Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
bubush pri malom som tušila,že to bude chlapček,ale nie takto skoro,ale tak postupne a doktor mi to aj v 21 tt potvrdil. ale viac som chcela dievčatko a teraz mi je to jedno, fakt. som rada,že mám doma takého super chlapčeka. 😵 😵 😵 😵
holky,která jste zvědavá,zkuste tohle.mně to poprvé vyšlo a nejsem jediná 😉
http://mimino.kvalitne.cz/
melli tak nam vyslo dievcatko ale takmer sa to prekryva tak neviem 😀
tak u mna to vychádza, teda ak som to správne pochopila . dievčatko a to už na tretej hovadine.tak uvidíme
a tiez mi na tom grafe vyšiel aj prvý, že mal byť chlapček a tak aj bolo a tak mi to vyšlo aj na tých predošlích dvoch prepočtov. 😕 😕
ahoj melli moc ma ten graf nepotesil vysiel mi ze to bude chlapec neva hlavne nech je zdravucky 🙂
janka a spätne na Alexka ti to sedí. 🙂
idem to skusit 😲
baby vyslo mi na alexka divcatko tak mozno to mam naopak
no vidíš janka, ved uvidíme tak cca v auguste budú tajomstvá v brušku odhalené. 😵 😵 😵
uz sa neviem dockat Miyya kolko ti ma maly Misko zubkov ?
ja tomu nerozumiem-tomu grafu 😅
inak o tom ze sa meni krv kazdych 7 rokov to som daco uz pocula a ze kto ma z partnerov mladsiu krv tak to pohlavie sa narodi...nam to vychadza na dievcatko do decembra a ak by sme potom tak chlapca ale tento graf-ja tak nerada citam navody-budem musiet aby som pochopila
vydis a mne to vyslo opacne 😉
mě vyšel kluk...hurá doufám že to bude pravda, ale i holčička potěší..jinak kluk mi vyšel a vpodobných odahadech 2/2 :o))))))))
ok precitala som si - uz som pochopila takze podla tohto to vyzera na dievcatko 😵 😵 😵 😵 juuuj keby to bola pravda..baby ja som dnes bola v obchode a tam boli take malilililinkate boticky-take uplne pre novorodeniatko len pre paradu - biele makucke nieco ako balerinky a na suchy zips, boli makkucke a na tom suchom zipse bolo ruzove srdiecko takze skor dievcatkovske a nestali ani vela 3 eura aj nejake drobne ale nekupila som - teraz ak daco kupim tak neutralne a az neskor podla pohlavia 😉
no mne vyšlo z toho grafu toto. Ja tomu ale nerozumiem
http://mimino.kvalitne.cz/data/0.67514200 12740...
vitaj dada. 🙂
skusala som ten graf, vychadza chlapcek. no ale to je uuuplne jedno, hlavne, aby vsetko dobre islo a malinke bolo zdravucke. no nie?
moment somarinu som poslala 😉
inak vitam nove tehulky 🙂
silvi, tiez som bola zvedava na tvoj ultrazvuk, no nejde to... 😒
ozaj syli ani mne nejde otvorit tvoje bublinky,teda pise ze fotoblog prazdny
Ahojte.Aj ja sa pridavam k vam stastnym tehulkam.Termin mam 8.1.Zatial mam potvrdene tehu z hodnoty HCG ale utz som zatial odmietla az o 2 tyzdne.Takze naplno tesit sa budem az neskor.
nie je to dobre len tam treba potom klik na zadaj a graf
ahoj jojci, vitam ta.
konecne niekto z nasho kraja... 😉
ahoj jojci. Dievčatá viete to niekto prečítať z toho môjho grafu?? 😉
denne a kde mas ten graf?
denne, napis mi vsetky datumy, co si tam nahadzovala a hned to urobim a napisem spat...
bud sem do diskusie alebo do ip - ako chces... 😉

no sylvi čo si to vymazala??,
dada vitaj, inak som vás išla dočítať,ale moje dieťa nato malo iný názor,tak nič. 🙄 🙄 🙄
Mna dneska dosť pobolieva podbruško a na obed som mala pocit,ze odpadnem,ale ustála som.
No dneska som pre istou urobila tehu test a čiarka síce bola najsilnejšia od všetkých,ale nie velmi a to som si posledný test robila pred vyše týždnom,tak trošku bojkám. čakala som od testu,ze ma tak ukludni a velmi sa mi to nepodarilo. 😖 .
Ale snád to je len moja blbá paranoja. 😝 😝 😝