Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@cufinka , @luciemar Děkuji moc 🙂 Taky to teď neřeším, že jsem už tolik přibrala 🙂 Hlavně ať je malinké v pořádku. Ale máš pravdu, je to fuška to nosit 🙂 Já dneska jedu ke kadeřnici a taky chci pak ještě s mamčou nakoupit nějaké dárečky, co mi scházejí...Sama už se ale nikde nevydávám, jak tady vidím ty rodící holky 😀
Já vám docela závidím, u nás Vánoce zatím nejsou na pořadu dne, ještě pořád není hotový ten byt ☹ Navíc pořád ležím s tou virozou. A abyste si spravily náladu, tak já už jsem přibrala 19 kg, vypadá to, že tady jsem jediná, kdo to přetáhne přes dvacitku ☹
@sova33 Neboj, nie si tu jedina, co tolko pribrala. ja uz mam tiez okolo 19 kg naviac 😉 Nevadi, hlavne ze su babatka zdrave, vahu potom poriesime. Spolieham sa na to, ze v porodnici necham aspon 12 kg. ale kazdy mi hovori, ze to je neuveritelne, ze som tolko pribrala, ze to vobec nevidiet. tak aj to ma ukludnuje 🙂
Zdravím. Moc gratuluju Cara.m k mimču a přeji hodně zdraví oběma.
A chci se podělit o návod, jak do sebe dostat sliz z lněného semínka, pro ty, kterým to taky moc nechutná. Nejdřív povařit v 1/4l vody, ať se ten hnus vyrobí, a pak tím zalít čaj (já mám nejradši ovocný) a přidat med. A když se to pije, tak zamíchat, ať se pár semínek každým douškem spolkne. A když mi stejně na dně zbydou ještě nějaká semínka, tak zase zalít oblíbeným čajem a zamíchat. Takhle mi nepřipadá, že jím to, co mi nechutná, ale piju svůj dobrý čaj....
Ju a dárky, taky většinou objednávám přes net. Sice mi chození zatím větší obtíže nedělá a klidně bych trajdala po nákupních centrech, ale těch lidí, co je všude.... 😖
ahojte tak ja som bola včera na poslednej poradni u svojej gyn... výter na toho streptokoka je negatívny 🙂 nerobila mi UZV ale počúvala ozvy malinkej pekne bije srdiečko 145 /minutu a je dole hlavičkou ....o dva týždne už v nemocke kde sa chystám rodiť 😉
@kamusek jej, krasna foto 😵 Aj ja mam podla mna malicke brusko. Mne take brusko ako ma vikaki pride normalne na 9 mesiac 😅 A tak mam pocit zo seba, ze cakam trpaslika 😀
Aj ked dnes na poradni mal moj "trpaslik" uz 2.6 kg. Ale stale je hore nezostupena a krcok je zavrety. Takze este mame cas, chvalabohu 🙂
@renatka100 chcela som ale ja nie som z ba a už dochádzanie ma otravuje hlavne v tomto počasí 😒
@cara.m gratulujem to je super ze uz to mas za sebou, prajem hlavne vela zdravia
dobre ranko dievcence...nejak ste si prispali dnes....este tu nikto dnes nebol....ja som zaviezla piu do skolky,poupratovala,postavila na obed a vegetujem......skor nedobrovolne,ale musim si oddychnut ,nejak sa citim dnes tazko a celkovo aj tie hemeroidy mi dali hned z rana zabrat,tak som zas naordinovala kiwi
@cara.m srdecne blahozelam k babetku 🙂 🙂
inak krasne rano, vonku je orasne, chcela som ist k zubarke a do obchodu, ale asi este chvilu pockam 🙂 🙂 🙂 sa mi vobec nechce 🙂 🙂 dnes som si jak fajne pospala.... sice som sa zobudila okolo stvrtej a trochu sa prechadzala po byte, potom som nastastie zaspala 🙂 🙂 🙂 ani som poriadne nevnimala, kedy manzel isiel do prace a zobudil ma az telefon o osmej 🙂 🙂 🙂 no krasa!!! dufam, ze to bude zajtra podobne 🙂 🙂 🙂
ako nas tak sledujem, vazne uvazujem o zbaleni tasky do porodnice 🙂 este sice nema vsetko nakupene, ale vo stvrtok idem ku dokimu na kultivaciu na streptokoka, tak dokupim posledne malickosti a zbalim tasku.... potom este pripravit tasku pre babo 🙂 🙂 🙂 do nej uz mam vsetko 🙂
@neposedna ja sa chystam uz 2 tyzdne podokupovat veci do tasky ale manzel taha cele dni dvanastky,chodi domov az vecer,tak sme zatial nenasli cas ist nakupovat do mesta.Dufam ze dnes skoncia konecne skor....Je pred sviatkami a maju stale objednavky....No ja uz pomali pochybujem,ci budem moct ist o par dni na tie nakupy,lebo sa mi zda,ze brucho mi otrasne rychlo a tak zrazu narasta a je trvrdsie=co znamena ze dietatko zacalo prudko priberat a mna uz nohy neposluchaju....Ak si k tomu pripocitam otvoreny krcok,len pevne dufam,ze ma to nechyti na nakupoch......Ja mam totiz este casu dost....No a zajtra hadam skocime aj doktorovi pozriet v akej je mala polohe,kolko pribrala a tak...No doktor sa asi nepotesi,lebo mu chcme oznamit,ze rodit nakoniec budem v nemocnici a nie u neho na klinike ☹ Asi mu to bude luto,ze strati poplatok 😖

Tak jsem právě udělala zátah na obchoďák a nakoupila nějaké vánoční dárky. Tak má dušička aspoň trochu klid 😉 Ale už je to fakt fuška...to chození po obchodech 😝 😝 😝