Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@neliq ja tentokrat nemam velke strie,lebo mam mensie brucho ako pri prvom porode...ale asi zalezi aj od toho cim natieras...ja som v 1.tehu pouzivala special krem pre tehotne na strie a nepomohlo,teraz natieram obycajnym bebe telovym mliekom a zda sa mi ze je to lepsie ako hocico ine
No a dnes ma nastvala svokra,ze ci pojdem na trh...ona si normalne neuvedomuje,ze som uz v 8.mesiaci a nemozem jej furt robit sofera,sak uz nevladzem....teda je riadne bezcitna
@cara.m no tebe sa to uz krati...ja budem rodit ako jedna z poslednych januaroviek,som teraz z toho popletena,lebo doktor mi vravi ze si to mam zacat ratat skor=podla datumu co ukazuje sono,ale ja si zas na druhej strane hovorim,ze aj ked babo je 2 tyzdne dopredu,je to len koli genetike po otcovi...takze uz neviem,na kedy si mam pocitat ten termin porodu=podla sona alebo podla vypoctu po poslednej menstruacie
@vikaki já četla, že ke konci už utz není směrodatný. Že se to počítá dle MS a nebo dle NT screeningu v prvním trimestru. Když je rozdíl v těch termínech menší než týden, bereš dle MS, když je větší, bereš ten dle utz v 1. trimestru 😉 ale ono si to dítě stejně vybere svůj termín 😉 😀
@vikaki Myslím, že poslední z vás budu já. Mám termín až na konci ledna. Nejdříve mě strašili s předčasným porodem, ale ten je momentálně naštěstí zažehnaný. Podle úterní kontrole je vše v pořádku, i váhově prý odpovídáme 31. týdnu.
Vy už tady všichni budete mít mimča doma a já se ještě budu valit s pupkem 😀
@misag23 No já jsem měla taky nemocenskou. A 8. týdnu před porodem mi vycházelo na 20. listopadu. No a kontrolu jsem měla naplánovanou na 24. listopadu, tak mi to napsala od toho data. Takže více jak 7 týdnů před porodem. A jsem samozřejmě ráda, protože přesně jak říkáš, ty vycházky byly hrůza. Od 12 do 4. Manžel i mamka chodí z práce o půl 4, takže buď jsem šla někde sama nebo jsem měla smůlu. Teď už můžu kdykoliv. I když bych se měla šetřit...

@misag23 babky a ja uz si ani zadok z predu utret nemozem