Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@kookaij ja idem teraz prvy krat na poradnu doobeda, lebo mi oficialne zacina materska, tak nemusim odbiehat z prace 🙂 ... ci aj Donoval rodi, to neviem, este som sa ho nepytala 😉 ja si stale myslim, ze mam este koooopec casu 😀 ... a aj my budeme mat dievca, tak dufam, ze sa nezmylil, lebo uz nejake tie ruzove veci su nakupene 🙂
ja radsej skusim vseliake tie cviky pred terminom a fit-loptu a ten malinik...inak nic moc nemozem robit....
@vera1132 jeeej mi sme pre chlapca mali vybrane meno=Lukianos...volali by sme ho Luky alebo Luka....ale teraz budeme mat Lukiu a to je v podstate to iste=takze tiez Luki,Luka,Lukia.........A vy este uvazujete aj nad nejakym inym menom? My uz to mame rozhodnute,dohodli sme sa este pred tym ako som otehotela...Len Pia nam do toho zacala brblat,lebo chcela sestricku Lukianu a uz teraz ju tak oslovuje...no nevadi,ale aj tak ju pokrstime lukia...a pia nech si vola ako che
@kookaij hej, este pracujem ... kocik uz mame doma, pre istotu sme volili kombinaciu bezovo/cervena, keby nahodou 🙂 ... no mne sa paci viacero mien: napr. Karolina, Viktoria, Henrieta, Beata, atd 🙂 a tiez sa mi pacili aj mena ako Karin a Sara, len obidve maju meniny v januari a to malej nechcem urobit, ze bude mat narodeniny, meniny a este aj vianoce vsetko nakopu ☹ ... a meno Marketka sa aj mne paci, len toto si uz rezervovala kamaratka - sice este nie je ani tehotna, ale tak prenecham jej ho 🙂
@vikaki navrhnem 3 kolonky mojmu drahemu, len sa obavam, ze on by tam schvalne napisal nieco ine, len aby ma co najviac natahoval 😀 ... teraz som mu dala zoznam mien, ktore sa mne pacia s tym, ze ked budem v porodnici, tak nech si urci, ktore malej dame 🙂 a to som rada, ze nemusim riesit chlapcenske, lebo to by bola hotova veda 🙂

@matula00 Ozaj a čo budeš mať ty?Dievčatko,či chlapec?