icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kookaij
12. nov 2010

@matula00 Už ho máme u našich,je to X Lander X3 tmavo rúžový,objednávala som ho cez internet,je to model 2009,nikde sa už nedal kúpiť v tejto rúžovej,v obchode ho mali ale bez konštrukcie,iba korbičku a autosadečku.

matula00
12. nov 2010

@kookaij
@vikaki no nic babule, na dnes to balim, idem si lahnut k telke 🙂 tak prajem pekny vecer

kinsli
12. nov 2010

tak se holky hlásím z procházky. Venku nic moc, Kačenka v koutku opět mega spokojená, akorát vždycky přinese nějakou hlášku. Dnes třeba něco dělala už nevím co a říká " mámo, maminko... já se z toho picnu :D "
nikdy před tím to neříkala tak předpokládám, že to tam pronesl někdo v koutku. Jinak v Interspáru mají akci na měření glikémie, tak jsem tam hned zašla a v 17h kdy je z celého dne nejvyšší jsem měla 4,7. Takže fakt nádhera 🙂
Alespoň fakt vím, že po cukru prcek fakt neroste 🙂

Hlášky ohledně porodu mě fakt děsně pobavily 🙂 No nevím jak bych někde lezla po čtyřech u Kačenky jsem celou dobu ležela na lůžku nemohla jsem se ani přetočit na bok jak mě brala bederka natož pak někde lítat po čtyřech 🙂

sjussi
12. nov 2010

holky když už ste u těch jmen Matyáš neni v českém kalendáři že?nebo sem se špatně dívala? 🙂

kinsli
12. nov 2010

@sjussi Matyáš je mužské křestní jméno. Podobou jména je Matěj a Matouš.

Podle českého občanského kalendáře má toto jméno svátek 24. února.

sjussi
12. nov 2010

@kinsli jeeej aha diky 🙂

neliq
13. nov 2010

@ellahop tiež ma to napadlo, že je to ako vystrihnuté z erotického filmu 😀
@vikaki no na Slovensku sa ešte načakáme, kým budeme mať takéto vymoženosti, ak vôbec niekedy 😒

neliq
13. nov 2010

@vikaki ja som si už o tom géle čítala, aj rozmýšľam, že keď už pôjdem do nemocnice na kontrolu, tak sa na to opýtam. Asi by som to prijala ešte skôr ako epidurálku, z tej mám totiž dosť strach

kamusek
13. nov 2010

@vikaki Děkuji....jojo, nuda s ním rozhodně není 🙂 Dokáže mě rozesmát (a nejen mě 🙂 )a je to právě vždycky on, kdo je ten pozitivní a který mi dodává energii, když na mě přijde nějaký splín nebo když se nedaří. Miluji ho a nevyměnila bych ho za nic na světě 🙂

vikaki
13. nov 2010

ahojte tehulienky...ja dnes nebudem dlho online,okolo 17 hodiny budeme davat do poriadku internet,mame tu nejaky virus...No a viete kto nam to pride nastelovat? ........Fararko so susednej dediny=je expert na pocitace 😀 Ja sa za niekedy divim ,ked tu vidim tych fararkov v grecku jak ziju=zenati,maju deti,chodia sa kupat do mora v sexi plavkach,fajcia,popijaju....no fakt sranda

vikaki
13. nov 2010

No a inak dnes ma skoro trclo,manzel mal nejake naladicky...dnes ma volno,isiel sa s Piou vyvencit,konecne jej kupil nove kolesa na bicyk,opravil defekt na aute,bol na nakup....a dokonca ma vasnivo poobjimal=vo vsetkej pocestnosti.....sak som na rizikovom 😀 ...no a bol neoholeny takze ma svrbi cela tvar,az sa mi cervene flaky porobili...uz mam nanho asi po takom dlhom case abstinencie alergicke reakcie 😕 😀

lolittka
13. nov 2010

@vikaki ..som nakukla že čo nové..som sa zabavila 😀 ďakujem 😉

sonka31
13. nov 2010

Ahojte kocky, ako ste zacali vikend? U nas je velmi veterno, prave sme boli s mojou pudlickou vonku na chvilocku, skoro nas odfuklo.

sonka31
13. nov 2010

@vikaki Hihi, si ma pobavila, pekny popis manzela na dnes. Ja to mam podobne, zijem mimo SVK a tiez na rizikovom. Pia je zrejme dcerka? Vika, ake mate pocasie?

sonka31
13. nov 2010

@neliq Neli, strach z epiduralu? Mne ho gynekologicka jednoznacne odporuca, ze najma pre prvorodicky je to lepsie. Inac, tu asi zeny asi ani inak nerodia. Mas zlu skusenost?

janettan
13. nov 2010

@vikaki zlaté 😀 poraď nám, nezjedol niečo nezvyčajné? 😉 môj manžel sa dnes vrátil z práce zo zahraničia domov a tiež mi je dnes fajn ....

vikaki
13. nov 2010

@sonka31 my mame dnes pekne=21 st....vcera poprsalo tak je trosku vlhko este ,ale slnecno....

vikaki
13. nov 2010

@janettan zjedol kuracie stehno,ryzu,cestovinovy salat a varene krevety=fuuuj smrdeli jak bzdocha. 😝 ..Ale to je asi tym,ze ma dnes po dlllllllhom case volno a mohol sa az do 9-30 vyspat....No a predvcerom som mu napisala do facebooku spravu,ze by mohol byt trosku jemnejsi 😎 To ja tak obcas vypisujem,ked mam nieco na srdci a nechce sa mi o tom hadat..

ajkalc
13. nov 2010

@neliq a preco mas z nej strach? Ja uz mam pichnute do chrbta niekolkokrat pri operaciach a mozem ta ubezpecit,ze je to bezpecne a vobec to neboli.

sonka31
13. nov 2010

@vikaki Sa mate 🙂

zuzkaro
13. nov 2010

inak baby u nas v nemocnici mas fit loptu normalne na sale, tak dufam,ze budem mat chut na nej chvilku oddychovat :D

janettan
13. nov 2010

@vikaki Tak si našla tú správnu cestu k nemu, možno si to aj viac krát prečíta a zamysli sa nad tým .... Ale aj ten spánok a oddych urobí svoje. Ja sa tiež cítim super, keď sa v tehotenstve ráno zobudím, uvedomím si, že spím od večera a v noci som nebola ani raz na WC 🙂 , pretože WC ma dokáže prebrať zo spánku - keď mám šťastie na pár minút, ale dokáže to aj na niekoľko hodín 😒

haniula
13. nov 2010

Ahojte! Dlouho jsem tu nebyla, neboť momentálně ležím v nemocnici. Začal se mi zkracovat čípek a začaly i děložní stahy... Tudíž jsem tu na udržování, rodit budu zřejmě koncem listopadu - za dva až tři týdny! Maličká je hlavičkou dolů a je docela dole. Jsme pod prášky, takže zatím se držíme. Moc vás všechny zdravím 🙂

sjussi
13. nov 2010

@haniula jejda tak odpocivej,budu drzet palecky at Marketka co nejdyl vydrzi v brisku

janettan
13. nov 2010

Ahoj Haniula! Držím palčeky, aby všetko dobre dopadlo. Určite to nie je nič príjemné, ležať v nemocnici, ale aspoň si pod stálou kontrolou. Nech Ti ten čas rýchlo ubehne a držkajte sa 🙂

cara.m
13. nov 2010

@haniula Ahoj od kdy tam ležíš? A kde ležíš, v Porubě nebo Vítkovicích? Já ležela před těmi třemi týdny v Porubě a všichni byli moc fajn. Ať Ti to tam rychle uběhne a malá ať v bříšku vydrží co nejdéle 😉

ellahop
13. nov 2010

dnes televizny vecer. uz sa tesim na harryho p. dufam, ze aj maly bude po nas fanusik....

sjussi
13. nov 2010

@ellahop no my jeste resime co s nacatym vecerem 🙂

lavazza
13. nov 2010

@haniula ahoj, držím palečky ať drobek vydrží co nejdýl a jste v pořádku

haniula
13. nov 2010

Ležíme ve vítkovické nemocnici, jsou tu všichni šíleně hodní - podle nich jsem na konci 34. tt, protože má malá 2100 g a je v pořádku, tudíž ukončíme 36. tt a rodíme 😉 jinak ležení je otrava, už se tu koušu nudou... ještě, že můj drahý choť tu chodí co druhý den, chodí tu i mamča a taťka, tchýně, sestřenky, kámošky... všem krásný zbytek večera! 🙂