icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

neposedna
9. dec 2010

ahojte, ja sa chystam malinikovy caj zacat pit od zajtra, zajtra zacinam 36. tyzden, tak som zvedava 🙂 🙂 🙂

kinsli
9. dec 2010

@vikaki to je na otvírání?? To jsem nevěděla já myslela, že je na zahlenění porodních cest, stejně tak lněné semínko

annmarie
9. dec 2010

ano to mas pravdu, a pockame si obe dufam 🙂 a uz asi viem preco mi to dr nespominal, ja idem cisarskym, tak to asi preto...vtedy rezu a nenastrihavaju, ale vsak po porode mozno vyskusam...

cufinka
9. dec 2010

@kinsli já to semínko nějak nedávám 😀 občas ji ho zamíchám do jogurtu ale fakt ho nemusím 😀 zlatej ten čajík 😀

kinsli
9. dec 2010

@cufinka však to semínko není hnusný, já ho jedla při Kačence a nijak to nechutnalo, no prostě takový ptačí zob 😀 😀

kinsli
9. dec 2010

holky já se tu cpu cukrovím, no to bududu vypadat 😅

cufinka
9. dec 2010

@kinsli bud v klidu já ted sežrala celou nutelu -kdybych tu měla cukroví tak se cpu tím 😀 😀 😀

kinsli
9. dec 2010

@cufinka celou nutelu 😀 😀 taky dobrý raději to sem ani nepiš nebo si ji ještě půjdu koupit 😀
já ji měla naposledy když jsme byli v Itálii, tam nám ji dávali k snídani ... mňam 😀
ale to už je 3,5 měsíce 😎

kinsli
9. dec 2010

kopíruji co jsem psala kámošce:

dnes přišli čepičky 2x zimní a 1x jarní. Ty jo Kačko to je fakt luxus
nádhera. Jen po změření jsem myslela, že mě snad švihne. Na výšku 12,5 cm a na šířku 17cm.
Tak jsem říkala, že to je tak možná na panenku Ale poradila jsem si lítala jsem po bytě a hledala
něco jak bych je natáhla a asi po 15 min. našla

navlíkla jsem je na květináč Co jsem zkoušela po hodině tak byla čepička vytažená na 13 hloubku a cca obvod 37 cm, což v pohodě stačí. no uvidím jednu nechám tak a hruhou nechám na květináči klidně týden ať se vytáhne třeba na 39 cm aby alespoň na ty 2-3 měsíce vydržely

cufinka
9. dec 2010

@kinsli no ona byla tak schovaná pěkně ve špajzce a až j ted sem na ní narazila 😅 😀 A už se nemůžu dočkat Vánoc až budem u našich se na to cukroví těším už od léta 😅 😀 😀

kinsli
9. dec 2010

@cufinka já už mám napečeno 😀 tedy ještě tam mám jedno těsto v lednici tak to uděláme až se vzbudí Kačenka 😵

kinsli
9. dec 2010

včera jsem ji fotila, hodím fotku do alba, nemá chybu dala jsem ji na PC jako pozadí

kinsli
9. dec 2010

tak na ploše tedy vypadá mnohem lépe 🙂

https://www.modrykonik.cz/fotoblog/kinsli/album...

cufinka
9. dec 2010

@kinsli je to princeznička krásná ! 🙂

vikaki
9. dec 2010

@kinsli je podarena...zlatucka.........mne to tu dnes blbne,len pisem a pisem a nemozem odoslat

kinsli
9. dec 2010

děkuji holky, už se z pokojíčku ozvalo maminkooo, ale teď je zase klid tak ještě chvíli počkám 🙂 Dnes usnula fakt dlouho, okolo 15h.

vikaki
9. dec 2010

mne dnes volal manzel z prace,ze ked pride,pojdeme do JUMBa=na nakup pre babatko a vianocne darceky...ale nejak zas zacinam pochybovat...u nas je uz 17-40 hod a to jumbo ma otvorene do 21 hod,okrem toho je to asi 50 km odtialto.....esteze som aspon stihla rano na trhu kupit nocnu kosielku do porodnice a co to pre piu pod stromcek=kupila som jej aj taku velku nalepovaciu ako tapetu Hannah montana,tak asi bude v siedmom nebi

cufinka
9. dec 2010

@kinsli já už se tak těším až se z našeho pokoje ozve maminkooo (teda nejdřív mi bude stačit i maličký pláč 😀 )

vikaki
9. dec 2010

@kinsli mna nejak nutela netaha.....ja mam otrasnu chut na ovocie...kazdy den odstavujem rano a vecer jablka a kiwi....mnaaaam a potom to pijem ako koktail 😀
http://www.moneo.sk/receptar-zdravia/P20/

vikaki
9. dec 2010

no pardon.......chcela som skopirovat len ten kiwovy koktail a namiesto toho som skopirovala celu stranku 😕

kinsli
9. dec 2010

@cufinka na maminko si ještě fakt počkáš, ale mama to do konce roku 2011 dáte 🙂

jak kdo my jsme měli mama na 7,5 m
mami na 13m
a maminko od 18m

kinsli
9. dec 2010

@vikaki jo jo taky tady letí Hannah Montana

kinsli
9. dec 2010

U nás tedy ne 🙂 my jsme ještě malý nás bere krteček 🙂

tak jsem jí koupila k vánocům toto: co se týká krtka

http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=31186892&tab=0
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=38834193&tab=1

už jsme vzhůru tak jdeme péct, večer se tu ukážu 🙂

janettan
9. dec 2010

@kinsli tvoja dcérka je veľmi zlatá... 🙂

annmarie
9. dec 2010

@kinsli mas nadhernu dcerku a aj ja sa tesim ked sa bude z izby ozyvat aspon ten plac a neskor ta maminka 😀

annmarie
9. dec 2010

@vikaki mnam kiwiii...prave som si jednu lyzickovala ked si pridala ten koktail 🙂

janettan
9. dec 2010

dnes som bola u lekárky ... malú mám ešte dosť vysoko, tak dúfam, že vydržíme ešte čo najdlhšie... pribrala som za mesiac len 100 g, som rada, lebo posledné dni mám počas dňa chuť snáď na všetko - jablká, mandarínky, čokoládku, čaj s medom, salámu ..., ale večer mi už moc nechutí jesť ...
a už mám doma aj monitorovaciu podložku Nanny, doobeda mi ju doniesol kuriér UPS, známa ju mala požičanú z pôrodnice a bola s ňou veľmi spokojná ...

martuska75
9. dec 2010

@cufinka presne aj ja môžem potvrdiť. Začala som ho piť, ale neviem či by som to ešte nemala odložiť lebo maličká v brušku mm pocit že robí čurbes - a neviem či jej to akože chutí alebo nie...

stanulka551
9. dec 2010

ahojte, ja som bola v cera u midwife, nic nove som sa nedozvedela, babo je hlavickou dolu. Tak si predstavte ze ja som v 36 tyzdni a ona ma objenala o 3 tyzdne k nej. Nic take ako u nas ze posledne tyzdne sa chodi kazdy tyzden na kontrolu. Oni to tu fakt beru len tak velmi na lahko. Povedala mi ze ak by som zacala rodit tak mam zavolat do nemocnice, ze waaau aka mudra keby mi to nepovedala ani by ma to nenapadlo 😉

vera1132
9. dec 2010

@ellahop ako všetko doteraz je tiptop, a teraz by niečo iné ukázala krv, to by bola sranda....
ale je to normalne že zobrali krv, však?