Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
baby kupujete si odsavacku mlieka uz takto vopred? ci az potom po porode? Teraz je taka akcia, ze ked si kupim avent odsavacku, tak zadara dostanem sterilizator do mikrovlnky avent. Tak ma to laka...
@blondi2 ja som si odsavacku uz objednala.Po prvom porode som mala malicko mlieka,tak som ani moc nekojila,ale potrebovala som odsavacku,pretoze jak mi mliecko koncilo,zacali mi tvrdnut prsniky na betom a musela som pomali odsavat aby to polavilo.No vtedy som mala taku odsavacku starodavnu za 5 euro na balonik....S tym mikrovlnkovym sterilizatorom si to premysli.,ja som v tom skepticka..inak ten je lacny ....Kolko ti to ponukaju spolu?
Ahoj holky, zítra jedu na ultrazvuk a beru s sebou i naši čtyřletou Evičku. Jsem ale trošku v rozpacích, jestli tam chudinka vůbec něco uvidí... Není to 3D... Aby pak nebyla zklamaná... Je to mimi na UTZ kolem 30 tt. vidět dobře? Myslím, aby tam třeba rozeznala hlavičku, bříško, ručičky, nožičky a tak... Přece jen už je v tuto dobu mimi větší... 😅
@vikaki dokopy to vychadza ja 57 eur. samotna odsavacka stoji vsade tolko. a sterilizator stoji, co som pozerala, 35 eur. Aj ja som bola skepticka zozaciatku voci tymto sterilizatorom do mikrovlnky, lebo tolko zleho sa o tych mikrovlnkach narozpravalo, ako skodia, ale dnes uz skodi skoro vsetko. tak neviem. ale dost bab ho pouziva.
aj ja už mam poprate a ožehlene...ešte mi dajake drobnosti chybaju co treba do porodnice, ale aj to chcem uz dneska poriesit... taktiez si myslim ze je to fajn, bo ozaj cim dalej tym menej vladzem a najma tie schody vkuse slapat...(byvame na stvrtom bez vytahu) tak si mnohokrat rozmyslim ci doobchodu alebo nie... :D
moj drahy mi vcera naznacil, ked ma videl ako si papkam sladkosti, ze po porode budem tlsta, zlaty vsak??? Ja viem ze jemu sa nepacia plne zeny ... to uz aby som teraz mala stres ze co sa stane ak sa mi nepodari schudnut ☹
@vilca ahoj, abych já pravdu řekla, tak když jsem byla na UTZ v 30.tt tak jsem tam toho moc neviděla. Jasně, ty jako matka tam poznáš hlavu a tak, ale je už to tak strašně velké, že třeba hlavička byla přes celou obrazovku. No, byla jsem z toho celkem zklamaná. Nevím, jestli tak malinké dítě tam něco uvidí. Rozhodně lépe bylo všechno vidět v tom 20.tt když jsem byla i s manželem. To jsem měla na fotce celého človíčka, teď na té samé fotce je jen hlavička 😀 Ale samozřejmě, že je to jenom můj subjektivní názor. Každý se na to možná dívá jinak....
@blondi2 mne moja detska doktorka povedala ze je fajn mat aj v nemocnici odsavacku na lepsie rozbehnutie kojenia a este mi povedala ze par kosielok, myslim ze tym myslela body treba mat tiez, lebo deti maju jemnucku pokozku a stava sa im ze dostavaju alergicke reakcie na erarne pradlo.
inak ja dnes preriem, ale veciciek mam len dve pracky jednu bielu a druhu farebnu tak neviem ci este nieco nedokupime.... ale zas mat milion veciciek, ktore bude maly nosit 2/3 mesiace je asi hlupost
@ellahop a ty uz mas nahlasenu detsku doktorku pre male? fuha, to ja este nie. asi by som uz tiez mala mat. S tymi body, to je dobry napad, urcite si so sebou zopar zoberiem. A ja si myslim, ze tolko veciciek staci. Kazdy mi hovori, aby som si velmi vela veci nekupovala, ze babo strasne rychlo rastie. A urcite este dost veci aj podostavate...

@vikaki 😀 😀 "to je skutočne rada nad zlato"