Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ano to mas pravdu, a pockame si obe dufam 🙂 a uz asi viem preco mi to dr nespominal, ja idem cisarskym, tak to asi preto...vtedy rezu a nenastrihavaju, ale vsak po porode mozno vyskusam...
kopíruji co jsem psala kámošce:
dnes přišli čepičky 2x zimní a 1x jarní. Ty jo Kačko to je fakt luxus
nádhera. Jen po změření jsem myslela, že mě snad švihne. Na výšku 12,5 cm a na šířku 17cm.
Tak jsem říkala, že to je tak možná na panenku Ale poradila jsem si lítala jsem po bytě a hledala
něco jak bych je natáhla a asi po 15 min. našla
navlíkla jsem je na květináč Co jsem zkoušela po hodině tak byla čepička vytažená na 13 hloubku a cca obvod 37 cm, což v pohodě stačí. no uvidím jednu nechám tak a hruhou nechám na květináči klidně týden ať se vytáhne třeba na 39 cm aby alespoň na ty 2-3 měsíce vydržely
včera jsem ji fotila, hodím fotku do alba, nemá chybu dala jsem ji na PC jako pozadí
tak na ploše tedy vypadá mnohem lépe 🙂
děkuji holky, už se z pokojíčku ozvalo maminkooo, ale teď je zase klid tak ještě chvíli počkám 🙂 Dnes usnula fakt dlouho, okolo 15h.
mne dnes volal manzel z prace,ze ked pride,pojdeme do JUMBa=na nakup pre babatko a vianocne darceky...ale nejak zas zacinam pochybovat...u nas je uz 17-40 hod a to jumbo ma otvorene do 21 hod,okrem toho je to asi 50 km odtialto.....esteze som aspon stihla rano na trhu kupit nocnu kosielku do porodnice a co to pre piu pod stromcek=kupila som jej aj taku velku nalepovaciu ako tapetu Hannah montana,tak asi bude v siedmom nebi
@kinsli mna nejak nutela netaha.....ja mam otrasnu chut na ovocie...kazdy den odstavujem rano a vecer jablka a kiwi....mnaaaam a potom to pijem ako koktail 😀
http://www.moneo.sk/receptar-zdravia/P20/
no pardon.......chcela som skopirovat len ten kiwovy koktail a namiesto toho som skopirovala celu stranku 😕
U nás tedy ne 🙂 my jsme ještě malý nás bere krteček 🙂
tak jsem jí koupila k vánocům toto: co se týká krtka
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=31186892&tab=0
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=38834193&tab=1
už jsme vzhůru tak jdeme péct, večer se tu ukážu 🙂
dnes som bola u lekárky ... malú mám ešte dosť vysoko, tak dúfam, že vydržíme ešte čo najdlhšie... pribrala som za mesiac len 100 g, som rada, lebo posledné dni mám počas dňa chuť snáď na všetko - jablká, mandarínky, čokoládku, čaj s medom, salámu ..., ale večer mi už moc nechutí jesť ...
a už mám doma aj monitorovaciu podložku Nanny, doobeda mi ju doniesol kuriér UPS, známa ju mala požičanú z pôrodnice a bola s ňou veľmi spokojná ...
@cufinka presne aj ja môžem potvrdiť. Začala som ho piť, ale neviem či by som to ešte nemala odložiť lebo maličká v brušku mm pocit že robí čurbes - a neviem či jej to akože chutí alebo nie...
ahojte, ja som bola v cera u midwife, nic nove som sa nedozvedela, babo je hlavickou dolu. Tak si predstavte ze ja som v 36 tyzdni a ona ma objenala o 3 tyzdne k nej. Nic take ako u nas ze posledne tyzdne sa chodi kazdy tyzden na kontrolu. Oni to tu fakt beru len tak velmi na lahko. Povedala mi ze ak by som zacala rodit tak mam zavolat do nemocnice, ze waaau aka mudra keby mi to nepovedala ani by ma to nenapadlo 😉

ahojte, ja sa chystam malinikovy caj zacat pit od zajtra, zajtra zacinam 36. tyzden, tak som zvedava 🙂 🙂 🙂