co dělá...nejhorší je, když se tím člověk znervózňuje a stresuje! Zase to opadne! A čím méně se na to člověk upne, tím rychleji! Tomu věřím... 🙂

sjussi
8. nov 2010

@elzu tak z toho si hlavu fakt nedelam 🙂 ono neni proc presne jak rikas telo si rekne co potrebuje 🙂to mne spis trapi to zelezo 😒

albao
9. nov 2010

@sjussi ake si mala zelezo? Ja iba 3.6 a ma byt 4, takze tiez jem tabletky 😉

cufinka
9. nov 2010

Ahoj holky já začínám být neštastná ☹ nato že beru to magneB6 tak břicho stejně tvrdne i když jsem v klidu a k tomu mám křeče ve stehnách a lýtkách jak blázen (hlavně v noci) ☹ 2 týdny mě berou i křížový bolesti a to kolikrát když se zvednu tak mě tam rejpne tak že se mi podlomí kolikrát bolestí kolena ☹ a o kyčlích nemluvím .Holky já si připadám jak simulant už 😠 . Už at je leden a máme ty naše koblížky u sebe 🙂 Zítra jdu na velký utz tak sem zvědavá co mi dr řekne . Přeju pěkný den vám i do bříška 🙂

sirenita
9. nov 2010

@cufinka Ahojky, ber magnésko, pij magnésku a jez hodně banánů 🙂 a pokud nezabírá ani to to, pak musíš prostě nějak vydržet...už je to jen kousek do finále 😉 Ať ti ten velký Utz hezky dopadne!

kinsli
9. nov 2010

Zdravím holky, tak jsem si dnes ráno hodila po měsíci bobříka odvahy a stoupla na váhu 🙂
mám + 700g tak jsem spokojená 🙂

@cufinka Já už tak 14 dní - 3 týdny křeče nemám a magnézko jsem skoro vysadila. Dávam tak 1 dnně, někdy ani to ne, jak si vzpomenu 🙂
Já jdu zítra taky na UZ tak jsem zvědavá na váhu 🙂 prcka.

sjussi
9. nov 2010

@albao no ja sem si volala k dr a ta mi rekla ze mam hranicni hodnoty ale nerekla jake,a ze to zelezo si staci nechat napsat az pristi ctvrtek pujdu na kontrolu tak zatim nevim ale protoze se k ni driv nedostanu tak sem si pro to zelezo vyslala mamku a ta mi ho doveze at ho muzu zacit brat co nejdriv

llenkapettko
9. nov 2010

ahojte budúce mamičky... 😀 my čakáme chlapčeka , termín mám 31.1. chystá sa niektorá z vás do PN? aj keď si myslím, že to bude skôr. 5.11 sme boli s manželom na 3D/4D a dr. nám oznámil, že maličký má pupočnú šnúru omotanú okolo krku 2 krát ☹ tak sa modlím, aby všetko dobre dopadlo

neliq
9. nov 2010

@vikaki no ja len dúfam, že pokiaľ bude drobec skutočne moc veľký, tak ma nenechajú sa trápiť a rovno ma šupnú cisárskym. Uvidím, čo mi povedia na najbližšom sone, ale nechcela by som prežiť to, čo si musela prežiť ty. To ti skutočne nezávidím. 😒 ja neviem, ten Persil vyjde 5,99 a je to na 20 praní, čo mi prijde taká normálna cena. To tam máte teda riadne predražené

neliq
9. nov 2010

@renatka100 tak to nepoznám, škoda je, že najbližšia DM drogeria je v 20 km vzdialenom meste a len kvôli prášku sa mi tam moc nechce chodiť, ale skúsim to pokukať v týchto našich drogériach, možno aj motyka vystrelí a ja na to niekde natrafím 🙂

neliq
9. nov 2010

@kinsli no ja tiež dúfam, že pôjde von skôr, inak si to ani nechcem predstaviť, čo by to bolo rodiť prirodzene a celkom by mi to aj vyhovovalo, lebo by sme už na vianoce boli doma 🙂

auroruska
9. nov 2010

Ahojte som v 31 tt. a budem rodiť v Ružinove, chystáte sa tam niekto v tom termine ako ja ? 🙂

neliq
9. nov 2010

@sjussi tak z priberania, by som si hlavu vôbec nerobila, to mne zase svokra stále hovorí, že jem strašne málo, tá by si ma najradšej poriadne vykŕmila. Kamoška pribrala počas tehu 30 kg a teraz je hádam ešte chudľia ako pred tehu. A čo sa týka železa, to tiež nie je nič hrozné. Pokiaľ nemáš iné koplikácie, tak to železo je najmenej. Ja ho beriem už od 20teho týždna a budem až do konca

janettan
9. nov 2010

@lavazza pekné od tvojho manžela, mňa by to veľmi potešilo 😀

vikaki
9. nov 2010

@albao to s tou cistou vodou a dvojitym plachanim je dobry nazor na vec 😅 ..akurat sme si uz na tu chemiu tak vsetci zvykli,ze uprednostnujeme avivaze aby nam to krasne zmaklo a vonalo......zato je kazdy druhy clovek alergik ☹

vikaki
9. nov 2010

@renatka100 super! Ja dokial som zila v nemecku som okrem Froschu snat ani inu znacku cistiacich prostriedkov nepouzivala....Pamatam si ze sme s tym octovym froschom dezinfikovali kupelnu=trosku to smrdelo,ale len chvilu,aj ked mne to zavanalo skor cistotou....Skoda ze u nas to nedostat

vikaki
9. nov 2010

@lavazza to je super ze sa manzel tak aranzuje

vikaki
9. nov 2010

@elzu dokial este nevazis 94 kg ako ja,bud rada 😀 ,napriek tomu ze mam zatial len 7,5 kg navyse,bola moja vychodzia vaha otras ☹ To som v prvom tehu pribrala asi 22 kilov a potom namiesto aby som ich schudla som este aj pribrala ☹

vikaki
9. nov 2010

@sjussi jaaaj to poznam ...neznasam ked sa nejake babenky robia take mudre,bez toho aby vedeli co je vo veci 😀

vikaki
9. nov 2010

@cufinka u mna to pred dvoma dnami tiez bolo tak,asi ze som opuchla a nemohla som sa hybat...dala som jeden paracetamol a som zas v pohode......az na to,ze dnes mam zas naordinovanu bezbielkovinovu dietu=ryza a jablka na odvodnenie...Rano som vytiahla odstavovac=po rokoch co stal v spajzy...Moc ho nepouzivam,lebo sa zle cisti.Povodne sme ho kupili koli malej,ze jej budem robit ovo-kasicky,ale potom sme radsej presli na mixerovu metodu...No dnes som si spomenula a reku si spravim ovo-ranajky,odstavila som jablka a kiwi a vypila asi 3 pohare cerstveho dzusiku 🙂 Tera sa strachujem kedy ma chyti na zachod 😀 No a kedze ma trapi to cistenie odstavovaca,reku to vyuzijem ze je uz spinavy a tak som odstavila bednicku kiwi,lebo uz makkli a spravila som dzem a pripravila na liker.....no a potom som hodinu ten odstavovac umyvala lebo stekalo asi zo svetkych otvorov

vikaki
9. nov 2010

@neliq odkial presne si z okresu Partizanske? Ja pochadzam totiz z Dolnych Vestenic...a kde budes rodit?

vikaki
9. nov 2010

@sjussi ja zelezo beriem 2 krat denne uz od zaciatku tehu,len tak ako doplnok stravy....vysledky som mala super,ale tu to doktori predpisuju automaticky spolu z magnezkom a calciom

neliq
9. nov 2010

@vikaki ja som priamo z partizánskeho, aj keď teraz bývam v šimonovanoch. Z vesteníc som mala spolužiačku na strednej. Aká náhoda 🙂 To si sa ako ocitla v Grécku? Predsa len z Vesteníc do Grécka 😀 😀 😀 😀