icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kookaij
7. dec 2010

@vikaki ja som včera keď sme boli s manželom nakúpiť som mu hovorila,že už bude chodiť on sám,že mu len napíšem čo treba kúpiť,len čo keď on mi z toho obchodu ešte aj 10 krát volá,že majú aj to aj to či to má kúpiť,no hrôza,ja si zasa pripadám keď chodím jak tučňák.

neliq
7. dec 2010

@vilca aj u nás sa oteplilo a teraz hnusne prší, to už bol asi lepší ten sneh, ktorý sa pre zmenu roztopil, ale na sobotu zase hlásia ochladenie, tak som zvedavá, či zas dovtedy bude prsať a potom to všetko zamrzne, to zase budú potom cesty. Mlj manžel bude musieť na poradne chodiť a snami, lebo nebývame priamo v meste ale asi 4 km od neho, takže jediná alternatíva je auto, autobus tu chodí len 2x denne a síce 4 km nie je až tak ďaleko, ale s drobcom v takej zime by som to pešo neriskovala 🙂

janettan
7. dec 2010

@luciemar blahoželám care k bábätku .... a teším sa na prvé fotky Adamka 😅

vikaki
7. dec 2010

@kookaij no moj manzel tiez tak nejako s tymi nakupmi,ale najhorsie na to je,ze to ze vola 4 krat co nam este treba kupit,ale ze trebars ho poslem kupit vajcia,maslo a mlieko a on kupi vsetkeho po 2 balenia+gumenych medvedikov,cokoladky,colu,napolitanky.......takze namiesto vypocitanych 4 euro da za nakup nakoniec 20 eur...a to ma vie vytocit,lebo ja tu hospodarim pekne ekonomicky a on hned jak ma prilezitost to prehana

kookaij
7. dec 2010

@vikaki aj u nás je to tak,že donesie plno navyše a keď ide zo synom mu dovolím nech mu kúpi 1 nejakú sladkosť a oni donesú hneď tri a hocičo navyše,voľakedy kúpil presne čo mal napísané a nič navyše,teraz to až preháňa.Minule som mu kázala aby priniesol olivový olej,mali v akcii 500 ml,vrátil sa bez oleja,lebo,že k tomu boli pribalené ešte aj olivy v pohárku,pritom tá istá cena+olivy navyše.

vikaki
7. dec 2010

@kookaij 😀 asi mu bolo tie olivy luto zahodit,ak nejedava

kookaij
7. dec 2010

@vikaki práveže jedáva a odvedy čo sme boli na dovolenke na Corfu,čo už je síce 7 rokov,odtiaľ sme si doviezli prvé bábo,tak chce mať doma stále olivový olej a všetko si ním polieva,ale,že to nebolo na tom lístočku napísané ,že aj s olivami,len to som ja nevedela,lebo v letáku bol vyfotený len samostatný olej a hento bolo k tomu pribalené grátis.No čo som mu mala na to povedať.... 🙂

monik1
7. dec 2010

Holky, v televizi v reklamě říkali, že je v Tescu sleva 30 % na VEŠKERÉ oblečení a obuv do neděle.. když veškeré, tak i dětské, ne?? 😉

janettan
7. dec 2010

@vikaki ja už poslené dni tiež posielam manžela do obchodu, hlavne teraz, keď je takéto počasie - napíšem mu lístoček a ak sa nevie rozhodnúť, zavolá mi .... keď som mu to nepísala, tak si zapamätal, že by mal kúpiť napr. 5 vecí a vždy niečo zabudol, niekedy aj tú najdôležitejšiu vec do varenia ... ale snaží sa ..

vikaki
7. dec 2010

@kookaij sranda,jedna moja sesterka si na babo zamiesila v taliansku a druha u nas v grecku na navsteve...ja som prve splodila na slovensku...tak sa len smejeme ze aki sme medzinarodni.....Moj ocko tvrdi,ze Kyriako sa na slovensku len deti naucil robit 😀 Inak aj my zboznujeme olivy

ellahop
7. dec 2010

ja prave rozmyslam ze v sobotu by sme mohli ist do nejakeho nakupneho centra lebo nemame kupene darceky a v nitre su pri divadle vianocne trhy tak aj tam by sme zasli... ja milujem vianocne trhy. vonu vareneho vina, a vsetkych tych dobrot...tak dufam, ze bude dobre pocasie a vylet nam vyjde...a v nitre na trhoch predavaju aj skvelu varenu cokoladu... 🙂

vikaki
7. dec 2010

babky ja uz som vraj jak na dvojicky 😒

vilca
7. dec 2010

@vikaki tak to je pořádné bříško 😵 Ale jinak jsi myslím ani nepřibrala, že?

vikaki
7. dec 2010

@vilca zatial mam + 8,5 kg......za mesiac som pribrala pol kila

vilca
7. dec 2010

@vikaki tak to ti závidím...já jsem zatím přibrala 12 kg... ☹

vikaki
7. dec 2010

@vilca 12 kg je myslim v pohode,nie?........ja mavam casto hnacky,mozno to bude tym......aj ked teraz som hnackam asi aj radsej,pretoze predvcerom jak ma zapieklo mi vystupili tie hemeroidy ☹

vilca
7. dec 2010

@vikaki no radši to řešení váhy nechám, až se narodí mimi 🙂 Jinak bych se musela zbláznit...
A každopádně při hemeroidech je průjem o něco snesitelnější než zácpa... 😉

vikaki
7. dec 2010

@vilca 🙂 😉

kookaij
7. dec 2010

@vikaki teda krásne bruško,inak keby sa nám nepodarilo v apríli u nás bábo,tak sme sa chystali zasa niekde v lete do Grécka a chceli sme si zasa odtiaľ skúsiť priniesť.

vikaki
7. dec 2010

@kookaij pridte nabuduce na kafco........

misag23
7. dec 2010

Ahoj holky. Nejprve moc gratuluji Klárce k narození malého Adámka. To je sranda, včera tu psala, jak ho ještě bude chvilku bude přemlouvat, aby zůstal v bříšku a večer se narodil 🙂 Hlavně že jsou oba v pořádku a že měla rychlý porod. Tiše závidím ...
@vilca Já se dnes taky chystám na balení dárečků. Včera jsme byli nakupovat, tak už většinu mám. Už se na to balení těším, aspoň se pro dnešek trošku zabavím 😀
@monik1 Moni, my jsme se tam včera stavovali a slevy platily. Jen nevím, jestli to je na celý sortiment. Měli to jen u některého zboží, ale i tak jsme vybrali. No, to se tam ještě zítra kouknu, jestli to platí na vše. Nebo nám dej vědět, pokud bys to zjistila.

martuska75
7. dec 2010

@ellahop neviem či sa môžem len tak pridať do diskusie, lebo som tu nová 😉 ale tie vianočné trhy znejú super. Už ich otvorili? Mávali vždy skvelý punč 😉 ( aj nealkoholický)

kookaij
7. dec 2010

@vikaki no na dovolenku pôjdeme ale asi až za 2,3 roky.....ale keď tak prídeme....

vikaki
7. dec 2010

@kookaij zamiesite si na tretie 😀

kookaij
7. dec 2010

@vikaki no to by bolo pekné ale 3 už je moc,máme iba 3 izbový byt,musel by byť rodinný dom,potom možno

kamusek
7. dec 2010

@monik1 Jojo, Moni, i dětské! Včera nám přišel leták a je tam nakreslené u toho i mimčo, takže i na dětské 🙂

cufinka
7. dec 2010

@vikaki jůůů to je baráček !!! krásné bříško 🙂

kamusek
7. dec 2010

@vikaki Fakt krásné břísko 🙂 To se ti ani nedivím, že už se ti nechce ani hýbat. Já jsem přibrala skoro 14kg a to mám proti tobě úplně maličké bríško a ani jinde to nejde poznat, protože obleču všechno oblečení, jen ho nezapnu v pase 😀

cufinka
7. dec 2010

@kamusek mocinky pěkná fotečka a bříško máš taky pěkné 🙂 já se taky obleču do svého oblečení co jsem měla před těhu ,trička v pohodě a kalhoty taky obleču jen nezapnu 😀

luciemar
7. dec 2010

@kamusek Krásné bříško! Já taky přibrala už nejméně 14 kg...a to ještě nejsme u konce!!! 😲 Ale fakt to teď neřeším, hlavně aby mimi bylo v pořádku 😉