Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@vikaki tak to mě nikdy nenapadlo, posílat Lukynovi emaily 🙂
se mnou je největší problém když tu vidím kolem tuny chlívku a ty dvě moje prasata se v tom valí 🙂
tak to mě většinou chytne amok stylem " i kdyby tu hovno leželo, tak ty ho překročíš a jdeš dál "
Dnes odjeli k rodičům, tak jsem si vyžehlila a uklidila 🙂 Schválně jak dlouho to tu vydrží.
Ahojky, tak mě začalo bolet v krku. Cpu se Vincentkovýma pastilkama, máte ještě někdo jinou radu co pomáhá a může se v těhotenství?
Ahoj holky, přeju krásnou neděli, vypadá to fakt na krásný den 😉
@cara.m Taky mě bolelo v krku a taky jsem brala ty vincentkové pastilky, ale pak mi to hned spadlo na průdušky a začala jsem kašlat - tak jsem zase brala Mucoplan - jitrocelový sirup, přeju ať to brzo přejde 😉
@haniula Hani, držím pěsti ať všecko dobře dopadne a vydrž to v té nemocnici, za chvíli budeš mít princeznu u sebe 🙂
Jinak u nás nic nového, ale pěkně se nám rozrostla výbavička - už máme postýlku a vše kolem, takže jsme už skoro taky připravení 😉
aj ja prajem peknú nedeľú, a počasie višlo. 🙂
@cara.m aj ja odporuca Oscillococinum, ja si ho davam preventivne tak 2x za tyzden a zatial ma to obchadza. A tiez sirup Stodal.
Všem mocinky děkuji za morální podporu a zítra, jak budu mít po kontrole, napíšu co a jak 😉
A hned po porodu dodam fotecky male. Taky doufam,ze vse budek ok a mala bude mit aspon necelych 2,5kg.
Včera večer se mi i spustila laktace... 🙂
@kinsli to poznam,moj manzel je hrozny bordelar po svokre....musim ho neustale viest k poriadku...niekedy ked rozhadze cely jeho satnik,mu vsetko vyhadzem zo skrine a potom musi upratovat...Viem,ze nieje male decko,aby som sa k nemu takto spravala,ale vyzadujem od neho ,aby si vazil moju pracu.....hodiny perieme,vesame ,zehlime a skladame vecia muzi si to nevedia vazit......Nejak sa za to na mna ani nehneva,lebo vie,ze mam pravdu....
Babky tak vcera tu bol ten fararko a to som cumela jak vyorana.......Spravil nam novy format na pc a vselico nam tam postahoval,programy na napalovanie dvd,cd,program,ktory vyznacuje pri strankach ci su rizikove na virusy....proste som bola z neho hotova.A to ste nevideli jeho mobil=i Pad technologia ,dotykovy....s internetom....a z toho co mi rozpraval,som ani slovo nerozumela....Riadny frajer
čaute baby chcem sa vás opýtať či máte niektorá problém so spaním kvoli tomu že máte nepríjemný pocit v nohách taký nepokoj.... mna to začalo nejako otravovať od piatka.......je to fakt nepríjemné......
ženy ja som zistila že ja už mám všetko, po tomto tehotenstve som pevne rozhodnutá že je posledné...budem rada ak malinka bude v poriadku a na svete.... nič viac.... ja okrem tej mojej hnusnej panickej poruchy mám vysokánsky pulz niekedy až 110 /min teraz tieto nohy ńekludne že spať nemôžem a ešte ma aj hlava dosť často bolí, o chrbte ani nehovorím...no hotová happy hipo.... 🙂 do riti!!!!!
@luuca1
ja mam syndrom nepokojnej nohy od detstva..posielali ma aj na neuro, ale vykaslala som sa na to...ked tam raz clovek zacne chodit, tak uz neprestane...mám to len na pravej nohe, niekedy mam z toho take nervy, ze by som si tu nohu najradsej utala....ale registrujem to uz len ked zaspavam..ked sa mi nervy ukludnuju...pomaha mi akurat tak vstat a poprechadzat sa...nic ine...a aj to nezaberia vzdy..skor nie ako hej. 😒
No já taky pevně doufám, že je to jen tím těhotenstvím...nikdy předtím jsem to neměla... 😒
@luuca1 berieš na PP aj teraz nejake lieky? 😕
@jerryjanka no iba homeopatiká a meagne B6 a nealko pivo 🙂 ( vitamin B ) a medovkový čaj....

@haniula Tak to je super, ve 34 tt jsou dovyvinuté plíce a to je to nejdůležitější 🙂 Já už se tohoto týdne taky nemůžu dočkat. Tak ať to hezky ubíhá a jste v pořádku!