icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kookaij
12. nov 2010

@matula00 Ozaj a čo budeš mať ty?Dievčatko,či chlapec?

vikaki
12. nov 2010

@vera1132 97 euro,skoro ako epiduralka

vera1132
12. nov 2010

@vikaki vov, celkom zaujímavá suma, či je to aj také účinné. či už to niaka mamička vyskúšala.

matula00
12. nov 2010

@kookaij ja idem teraz prvy krat na poradnu doobeda, lebo mi oficialne zacina materska, tak nemusim odbiehat z prace 🙂 ... ci aj Donoval rodi, to neviem, este som sa ho nepytala 😉 ja si stale myslim, ze mam este koooopec casu 😀 ... a aj my budeme mat dievca, tak dufam, ze sa nezmylil, lebo uz nejake tie ruzove veci su nakupene 🙂

vikaki
12. nov 2010

@vera1132 ja som citala tusim tu na fore o tom diskusiu,jedna zienka tvrdila ze jej to pomohlo a bola spokojna...vraj to odporucuju aj v nemocniciach

vera1132
12. nov 2010

@vikaki hm, kebiže to niak preplaca poisťovna alebo niaku čiastku, by som aj vyskúšala. a ty?

vikaki
12. nov 2010

@vera1132 tu v grecku urcite o tom este ani nepoculi=su tu 100 rokov za opicami...ani malinik tu neni dostat,len ako nejake kapsule z toho na zlepsenie porodu u psov a maciek

vera1132
12. nov 2010

@vikaki no asi tak niak 🙂

vikaki
12. nov 2010

@vera1132 keby to nebolo take drahe,mozno by som to vyskusala,ale to uz by som si za ten peniaz radsej epiduralku zajednala=to je aspon iste

vikaki
12. nov 2010

@vera1132 uz ste sa 100% dohodli na mene babatka?

vikaki
12. nov 2010

ja radsej skusim vseliake tie cviky pred terminom a fit-loptu a ten malinik...inak nic moc nemozem robit....

vera1132
12. nov 2010

@vikaki hm, aj hej, aj nie, zatial u nas platí Lukaš, už aj segra aj kamarati sa nepytaju že ako sa ma babo, ale ako sa ma Luky, tak asi ostane Lukaško. 🙂
a vy?

matula00
12. nov 2010

@kookaij a na mene ste sa uz zhodli? my stale s priatelom medzi sebou bojujeme 😀 on ma na kazde meno nejaku pripomienku, alebo negativnu spomienku ... 🙂

kookaij
12. nov 2010

@matula00 Ja mám materskú od útorka,doteraz som bola na PN.Takže ešte pracuješ?No ja dúfam,že tiež sa nezmýlil s tým dievčatkom,lebo nakúpené veci sú v ružovom,aj kočík je ružový.Už máte nejaký kočík vybraný?

vikaki
12. nov 2010

@vera1132 jeeej mi sme pre chlapca mali vybrane meno=Lukianos...volali by sme ho Luky alebo Luka....ale teraz budeme mat Lukiu a to je v podstate to iste=takze tiez Luki,Luka,Lukia.........A vy este uvazujete aj nad nejakym inym menom? My uz to mame rozhodnute,dohodli sme sa este pred tym ako som otehotela...Len Pia nam do toho zacala brblat,lebo chcela sestricku Lukianu a uz teraz ju tak oslovuje...no nevadi,ale aj tak ju pokrstime lukia...a pia nech si vola ako che

kookaij
12. nov 2010

@matula00 Máme vybrané Adriana alebo Markéta,len ta je v českom kalendári,Manžel ale stále hovorí,že mám vymyslieť pre istotu aj chlapčenské meno,keby niečo 😲 Aj môj vždy k nejakému menu hneď vymyslí ako by sa mu mohol niekto posmievať.

vera1132
12. nov 2010

@vikaki chcela som zo začiatku Tadeaš, ale potom som si to rozmyslela, a ostaneme pri klasike slovenskom mene.
však súrodenci si ajtak budú davať prezivky, a iné mená. aspon budú mať na čo spomýnať ked budú velký 🙂

kookaij
12. nov 2010

@matula00 a medzi ktorými menami sa rozhodujete?Alebo tebe ktoré sa páči?

vikaki
12. nov 2010

@matula00 skuste si spravit 3 kolonky=Ano,nie a mozno......a ak budete mat v kolonke ano=obaja rovnake meno=to zvitazi

vikaki
12. nov 2010

@vera1132 vasak aj tadeas je v slovenskom kalendari nie?? akurat ze sa zriedkavo pouziva....inak je celkom zaujimave.....v cechach sesternica dala ze=jan,andulka,damian....a maleho volaju Honza...tam su teraz tusim v mode stare klasaky......

vera1132
12. nov 2010

@vikaki aj tu klasika stara a anglické mena

matula00
12. nov 2010

@kookaij hej, este pracujem ... kocik uz mame doma, pre istotu sme volili kombinaciu bezovo/cervena, keby nahodou 🙂 ... no mne sa paci viacero mien: napr. Karolina, Viktoria, Henrieta, Beata, atd 🙂 a tiez sa mi pacili aj mena ako Karin a Sara, len obidve maju meniny v januari a to malej nechcem urobit, ze bude mat narodeniny, meniny a este aj vianoce vsetko nakopu ☹ ... a meno Marketka sa aj mne paci, len toto si uz rezervovala kamaratka - sice este nie je ani tehotna, ale tak prenecham jej ho 🙂

vikaki
12. nov 2010

@vera1132 .no ale obcas ked citam tie mena ake podaktori davaju,aj po dve mena anglicke...pripada mi to uz take smiesne nejak....alebo nejaku esmeraldu atd..... 😀

vikaki
12. nov 2010

@matula00 ja by som brala saru a marketu=to su obe ceske mena,ze/

matula00
12. nov 2010

@vikaki navrhnem 3 kolonky mojmu drahemu, len sa obavam, ze on by tam schvalne napisal nieco ine, len aby ma co najviac natahoval 😀 ... teraz som mu dala zoznam mien, ktore sa mne pacia s tym, ze ked budem v porodnici, tak nech si urci, ktore malej dame 🙂 a to som rada, ze nemusim riesit chlapcenske, lebo to by bola hotova veda 🙂

matula00
12. nov 2010

@vikaki tusim si obidve ceske... ani jedno nie je v nasom kalendari

kookaij
12. nov 2010

@matula00 Mne sa páči tá Karolína a Sára,Karolínu som chcela aj ja, ale manžel,že tie dve mená sa mu páčia viacej.Páči sa mi aj meno Daniela,ale tá má meniny 3.1. a kedže mám termín 4.1. tak som to hneď zavrhla,tiež nechcem aby mala všetko nakopu.A akú značku kočíka máte?

kookaij
12. nov 2010

@matula00 Markéta je v českom kalendári a meniny má 13.7. na mojej sestry narodeniny.

matula00
12. nov 2010

@kookaij kocik bola moja nocna mora 🙂 som si nemohla vybrat, alebo skor nikde ho zohnat, tak nakoniec som pristupila na inu farbu ale znacku Neonato. Rozmyslala som ci kupime Neonato alebo Chicco, vyhralo Neonato. Ty uz mas vybrany alebo aspon nejaku prestavu?