icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
12. nov 2010

@vikaki tak možná, že u nás se kapou taky aby udělali výplach po porodu, ale jsou tam asi kapičky na sesterně

vikaki
12. nov 2010

@neliq sestricky to kvapkaju tesne po porode ako prevencia proti infekcii

neliq
12. nov 2010

@vikaki tak to je sila, že už aj to si musíme doniesť, síce, čo môžem čakať, keď si musím doniesť aj vlastný príbor 😒

vikaki
12. nov 2010

@neliq ta to s tym priborom zatial grecko este nepostihlo 😀 ale za to si musime doniest saty pre babo na cely pobyt v nemocnici a vlastny sterilizator....a kooooopu inych veci ako nocne kosele vlastne....atd

neliq
12. nov 2010

@vikaki my si oblečko pre bábo doniesť nemusíme, ale ja si asi aj tak vezmem, tak nočné košele a toaleták, to si musíme doniesť

kinsli
12. nov 2010

Tedy holky, tak to je síla 😅 asi zlaté čechy my fakt nepotřebijeme téměř nic. Jen klasika, pro maminku pantofle + drogerie a pro mimčo pár plenek ( dávají na pobyt jen 10 plen ) jinak fakt asi nic 😉
vše je erár.

kamusek
12. nov 2010

Holky, stává se vám taky, že vám někdy zmizí fotky z alba? Mě se to teď stává často. Uložím, pár dní to tam je a pak to zmizí ☹ Nevíte co s tím? 🙂

kinsli
12. nov 2010

@kamusek jo stává mažou to admini taky mě s tím s prominutím serou 😠
pokud tam dáváš něco že jsi koupila tak to musí obsahovat pouze fotografii, třeba na MMB je na fotce dole i od koho jsi koupila.

kamusek
12. nov 2010

@kinsli aha, tak to jsem vůbec nevěděla....tak to už teď je jasné....děkuji moc 😀

vikaki
12. nov 2010

@kamusek asi sa niekomu velmi lubis tak ti kradne fotky 😀 skus sa spytat administrativa

kinsli
12. nov 2010

@vikaki kradou jí je admini 😀 😀

vikaki
12. nov 2010

@kamusek inak kukam v tvojich foto...co ti tam este nechali... 😀 ze ten tvoj manzelko taka vesela kopa chlapa pripada byt 😵

vikaki
12. nov 2010

@kinsli kukam ze ty manzela zatajujes...ani foto si nedala...a ani tvoje...iba kacenku

kinsli
12. nov 2010

@vikaki nazatajuji, vždyť v albu mám spousty našich fotek 🙂 Tady máš třeba společnou 😉
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/kinsli/album...

zuzkaro
12. nov 2010

@neliq sa mi zda, ze to pre teba, lebo niekedy ked sa tlaci ak zvyknu trosku cievky v ociach popraskat... sa mi zda, ze nam na predporodnej priprave sestricka cosi take spominala lebo nie vzdu asi budes mat oci zavrete ked tlacis 🙂

kinsli
12. nov 2010

Tak už se mi vzbudila Kačenka 😵
Jdeme se na chvíli vyluftovat ven, pak ji dám do dětského koutku a skočím si alespoň v klidu nakoupit 😀

ellahop
12. nov 2010

mne sa zda ze v nemocnici automaticky po narodeni detom kvapu do ociek kvapky, ved predsa len, porodne cesty, plodova voda, krv a podobne ... .cez toto vsetko deti prejdu a tak sa opthalmo septonex kvapka detom preventivne na vycistenie a zabranenie pripadnej infekcie

vikaki
12. nov 2010

@ellahop 😀 ...bravoooooo vystihla si to

vikaki
12. nov 2010

dievky akurat som citala na nete clanok ako sa da pomoct ulahcit porod...je to celkom zaujimave....vraj raz jedna rodicka cely cas v nemocnici chodila po styroch a mala v umysle v takej polohe aj porodit,ale ku koncu ju otocili...a vraj je dobre krutit zadockom a panvou alebo hopsat na fitlopte a vraj pomaha aj aromaterapia pocas porodu

vikaki
12. nov 2010

a dokonca som nasla kde sa daju objednat etericke oleje ktore sa daju pouzit na tu aromaterapiu

neliq
12. nov 2010

@zuzkaro aha, no to by mi sedelo via, ale asi to bude pre mimi, lebo je to vo veciach pre mimi. 🙂
@vikaki haha no úplne to mám ppred očami, ako behám v nemocnici po štyroch, krútim zadočkom a panvou. Neviem, či by ma rovno neposlali na psychiatriu 😀 😀 😀 😀 😀

ellahop
12. nov 2010

@neliq 😀 no u nas by som tam urctie skoncila... jak nejaka opica... vytrc zadok, pokrut panvou a na styri,,, pomaly eroticky film...

vikaki
12. nov 2010

@neliq neboj na psychu ta neposlu,sa budu bat aby si im tam neporodila...... 😵 Inak v nemecku na klinikach je to normalne mat fitloptu na izbe ,tam podporuju a sestricky tie metody zadockove a tak....a vanuuuuu

vikaki
12. nov 2010

Bola som raz v nemockej nemocnici pri porode znamej,nechali ma vynimocne ,lebo som sestricka a zaroven na preklad ,lebo znama nerozumie po nemecky ani slovo...No a poviem vam,bolo to super...mala sice dlhy porod,ale nie nejak komplikovany=fajcila jak komin pocas tehu a tak mala malicke babo a narodilo sa so zltymi nechtami=vraj koli tomu fajceniu...?...No skratka som cumela ake to tam bolo super a profesionalne.....pomedzi kontrakcie ju otacali z boka na bok a kazali jej robit macaci chrbat...a fakt to zaberalo

vikaki
12. nov 2010

babky poculi ste uz o dianatal gele? vraj to je velmi ucinne

https://www.youtube.com/watch?v=x703ktaw2-c
vera1132
12. nov 2010

@vikaki čitala som o tom, tuším v mama a ja. tam o tom je rozpisané, ked sa nemylim

matula00
12. nov 2010

@kookaij no super 🙂 aspon budem partacku na kocikovanie 😀 ... aj ja mam gynekologa v Holici (doktor Donoval - predpokladam, ze mame toho isteho) ... a kedy ides teraz na poradnu? ja idem 29.11 ... a aj vies, ci budete mat chlapca, alebo dievca, ci sa nechavate prekvapit ...?

vikaki
12. nov 2010

@vera1132 nooo ale je to pekne drahe

vera1132
12. nov 2010

@vikaki nepozerala som cenu kolko to stoji.

kookaij
12. nov 2010

@matula00 Ja chodím k doktorovi Budinskému,ale raz som bola aj u Donovala,tiež bol super.Tiež idem na poradňu 29.11 o 16:20,počítam,že ty ideš asi doobeda?Malo by to byť dievčatko.Donoval neviež v ktorej nemocnici robí?či vôbec robí?Ja chcem ísť zato do Skalice,že tam robí aj Budinský a chcela by som ho mať pri porode,lebo som s ním maximálne spokojná.