Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@neliq Ahoj, ja som tiez chcela tantum verde (radsej som si ho chcela kupit skor, ak ma zacne hrdlo boliet, lebo ked si nic nedam tak uz bude neskoro a vyriesia to iba antibiotika. Teta v lekarni mi neodporucila, a dala mi bioparox - tento mam tiez odskusany, je to sprej a zabera rovnako dobre ako tantum. Rozdiel je iba v tom, ze tantum ti "umrtvi" hrdlo a chvilu necitis 🙂
@monulik0209 ja kdyz sem byla u dr na kontrole ve 31tt tak mi rekla ze maly je sice hlavickou dolu(ikdyz ne jeste uplne)ale ze se jeste klidne muze pretocit,ze ma cas,tak se neboj mala se urco umoudri a pretoci se 🙂
@cufinka ja jich mam skoro 30 ale ja myslim ze pokud je budes pouzivat jen na ublinkavani,kojeni atd. tak budou stacit,maximalne jeste prikoupis 🙂
dnes dobra sprava. babatko je ok, a aj moja sestra je tehotna... len na zaciatku ale supeeeeeeeer
@kykymora ja som zas na bioparox alergická, síce sa tomu každý čuduje, pretože je to len sprej, ale krčná na mňa pozerala ako na vraha, ked som jej zahlásila, že som nan alergická. Pomaly ma obvinila, že klamem. Našťastiemoja obvodná to chápe, lebo aj jej dcéra je naň alergická, takže mi zostalo vtedy len to tamtum verde :D
ak ste choré treba si kúpiť morskú soľ do nosa, alebo sa napariť nad slanou vodou s uterákom na hlave keď máte upchatý nos,poprípade sa dá potiahnuť do nosa slaná voda najprv jednou dierkou potom druhou,je to síce hnusné,ale účinné a neškodí to dieťatku,keď ma bolí hrdlo tak si dám zohriť mlieko do toho roztopiť obyčajné maslo a med,tak to horúce vypiť aj to pomáha a je to lepšie ako tabletka 😀 😀 🙂
holky mě když bolelo v krku tak jsem si koupila v lékárně PROPOLKI je to něco na způsob Strepsils, ale můžou se v těhu. Fakt mi zabraly brzy tak po cca 2 dnech 🙂
ja som bola dnes nakupovať s manželom a so zoznamom v lekárni ... sama by som to určite neodniesla ... ale som spokojná, že mám už aspoň " niečo" ... 🙂
Ahoj holky, mám dotaz ohledně toho tvrdnutí břicha.... poslední dny se mi buď malý tak blbě hýbe v břiše - že se asi vyšpulí zadečkem a mi se na břiše udělá tvrdší místo (ale ne jako kámen), tak nevím jestli je to to tvrdnutí nebo ne... občas to zabolí, ale spíš mi připadá, že se tam tak nakroutí, že se mi vyšpulí na tu přední stranu... no, nevím, zda mě chápete, moc to neumím popsat/poznat, co to je... Kamarádka, co měla tvrdnutí břicha říkala, že je to fakt jak kámen, což já teda nemám jak kámen... Nevíte některá co s tím? 😅 😕 děkujii 😉
@cara.m děkuji, no ten můj malý mi zas jezdí kolínkama na pravé straně, to je hrozně krásné 😵 Ale když mě některé ty "pohyby nebo tvrdnutí" začly sem tam bolet, tak jsem nad tím začla přemýšlet, co to je... 😲 tak pokud to není jak kámen, tak se to budu snažit vypustit z hlavy, děkujii 😉
babbky ja dnes nie som voobec ok,naobed som mala TK 140/90 a pred pol hodinou 200/100,som myslela ze dostanem infarkt....manzel utekal do obchodu pre pomarance,vypila som za pohar stavy a zjedla cesnak...za 5 min.zas pomeram
@cara.m ja som skoro cele leto mavala okolo 180 od tych horucav......ale sama som si na vine,dala som si na vereru hranolky a riadne som ich osolila...uz bolo 2 tyzdne dobre,som si davala pozor co jem,,,,,ale dnes som to prehnala s tou solou...a dotoho ma dnes aj mala poriadne vytocila
@luuca1 a co ti na ten pulz povedal doktor?,,,,,,,,,,,moj gynekolog vie,ze mam stale zvyseny tlaka vraj si mam davat pozor co jem....nemam solit,ziadne zivocisne tuky,obmedzit cukor......no 2 tyzdne jak mi bolo lepsie a nemala som tlak,som si asi myslela ze uz je po probleme...ale figu..len co zjem nieco slane=hned mi tlak stupa.....este ma aj pia dnes vytocila...ale tera som si dala pre istotu 2 magnezka,lebo som sa fakt uz zlakla
ja take stavy, ze mi je na odpadnutie a tlak na hrudi mavam nie po slanom, ale naopak, ked si dam nieco sladke. A sladkemu je niekedy tak tazko odolat....
Holky mám to taky tak a nejvíce ho cítím na pravé straně. Zrovna včera večer se tam pěkně natlačil 🙂
@monik1 Ahoj, potvrzuji, co už bylo řečeno. Já mívám tvrdnutí a to je opravdu celé břicho jako kámen a úplně se mi jako stáhne. To, co jsi popisovala, dělá naše mrně taky, nedokážu říct, co přesně vystrkuje, ale na břiše je to pak vidět nebo cítit jako tvrdé boule 🙂
Jinak jsme byli dneska na kontrole, všechno je prý OK, máme 1664 gramů a hlavičkou už jsme dole.
A dodávám, že dneska se přišel kouknout i vyjukaný otec 😀 Viděli jsme mimčo ze všech stran, jenom mezi nožky jsme mu nekoukali. Když už jsme to vydrželi až doteď ...

@vikaki My byvame sami. Tak Ty si tam uz dlho, my budeme mat tento vikend len prve vyrocie, ja som si este nezvykla. Na jazyk, na system zivota, ale zase som stastna s manzelom. Uvidime, ako to bude, ked bude dieta. Musim makat na franine, zdaleka ju neviem tak dobre ako anglinu, no a do mojho intenzivneho vzdelavania mi skocilo rizikove tehotenstvo od zac. 6. mesiaca :( Ako si sa Ty trapila s grectinou?