icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

bubush
16. máj 2010

no jedine tak 😉 tak daj potom vediet - denne by asi rada dievcatko, vsak? 😉

denne73
16. máj 2010

Ako vieš?? bubush?

denne73
16. máj 2010

heheh si mrkla môj fotoblog. 😉

bubush
16. máj 2010

lebo som nahliadla do tvojho albumu a tam aki zlati dvaja chalani kukali 😀 tak ze asi zaobstarat sestricku chcete 😀

bubush
16. máj 2010

anoooooooo 🙂

denne73
16. máj 2010

xixixixix no ano. Hlavne nech je zdravučké. Vieš ja som po nešťastnom UPT v 5.m prišla o synčeka Alexa ☹

danata3
16. máj 2010

tak denne, podla grafu sme na tom rovnako - chlapec... 🙂
ale mozno sa graf myli a k bracekom pribudne vytuzena sestricka. 🙂

dada2007
16. máj 2010

ahojte...dík za privítanie....

kočky...neviem ktorá, ale spomínali ste, že je dobré jesť pomaranče alebo grepy, aby sa predišlo krvácaniu....je to tak? nie je to nejaký omyl čo som si pomýlila???? 😕 😕 😕

kinsli
16. máj 2010

Ahojky holky, vítám nově příchozí, že Vás tu ale je 😀 😀 😀

danata3
16. máj 2010

ano, dadka, dobre si pamatas. ja som to tu tiez citala... 😀

dada2007
16. máj 2010

aj máte tabuľku? 😉 koľko nás je? 😕

dada2007
16. máj 2010

danata3....tak som dnes dobre kúpila pomaranče 😀 😀 😀 😀

denne73
16. máj 2010

danata dakujem

bubush
16. máj 2010

denne 😔 v 5 mesiaci? preboha ☹ a co sa stalo ale ak nechces tak nemusime o tom 😉
dada ano myslim ze to spominala albao a tiez si neviem spomenut co ale citrony su dobre na krvacanie, ostatne citrusove plody neviem a co krvacas?

danata3
16. máj 2010

dadka, nerob chute. dala by som si. posli letecky. 😀 😀
tabulka tu niekde je - pozri si "januarovky"...

danata3
16. máj 2010

nie je zac denne. len dufam, ze som to podla toho postupu dobre pochopila, ale snad hej, aj manzel to tak pochopil. 🙂

bubush
16. máj 2010

ale budem mat uz riadny bordel v hlave z toho kolko nas tu je 😝 ktovie kolko nas tu vlastne je

kinsli
16. máj 2010

dada2007 grepy jsem u Kačky hodně jedla, ale chce to s mírou obsahují něco co v nadměrném množství taky není dobrý.
Jinak holky chtěla jsem zkontrolovat HCG tak jsem udělala test a kontrolní čárka vyběhla hned jak se na to místo dostala moč 😀 😀

bubush
16. máj 2010

kinsli tak je dobre 🙂

jojci29
16. máj 2010

Denne73 ja som vedela ze ta poznam z nejakeho fora.Skoda ze z anjelikov.....

bubush
16. máj 2010

grepy zvyknu baby jest aj pred kontrolou na cukor-znizuje vraj 😉

kinsli
16. máj 2010

jo super 😵 dnes mi zrovna mamka říkala, že mám nějakou cejchu, jestli nejsem těhotná 😀 😀 😀

kinsli
16. máj 2010

bubush: Tak tahle rada se mi bude fakt hodit 😵

bubush
16. máj 2010

...kinsli mamina asi nevie ze si tehu, co??! 😀

dada2007
16. máj 2010

kinsli....grapy nemusííííím...sú kyslé pre mňa moooooc 😝

danata3...soráááááááč za chúúúťky 😅

bubusch...nie-klop klop nekrvácam....ale pri malej som raz mala tmavo hnedý výtok a vtedy som bola aj na PN ....a včera v škole, neviem či zo sedenia...alebo z úzkych rifiel....ale mala som raz, malý hnedý výtok...dočítala som sa, že to môže byť z uhniezďovania...tak neviem... 😒

bubush
16. máj 2010

dada pozeram ze mas rovnaky termin ako ja 🙂 aj citis nieco? nejake priznaky? a co si sa k nam nepridala skor ked si uz tak dlho tehotna 😀

dada2007
16. máj 2010

bubusch...veru, rovnaký termín 😉 No...nepridala som sa, lebo sem chodí veľa šmejdilov 🙄 a chceli sme to oznámiť rodine osobne...teda najbližším....tak sme si to pár týždňov vychutnávali domka...tento týžden sme to oznámili rodine...a už to môže ísť ,,von" 😅 😅
a príznaky,??? hádam dva týždne po oplodnení....prsia ma boleli...teda odvtedy bolia neustále...v kuse...zatím nič, ak to bude tehu ako pri malej, tak by to bolo vyhraté 😅 😅 😅 😅 pri nej som ani nevedela, že som tehu 😀

kinsli
16. máj 2010

dada2007: Mimičo už máš uhnízděné tak měsíc 😀 😀 😀

bubush: Nikomu jsme to neříkali, až po 12tt

dada2007
16. máj 2010

kinsli...niekde som čítala, že v 8 týždni môže byť krvácanie a je to spôsobené - neviem čííííím 😅 😅 hm...fakt neviem 😝

kinsli
16. máj 2010

tak to fakt nevím, já špinila jen při uhnizďování a to v obou těhu 😉