icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
13. nov 2010

@haniula Tak to je super, ve 34 tt jsou dovyvinuté plíce a to je to nejdůležitější 🙂 Já už se tohoto týdne taky nemůžu dočkat. Tak ať to hezky ubíhá a jste v pořádku!

sonka31
13. nov 2010

@vikaki Ako sa zije v Grecku? Vydala si sa za Greka? Ja som v Parizi, vydata za Francuza, som velmi stastna, ale na krajinu som si este nezvykla. A Ty?

kinsli
13. nov 2010

@haniula tak hlavně ať malá ještě nějaký ten týden u maminky vydrží 🙂 Jinak máte stejnou váhu jako my 🙂
Tak jsem ráda, že tu nejsme za jediné obříky 🙂 vy jste sice o dva týdny starší, ale kluci jsou většinou o dost větší než holčičky 🙂

kinsli
13. nov 2010

@vikaki tak to mě nikdy nenapadlo, posílat Lukynovi emaily 🙂
se mnou je největší problém když tu vidím kolem tuny chlívku a ty dvě moje prasata se v tom valí 🙂
tak to mě většinou chytne amok stylem " i kdyby tu hovno leželo, tak ty ho překročíš a jdeš dál "
Dnes odjeli k rodičům, tak jsem si vyžehlila a uklidila 🙂 Schválně jak dlouho to tu vydrží.

cara.m
14. nov 2010

Ahojky, tak mě začalo bolet v krku. Cpu se Vincentkovýma pastilkama, máte ještě někdo jinou radu co pomáhá a může se v těhotenství?

vera1132
14. nov 2010

@vikaki no niektorý to prehanaju, ale niekedy je dobre trochu prehanať 🙂

ellahop
14. nov 2010

@haniula tak drzime palce, nakoniec budes prva maminka z tejto skupiny.... 🙂 tak krasne lez, oddychuj, nechaj sa obskakovat a tes sa na malicku... verim, ze vsetko bude ok...

monik1
14. nov 2010

Ahoj holky, přeju krásnou neděli, vypadá to fakt na krásný den 😉

@cara.m Taky mě bolelo v krku a taky jsem brala ty vincentkové pastilky, ale pak mi to hned spadlo na průdušky a začala jsem kašlat - tak jsem zase brala Mucoplan - jitrocelový sirup, přeju ať to brzo přejde 😉
@haniula Hani, držím pěsti ať všecko dobře dopadne a vydrž to v té nemocnici, za chvíli budeš mít princeznu u sebe 🙂

Jinak u nás nic nového, ale pěkně se nám rozrostla výbavička - už máme postýlku a vše kolem, takže jsme už skoro taky připravení 😉

vera1132
14. nov 2010

aj ja prajem peknú nedeľú, a počasie višlo. 🙂

neliq
14. nov 2010

@sonka31 nemám zlú skúsenosť, len sa bojím vedľajších účinkov po. Dosť žien máva po epi bolesti hlavy a pod, tak toho sa celkom obávam 😒

kamusek
14. nov 2010

@cara.m Mě zabaralo Oscillococcinum.....je to homeopatikum, takže to můžem v těhu, jsou to takové malinké kuličky....nebo sirup Stodal, taky homeo, ale ten je spíš na kašel.... Přeju brzké uzdravení 🙂

renatka100
14. nov 2010

@cara.m aj ja odporuca Oscillococinum, ja si ho davam preventivne tak 2x za tyzden a zatial ma to obchadza. A tiez sirup Stodal.

haniula
14. nov 2010

Všem mocinky děkuji za morální podporu a zítra, jak budu mít po kontrole, napíšu co a jak 😉
A hned po porodu dodam fotecky male. Taky doufam,ze vse budek ok a mala bude mit aspon necelych 2,5kg.
Včera večer se mi i spustila laktace... 🙂

vikaki
14. nov 2010

@sonka31 ja som tiez vydata za greka,sme spolu takmer 14 rokov,brali sme sa pred siedmymi a tolko aj zijeme v grecku.....zaciatky boli hrozne...hlavne prve 2 roky ked sme este byvali u svokrovcov....ale uz som si zvykla a je fajn

vikaki
14. nov 2010

@kinsli to poznam,moj manzel je hrozny bordelar po svokre....musim ho neustale viest k poriadku...niekedy ked rozhadze cely jeho satnik,mu vsetko vyhadzem zo skrine a potom musi upratovat...Viem,ze nieje male decko,aby som sa k nemu takto spravala,ale vyzadujem od neho ,aby si vazil moju pracu.....hodiny perieme,vesame ,zehlime a skladame vecia muzi si to nevedia vazit......Nejak sa za to na mna ani nehneva,lebo vie,ze mam pravdu....

vikaki
14. nov 2010

@haniula zelam ti vela trpezlivosti v tej nemocnici a drz sa...hlavne nech to dobre dopadne,drzim palceky

vikaki
14. nov 2010

Babky tak vcera tu bol ten fararko a to som cumela jak vyorana.......Spravil nam novy format na pc a vselico nam tam postahoval,programy na napalovanie dvd,cd,program,ktory vyznacuje pri strankach ci su rizikove na virusy....proste som bola z neho hotova.A to ste nevideli jeho mobil=i Pad technologia ,dotykovy....s internetom....a z toho co mi rozpraval,som ani slovo nerozumela....Riadny frajer

cufinka
14. nov 2010

@haniula Jejda co to tu čtu -tak hlavně at malá vydrží co nejdéle u tebe v bříšku a hlavně hodně zdravíčka pro obě 🙂

kinsli
14. nov 2010

@vikaki když k nám teď příjdeš tak to je jako by jsi vlezla do jiného bytu 😀 ale nemyslím, že to někdo ocení 😠
Každopádně mě dnes tak vytočil, že jsem řekla, že než bych něco na vánoce koupila tak to si raději useknu obě ruce 😀 😀 😀

luuca1
14. nov 2010

čaute baby chcem sa vás opýtať či máte niektorá problém so spaním kvoli tomu že máte nepríjemný pocit v nohách taký nepokoj.... mna to začalo nejako otravovať od piatka.......je to fakt nepríjemné......

vilca
14. nov 2010

@luuca1 přesně takový pocit už mě tíží asi měsíc...je to strašně nepříjemné...lehnu si, a jak jsem úplně v klidu, tak mám v nohách takové nutkání, že se musím alespoň protáhnout...taky netuším , co to je... 😕

luuca1
14. nov 2010

@vilca nooo mne to tiež len teraz začalo a čítala som na nete že je to syndrom nepokojných noh normálna choroba... ja dúfam že je to len tým tehotenstvom a prejde to ... čo robíš aby si zaspala?? ja kvoli tomu nedokážem zažmúriť oka...

luuca1
14. nov 2010

ženy ja som zistila že ja už mám všetko, po tomto tehotenstve som pevne rozhodnutá že je posledné...budem rada ak malinka bude v poriadku a na svete.... nič viac.... ja okrem tej mojej hnusnej panickej poruchy mám vysokánsky pulz niekedy až 110 /min teraz tieto nohy ńekludne že spať nemôžem a ešte ma aj hlava dosť často bolí, o chrbte ani nehovorím...no hotová happy hipo.... 🙂 do riti!!!!!

snoopy
14. nov 2010

@luuca1
ja mam syndrom nepokojnej nohy od detstva..posielali ma aj na neuro, ale vykaslala som sa na to...ked tam raz clovek zacne chodit, tak uz neprestane...mám to len na pravej nohe, niekedy mam z toho take nervy, ze by som si tu nohu najradsej utala....ale registrujem to uz len ked zaspavam..ked sa mi nervy ukludnuju...pomaha mi akurat tak vstat a poprechadzat sa...nic ine...a aj to nezaberia vzdy..skor nie ako hej. 😒

luuca1
14. nov 2010

@snoopy ty a ked mi to teraz začalo tak dúfam že mi to už nezostane...dúfam že je to spôsobené len tehotenstvom....

snoopy
14. nov 2010

@luuca1
tak to dufaj...fakt je to na nervy niekedy. ☹

luuca1
14. nov 2010

@snoopy noo snad hej ked to teraz začalo mám to iba nejaké 3 dni, tak .....dúfam....

vilca
14. nov 2010

No já taky pevně doufám, že je to jen tím těhotenstvím...nikdy předtím jsem to neměla... 😒

jerryjanka
14. nov 2010

@luuca1 berieš na PP aj teraz nejake lieky? 😕

luuca1
14. nov 2010

@jerryjanka no iba homeopatiká a meagne B6 a nealko pivo 🙂 ( vitamin B ) a medovkový čaj....