Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@sjussi - a ty už jsi otevřená jo? Mě o tom teda dr. nic neříkala, tak nevím. Prostě mě prohlídla a ležet.
@cufinka - kdepak, já se rodit nechystám. Ještě jsem se na to nepřipravila. 😀
@sova33 - já plenky do porodnice neberu. Byli jsme se tam podívat a sestřičky říkali, že je tam mají, tak že je brát nemáme. 🙂
ahoj holky, tak toto bola prvá noc po dlhom čase, čo som spala normálne 11 hodín, už si ani nepamätám, kedy naposledy som sa tak dobre vyspala 🙂 inak my to máme dnes za 22 dní do termínu, tak som zvedavá, či si už drobec konečne nedá povedať a nezačne sa tlačiť trochu dolu, predsa len už by aj bolo na čase 😀
@ellahop polož monitor na stůl a zapni, odejdi od něj pryč, klidně do dalšího pokoje 😉
má to docela velký dosah 😉 my máme angel care a když jsem ho dala na postel a sedla si o cca 80 cm dál tam mě pořád snímal 😉 a to je fakt malá destička 😉
zkukový signál by měl vydávat po max 20 sec. ale mě ten angel care pípal určitě tak od 10 sec. jako že pípne, pak třeba 2x pípne a nakonec začne ječet 😀
jinak jak jste tu psaly o pojišťovně tak je to fakt, že automaticky má dítě pojišťovnu jako matka a nahlašuje se myslím do 8 nebo 10 dní po porodu. Možná dýl, protože já byla s Kačkou v nemocnici 15 dní. nebo je to od propuštění z nemocnice do té doby. No prostě až po porodu 😀
Dnes jsem byla na tom plicním, myslela jsem si, že je to nějaký zátěžový test a to bylo kvůli TBC, že se nepíchá už v porodnici, ale až mazi 7-9 měsícem po hexe 😉 Takže dobrá zpráva pro holčičky 😀 že můžou mít píchnutá ouška dřív.
I když je to asi podle toho jak kde. Co jsem chodila do květňátek 2008 tak tam už jedna holčina přišla v naušničkách z porodnice. My jsme třeba mohli nechat píchout až po prodělané reakci na TBC a tu jsme měli fakt dlouho někdy na 4m.
@sjussi proč bát za 14 dní by jsi to měla úplně akorát 😉
Osobně bych chtěla taky rodit mezi 37-38tt. abych měla alespoň šanci na nějaké normální mimi 😀
Třeba mě by max vyhovovalo 3,5 kg. to je akorát, není malé, neví velké a těch 52 cm. Aby to nebylo jako Kačka, která po porodu vypadala jak šestinedělní neli víc 😀
Holky, všechny vaše pozdravy jsem Caře.m a Adámkovi vzkázala!!! Moc vám děkují !!! 🙂 😉
@sjussi
@kinsli Tak já tedy nevím, jak to ti doktoři s těmi prsty myslí 😀 Já byla v pátek na kontrole a řekla mi, že mám už zkrácené hrdlo na 1,5cm a otevřená na špičku prstu a taky mi řekla, že mi dává tak těch 14 dní...Tenhle týden mám ještě ale brát magnézko a pátek jdu zas na kontrolu, tak se uvidí, jestli se to nějak hne. Osobně bych to také viděla na ten 37 - 38tt, páč mi změřila, že mám nějaké menší rozměry pánve, takže bude fajn, když malej nebude tak velkej 😀 😉
@luciemar vidíš to nad tím jsem nikdy nepřemýšlela 😕 když rodíš tak jsi na 10 prstů, tak jak to poznají, že jsi na deset. Já byla na 3 prsty pak na 8 a pak na 10 je to rozmezí cca 4 hodin. jak mě chodili kontrolovat 😉
@sjussi porodu se nedoj 😉 má ho stejně každý jiný a i kdyby nebyl nebyl ok, tak za dva dny si už nevzpomeneš jaký vlastně byl 😉
ahojte baby tak dnes som bola prvý krát na tej psychoprofylaxii, učili sme sa dýchanie v 1 a 2 dobe pôrodnej, poobede som išla ešte na prednášku o epidurálnej analgézii takže už aj to mám vybavené.....

@lavazza ahojík já volala do práce učetní a ta říkala že na pojištovně nic vyřizovat nemusím že jsem jako že pořád vedená pod firmou tak teda ted nevím ... 😕