Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahojte dievčatá, idem sa vás opýtať aké máte váhy bábätiek? Mne dnes robili meranie a vyšlo, že mala má 2236g a som v 30+5 čiže 31tt nejako veľa...vychádza to na 33+4 čiže 34 tt až...presne 3 týždne je dopredu...vraj má dobré prietoky, ale sa mi to zdá aj tak veľmi veľa a to tiež cukor mám OK
@nikinka1981 ..no to je dost.....moja malá mala v piatok 30tt+5 váhu 1504g.vraj presne podla tabuliek.
ja keď som bola naposledy tak mi nepovedali nič,neviem žiadne miery,akurát sa primár vyjadril že je všetko v poriadku,takže neviem aké veľké bábätko máme 😢 nevadí,hlavne že je všetko ok.
@nikinka1981 my jsme měli v pátek - to byl začátek 33 tt 1900 g a jsme prý tabulkoví 🙂
@monulik0209 aj moj maly sa orocil pred par dnami z dolu hlavou na kpcko. tiez ma dolu ritku. uvidime ci sa mali umudria. este par tyzdnov maju
nemate tu niekto skusenost s tehotenskym upchatim nosa? SOS nemozem koli tomu vobec spat.
@nikinka1981 nestrachuj sa ,mozno doktor omylom odmeral nejaku tu kosticku dlhsiu ako je v skutocnosti,ako moj gynekolog v 24.tt a hned na to mi to premerali na velkom sone skoro o 2 cm menej,takze bol rozdiel vo vahe skoro 300 gramov...Ono ak sa tie babatka do toho este aj hmyria....je to dost tazke presne odmerat
boooze ze pise s y som napisala......nechapem,ci som uz az natolko zblbla 😀
Ahoj holky já měla dneska šílenou noc ☹ Už to začalo večer kdy se mi točila hlava a měla jsem pocity na zvracení.A pak se přidalo tvrdnutí břicha (asi tak 20krát za noc) a pocity jako bych měla dostat ms a to nepočítám občasný křížový bolesti. vůbec jsem malou necejtila začala bubnovat až ted... chjo holky at už je prosinec aspon
@nikinka1981 my jsme měli na 30+3 2110g 🙂
hold každý nemůže mít 3 kg drobečky 🙂
ahojte
neviete niekto aka ma byť hladina cukru hodinu po jedle? 😕
@jerryjanka a kolko glukozy si vypila? 50 g,75 g alebo 100 g?
@jerryjanka nuz ja ked som mala v prvom tehu GD, tak u diabetologicky som vzdy naalcno mala odobratu krv , potom mi kazali zjest daco a po 1h. znova odber.Ked som mala okolo 7. nad 6.5 uz bolo zle a musela som ist znova na OGTT..
takze okolo 6 . lenze ja mudra som sa napchala lekv. buchtou...O glykemii 6 sa mi mohlo snivat 😒
a ten dalsi OGTT som mala po 2h. 8.9 a to bolo cca v 34tt a odvtedy dieta...mala sa narodila zdrava s 2900g..
neboj aj ked ti to nameraju vyssie , da sa to prezit
@vikaki nemyslela som ogtt myslela som klasicky test na glukozu po jedle
pri ogtt som mala zvyšenu hodnotu po dvoch hodinach a to 8,36 ale teraz som bola na diabetologii a tam mi kazali sa najesť a o hodinu mi robili glukomerom test bolo to 7,2 a sestrička sa tvarila že umieram alebo čo 🙄
@jerryjanka po dvoch hodinach po jedle by malo byt do 7,8

@sova33 tak to te obdivuju,ja bych to nevydrzela a manzel asi taky ne 😀