Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
No ak nechcete aby vás tu ktokolvek očumoval , čo je mimochodom pravda tak sa dá tema aj zamknuť. nie?? No to by tu potom nemohli prísť nové tehu. napr. ako dnes ja.
nie denne netreba uzamykat temu lebo presne kvoli tomu ze este mozu prist baby a ja ked nieco chcem vediet tak tiez idem pokukat do inych tem - takze ako oni pomozu nam tak dokazem zase pomoct mi niekomu 😉 ved ak ma niekto problem tak si nemusi dat fotku..ja mam tiez taku ze by ma ani vlastna mama nespoznala 😀
denne, ja som sa toho bala, tak som si docasne vytvorila novy login...
čau holky co probíráte? 🙂 😉 vítám nově příchozí 😵 😵
denne73: Zamneme se v únoru 😉 Pak už je jasné, že se nikdo nepřidá a je zbytečné aby si něktečí lidi dávali pozor na posu kvůli čumilům. My jsme se taky s holkami zavřeli a je to super 😉 Nikoho nového nepřibíráme, takže čumilů se nemusíme bát a bavíme se jak nám zobák narostl 😀
bubush: Ví to moje bývalá kolegyně, té jsem to slíbila, že hned jak budou // tak, že jí to písnu ( bude mě střídat ) až odejdu na PN.
a pak jsem to ještě řekla jednomu kamarádovi, protože mě volal jestli může u nás přespat, že by nám dělal kazišuka 😀
Tak jsme mu řekla, že určitě nedělal, protože čekáme miminko, tak ta frekvence není taková 😅
Jasné bubush suhlas. 😉
....my sme to v oktobrovkach 2007 vyriešili tak, že už sme zohraná partička...tak sme si tému založili novú- v súkromných....a máme pokoj 😉 nejednej sa stalo, že šmejdili dedinské či mestské ,,cicky" ktoré potom púšťali info len taká radosť 🙄
dada:to je fakt někdy je lepší zamknuté téma 😵 😵
dada2007: Přesně jak píšeš měli jsme stejné problémy když jsme byly otevřené 😉
No ja som tiež členkou sukromnej témy : Otehotnela som 2010. 🙂
kočky...tak neskôr sa dáme zamknúť....alebo teda založíme v súkromných....ja som túto tému sledovala od prvého príspevku...len som sa bála, že nejaká drbna ma natrie...to by nebolo pekné...pre rodinu...že sa to dozvedia od cudzích 😠 😠
Ahojky
adrous 😉
já jsem založila 2 soukromé skupiny 😉
kinsli ahooooj ty tu jsi jak dlouho??? 😀 😀 😀
ja som zas taka ze co na srdci to na jazyku cize kebyze chcem povedat ze moje kolegyne su kravy tak to napisem a nemam problem tu mat svoju tvar...asi viem preco to tak hovorim a je mi jedno ci by sa to dostalo do usi konkretnym osobam...ja len preto ze fakt niekto moze nieco chciet tak moze kludne nakuknut - ved ja obcas zajdem na porovnanie na "januar 2010" a podla dni porovnavam a teda ako pri mojej prvej kontrole u dokyho som bola vystresovana aj tam som si precitala ci uz mali v tom case bijuce srdiecko 😉 ale to je cisto moj nazor ak budete chciet sukromnu tak sa pridam, mne je jedno
kinsli ze "kazisuk" 😀 😀 😀
řekla bych tak půl hoďky, před tím jsem opět žehlila... fůj :(
kinsli světačka založila 2 soukromé témata 😀 😀 😀 😀
denne ako dlho ste sa snazili teraz? 😉
hihi kinsli říkala jsem manžovi že se mi jmeno na kluka líbí ludvik nebo alex a jemu se to nelíbí nebo cooooo 😀 😀 😀 😀 😀
bubush: kazišuka neznáš??? To je hodně známé 😵
Holky dnes jsme byli v Jeně a koupili si novou ložnici 😵 Mám z ní obrovskou radost, spousta úložného prostoru a nakonec jsme to vymyslely tak, že na protěší stěnu jsme dali jen jednu 180 cm skříň a nechali tam místo pro postýlku 😉
a pak až půjde prcek ke Kačence tak to dokoupíme 😉
holky jdu zalomit ráno vstávám brzo musím venčit psa 🙂 😉
my se snažili 2 měsíce, tedy druhý měsíc to vyšlo 😉
začínali jsme tedy už v únoru, ale to jsem ještě neměřila TB a vůbec jsme se netrefili 😅 Tak byla fakt šance nulova, sekli jsme se o víc než týden 😉
V březnu jsme luxusně projeli ty dny s vekým D, to už jsme měřili a kupovala jsem i ovu testy ale nic
a v dubnu se zadařilo 😉
adrous: Mě se na kluka strašně líbí Vojtíšek 😵
adrous: Jsem zvědavá která z nás bude dřív rodit 😀 😀 😀
adrous dobrou 🙂 akeho psa mate?
kinsli:my neměřili ani ovu testy a taky to šlo 😀 😀 😀 😀
kinsli u nas sa to slovicko nepouziva ale prelozila som si ho a je super 😀 😝
a teda toto tehu prislo celkom rychlo tak nech aj tak prejde - samozrejme so stastnym koncom 🙂
bubush:kříženec špic a ridgeback 🙂 😉 ale je to směska 😵
tak to bude asi vacsie 😉
bubush je střední juknu se jestli nemám foto 🙂

dada no to mas pravdu - ani nevieme co a kto nas tu ocumuje 😠 ved jasne ak ste to citili tak tak ste dobre urobili ze ste tak urobili 😉 booze to bola hlboka myslienka 😀 😀 😀
kinsli ste dobri ze tajite 😉 ja by som nezvladala-a nikto nikto vobec nevie? ani daka kamoska alebo niekto blizky aby si to nemusela dusit v sebe-teda okrem nas a manzela 😀