icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
23. nov 2010

Dobré ránko,
tak jsem měla radost, že neopuchám a ráno jsem se vzbudila a mám napuchlé prsty ☹ Chjo už to asi začíná 😒

tereza79
23. nov 2010

@neliq dobré ráno.Ja keď som bola v nemocnici s Jakubom tak sestričky do mojich pampersiek balili aj dve dalšie decká našej menšiny,lebo ich matere sa ani neunúvali plienky doniesť,skoro ma šľahlo keď som na to prišla.

neliq
23. nov 2010

@tereza79 tak to ti verím, by som tam asi poriadny bordel narobila, čo mi doma peniaze ser..me? Niekedy mám pocit, že si to podaktorí myslia. Ja by som rada bola na nadštandartke, tak dúfam, že tam by sa mi nič také nestalo

cufinka
23. nov 2010

@cara.m dobré ránko ,jejda 😒 ale vem si že to bude jen na chvilečku pak zase bude dobře 🙂 Mě ted trápí ty křeče do nohou v noci jinak zatím já neotýkám(mezi náma já jsem byla nateklá ještě dřív než jsem byla těhu 😀 )

cufinka
23. nov 2010

@tereza79 tak to je jako sílá! 😕 😠

tereza79
23. nov 2010

hlavne že máme mať RP všetky rovnako,niekto ju má pre dieťa a niekto na cigarety a čučo,vtedy nadštandardka nebola a plienky brala sestrička dozadu tam kde boli novorodenci.

aha1
23. nov 2010

Ahojte mne je dnes strašne zle už druhú noc nespím a strašne mi tvrdene brucho jak kameň a zospodu ma malý neskutočne tlačí ako keby mal už vypadnúť. Dúfam, že vy ste na tom lepšie.

renatka100
23. nov 2010

@aha1 ja by som nevahala a isla s tym doktorovi. Ak mas take silne tvrdnutie, tak to moze byt vazne a netreba to podcenit.

vilca
23. nov 2010

@aha1 ahoj, taky bych to nepodceňovala...radši si zajdi k doktorovi 😕

vilca
23. nov 2010

Dneska jsem měla celou noc hrozný sny... Normálně se mi zdálo, že jsem začala strašně krvácet a nemohla jsem se pohnout... 😕 Už mi to leze na mozek 😀

vikaki
23. nov 2010

@ellahop ano ,citala som ze mliecko sa da nazbierat a ulozit v chladnicke a dokonca aj zamrazit

vikaki
23. nov 2010

@janicac ja som uz bola na vysetreni bielkoviny v moci,koli opuchom a tlaku ale vysledky boli ok.....Zobrali mi aj dalsiu vzorku a pre vysledky pojdem pozajtra

vikaki
23. nov 2010

@neliq to poznam,tiez ma pekne v nemecku okradlia to som tie peniaze mala schovane,pozasivane v plysakoch a predsa to nasli.A sef mi dlzil kopu penazi este vyse roka ....Musela som ho vydierat,pomohol mi byvaly sef=zahral pravnika a museli sme si povymyslat kopu klamstiev aby mi tie dlzne peniaze vobec vyplatil.......Drzim palce ocinovi,nech to dobre dopadne

vikaki
23. nov 2010

@vilca aj mne sa casto sniva ze krvacam

vikaki
23. nov 2010

@neliq manzel si mal so sebov zobrat aj nejakeho vymakaneho kamarata pre istotu.......ja som poslala chalanov od nas z dediny=kamionistov=kulturistov,nech mi idu po zvysne veci do nemecka a ked som si potom isla vyzdvyhnut tie dlzne peniaze,zobrala som so sebov manzela=vtedy sme este len spolu chodili...a poviem ti=sefko mal v gatiach

vikaki
23. nov 2010

@aha1 co este vahas,zajdi k doktorovi,neriskuj

albao
23. nov 2010

@zuzkaro Ahooj! Hlasim, ze uz aj ja mam doma latkove plienocky a nadsene ich prekrucam a obdivujem aky krasny farebny zadocek bude mat moje srdiecko 😵 Ja sa z nich tak tesim! Nakoniec som si kupila stvorce a z kazdeho druhu po jednom (AIO, zakladcie, flipky, na noc konopne, ...) A potom uvidime, co nam najviac bude vyhovovat. Takto bez skusenosti sa mi pacia ten Flipky, ale nechcem dokupovat pokial to naozaj nevyskusame. A najviac ma nich fascinuje to, ze sa nezehlia 😀

zuzkaro
23. nov 2010

@albao super :D dufam, ze sa ti bude dobre latkovat 🙂 inak nebola si dakedy aj na prezentacii? baby co su na teme o latkovkac ich zvyknu robievat a v BA celkom casto aj ja sa uz tesim kedy s tym zacnem ale este treba chvilu pockat kym babatka vylezu :D

kookaij
23. nov 2010

@janicac ahoj,ja som mala pri posledných 2 kontrolách tiež bielkovinu v moči,dokonca ++,tak to mám značené v knižke,nič na to mi nehovorili,že by to malo byť niečo zlé,pretože tlak mám v pohode,dokonca niekedy trochu nižší a opuchy nemám vôbec,skôr si myslím,že je to tým,že teraz pijem veľmi málo vody,nie som skoro vôbec smädná,tak to bude niečo skrz ladviny.Teraz idem v pondelok,tak uvidím ako to budem zasa mať.

albao
23. nov 2010

@aha1 ked uz mas pocit, ze maly tlaci na hradzu, tak chod k lekarovi. Moja dula hovori, ze jeden priznak je ok, ale dva-tri, ktore mozu znamenat porod, to je treba uz riesit s lekarom, aby sa nic nezanedbalo. Takze ja sa pridavam k dievcatam a radim ist na kontrolu 😉

albao
23. nov 2010

@zuzkaro no najprv som aj chcela ist na prezentaciu, ale vobec nic nestiham. A tak som sa nakoniec rozhodla, ze to urobim takto. Aj tak si to musim naozaj realne vyskusat. Aj muzikovi sa to paci, ze ake je to jednoduche, ani sa to nezhli, iba vyperie a vyvesi. Pripravujem ho totiz na to, ze obcas musi prebalit aj on 😀 Takze mam v nom podporu a uvidime. Jedine neviem ako zvaldneme zaciatok - sestonedelie, zehlenie stvorcov a tak. Zo zaciatku asi budem kombinovat aj s jednorazovkami a postupne prejdeme na latkovky uplne.

ellahop
23. nov 2010

@albao no ja si este zivo pamatam, ako mamina prebalovala brata s latkovymi plienkami a take skoro 1.5 rocne chlapca... co uz skoro vsetko papa. no nebolo to veru nic moc. 😖 ale ocenujem tvoj ekologicky pristup to je super. klobuk dolu... 🙂

zuzkaro
23. nov 2010

@albao nastastie aj ja ma v muzikovi v tomto podporu a tiez trosku rozmyslam ako budem zvladat sestonedelie ale chcela by som co najviac na latkach a asi len ked uz fakt nebudem mat sily tak jednorazovky, pripadne na noc , sak uvidime ako to pojde 🙂 zatial sa teoreticky pripravujem ale aka bude realita nik nevie :D

albao
23. nov 2010

@ellahop 😀 tie moderne latkove plienky uz nie su stvorce, ale vyzera to ako jednorazovka 😉 Do stvorcov, na ktore ty spominas, sa balia len 1-2 mesacne babatka 😉 Latkovanie je uz nieco ine ako kedysi, a mna by to tiez nenapadlo sa na to dat, neznasam zehlenie. Ale tieto moderne latkove plienky vyzeraju ako krasnucke farebne jednorazovky, len ich namiesto do kosa hodis do pracky 😉

@zuzkaro vsak aj ja si tak hovorim, ze s tymi stvorcami je na zaciatku otrava. To budem davat ako sa mi bude chciet. Ale potom tie moderne flipky, AIO atd., na to sa uz tesim 😵 Je to pekne, zdrave a (pre mojho muzika dolezita vec) ekologicke.

vikaki
23. nov 2010

ahojte babky....tak ja uz som z toho jelen....najskor mi doktor nakazal dietovat koli tlaku=furt len suchu ryzu a jablka a potom ma poslal na test na bielkoviny...Prave mi volal ze bielkovinu v moci nemam,ale zato mi ukazalo ze mi chybaju bielkoviny v krvi,cize som vraj podvyzivena......No neviem co cakal po tolkej diete,ked mi bielka zakazal jest.....Takze mam teraz zas prestat dietovat,lebo tlak mi klesol na tolko az mi je na odpadnutie,som bez sil a mam zacat jest bielkoviny...no uz mi s toho harasi....

albao
23. nov 2010

@vikaki 😀 clovek nevie, ci sa ma na tom smiat alebo sa rozculovat 😀 Asi najlepsie ked si stravu uz budes strazit sama 😉

vikaki
23. nov 2010

@albao som si objednala novy tlakomer,stary meral na figu....Budem si ppremeriavat tlak a podla toho sa zariadim,hlavne budem len menej solit....Sak tie moje pocity sa doteraz vzdy potvrdili...citim ked mi je zle od zvyseneho tlaku lebo mi busi srdce a lapem po vzduchu a rozoznam uz aj ked mam malo sil koli hladu a znizenemu tlaku...Takze podla toho budem aj papat a hotovo.# dni ryzovej diety mi asi nerobi dobre a ani bebe....Sak potrebuje obcas aj nejaku bielkovinu

vikaki
23. nov 2010

@albao inak som rozmyslala ze to skusim strednou cestou....obmedzim zivocisne bielkoviny a budem sa snazit zvysit prijem rastlinnych proteinov=hriby,soja...atd.,tak aby mi bielkoviny nechybali ale zaroven aby som sa nemusela trapit zvysenym tlakom koli zivocisnym bielkovinam....No samozrejme ze obcas dam aj masko a kazdy den pohar mlieka

albao
23. nov 2010

@vikaki ked maju vegetarianky dostatok bielkovin, urcite ti lahsia dietka s rastlinnymi bielkovinami neuskodi 😉 So sojou ale opatrne, obsahuje vela latok podobnych estrogenom. Jedna porcia soje za par dni je ale v pohodke 😉

blondi2
23. nov 2010

Baby robili vam vysetrenie, teda ster na streptokoka? ja som bola minuly tyzden u lekara a nic, iba pozrel ci sa neotvaram, potom taky rychly ultrazvuk a koniec. pritom som citala, ze v 34. tyzdni by sa to robit malo, lebo v pripade ze matka ma streptokoka, novorodenec moze dostat pri porode silnu infekciu.