icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

ellahop
8. dec 2010

@martuska75 myslim ze ano. co ja viem, tak ich otvara mikulas, takze by to uz malo byt. a kludne sa pridaj... 😉

jankakkk
8. dec 2010

ahojte, tu je aktualizovana tabulka :
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/a...

vilca
8. dec 2010

Ahoj holky, u nás je pořád ošklivě, mlha, kam se podívám, mokro, rozbředlý sníh...ale aspoň že ty chodníky, které včera nejvíc klouzaly, jsou dnes už čisté 🙂
Zase jsem si vyšla do lékárny a koupila maliníkový čaj. Už jsem se tady na to někdy ptala, ale nějak jsem nepostřehla žádnou odpověď - kdy se má začít pít maliníkový čaj? 😕

annmarie
8. dec 2010

Ahojte babenky, aj u nas je škaredo podobne ako u vas @vilca... taktiez nemam este pobalenu tasku do nemocnice, ale asi si ju pobalim cim skor, ked tak pozeram...sice aj ja mam este cas, ale malinka je dakaja nepokojna v brusku a citim sa cela nesvoja dnes...nespala som dobre ani nepamatam a to by som sa este ucit mala 😒 hadam sa dajako donutim...

neposedna
8. dec 2010

@vikaki kebyze mam cakat na manzela, ak sa nedockam, kazdy den v praci do 5-6tej, takze potom uz obchody pozatvarane ☹ ☹ a tahat ho do predajne zdravotnickych pomocok a kupovat porodnicke vlozky a vlozky do podprsenka a jednorazove nohavicky..... to by bola pre neho zabava 🙂 🙂 🙂 takze si to nakupim sama vo stvrtok po doktorovi..... zatial ma nohy nesu a celkom radi, rucho nemam nejak extra velke, ale mam pocit, ze vyzeram jak slon ked kracam v kabate po meste medzi ludmi 🙂 🙂 🙂 a ani mi brusko nejak extra nerastie... takze zatial ok, krcok tiez v poriadku, teda zatial a este mi brucho ani len nekleslo, tak je mala este dost vysoko..... tak sa nebojim.... a to chcem este navstivit par kamaratok, ktore maju po porode..... pokukat drobcov, potesit a vytesit sa ..... 🙂 🙂 🙂
zas tvoj doktor nemoze mat namietky, bo ked raz nemas peniaze na poplatok..... tak sa snad nezblazni 🙂
ja som uvazovala o zaplateni si vlastneho porodnika, ale 165 € nemam nazvys a viem ich pouzit aj inak ako niekomu do vrecka.... 🙂 🙂 🙂

vikaki
8. dec 2010

@vilca od 36 tt...ja zacnem po vianociach

vikaki
8. dec 2010

@neposedna jaaaj keby to bolo len tych 160 eur,to by som este naskrabala...ja potrebujem 1600 na kliniku.......ale keby som ich mala,rada by som ich dala.......aspon by som vedela,ze ma doktor obsluzi ako sa patri......Mam zle skusenosti z 1.porodu=vtedy sme nedali ani korunu a taku starostlivost sme aj mali... ☹

kinsli
8. dec 2010

@vilca myslím si že od 36tt, já piji asi 3 den 😉

vikaki
8. dec 2010

@kinsli som si na teba dnes myslela,ako sa citis? brusko rastie? bude valibuk?

vikaki
8. dec 2010

@kinsli kukam vo fotkach...sak ti to brusko zachvilu uz asi praskne 😵

kinsli
8. dec 2010

@vikaki cítím se dobře, tak týden už jsem úplně fit 😀 prcek si to rozmyslel a si nikam spěchat nebude 😉
jinak jestli valibuk fakt nevím, podle toho kdy se narodí, teď má tak 2800g
tak to je ještě drobek 😵 teď se obávám svátků, to bude dobrůtek na navyšování váhy 😀

kinsli
8. dec 2010

@vikaki
@vikaki jo jo bříško je pořádné 😀 ale naštěstí nepraská 😀 Už jsem konečně začala řešit dárky, tak snad k nám ježíšek taky příjde 😀

včera jsem koupila navigaci, meteostanici, el. budík a erot. hru 😅

vikaki
8. dec 2010

@kinsli ha? meteo a eroto? clovece ty mas ale fantasticke napady....to sa s tym eroto asi uz pripravujes na posestonedie 😀

jankakkk
8. dec 2010

Ahojte dievcata, vraj z tejto verejnej temy uz nejaka baba porodila svoje babatko. Neviete mi povedat ze ktora a udaje k tomu do tabulky?

vikaki
8. dec 2010

@jankakkk cara,m.2600g =adamko

vikaki
8. dec 2010

@jankakkk no a este haniula.....marketka 2700 g

zuzkaro
8. dec 2010

@luciemar krasna fotka waw

zuzkaro
8. dec 2010

@sova33 ale neboj ja uz mam tiez na seb min 16-17kg ale co uz sak to raz dam dole, nie? budeme dojcit a behat okolo mimca a kila pojdu dole, teda aspon dufam 🙂

ellahop
8. dec 2010

teraz sa pozeram ake dokumenty potrebujem do porodnice a je tam zapsinica o urceni otcovstva... to sa tyka asi len slobodnych zien, ci?????? ak som vydata tak nam bude stacit len sobasny list?

jankakkk
8. dec 2010

jasom cara.m ani nemala v tabulke - asi mi zabudla poslat udaje. Chodi sem este? Potrebovala bysom jej vek, mesto v ktorom byva + datum narodenia maleho Adamka, ci to bol prirodzeny porod alebo sekcia a g / cm....to iste pri haniula....

jankakkk
8. dec 2010

@ellahop ani sobasny list som nepotrebovala - nikto si ho nepytal

vilca
8. dec 2010

@ellahop ano, to se týká jen svobodných 😉

ellahop
8. dec 2010

a este jedna otazka. kupili sme monitor z bazaru, a vcera sme boli pren, ako ho vieme vyskusat? ked sme ho zapli tak svietil na zeleno a blikal. ale ako vyskusat tu kriticku situaciu??? 😒

zuzkaro
8. dec 2010

@cara.m blahozelam k babatku, nech sa vam obom dari a prezijete spolu uuuuuuzasne prve vianoce 🙂
A zelam vam obom veeela zdravicka 🙂

baby a preco sa tak velmi ponahlate rodit? kazda jedna rozmyslate, ze chcete rodit cim sor, sak babo vie kedy potrebuje vyjst von tak nech tam radsej caka kym mu je treba a tych par neprijemnosti uz dako prezijeme, ja by som tiez uz bola rada keby sa mi lepsie chodilo a netalcilo ma vsetko len co sa trosku pohnem alebo dlhsie sedim, ale co by som pre drobca neurobila, len nech mi je zdravucky a nech mu je dobre 🙂 🙂

lavazza
8. dec 2010

@vilca od 35.tt nám říkala porodní asistentka, už ho taky piju od pondělí, tak jsem zvědavá, v návodu je psaný že se pije 1x-3x denně, tak ho piju ráno a večer

monulik0209
8. dec 2010

no dneska som sa konecne prinutila zbalit veci do nemocky....uz len potom nabalit vecicky pre malu ked pojdeme z nemocky.....dufam ze to moj muzicek nezabudne 😀

cufinka
8. dec 2010

Ježíš já jsem ale brzda jako 😀 ted jsem se dočetla až o haniula-moc gratuluju k Markétce !
Jen tak pro pořádek kdo má to 3 mimi? 😅 😀

neposedna
8. dec 2010

@vikaki jasne, ked som citala tvoje skusenosti z prveho porodu, tak ziadne peniaze by mi neboli vela na "normalnejsi" porod, aleked nemam, tak z coho dam??? verim, ze tentoraz to bude ovela prijemnejsi porod a budem ti drzat velmi palce, aby si nemala dalsiu zlu skusenost 🙂 🙂 🙂

lavazza
8. dec 2010

Prcek mi dává od včera pěkně zabrat, četla sem že už nejsou teď tolik cítit pohyby, ale ten náš fotbalista je pěkně aktivní, nechápu co vyvádí, vždyť už se nemůže pořádně vejít 😀
Kdybyste chvílema viděly moje břicho 😀 škoda že neexistuje nějaký monitor, že bysme viděly co tam zrovna dělají.
Jak sem si vychvalovala, že můžu v noci pěkně spát a necítím kopance, tak teď je cítím pěkně nebo je to tím, že už nemůžu spát.

Dnes sem si pro jistotu raději zavolala na pojišťovnu, jestli tam musím hlásit odchod na mateřskou, tak ještě že jsem tam volala,protože mi paní řekla, že to oznamuje zaměstnavatel, ale že tam musím vyplnit i já nějaký lejstro.A ještě lejstro pro mimčo, že ho nahlušuju k nim.
Pak sem volala na sociálku, tam mi oznámila paní, že stávkujou,ale naštěstí mi poradila, že žádost o rodičovsý příspěvek se může vyplnit až těsně ke konci mateřské dovolené.
Personální u nás ve firmě totiž tvrdila, že už si nikam nemusím chodit, jen pak zažádat o rodičovský příspěvek.

knedluska
8. dec 2010

Ahojky 🙂
Moc gratuluju holkám k miminkům. 😵 😵 😵

Já jsem byla v pondělí na kontrole, říkala jsem dr., že mi tvrdne břicho, tak na mě koukla, zkontrolovala čípek a prý musím ležet a nic nedělat, aby tam malá ještě 14 dní vydržela. Tak nevím no, snažím se ležet a nic nedělat. 😒