Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Tedy holky, tak to je síla 😅 asi zlaté čechy my fakt nepotřebijeme téměř nic. Jen klasika, pro maminku pantofle + drogerie a pro mimčo pár plenek ( dávají na pobyt jen 10 plen ) jinak fakt asi nic 😉
vše je erár.
Holky, stává se vám taky, že vám někdy zmizí fotky z alba? Mě se to teď stává často. Uložím, pár dní to tam je a pak to zmizí ☹ Nevíte co s tím? 🙂
@vikaki nazatajuji, vždyť v albu mám spousty našich fotek 🙂 Tady máš třeba společnou 😉
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/kinsli/album...
Tak už se mi vzbudila Kačenka 😵
Jdeme se na chvíli vyluftovat ven, pak ji dám do dětského koutku a skočím si alespoň v klidu nakoupit 😀
mne sa zda ze v nemocnici automaticky po narodeni detom kvapu do ociek kvapky, ved predsa len, porodne cesty, plodova voda, krv a podobne ... .cez toto vsetko deti prejdu a tak sa opthalmo septonex kvapka detom preventivne na vycistenie a zabranenie pripadnej infekcie
dievky akurat som citala na nete clanok ako sa da pomoct ulahcit porod...je to celkom zaujimave....vraj raz jedna rodicka cely cas v nemocnici chodila po styroch a mala v umysle v takej polohe aj porodit,ale ku koncu ju otocili...a vraj je dobre krutit zadockom a panvou alebo hopsat na fitlopte a vraj pomaha aj aromaterapia pocas porodu
a dokonca som nasla kde sa daju objednat etericke oleje ktore sa daju pouzit na tu aromaterapiu
Bola som raz v nemockej nemocnici pri porode znamej,nechali ma vynimocne ,lebo som sestricka a zaroven na preklad ,lebo znama nerozumie po nemecky ani slovo...No a poviem vam,bolo to super...mala sice dlhy porod,ale nie nejak komplikovany=fajcila jak komin pocas tehu a tak mala malicke babo a narodilo sa so zltymi nechtami=vraj koli tomu fajceniu...?...No skratka som cumela ake to tam bolo super a profesionalne.....pomedzi kontrakcie ju otacali z boka na bok a kazali jej robit macaci chrbat...a fakt to zaberalo
babky poculi ste uz o dianatal gele? vraj to je velmi ucinne
https://www.youtube.com/watch?v=x703ktaw2-c@matula00 Ja chodím k doktorovi Budinskému,ale raz som bola aj u Donovala,tiež bol super.Tiež idem na poradňu 29.11 o 16:20,počítam,že ty ideš asi doobeda?Malo by to byť dievčatko.Donoval neviež v ktorej nemocnici robí?či vôbec robí?Ja chcem ísť zato do Skalice,že tam robí aj Budinský a chcela by som ho mať pri porode,lebo som s ním maximálne spokojná.

@vikaki tak možná, že u nás se kapou taky aby udělali výplach po porodu, ale jsou tam asi kapičky na sesterně