Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
mne sa zacala teraz priserne tocit hlava. no ze uplne super, a to som len zehlila... je to ale zaujimave, niektore dni mam kopec energie a ine by som najradsej lezala aby som nahodou neodpadla. 😒
ahojte! dnes to asi nikomu z nas doteraz nefungovalo ako pozeram 🙂 žiadna aktivita 🙂 a to som si myslela, že sa rozptylim popri uceniu dakym citanim 😉
Holky co pijete ten maliník dělá to sváma nebo svaším mimim něco? Já jen, že co ho vypiju tak malá začně pěkně v břiše zlobit 🙂
@annmarie ja zatial nemam este iste ako budem rodit,zalezi od velkosti babatka a polohy....mam to tak na rozhrani....babo bude velke,ale uvidime ako dlho vnutri vydrzi,kedze mam skrateny krcok....ak sa narodi normalne v termine bude asi tazsie....avsak do 4 kg porodim prirodzene,doktor mi povedal ze este pockame do 36 tt a uvidime
@vikaki hele ale tady píšou tohle http://deti.centrum.cz/tehotenstvi-a-porod/prak...
Já už taky piji maliník, tedy zatím 1x denně. Klidně bych pila 2x, ale nějak na to zapomínám 😀
lněné semínko, no to je pro mě boj, u nás ho nemají a do města jsem líná zajet. Musím zaúkolovat mamču ať se mi pro něj zítra staví když pojede do práce 😉
@annmarie cara.m.uz bola za vodou myslim v 36.tt.,ja si este pockam,neboj....cakam na maminku a az ked pride,nech sa deje co chce.......Malinnik je caj z listov malinovych ...pomaha ri orode,aby si sa lepsie otvorila a nemuseli strihat a vraj aj po porode na lepsie stiahnutie maternice

@sjussi držím palce, aby ste vydržali čo najdlhšie .... ja idem zajtra k dr, tak som zvedavá, čo mi povie .... 😨