icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

luciemar
7. dec 2010

Tak jsem právě udělala zátah na obchoďák a nakoupila nějaké vánoční dárky. Tak má dušička aspoň trochu klid 😉 Ale už je to fakt fuška...to chození po obchodech 😝 😝 😝

kamusek
7. dec 2010

@cufinka , @luciemar Děkuji moc 🙂 Taky to teď neřeším, že jsem už tolik přibrala 🙂 Hlavně ať je malinké v pořádku. Ale máš pravdu, je to fuška to nosit 🙂 Já dneska jedu ke kadeřnici a taky chci pak ještě s mamčou nakoupit nějaké dárečky, co mi scházejí...Sama už se ale nikde nevydávám, jak tady vidím ty rodící holky 😀

luciemar
7. dec 2010

@kamusek Neblbni, já taky nebyla sama 😉 Mám super tchýni, která mě takhle občas někam vytáhne. Chudák...mi tahala ty těžké tašky 😀 😝

luciemar
7. dec 2010

Taky přidávám svůj pupík 😀 😉

kamusek
7. dec 2010

@luciemar Už sem se dívala do alba, nádherná fotečky a krásné bříško. Já mám taky fajn tchýni a i super mamču, takže taky sama nechodím. I manžu někdy přemluvím, ale to pak musí být rychlé nákupy 😀

sova33
7. dec 2010

Já vám docela závidím, u nás Vánoce zatím nejsou na pořadu dne, ještě pořád není hotový ten byt ☹ Navíc pořád ležím s tou virozou. A abyste si spravily náladu, tak já už jsem přibrala 19 kg, vypadá to, že tady jsem jediná, kdo to přetáhne přes dvacitku ☹

cufinka
7. dec 2010

@luciemar jůůů ty jsi jak modelka !!! máš jen to bříško vid a nikde jinde ani kilíčko navíc vid? Já chci takyyyyyyyyyyyyyyyy 😀

blondi2
7. dec 2010

@sova33 Neboj, nie si tu jedina, co tolko pribrala. ja uz mam tiez okolo 19 kg naviac 😉 Nevadi, hlavne ze su babatka zdrave, vahu potom poriesime. Spolieham sa na to, ze v porodnici necham aspon 12 kg. ale kazdy mi hovori, ze to je neuveritelne, ze som tolko pribrala, ze to vobec nevidiet. tak aj to ma ukludnuje 🙂

cufinka
7. dec 2010

@sova33 bud v klidu a pěkně lež 🙂 Já dárky nakoupila přes net 😀 a stěma kilama si nic nedělej nejsi a nebudeš jediná 😉

luciemar
7. dec 2010

@kamusek Právě, s těmi chlapy je to tak max na půl hoďky a pak už je to nebaví 😝
@sova33 Znám spoustu holek, co přibraly i víc než 20kg a teď je to dávno dole 😉 Hlavně se brzy uzdrav!
@cufinka Díky moc....no, myslím, že nějaké zásobičky na stehnech přeci jen jsou 😀 Ale ty se budou hodit při kojení 😉

brego
7. dec 2010

Zdravím. Moc gratuluju Cara.m k mimču a přeji hodně zdraví oběma.
A chci se podělit o návod, jak do sebe dostat sliz z lněného semínka, pro ty, kterým to taky moc nechutná. Nejdřív povařit v 1/4l vody, ať se ten hnus vyrobí, a pak tím zalít čaj (já mám nejradši ovocný) a přidat med. A když se to pije, tak zamíchat, ať se pár semínek každým douškem spolkne. A když mi stejně na dně zbydou ještě nějaká semínka, tak zase zalít oblíbeným čajem a zamíchat. Takhle mi nepřipadá, že jím to, co mi nechutná, ale piju svůj dobrý čaj....

brego
7. dec 2010

Ju a dárky, taky většinou objednávám přes net. Sice mi chození zatím větší obtíže nedělá a klidně bych trajdala po nákupních centrech, ale těch lidí, co je všude.... 😖

sova33
7. dec 2010

Děkuju za povzbuzení, snad to opravdu po porodu půjde rychle dolů. 🙂

lavazza
7. dec 2010

@luciemar děkujeme za zprávu,to je ale rychlovka, tak ať jsou oba zdraví

vikaki
7. dec 2010

@kamusek fiiiha ake eroticke 😀

vikaki
7. dec 2010

@luciemar ty si ale krasna s tym tvojim bruskom...super fotka fakt

janicac
7. dec 2010

@sova33 Ahoj, já už mám 22 kg.

sova33
7. dec 2010

@janicac Jsem ráda, že v tom nejsem sama 🙂

misha8
7. dec 2010

@luciemar jeeeej gratulujem už sa nám to rozrastá 🙂

annmarie
7. dec 2010

@cara.m gratulujem k malinkemu Adamkovi...ako vidim tak nakoniec to prehovaranie moc nepomohlo...najma nech ste obaja zdravi a co najskor doma 🙂
@luciemar veľmi ti to pristane, fakt 🙂

kinsli
7. dec 2010

@cara.m gratulujeme k Adamkovi 😉

hezky se to tu holky rozjíždí 😵 už máme 3 miminka 😵

Budete mít všechny krásně vánoce 😵 už s drobečky u sebe 😵

misha8
7. dec 2010

ahojte tak ja som bola včera na poslednej poradni u svojej gyn... výter na toho streptokoka je negatívny 🙂 nerobila mi UZV ale počúvala ozvy malinkej pekne bije srdiečko 145 /minutu a je dole hlavičkou ....o dva týždne už v nemocke kde sa chystám rodiť 😉

albao
7. dec 2010

@kamusek jej, krasna foto 😵 Aj ja mam podla mna malicke brusko. Mne take brusko ako ma vikaki pride normalne na 9 mesiac 😅 A tak mam pocit zo seba, ze cakam trpaslika 😀

Aj ked dnes na poradni mal moj "trpaslik" uz 2.6 kg. Ale stale je hore nezostupena a krcok je zavrety. Takze este mame cas, chvalabohu 🙂

albao
7. dec 2010

@cara.m velka gratululacia!!! 😵 Tesim sa, ze sme otvorili sezonu nasich porodov stastne 😵

misha8
7. dec 2010

@renatka100 chcela som ale ja nie som z ba a už dochádzanie ma otravuje hlavne v tomto počasí 😒

stanulka551
7. dec 2010

@cara.m gratulujem to je super ze uz to mas za sebou, prajem hlavne vela zdravia

tetamon
7. dec 2010

@cara.m No to jsou krasne zpravy, nahlizim, co noveho, a on Adamek, gratuluju 😵

vikaki
8. dec 2010

dobre ranko dievcence...nejak ste si prispali dnes....este tu nikto dnes nebol....ja som zaviezla piu do skolky,poupratovala,postavila na obed a vegetujem......skor nedobrovolne,ale musim si oddychnut ,nejak sa citim dnes tazko a celkovo aj tie hemeroidy mi dali hned z rana zabrat,tak som zas naordinovala kiwi

neposedna
8. dec 2010

@cara.m srdecne blahozelam k babetku 🙂 🙂

inak krasne rano, vonku je orasne, chcela som ist k zubarke a do obchodu, ale asi este chvilu pockam 🙂 🙂 🙂 sa mi vobec nechce 🙂 🙂 dnes som si jak fajne pospala.... sice som sa zobudila okolo stvrtej a trochu sa prechadzala po byte, potom som nastastie zaspala 🙂 🙂 🙂 ani som poriadne nevnimala, kedy manzel isiel do prace a zobudil ma az telefon o osmej 🙂 🙂 🙂 no krasa!!! dufam, ze to bude zajtra podobne 🙂 🙂 🙂
ako nas tak sledujem, vazne uvazujem o zbaleni tasky do porodnice 🙂 este sice nema vsetko nakupene, ale vo stvrtok idem ku dokimu na kultivaciu na streptokoka, tak dokupim posledne malickosti a zbalim tasku.... potom este pripravit tasku pre babo 🙂 🙂 🙂 do nej uz mam vsetko 🙂

vikaki
8. dec 2010

@neposedna ja sa chystam uz 2 tyzdne podokupovat veci do tasky ale manzel taha cele dni dvanastky,chodi domov az vecer,tak sme zatial nenasli cas ist nakupovat do mesta.Dufam ze dnes skoncia konecne skor....Je pred sviatkami a maju stale objednavky....No ja uz pomali pochybujem,ci budem moct ist o par dni na tie nakupy,lebo sa mi zda,ze brucho mi otrasne rychlo a tak zrazu narasta a je trvrdsie=co znamena ze dietatko zacalo prudko priberat a mna uz nohy neposluchaju....Ak si k tomu pripocitam otvoreny krcok,len pevne dufam,ze ma to nechyti na nakupoch......Ja mam totiz este casu dost....No a zajtra hadam skocime aj doktorovi pozriet v akej je mala polohe,kolko pribrala a tak...No doktor sa asi nepotesi,lebo mu chcme oznamit,ze rodit nakoniec budem v nemocnici a nie u neho na klinike ☹ Asi mu to bude luto,ze strati poplatok 😖