Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@cufinka
@majamat ,no viem ze tehulky tym trpia,ale urcite zavolam doktorovi a opytam sa ho co mi odporucuje,pretoze by som chcela aby sa to do porodu urcite zlepsilo,,,,,,,no lebo fakt s tym tlacenim pri porode to neni bohvieco,tak aby horsie nebolo...okrem toho aj to nadstrihnutie hradze bude pri tom nebezpecne
@majamat pri mne na izbe lezala jedna ruska a ta prisla a hned porodila.....este sa smiala ze pritlacila prstom na brucho a babo vyletelo....ani ju nenadstrihli......A to mala fakt velkeho chlapceka,bol riadne vlasaty a brckavy ako medved.......a pamatam si,ze ta trubka mrmrala ze ake skarede medvieda porodila 😕
@vikaki mozes pre istotu informovat aj porodnika. mozno si to aj sam vsimne. popravde by si aj mal, kedze su to vonkajsie hemoroidy.
cudzinkam to nejak ide. ako to robia. 🙂
@neliq ja to tiez nevidim nejak nadejne. CS mam 1. brusko mi nejak viditelne neklesa, aj ked som uz pocitila nejake zmeny. posledne 2-3tt chodim casto v noci na WC a nepali ma tak zaha. mozno sa uz posuva nizsie. ani mi moc netvrdne, aj ked to mozno neviem tak dobre rozoznat. pred 3m. mi tvrdlo brusko a citila som to poriadne. teraz sa mi to zda ine.
@kookaij vsak to bola asi riadna vinimka. ja len dufam, ze som podedila po mame rychle porody. sme traja a vsetci sme boli na svete za 2-3hod. fakt je, ze ja a sestra sme boli malicke.
@luciemar niekde uz pri druhom dietati je normalny porod KP. druhorodickam to ide lepsie, tak preto to tak robia. dost zalezi od porodnice.
@luciemar KP sa rodí väčšinou císarským,ale mne to najskôr vyvolávali normálne,až keď som bola už otvorená na 7 cm,tak sa rozhodli,že to ukončia císarskym,ale teraz mi v pondelok povie,ako pôjdem rodiť,ale povedal,že normálne na 30%,takže až bude plánovať cisársky a ak dovtedy vydržím tak to bude o týždeň skorej než mám termín
Holky, už máte zabalené dárky? Já se na to chystám dneska 😵 A kupujete pod stromeček i něco pro mimi, i když se narodí až v lednu? 🙂
@vikaki už jdu číst 🙂
@kamusek aha, tak to je možné, já jsem to používala až po porodu...
To mi připomnělo, že včera se mě Dr. ptala, co beru na to nachlazení...řekla jsem, že jen Paralen...no a ona že Paralen můžu, ale lepší je pro mě Acylpyrin...tak jsem ho dneska koupila, mrknu do příbalového letáčku a tam "není vhodné pro ženy v posledních 3 měsících těhotenství"...tak jsem z toho jelen 😨
Cara.m moc velké gratulace!! Koukám, že to přemlouvání moc nepomohlo, prostě Adámek si prosadil svou!.o) Buďte hlavně oba moc zdraví!!!

@kookaij niektore tehulky maju rychly porod a behanie po byte by to mohlo este urychlit. vcera som citala, ze jedna madarka porodila za 30min. pomahal jej pri tom meteorolog na dochodku, ale ona cakala uz 6 dieta, tak to bolo rachle. dokonca to bol porod KP.
@vikaki za to mozu hormony. ja nemam hemoroidy, ale v lekarni ti urcite poradia. u tehuliek su caste.