icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

albao
29. nov 2010

Aku velkost triciek nosite na doma? Ja som muzikovi slohla nejaku tu koselu na domace nosenie a myslim, ze dalsich 10 cm by to nezvladlo 😀 😅

sova33
29. nov 2010

Ahoj všem, tak jsem ode dneška na mateřské. Na kontrole vše OK, brali mi kultivace na toho streptokoka, jak tu o tom už asi byla řeč.
Jinak k těm mírám - 178/99 - takže taky nic moc. Zato jiné partie (ty nižší) se zvětšují mnohem rychleji. Doufám, že po porodu půjdou stejně rychle pryč 😒

sova33
29. nov 2010

@albao Já můžu nosit pořád nějaká svoje trika, pokud jsou dost dlouhá.

albao
29. nov 2010

@sova33 fiha, to vazne? Ja mam take uz len jedno, aj to je uz znicene - farbu mi vytahalo savo pri upratovani 😒

sova33
29. nov 2010

@albao Jo, mám pár triček, které mi pořád jsou. Přes prsa jsem skoro nic nepřibrala, tak se mi jenom šponují přes břicho, ale když jsou dostatečně dlouhé, je to v pohodě. 😉

cufinka
29. nov 2010

ahojík tak se jdu taky pochlubit se svým bubnem 😀 170cm - bříško 118cm 😀 Jinak já taky normálně nosím svoje trička co jsem nosila před těhu 😉
@sova33 tak sme na tom stejně ,mě ted narostla nehorázně prdel a stehna 😒

sova33
29. nov 2010

@cufinka Snad to pak půjde dolů, docela mi to vadí.

cufinka
29. nov 2010

@sova33 no já měla problém normálně zhubnout když jsem chtěla -pořád jsem měla navíc ten dolejšek.břicho šlo rychle dolů ale stehna a zadek ne .Tak se obávám že u mě o tak jednoduše nepůjde ani ted 😒

kookaij
29. nov 2010

@ellahop som na tom tak podobne ako ty,tiež neviem,či stihnem nejaké pečenie,termín mám síce 4.1. ale dnes mi lekár povedal,že za 2 týždne keď prídem na kontrolu sa dohodneme na termíne,lebo tiež idem cisarským,takže keď to vydržím tak hneď po Vianociach,že to urobíme medzi sviatkami,tak na silvestra už budeme štyria.Tiež ešte nie som pobalená,ale veci mám kúpené všetky.

lavazza
29. nov 2010

@sova33 ja obliknu skoro vsechny svoje trika, horsi uz sou mikiny, ale do neceho se taky jeste vejdu, jediny co sem porizovala sou kalhoty a nejakou tu tuniku

neliq
29. nov 2010

@stanulka551 obvod bruška 116 pri výške 162 😉

annmarie
29. nov 2010

@haniula tak prajem co njadlhsi pobyt doma 🙂

neliq
29. nov 2010

@albao ja som zobrala tričká môjmu manželovi, on nosí tak xl - xxl, takže stále ešte oblečiem 😀 😀 ale niekedy navlečiem aj dámske predĺžené tričká veľkosti xl

annmarie
29. nov 2010

ked uz si tu tak vsetky meriate pupky tak sa taktiez pridam 🙂 161/ 107 🙂 a to sa mi len posledne dva tyzdne tak brusko zvacsilo...donedavna mi moc nechceli verit ze som tehu 🙂 tiez som z tych buclatejsich 😀

neposedna
29. nov 2010

ahojte, tak som neodolala a zmerala som sa aj ja 🙂 vyska 170 cm, brucho 110 cm 🙂 🙂 🙂 nastastie v stehnach a zadku som vela neprirala, dnes som bola na poradni, mame +6 kg, pracujem z len do piatka, od soboty na materskej 🙂 🙂 🙂 uz sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm 🙂 🙂 🙂 uz mam naplanovane prehadzat kuchynu, spajzu a obyvacku, myslim tym porobit poriadky v skriniach..... 🙂 🙂 🙂 mam dost casu, sama doma 🙂 🙂 🙂 a naplanujem aj nejake vianocne pecenie,nie nejak vela, ale aspontrohu,nech mame vianocnu vonu doma 🙂 🙂 a este chcem vianocne vyzdobit byt, oci to hned budem potom davat dole, bo asi neskor v januari to uz neudem stihat 😉 a vianocne nalepky na oknach vo februari budu vyzerat dost blbo 🙂 🙂 🙂 pekyn zvysok vecera!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀

stanulka551
29. nov 2010

peknucke bruska dievcata, tesim sa ze ste sa ku mne pridali 😉

kamusek
29. nov 2010

Tak já se taky hlásím 😀 Já mám při výšce 161cm přes bříško 99cm....ale mám ho dost nízko a přibrala jsem celkem 13kg 🙂 Před těhu jsem měla 52kg teď už mám přes 65kg 😀 Ale zajímavé je, že jsem přibrala jenom přes to břicho, maličko přes stehna, ale skoro všechno svoje obleču, jen nezapnu přes břicho (kalhoty, rifle, sukně) a trička taky obleču svoje, ale taky musí být delší 🙂

stanulka551
29. nov 2010

@cufinka to u mna je zase opacne, zadok a nohy chude ale brucho, toho sa tazko zbavujem 😒

kamusek
30. nov 2010

Krásné ránko přeju. I já přidávám fotečku bříška 🙂 Byli jsme se fotit s manželem u fotografky, ale zatím mám jen pár ukázkových fotek. Pak dám do albíčka více. Přeju krásný zimní, zasněžený, ničím nerušený den. A pohlaďte bříška maminky, už za chvilku je mít nebudeme 😀

cufinka
30. nov 2010

@kamusek krásné 🙂 slušinkuje 🙂

cufinka
30. nov 2010

@stanulka551 no každá to máme těžké 😒 Ale ted to snad dáme dolů při tom kolotoči u prcků rychle 😀

vera1132
30. nov 2010

ahojte, držím všetkím maminka palčeky ako aj sebe po pôrode aby tie nadbitočné kila a aj niake este bonusové išli čim skôr a rýchlo dolu. 🙂

tereza79
30. nov 2010

pôjdu nebojte sa,pokým sa človek nevozí na aute, ale pekne poctivo kočíkuje tak to zlezie aj samé. 😀

neliq
30. nov 2010

@tereza79 v to pevne dúfam 😀 inak dobre ránko všetkým 🙂

tereza79
30. nov 2010

ja som aj pri prvom schudla rýchlo a ani neviem ako,dokonca ešte viac ako som pribrala 🙂

kamusek
30. nov 2010

@cufinka Děkujeme 🙂

vikaki
30. nov 2010

@albao
@vilca dakujem dievcata...to bude asi tym,ze som pri prvom tehu otrasne pribrala=vyse 20 kilov a koza je uz na bruchu natiahnuta,babo sa ma este kde natahovat 🙂 No a vraj pri prvorodickach je to inak,pretoze este maju pevnejsie brusne svalstvo a busko az neskor vystupue...No ak si vsimnete,trosku na tej foto vidno aj strie=tak to je vsetko z prveho tehu,teraz mam brusko pomerne mensie ako som mala vtedy v danom stadiu a uz sa mi strie nevytvara....Inak po prvom porode mi na podbrusku ostala otrasne visiet koza,az sa mi to hnusilo.Som zvedava ako budem vyzerat teraz ked porodim,uz len plastika to asi zachrani 😖 Ak vyhram na sportke 😀

vikaki
30. nov 2010

@albao ja som pred otehotnenim schudla 8 kilov a tie som teraz pocas tehu nabrala naspat,takze v pohode obleciem vsetky tricka co predtym

vikaki
30. nov 2010

@cufinka u mna to bolo tak,ze som vzdy mala stehna a zadok jak kobyla 😀 ,ale brucho rovne ako doska.......Po svadbe sa mi to zacalo formovat naopak,zadok mam jak letisko=plochy a brusko zacalo naberat na slaninke...no a po prvom tehu uz ani nehovorim,to ked vidim to brucho ovisnute,kolkokrat az placem

vikaki
30. nov 2010

@neposedna to fakt? budes robit predvianocne upatovanie? Ja uz sa nemozem voobec zohnut,nieto este skrine a skrinky upratovat...Ja sa na to tento rok vykaslem........