icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lavazza
14. dec 2010

Tak sem byla vcera na kontrole, tesila sem se jak bude doktor maleho vazit a ono nic.Udelali nam poprve monitor, bylo krasny slyset jak busi srdicko.Doktor me pekne trasl s brichem, aby byl malej aktivnejsi, chudak asi spinkal.
Zatim se neoteviram ani trochu.Mam 9kg nahore.

Docela koukam jak se to tu rozrodilo.

lavazza
14. dec 2010

Tak sem zase nejaka nachlazena, po 3 tydnech klidu zase ryma a knedlik v krku, ach jo.Nikdy sem na to netrpela.Jak se toho zbavit?Piju caje s citronem, jim ovoce.Uz me to nebavi.

majamat
14. dec 2010

@haniula krasna je Marketka. gratulujem. odkial si ? ja som robila na Fifejdach, ale nie na gynde. najskor som bola v doliecovacke v Petrkovicach a potom sme sa prestahovali na Fifky.

haniula
15. dec 2010

@majamat já jsem z hrabůvky... vítkovice jsme měli nejblíž... 😉

albao
15. dec 2010

Ahojte! Lekar ma poslal na EKG+interne - asi pre pripad, ze by bolo treba cisarsky. Aj vas poslali? 😕

albao
15. dec 2010

@haniula booozinku, ja zase placem! 😀 To su tak krasne fotky 😵 Naozaj mnou plieskaju hromony 😅 😀 Je krasnucka!!! Blahozelam!

babika0
15. dec 2010

@albao mna na ekg ano. interne nie.

babika0
15. dec 2010

@haniula gratulujem k malej, pekne fotky.

haniula
15. dec 2010

@albao já brečím v poslední době furt!!! 😉

babika0
15. dec 2010

baby nema kto aktualizovat tabulku januarovky?

lavazza
15. dec 2010

Teda ty lednové dětičky nějak spěchají na svět, teď jsem koukala na Facebook a spolužák ze základky psal, že už je od včera taťkou.A to měli termín okolo 6.ledna.
A já budu jako na potvoru určitě přenášet. Podle doktora se ani trošinku neotvírám.

vikaki
15. dec 2010

Ahojte zienky...dnes mi furt vypadava internet a som 🙄 aj vseobecne,vcera a dnes som nemala dobry den....Bola som vcera u gynekologa a riadne ma vytocil.Vzdy mi rata inak tyzden tehotenstva a termin porodu.Vcera mi zahlasil,ze som v 33 tt-1 den...No to je fuk,ja sa uz nad tym nerozculujem,na velkom sono mi profesor povedal inak,aj vyratal inak....termin mi furt posuva ako sa mu zachce.....raz mi hovori,ze porodim 2 tyzdne skor,raz ze nacas....ze babo je dole hlavickou ale este nie je vytocene a ze krcok mi merat nebude,ze az v 38 tt,ze naco by sa zbytocne vo mne vrtal a drazdil 😨 Normalne sa rozculil,ze co som sa ho to opytala s tym krckom 🙄 ...Babo mi pomeral na=BPD=hlavicka zvrchu=084>34.tt ,FEM=stehenna kost=067>35 tt......a vaha=2400 gr...vraj do porodu dosiahne asi 3700 gr....Povodne som isla narocky s manzelom,mal doktorovi povedat ze porodime v nemocnici a nie u neho na klinike...Tak sa zacal manzel nenapadne vypytovat,ze kolko nas vyde porod atd...Doktor nam ale nechcel na rovinu povedat kolko,vyhovaral sa,ze sa musi dohodnut s ostatnymi,ze mozno nam daju zlavu a ze nam povie ku koncu tehu .Asi je dost prefikany sa mi zda...sa boji,aby sme nesli rodit do nemocnice.Ja vsak musim zacat chodit do nemocnice na kontroly a tak sa mi zda,ze tomu on chce tym vyhovaranim zabranit.Tak som sa nakoniec nastvala aj na manzela,ze mu nevedel otvorene povedat,co a ako....neviem,preco je taky makky,coho sa boji....ak pojdem do nemocnice poza gynekologov chrbat,urcite sa urazi a ked ho potom niekde stretnem,budem sa hambit,Podla mna sa mali veci vyriesit pekne krasne narovinu....Dnes mi manzel povedal,po tom jak som si pred nim vyliala srdce,ze pojdeme pondelok do nemocnice na kontrolu a zajedname si tam nejakeho dobreho porodnika....Tak to malo byt,ale podla mna,nie za chrbtom gynekologa.....Okrem toho sa nam rano zapchal radiator a bola otrasna zima,tak sa manzel v tej piecke rano hrabal,aby to opravil....este aj do prace prisiel neskoro.mala som ho ist zaviest,no nakoniec odisiel na traktore a to som koli nemu uz o 6 hod vstavala.....No a tlak som potom s tych nervov mala 152/102

vikaki
15. dec 2010

@haniula marketka je krasna....a nahodou aj dost velka na to,ako skoro sa narodila 😵 Ozaj ,tvoj manzel sa velmi podoba na mojho brata
🙂

vilca
15. dec 2010

Ahoj holky, jsem dneska hned po ránu vytočená... Od pátku čekám na balíček, co jsem si objednala v jednom internetovém obchodě a nechala jsem si to doručit Českou poštou. A před chvílí se tady objevila moje maminka a přinesla mi výzvu k vyzvednutí zásilky s pondělním datem. A to naši bydlí na jiné adrese a samozřejmě se jmenují jinak (jsem vdaná). Jak si to ten pošťák může dovolit??? Rozváží balíky autem a neobtěžuje se zajet o ulici dál a normálně mi to doručit... A to jsem v pondělí byla doma, akorát ráno u doktora, ale to zase byli doma tchán s tchýní, takže jim to mohl dát, protože to není zásilka do vlastních rukou... S těmi antibiotiky se mi na poštu nechce, tak zase budu muset otravovat manžela, až přijede z práce. Fakt mě ten pošťák naštval... Kdyby to byl někdo známej, tak neřeknu, ale tenhle je cizí, nezná mě ani moje rodiče... 🙄
Omlouvám se, že to sem píšu, ale úplně se mi zvedl tlak, tak jsem se musela podělit 😅

tereza79
15. dec 2010

@vilca treba sa ísť sťažovať,lebo si robia čo chcú...

vilca
15. dec 2010

@tereza79 jenže znáš to...já tam pošlu manžela a ten to prostě vyzvedne a nebude se chtít dohadovat... 😒
@vikaki máme dneska podobně bojovou náladu 😀

neliq
15. dec 2010

vidím holky, že dnes je nejaký divný deň, ja som sa zase zobudila o jednej ráno, že mi je zle od žalúdku. Do 4 do rána som sa to snažila nejako predýchať, niečo zjesť a tak, potom som konečne zaspala a odkedy som sa znovu zobudila, je mi stále zle, dokonca som aj vracala ☹ ja už neviem, čo sa s tým mojim telom deje 😢

vilca
15. dec 2010

@neliq třeba jsi jen včera snědla něco, co ti nesedlo...

ellahop
15. dec 2010

@neliq mna tiez bolieva brucho ale nevraciam, ja to mam z toho zeleza...a mozno sa nieco deje v tom brusku ako klesa dolu tak sa uvolnuju asi aj creva a celkovo zaludok. mozno je to z toho. a hlavne neviem co tvoje dieta ale moje kope ako o dusu spasenu a vraj babatka sa ku koncu hybu malo... haha 🙂

neliq
15. dec 2010

@vilca je to možné, ale mne býva v poslednom čase celkovo nejako divne od žalúdku - a nervozita to nie je 😀
@ellahop može byť, že je to klesaním bruška, ved uvidím, už by to aj mohlo prestať. ten môj mal včera taký den, dnes je podozrivo kľudný, teda aspon zatial

vikaki
15. dec 2010

@vilca tak vidim ze sme dnes obe riadne nasrdene.....a aj tlaky nam to obom dvyha dnes....vidis,nas postar zase zobral 250 000 eur z posty a zduchol a balicek mi nemal kto doniest....nakoniec volali svokre aby mi ho isla vyzdvyhnut

sova33
15. dec 2010

@vilca Normálně na tu poštu zavolej a nech si to doručit znovu. To normálně můžeš. A zrovna jim řekni, že výzvu doručili na špatnou adresu.

vikaki
15. dec 2010

@vilca no teda poviem ti,maju riadny bordel na tej poste.....u nas nemame ani ulice ani cisla domu a to sme vacsie pristavne mestecko=turisticke.Moj manzel sa vola po styarom otcovi Kyriakos ako aj jeho dalsi 2-aja bratranci a tak sa nam furt pletie posta.....Bratranec dostva nasu a my jeho...a normalne to otvarame a citame,lebo myslime,ze to je pre nas...no a potom si to medzisebov vymiename.....Postar zvykne postu zhodit pred dvere na dlazku,aby nemusel zosadat z motorky.......raz nam dolezite papiere odniesol vietor,alebo mozno aj daky pes...co ja viem=a to boli papiere o sobasi zo slovenska na doporucenie do vlastnych ruk....a potom sme to museli dat znovu prekladat za strasne peniaze

vikaki
15. dec 2010

@vilca no teda poviem ti,maju riadny bordel na tej poste.....u nas nemame ani ulice ani cisla domu a to sme vacsie pristavne mestecko=turisticke.Moj manzel sa vola po starom otcovi Kyriakos ako aj jeho dalsi 2-aja bratranci a tak sa nam furt pletie posta.....Bratranec dostva nasu a my jeho...a normalne to otvarame a citame,lebo myslime,ze to je pre nas...no a potom si to medzisebov vymiename.....Postar zvykne postu zhodit pred dvere na dlazku,aby nemusel zosadat z motorky.......raz nam dolezite papiere odniesol vietor,alebo mozno aj daky pes...co ja viem=a to boli papiere o sobasi zo slovenska na doporucenie do vlastnych ruk....a potom sme to museli dat znovu prekladat za strasne peniaze

vikaki
15. dec 2010

@luuca1 aj mne uz to brusisko zavadaza,hlavne v noci......ale co uz,ako sme si zamiesili,tak mame 😀

vilca
15. dec 2010

@vikaki teda vidím, že nejsem jediná, která je na poštu naštvaná 😠

vikaki
15. dec 2010

@neliq ja som dnes rano tiez skoro zvracala,ale to bolo od hlienov v hrdle...teraz pocas tehu mam nejak velmi zahlieneny krk a stale ma to otravuje,musim stale vypluvat...tak ako ma niektom problem s nosom v tehu,ja s hrdlom,,,no a dnes,nie a nie ten hlien z toho hrdla dostat,az ma napinalo......Tebe uz babatko asi velmi tlaci na zaludok,mozno zato .....

sova33
15. dec 2010

@vilca Já jsem s nimi měla taky malé rozepře. Moji kamarádi jsou oba zaměstnanci pošty, tak jsem se s nimi radila, když jsem měla nějaký problém.

albao
15. dec 2010

Tak ja som skor prekvapena, ak mi ten balik Slovenska posta aj doruci 😀 😅 Z 90% iba hodia papierik o ulozeni zasielky a vobec ich netrapi, ze dorucenie toho baliku uz niekto zaplatil! Je to monopol, co uz s nimi, robia si co chcu

sova33
15. dec 2010

@albao Tady měla pošta jednu chvíli docela nahnáno, že nebudou mít kšefty (dopisy a pohledy se moc neposílají, využívá se PPL a pod.), tak se nějaké pobočky rušily.Já do toho nevidím, ale je fakt, že podle toho, co říkal, docela se začali snažit a svoje zaměstnance si hlídají (dokonce mi vykládal, jak je kontrolují nějakými fingovnými zakázkami či co).