icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

janettan
8. dec 2010

@sjussi držím palce, aby ste vydržali čo najdlhšie .... ja idem zajtra k dr, tak som zvedavá, čo mi povie .... 😨

ellahop
8. dec 2010

@kinsli dakujem za info vyskusame.

ellahop
8. dec 2010

mne sa zacala teraz priserne tocit hlava. no ze uplne super, a to som len zehlila... je to ale zaujimave, niektore dni mam kopec energie a ine by som najradsej lezala aby som nahodou neodpadla. 😒

janettan
8. dec 2010

@ellahop ja mávam tiež také dni ....

annmarie
8. dec 2010

@ellahop taktiež sa pridavam...vcera som skoro cely den prespala co mi bolo naprd a dnes som vsetko co sa da z domacich prac robit urobila 🙂 z extremu do extremu...

vikaki
8. dec 2010

@kinsli 😀 posestonedelie=po sestonedeli=40 dni po porode 😀

vikaki
8. dec 2010

@annmarie ja som dnes piekla vianocne perniky,povysavala,upratala kuchynu a je mi hrozne od unavy

annmarie
8. dec 2010

@vikaki ak ides rodit cisarskym tak vtedy to asi neplati, ci hej ? 🙂 bo tiez sa neviem takych hratok dockat 😉 😀

annmarie
8. dec 2010

@vikaki ti verim, ja nastastie piect budem s mamou,tam budeme aj sviatky travit...ale taktiez sikula 😀

vera1132
8. dec 2010

brali vam krv v 37tt. ??? ak hej tak čo to budú zisťovať?

albao
8. dec 2010

@vera1132 nebrali, ale vidim v knizke kolonku na krvny obraz, tak asi to co zvycajne - zelezo a tak. Ale mne krv nebrali 😕

sjussi
8. dec 2010

@luciemar ja sem presne to same rikala aj manzelovi,navic kazdy ma jjiny rozmer prstu 😀 😀 😀 no uvidime,kazdopadne mam pocit ze to nebude uz dlouho trvat a pojedem,maly kope hodne nizko a taky mne trosku boli podbrisek a nekdy vecer zada jako pri ms ale to budou jen poslicci 🙂

ellahop
8. dec 2010

@janettan a uz mi svokra dvihla tlak, a to len cez muza... 😠

ellahop
8. dec 2010

@vera1132 budu zistovat nejaku infekcnu chorobu a potom ci nie si anemicka.... co mne vyslo ze velmi som...

kinsli
8. dec 2010

@sjussi já měla ošklivý poslíčky, ale to už je tak týden, 14 dní zpět a teď je klid a není mě fakt nic 🙂
Třeba je to klid před bouří 😀 😀

annmarie
9. dec 2010

ahojte! dnes to asi nikomu z nas doteraz nefungovalo ako pozeram 🙂 žiadna aktivita 🙂 a to som si myslela, že sa rozptylim popri uceniu dakym citanim 😉

cufinka
9. dec 2010

@annmarie jojo blblo to 🙂

cufinka
9. dec 2010

Holky co pijete ten maliník dělá to sváma nebo svaším mimim něco? Já jen, že co ho vypiju tak malá začně pěkně v břiše zlobit 🙂

vikaki
9. dec 2010

@annmarie ja zatial nemam este iste ako budem rodit,zalezi od velkosti babatka a polohy....mam to tak na rozhrani....babo bude velke,ale uvidime ako dlho vnutri vydrzi,kedze mam skrateny krcok....ak sa narodi normalne v termine bude asi tazsie....avsak do 4 kg porodim prirodzene,doktor mi povedal ze este pockame do 36 tt a uvidime

vikaki
9. dec 2010

@cufinka ty by si ten malinnik este nemala pit,az od 36 tt

cufinka
9. dec 2010

@vikaki stejně tomu nevěřím ale chutná mi 😀

cufinka
9. dec 2010
vikaki
9. dec 2010

@cufinka no ja ti neviem,vo viacerych clankoch sa pise az od 36.tt

vikaki
9. dec 2010

@cufinka aj ja ho chcem pit,ale este mi neprisiel,poslala mi mamina zo slovenska...aj odsavacku na mlieko,tak cakam na balicek

cufinka
9. dec 2010

@vikaki no jen by mě zajímalo zda je normální že po něm je prcek akční 😕

annmarie
9. dec 2010

@vikaki chapem, ale vsak hadam vydrzi co najdlhsie, aj ked asi radsej zmenme temu, bo aj s carou.m sme sa o tom bavili a na druhy den porodila 🙂 🙂 🙂

annmarie
9. dec 2010

@vikaki asi som nejako malo informovana 🙂 , alebo mi daco zabudli povedat, ale co je vlastne ten malinik????

kinsli
9. dec 2010

Já už taky piji maliník, tedy zatím 1x denně. Klidně bych pila 2x, ale nějak na to zapomínám 😀
lněné semínko, no to je pro mě boj, u nás ho nemají a do města jsem líná zajet. Musím zaúkolovat mamču ať se mi pro něj zítra staví když pojede do práce 😉

vikaki
9. dec 2010

@annmarie cara.m.uz bola za vodou myslim v 36.tt.,ja si este pockam,neboj....cakam na maminku a az ked pride,nech sa deje co chce.......Malinnik je caj z listov malinovych ...pomaha ri orode,aby si sa lepsie otvorila a nemuseli strihat a vraj aj po porode na lepsie stiahnutie maternice

kinsli
9. dec 2010

@cufinka to asi nebude po maliníku 😉 U mě zase prcek řádí když cvičím s epi-nem 😀
epino mu asi nevadí, ale to že při tom ležím na zádech