icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

neposedna
5. dec 2010

@monik1 ahojky! my sme akurat vcera kupili matrac do postielk, kupili sme kombinaciu kokos a molitan teda polokokosovy..., mam v plane pouzit to najprv molitanovou stranou, aby bol maksi a potom, ked bude babo uz stat a stavat sa, tak ho otocim tou kokosovou, aby sa jej neprepadaval cez rost..... 🙂 🙂 🙂

janettan
5. dec 2010

@haniula Blahoželám k bábätku! Tak si prvá maminka, ktorá porodila z nás januároviek 😀 Teším sa s vami, už som to stihla oznámiť aj manželovi. 🙂 A okrem toho má Markétka aj pekné miery. To ja mám bábätko ešte určite menšie.

janettan
5. dec 2010

Ja mám termín presne o mesiac, ale neviem, či nás Tatianka ešte neprekvapí - keď som si dnes prečítala odkaz, že jedna z nás to už má úspešne za sebou ..... termíny sa nám už blížia 😕

lolelole
5. dec 2010

@haniula taky moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka 🙂

kamusek
5. dec 2010

@monik1 Moni, my máme tu kokos-molitan-kokos a nemyslím si, že by byla tvrdá. Mamka nechala dělat do postýlky, co budou mít u nich, když tam malé náhodou bude molitanovou a řekla bych, že v tom moc velký rozdíl není. Musela ji nechat udělat na míru, protože mají starší postýlku ještě po nás a je to taková atipická míra. A vypadají skoro obě stejně. Takže bych se toho nebála...

meduliacik
5. dec 2010

@neposedna Ten papier u zamestnavatela mas len podpisat a viac sa nestaras. Ten druhy papier na DNP len podpises, odovzdas pri okienku. Obciansky mozes mat, ale odo mna nic nepytali. Nezabudni si vyplatit este zvysne poistne po nastup na matersku, dalsie poistne odo dna nastupu uz nemusis platit. Zvysnu sumu, ktoru mas doplatit ti povedia zas pri okienku, kde si si uzatvarala DNP. Prajem pohodovu MD az do porodu 🙂

meduliacik
5. dec 2010

@haniula Gratulujem srdecne, prajem vam krasne spolocne chvile, vela mliecka, dobre "prisatie", spokojny spanok a skore zotavenie mamicke. Hlavne budte obe zdrave. Drzte sa 🙂

misha8
5. dec 2010

@haniula jeej aj ja sa pripájam hlavne veľa zdravíčka prajem 😉

neposedna
5. dec 2010

@meduliacik dakujem!!!

riki1
5. dec 2010

@haniula Gratulujem a želám veľa zdravíčka a šťastíčka ! 🙂

lavazza
5. dec 2010

@haniula gratuluju

kinsli
5. dec 2010

@haniula jéé moc velká gratulace 😵 pak sem musíš hodit návod jak jste malou vyhnali 😀 😀
my začneme vyhánět po vánocích 😀

sirenita
5. dec 2010

@haniula Veliká gratulace!!! 🙂

stanulka551
5. dec 2010

@haniula supeeeer gratulujem 🙂

haniula
5. dec 2010

Vsem dekuji za prani moc moc!!!. Na nakupy nedoslo. V pul osme rano mi praskla voda,v deset prijem a v 13:48 mala byla na svete. Az se vratim domu,tak vlozim fotecky,bude jich urco hodne 🙂)))

stanulka551
5. dec 2010

u nas vcera cely dne prsalo a dnes je vsade jedno velke klzisko, prekazilo mi to plany vyrzit do mesta, ale radsej budem doma, nerada by som sa niekde vytrieskala 😖

kinsli
5. dec 2010

@stanulka551 Ahojky 😉 Až půjdeš do města hoď prosím na poštu Jarce ty lacláčky 😉 Moc díky 😵

A jak jinak je??? Já už dnes od rána lapala po dechu tak jsem poslala Lukyna do lékárny 😉
Přinesl mi superželezo, je tam i kyselina listová a mělo by se jíst měsíc před porodem, operací
to nevím jestli měsíc dodržím, ale určitě lepší něco nežli nic 😉

kinsli
5. dec 2010

@haniula už se těšíme na fotečky 😵

meduliacik
5. dec 2010

@haniula Tak to si mala na prvorodicku super rychly porod. Ja som rodila az 22,5 hodin potom, co mi odtiekla voda 😝 Ste sikulky 🙂

kinsli
5. dec 2010

@haniula to máš krásný, že budete mít vánoce ve třech 😵

kinsli
5. dec 2010

já rodila od prasknutí vody 3,5 hodiny 😉

zuzik28
5. dec 2010

Ahoj holky, já už bych taky pomalu rodila...jak tak čtu o @haniula a jejich princezně. Ikdyž s tím mým čípkem to asi taky nebude na dlouho 🙂

@kinsli jak jsi mi tenkrát posílala odkaz na tu kojeneckou váhu, tak už ji mám dlouho doma...řekla bych, že super. Škoda, že jsem ji neměli i u Ondru...díky
Jo jo, železo je dobré. Mně ho tedy předepsal doktor tak taky zobu. Ještě k tomu ráno vápník, a hromady hořčíku...noo sranda 😀

A můžu vám říct, že toto těhu je diametrálně odlišné od toho jak jsem čekala Ondru. Takové bolesti pánve, bederní páteře, třísel...to je hrůza, vůbec nemůžu sedět, ležet, vstát z postele...paráda. Taky už vím co je to pálení žáhy...to jsem v životě neměla. A teď kvůli tomu ani nemůžu spát. Holčička mě pěkně trápí. Ale co bysme pro prcky nevydržely co?
Jsem si postěžovala...omlouvám se 😅 🙂

zuzik28
5. dec 2010

A já si myslela, že jsem se svými 4,5 hodinami od příjmu byla super rychlá 😀 Mám ještě co zlepšovat....tak třeba tentokrát 😀 😀 😀

cara.m
5. dec 2010

@haniula jéééé tak to je super, já chci taky tak rychlý porod 🙂 Už se těším na fotečky!

cara.m
5. dec 2010

@zuzik28 no já si myslím, že u mě to už taky dlouho trvat nebude, ale ještě 14 dní bychom mohli vydržet dohromady 🙂 Kolik máš čípek?

renatka100
5. dec 2010

@haniula srdecne gratulujem!!!

renatka100
5. dec 2010

@misha8 epi nechcem, jedine, ze by to doktor chcel, tak uvidime. Chodis aj na cvicenie k p. Jezikovej? Ja chodim v utorky a je to dost dobre, mame tam teoriu a aj nejake tie cviky.

zuzik28
5. dec 2010

@cara.m Já mám čípek 2,5 cm (CS 3), to bylo minulou kontrolu, ve středu...ale myslím, že to není ještě tak strašné. Jenže nemůžu odpočívat kdykoliv chci, vzhledem k Ondrovi...ale nějak se to dá. Taky bych ještě tak těch 14 dní chtěla vydržet...

cara.m
5. dec 2010

@zuzik28 Tak to máš krásné, já ho mám 18 mm 😒 Ale už to prý taky nemusím řešit, že když to přijde tak to přijde 🙂

misag23
5. dec 2010

@haniula Přidávám se ke gratulantům 😉 To je super, že si to měla takhle rychle za sebou, tiše závidím. Tak až vás pustí domů, budeme se těšit na fotečky a na podrobný popis 😀