Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahoj všem, tak jsem ode dneška na mateřské. Na kontrole vše OK, brali mi kultivace na toho streptokoka, jak tu o tom už asi byla řeč.
Jinak k těm mírám - 178/99 - takže taky nic moc. Zato jiné partie (ty nižší) se zvětšují mnohem rychleji. Doufám, že po porodu půjdou stejně rychle pryč 😒
@ellahop som na tom tak podobne ako ty,tiež neviem,či stihnem nejaké pečenie,termín mám síce 4.1. ale dnes mi lekár povedal,že za 2 týždne keď prídem na kontrolu sa dohodneme na termíne,lebo tiež idem cisarským,takže keď to vydržím tak hneď po Vianociach,že to urobíme medzi sviatkami,tak na silvestra už budeme štyria.Tiež ešte nie som pobalená,ale veci mám kúpené všetky.
ked uz si tu tak vsetky meriate pupky tak sa taktiez pridam 🙂 161/ 107 🙂 a to sa mi len posledne dva tyzdne tak brusko zvacsilo...donedavna mi moc nechceli verit ze som tehu 🙂 tiez som z tych buclatejsich 😀
ahojte, tak som neodolala a zmerala som sa aj ja 🙂 vyska 170 cm, brucho 110 cm 🙂 🙂 🙂 nastastie v stehnach a zadku som vela neprirala, dnes som bola na poradni, mame +6 kg, pracujem z len do piatka, od soboty na materskej 🙂 🙂 🙂 uz sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm 🙂 🙂 🙂 uz mam naplanovane prehadzat kuchynu, spajzu a obyvacku, myslim tym porobit poriadky v skriniach..... 🙂 🙂 🙂 mam dost casu, sama doma 🙂 🙂 🙂 a naplanujem aj nejake vianocne pecenie,nie nejak vela, ale aspontrohu,nech mame vianocnu vonu doma 🙂 🙂 a este chcem vianocne vyzdobit byt, oci to hned budem potom davat dole, bo asi neskor v januari to uz neudem stihat 😉 a vianocne nalepky na oknach vo februari budu vyzerat dost blbo 🙂 🙂 🙂 pekyn zvysok vecera!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀
Tak já se taky hlásím 😀 Já mám při výšce 161cm přes bříško 99cm....ale mám ho dost nízko a přibrala jsem celkem 13kg 🙂 Před těhu jsem měla 52kg teď už mám přes 65kg 😀 Ale zajímavé je, že jsem přibrala jenom přes to břicho, maličko přes stehna, ale skoro všechno svoje obleču, jen nezapnu přes břicho (kalhoty, rifle, sukně) a trička taky obleču svoje, ale taky musí být delší 🙂
@cufinka to u mna je zase opacne, zadok a nohy chude ale brucho, toho sa tazko zbavujem 😒
@stanulka551 no každá to máme těžké 😒 Ale ted to snad dáme dolů při tom kolotoči u prcků rychle 😀
ahojte, držím všetkím maminka palčeky ako aj sebe po pôrode aby tie nadbitočné kila a aj niake este bonusové išli čim skôr a rýchlo dolu. 🙂
pôjdu nebojte sa,pokým sa človek nevozí na aute, ale pekne poctivo kočíkuje tak to zlezie aj samé. 😀
ja som aj pri prvom schudla rýchlo a ani neviem ako,dokonca ešte viac ako som pribrala 🙂
@albao
@vilca dakujem dievcata...to bude asi tym,ze som pri prvom tehu otrasne pribrala=vyse 20 kilov a koza je uz na bruchu natiahnuta,babo sa ma este kde natahovat 🙂 No a vraj pri prvorodickach je to inak,pretoze este maju pevnejsie brusne svalstvo a busko az neskor vystupue...No ak si vsimnete,trosku na tej foto vidno aj strie=tak to je vsetko z prveho tehu,teraz mam brusko pomerne mensie ako som mala vtedy v danom stadiu a uz sa mi strie nevytvara....Inak po prvom porode mi na podbrusku ostala otrasne visiet koza,az sa mi to hnusilo.Som zvedava ako budem vyzerat teraz ked porodim,uz len plastika to asi zachrani 😖 Ak vyhram na sportke 😀
@cufinka u mna to bolo tak,ze som vzdy mala stehna a zadok jak kobyla 😀 ,ale brucho rovne ako doska.......Po svadbe sa mi to zacalo formovat naopak,zadok mam jak letisko=plochy a brusko zacalo naberat na slaninke...no a po prvom tehu uz ani nehovorim,to ked vidim to brucho ovisnute,kolkokrat az placem

Aku velkost triciek nosite na doma? Ja som muzikovi slohla nejaku tu koselu na domace nosenie a myslim, ze dalsich 10 cm by to nezvladlo 😀 😅