icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

janettan
22. nov 2010

@vikaki 😀 😀 "to je skutočne rada nad zlato"

cara.m
22. nov 2010

@sjussi Chjo ☹ a řekli Ti čím to je? Neuležela bys to doma? ☹

janettan
22. nov 2010

@sjussi držte sa, vždy je lepšie byť pod kontrolou lekárov, aj keď ten čas Ti ide určite pomaly 😒

sjussi
22. nov 2010

@cara.m pry tam je porad velke riziko predcasneho porodu a oni si mne tu chteji pro jistotu nechat jeste

sjussi
22. nov 2010

@janettan no nejak to musime vydrzet 🙂

cara.m
22. nov 2010

@sjussi chjo, tak hlavní je, že se to nezměnilo a snad to uteče a budeš brzy doma!

cara.m
22. nov 2010

@sjussi kolik máš délku čípku víš?

sjussi
22. nov 2010

@cara.m nn to mi nerikali

annmarie
22. nov 2010

@sjussi držte sa tam a ozaj nech to ryhlo ubehne...

sjussi
22. nov 2010

@annmarie jj budem,jeste se ho v patek zkusim zeptat zda bych uz nemohla domu

vera1132
22. nov 2010

už ste začali prať prvé vecičky? ja som dnes vyprala 🙂

blondi2
22. nov 2010

@kinsli vazne? a ja uz mam kupene tie canpol babies 😒 ale este som ich nerozbalovala, tak si ich idem aspon vyskusat...

blondi2
22. nov 2010

baby kupujete si odsavacku mlieka uz takto vopred? ci az potom po porode? Teraz je taka akcia, ze ked si kupim avent odsavacku, tak zadara dostanem sterilizator do mikrovlnky avent. Tak ma to laka...

vikaki
22. nov 2010

@blondi2 ja som si odsavacku uz objednala.Po prvom porode som mala malicko mlieka,tak som ani moc nekojila,ale potrebovala som odsavacku,pretoze jak mi mliecko koncilo,zacali mi tvrdnut prsniky na betom a musela som pomali odsavat aby to polavilo.No vtedy som mala taku odsavacku starodavnu za 5 euro na balonik....S tym mikrovlnkovym sterilizatorom si to premysli.,ja som v tom skepticka..inak ten je lacny ....Kolko ti to ponukaju spolu?

vikaki
22. nov 2010

@sjussi ja by som to tam asi len tak bez info nevydrzala...ja sa vsetko doktora vypytujem,az ho to asi niekedy aj drazdi,ale radsej nech viem,co sa deje,ako len tak rozmyslat cely den a trapit sa.Preco sa tych doktorov neopytas? sak je to zadarmo

vilca
22. nov 2010

Ahoj holky, zítra jedu na ultrazvuk a beru s sebou i naši čtyřletou Evičku. Jsem ale trošku v rozpacích, jestli tam chudinka vůbec něco uvidí... Není to 3D... Aby pak nebyla zklamaná... Je to mimi na UTZ kolem 30 tt. vidět dobře? Myslím, aby tam třeba rozeznala hlavičku, bříško, ručičky, nožičky a tak... Přece jen už je v tuto dobu mimi větší... 😅

vikaki
22. nov 2010

@vilca ja moju 6 rocnu dceru beriem skoro vzdy so sebou,hlavicku rozozna a aj rucicky=jak si cmula babo prst...a ked niekedy aj dobre nerozozna,tesi sa z toho,ze uz len vidi jak srdiecko bije,alebo jak sa tam to malicke vrti a kruti 😀

blondi2
22. nov 2010

@vikaki dokopy to vychadza ja 57 eur. samotna odsavacka stoji vsade tolko. a sterilizator stoji, co som pozerala, 35 eur. Aj ja som bola skepticka zozaciatku voci tymto sterilizatorom do mikrovlnky, lebo tolko zleho sa o tych mikrovlnkach narozpravalo, ako skodia, ale dnes uz skodi skoro vsetko. tak neviem. ale dost bab ho pouziva.

vilca
22. nov 2010

@vikaki 🙂 díky, tak doufám, že bude mít zážitek 🙂 Snad tam bude nějaká příjemná doktorka, která na ni bude brát ohled...myslím tím, že jí třeba řekne, co kde je 😵

zanin
22. nov 2010

@vera1132 ja uz mam davno porate a pozehlene a dobre som spravila. Cim dalej menej a menej vladzem a takto som pokojna keby sa cokolvek stalo tak mam nachystane. V sobotu som uz zbalila aj tasku do porodnice clovek nikdy nevie 😅 .

vera1132
22. nov 2010

@zanin pre seba už mam zbalenú tašku do pôrodnice, ešte niake doklady potrebujem do nej dať, ale inač mam. a pre babo už pomalinky balím tašku, aby priatel mohol len zobrať a isť zanami 🙂

annmarie
22. nov 2010

aj ja už mam poprate a ožehlene...ešte mi dajake drobnosti chybaju co treba do porodnice, ale aj to chcem uz dneska poriesit... taktiez si myslim ze je to fajn, bo ozaj cim dalej tym menej vladzem a najma tie schody vkuse slapat...(byvame na stvrtom bez vytahu) tak si mnohokrat rozmyslim ci doobchodu alebo nie... :D

stanulka551
22. nov 2010

moj drahy mi vcera naznacil, ked ma videl ako si papkam sladkosti, ze po porode budem tlsta, zlaty vsak??? Ja viem ze jemu sa nepacia plne zeny ... to uz aby som teraz mala stres ze co sa stane ak sa mi nepodari schudnut ☹

annmarie
22. nov 2010

@sjussi moja a tiez si myslim, ze radsej byt informovana ako sa trapit a zbytocne premyslat. Vsak sa informuj u doktorov, su povinny ti povedat a ozaj za to nic nedas...

kamusek
22. nov 2010

@vilca ahoj, abych já pravdu řekla, tak když jsem byla na UTZ v 30.tt tak jsem tam toho moc neviděla. Jasně, ty jako matka tam poznáš hlavu a tak, ale je už to tak strašně velké, že třeba hlavička byla přes celou obrazovku. No, byla jsem z toho celkem zklamaná. Nevím, jestli tak malinké dítě tam něco uvidí. Rozhodně lépe bylo všechno vidět v tom 20.tt když jsem byla i s manželem. To jsem měla na fotce celého človíčka, teď na té samé fotce je jen hlavička 😀 Ale samozřejmě, že je to jenom můj subjektivní názor. Každý se na to možná dívá jinak....

vilca
22. nov 2010

@kamusek je mi jasný, že jí tam spíš budu já nebo doktorka dosazovat do toho obrazu, co by tam měla vidět... Ale přece jen se tam třeba mimi aspoň trošku pohne a ona uvidí, že tam to mimi opravdu je 🙂

kamusek
22. nov 2010

@vilca jojo, to určitě....teď už hodně reaguje třeba na to, jak doktorka tlačila tím ultravzukem na bíško, takže se různě přetáčelo a vrtělo.... 🙂 určitě i tak, když nic moc nepozná co je, tak to pro ni bude zážitek 🙂

ellahop
22. nov 2010

@blondi2 mne moja detska doktorka povedala ze je fajn mat aj v nemocnici odsavacku na lepsie rozbehnutie kojenia a este mi povedala ze par kosielok, myslim ze tym myslela body treba mat tiez, lebo deti maju jemnucku pokozku a stava sa im ze dostavaju alergicke reakcie na erarne pradlo.
inak ja dnes preriem, ale veciciek mam len dve pracky jednu bielu a druhu farebnu tak neviem ci este nieco nedokupime.... ale zas mat milion veciciek, ktore bude maly nosit 2/3 mesiace je asi hlupost

blondi2
22. nov 2010

@ellahop a ty uz mas nahlasenu detsku doktorku pre male? fuha, to ja este nie. asi by som uz tiez mala mat. S tymi body, to je dobry napad, urcite si so sebou zopar zoberiem. A ja si myslim, ze tolko veciciek staci. Kazdy mi hovori, aby som si velmi vela veci nekupovala, ze babo strasne rychlo rastie. A urcite este dost veci aj podostavate...

blondi2
22. nov 2010

@ellahop ja este ani prat nemozem, lebo zatial nam stale neprisla komoda a nemala by som to kam poukladat. ale uz by som to tiez najradsej mala za sebou, aj sa na to tesim, ako budem vesat a zehlit tie mini vecicky 🙂