Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ako vieš?? bubush?
heheh si mrkla môj fotoblog. 😉
lebo som nahliadla do tvojho albumu a tam aki zlati dvaja chalani kukali 😀 tak ze asi zaobstarat sestricku chcete 😀
anoooooooo 🙂
xixixixix no ano. Hlavne nech je zdravučké. Vieš ja som po nešťastnom UPT v 5.m prišla o synčeka Alexa ☹
tak denne, podla grafu sme na tom rovnako - chlapec... 🙂
ale mozno sa graf myli a k bracekom pribudne vytuzena sestricka. 🙂
ahojte...dík za privítanie....
kočky...neviem ktorá, ale spomínali ste, že je dobré jesť pomaranče alebo grepy, aby sa predišlo krvácaniu....je to tak? nie je to nejaký omyl čo som si pomýlila???? 😕 😕 😕
Ahojky holky, vítám nově příchozí, že Vás tu ale je 😀 😀 😀
ano, dadka, dobre si pamatas. ja som to tu tiez citala... 😀
aj máte tabuľku? 😉 koľko nás je? 😕
danata3....tak som dnes dobre kúpila pomaranče 😀 😀 😀 😀
danata dakujem
denne 😔 v 5 mesiaci? preboha ☹ a co sa stalo ale ak nechces tak nemusime o tom 😉
dada ano myslim ze to spominala albao a tiez si neviem spomenut co ale citrony su dobre na krvacanie, ostatne citrusove plody neviem a co krvacas?
dadka, nerob chute. dala by som si. posli letecky. 😀 😀
tabulka tu niekde je - pozri si "januarovky"...
nie je zac denne. len dufam, ze som to podla toho postupu dobre pochopila, ale snad hej, aj manzel to tak pochopil. 🙂
ale budem mat uz riadny bordel v hlave z toho kolko nas tu je 😝 ktovie kolko nas tu vlastne je
dada2007 grepy jsem u Kačky hodně jedla, ale chce to s mírou obsahují něco co v nadměrném množství taky není dobrý.
Jinak holky chtěla jsem zkontrolovat HCG tak jsem udělala test a kontrolní čárka vyběhla hned jak se na to místo dostala moč 😀 😀
kinsli tak je dobre 🙂
Denne73 ja som vedela ze ta poznam z nejakeho fora.Skoda ze z anjelikov.....
grepy zvyknu baby jest aj pred kontrolou na cukor-znizuje vraj 😉
jo super 😵 dnes mi zrovna mamka říkala, že mám nějakou cejchu, jestli nejsem těhotná 😀 😀 😀
bubush: Tak tahle rada se mi bude fakt hodit 😵
...kinsli mamina asi nevie ze si tehu, co??! 😀
kinsli....grapy nemusííííím...sú kyslé pre mňa moooooc 😝
danata3...soráááááááč za chúúúťky 😅
bubusch...nie-klop klop nekrvácam....ale pri malej som raz mala tmavo hnedý výtok a vtedy som bola aj na PN ....a včera v škole, neviem či zo sedenia...alebo z úzkych rifiel....ale mala som raz, malý hnedý výtok...dočítala som sa, že to môže byť z uhniezďovania...tak neviem... 😒
dada pozeram ze mas rovnaky termin ako ja 🙂 aj citis nieco? nejake priznaky? a co si sa k nam nepridala skor ked si uz tak dlho tehotna 😀
bubusch...veru, rovnaký termín 😉 No...nepridala som sa, lebo sem chodí veľa šmejdilov 🙄 a chceli sme to oznámiť rodine osobne...teda najbližším....tak sme si to pár týždňov vychutnávali domka...tento týžden sme to oznámili rodine...a už to môže ísť ,,von" 😅 😅
a príznaky,??? hádam dva týždne po oplodnení....prsia ma boleli...teda odvtedy bolia neustále...v kuse...zatím nič, ak to bude tehu ako pri malej, tak by to bolo vyhraté 😅 😅 😅 😅 pri nej som ani nevedela, že som tehu 😀
dada2007: Mimičo už máš uhnízděné tak měsíc 😀 😀 😀
bubush: Nikomu jsme to neříkali, až po 12tt
kinsli...niekde som čítala, že v 8 týždni môže byť krvácanie a je to spôsobené - neviem čííííím 😅 😅 hm...fakt neviem 😝
tak to fakt nevím, já špinila jen při uhnizďování a to v obou těhu 😉

no jedine tak 😉 tak daj potom vediet - denne by asi rada dievcatko, vsak? 😉