Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
hlavne že máme mať RP všetky rovnako,niekto ju má pre dieťa a niekto na cigarety a čučo,vtedy nadštandardka nebola a plienky brala sestrička dozadu tam kde boli novorodenci.
Ahojte mne je dnes strašne zle už druhú noc nespím a strašne mi tvrdene brucho jak kameň a zospodu ma malý neskutočne tlačí ako keby mal už vypadnúť. Dúfam, že vy ste na tom lepšie.
@aha1 ja by som nevahala a isla s tym doktorovi. Ak mas take silne tvrdnutie, tak to moze byt vazne a netreba to podcenit.
Dneska jsem měla celou noc hrozný sny... Normálně se mi zdálo, že jsem začala strašně krvácet a nemohla jsem se pohnout... 😕 Už mi to leze na mozek 😀
@neliq to poznam,tiez ma pekne v nemecku okradlia to som tie peniaze mala schovane,pozasivane v plysakoch a predsa to nasli.A sef mi dlzil kopu penazi este vyse roka ....Musela som ho vydierat,pomohol mi byvaly sef=zahral pravnika a museli sme si povymyslat kopu klamstiev aby mi tie dlzne peniaze vobec vyplatil.......Drzim palce ocinovi,nech to dobre dopadne
@neliq manzel si mal so sebov zobrat aj nejakeho vymakaneho kamarata pre istotu.......ja som poslala chalanov od nas z dediny=kamionistov=kulturistov,nech mi idu po zvysne veci do nemecka a ked som si potom isla vyzdvyhnut tie dlzne peniaze,zobrala som so sebov manzela=vtedy sme este len spolu chodili...a poviem ti=sefko mal v gatiach
@zuzkaro Ahooj! Hlasim, ze uz aj ja mam doma latkove plienocky a nadsene ich prekrucam a obdivujem aky krasny farebny zadocek bude mat moje srdiecko 😵 Ja sa z nich tak tesim! Nakoniec som si kupila stvorce a z kazdeho druhu po jednom (AIO, zakladcie, flipky, na noc konopne, ...) A potom uvidime, co nam najviac bude vyhovovat. Takto bez skusenosti sa mi pacia ten Flipky, ale nechcem dokupovat pokial to naozaj nevyskusame. A najviac ma nich fascinuje to, ze sa nezehlia 😀
@janicac ahoj,ja som mala pri posledných 2 kontrolách tiež bielkovinu v moči,dokonca ++,tak to mám značené v knižke,nič na to mi nehovorili,že by to malo byť niečo zlé,pretože tlak mám v pohode,dokonca niekedy trochu nižší a opuchy nemám vôbec,skôr si myslím,že je to tým,že teraz pijem veľmi málo vody,nie som skoro vôbec smädná,tak to bude niečo skrz ladviny.Teraz idem v pondelok,tak uvidím ako to budem zasa mať.
@zuzkaro no najprv som aj chcela ist na prezentaciu, ale vobec nic nestiham. A tak som sa nakoniec rozhodla, ze to urobim takto. Aj tak si to musim naozaj realne vyskusat. Aj muzikovi sa to paci, ze ake je to jednoduche, ani sa to nezhli, iba vyperie a vyvesi. Pripravujem ho totiz na to, ze obcas musi prebalit aj on 😀 Takze mam v nom podporu a uvidime. Jedine neviem ako zvaldneme zaciatok - sestonedelie, zehlenie stvorcov a tak. Zo zaciatku asi budem kombinovat aj s jednorazovkami a postupne prejdeme na latkovky uplne.
@albao nastastie aj ja ma v muzikovi v tomto podporu a tiez trosku rozmyslam ako budem zvladat sestonedelie ale chcela by som co najviac na latkach a asi len ked uz fakt nebudem mat sily tak jednorazovky, pripadne na noc , sak uvidime ako to pojde 🙂 zatial sa teoreticky pripravujem ale aka bude realita nik nevie :D
@ellahop 😀 tie moderne latkove plienky uz nie su stvorce, ale vyzera to ako jednorazovka 😉 Do stvorcov, na ktore ty spominas, sa balia len 1-2 mesacne babatka 😉 Latkovanie je uz nieco ine ako kedysi, a mna by to tiez nenapadlo sa na to dat, neznasam zehlenie. Ale tieto moderne latkove plienky vyzeraju ako krasnucke farebne jednorazovky, len ich namiesto do kosa hodis do pracky 😉
@zuzkaro vsak aj ja si tak hovorim, ze s tymi stvorcami je na zaciatku otrava. To budem davat ako sa mi bude chciet. Ale potom tie moderne flipky, AIO atd., na to sa uz tesim 😵 Je to pekne, zdrave a (pre mojho muzika dolezita vec) ekologicke.
ahojte babky....tak ja uz som z toho jelen....najskor mi doktor nakazal dietovat koli tlaku=furt len suchu ryzu a jablka a potom ma poslal na test na bielkoviny...Prave mi volal ze bielkovinu v moci nemam,ale zato mi ukazalo ze mi chybaju bielkoviny v krvi,cize som vraj podvyzivena......No neviem co cakal po tolkej diete,ked mi bielka zakazal jest.....Takze mam teraz zas prestat dietovat,lebo tlak mi klesol na tolko az mi je na odpadnutie,som bez sil a mam zacat jest bielkoviny...no uz mi s toho harasi....
@albao som si objednala novy tlakomer,stary meral na figu....Budem si ppremeriavat tlak a podla toho sa zariadim,hlavne budem len menej solit....Sak tie moje pocity sa doteraz vzdy potvrdili...citim ked mi je zle od zvyseneho tlaku lebo mi busi srdce a lapem po vzduchu a rozoznam uz aj ked mam malo sil koli hladu a znizenemu tlaku...Takze podla toho budem aj papat a hotovo.# dni ryzovej diety mi asi nerobi dobre a ani bebe....Sak potrebuje obcas aj nejaku bielkovinu
@albao inak som rozmyslala ze to skusim strednou cestou....obmedzim zivocisne bielkoviny a budem sa snazit zvysit prijem rastlinnych proteinov=hriby,soja...atd.,tak aby mi bielkoviny nechybali ale zaroven aby som sa nemusela trapit zvysenym tlakom koli zivocisnym bielkovinam....No samozrejme ze obcas dam aj masko a kazdy den pohar mlieka
Baby robili vam vysetrenie, teda ster na streptokoka? ja som bola minuly tyzden u lekara a nic, iba pozrel ci sa neotvaram, potom taky rychly ultrazvuk a koniec. pritom som citala, ze v 34. tyzdni by sa to robit malo, lebo v pripade ze matka ma streptokoka, novorodenec moze dostat pri porode silnu infekciu.

Dobré ránko,
tak jsem měla radost, že neopuchám a ráno jsem se vzbudila a mám napuchlé prsty ☹ Chjo už to asi začíná 😒